Sipela Simpled Stude mo teine ​​o uma tausaga (33 Ata)

Anonim

Ia o le potu o tamaiti na foliga foliga lalelei le teine, aʻo le nofomau ma le mafanafana, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata tomai faʻapitoa. Ae o loʻo i ai le faʻamoemoe lua - ia suʻesuʻe faʻatasi ai mea mataina uma o le mamanu ma ave i latou i le taimi e faʻaleleia ai.

O le potu o tamaiti i lanu pupula

Tulafono autu mo mamanu

Mafaufau e uiga i le auala e aumai ai se vasega pepe mo le teine, muamua lava, mafaufau i tulafono e masani ai i tausaga uma. Latou te popole i le lanu samasama ma le faʻamaligiina o le pamu, o le folasaga o le taualuga, le filifiliga o meaafale, moli lelei ma teuteuina o totonu.

Lanu lanu

Mo potu o teine, o se mea e sili ona suamalie lanu e fetaui lelei. O le mea autu, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o lanu nei:

  • malamalama lanu piniki;
  • tagata;
  • Olive;
  • susu susu;
  • kulimi;
  • beige.

O le tuʻufaʻatasiga o piniki ma olive i totonu o fanau

Fanau mo se teine ​​i luga o le avender tones

O lenei Gamma e le o le mamafa. E mafai ona e fiafia i ni ata e te fia tofo ai. I luga o le solifemi, tuu i fafo atu eleelea lanu eleelea e fai ai le potu e manaia ma fiafia i ai. Lelei o se mea lelei lanu tuʻufaʻatasiga o le a sili ona fesoasoani i le suʻesuʻeina o mea pueata.

Tamaiti Pink ma samasama ma le lanumeamata auiliiliga

Paʻepaʻe tuufaatasi ma le turquoise

Fautuaga: O totonu o le potu o le potu o le tamaititi o le tele o le tele e sili ona taua i le sili atu lanu lanu. O lenei metotia o le a vaaia le avanoa i le avanoa.

Pa puipui

O puipui na faʻataoto ai le tino lautele o le mamanu o le potu o se tamaititi mo se teine. E mafai ona e pikiina ni tagata lanu ma lanu pupula poʻo ata o ata o ata o ata, ae o le mafaufau e mafai ona latou vave mafai . O le mea lena o le a le sili fofo o le a uma ai le monophinic pro. Ua leva ona faigofie le talaaga, e mafai ona e maua ni pepa le tumau, Dormi, Pepa i luga, ma isi.

Manatu: E mafai ona e tuua se fua tasi puipui. Ona maua lea e le teine ​​le avanoa e faʻatulaga ai toʻatasi.

Puipui mo fatufatuga i tamaiti

Susulu laupapa i tamaiti

Tutusa Ata

Ia mautinoa - o le taualuga e tatau ona malamalama. O le ki lea i le mafanafana mai le mafaufau o le mafaufau. Mo le ituaiga o laei, mafai ona Mo sina tamaʻi potu, e sili le filifilia o ni fofo faigofie. O le ata o loʻo faʻaalia atoatoa o se tali o se fofo e le oloina le avanoa ma e le soona faʻaalu.

Fautuaga: Afai o le vaega faatagaina, ma le tele o le maualuga o le maualuga, e mafai ona e maua le avanoa.

Zoning ma le taualuga

Filifilia o fola

O le filifiliga sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o se fola mafanafana. A o le inisiua, atonu o le:

  • o le a o le paposa;
  • laumoa;
  • Lenolium.

E mafai ona e filifilia ma kapeta, ae o le a faʻalavelavea le mama, o lea e sili ai le faʻatapulaʻaina o lo tatou kapeta malu i le sone o taʻaloga ma malologa.

Tusitusiga i luga o le autu: E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui i le vasega pepe: Manatu mo totonu

Faʻaaogaina le auala e faʻatulaga ai le fola i totonu o le vasega pepe, mafaufau e le gata i le faʻatonutonuina o uiga o le talau. Ua ou mataala i manatu nei:

  • teteʻe i le filogia, faigofie o le faʻamamaina;
  • saogalemu ma hyfoʻoa o le mea o mea;
  • le-magatala luga;
  • Manuia le vevela ma le pisa.

Lenoulyum i le vasega pepese ma le fala i le taʻaloga taʻaloga

O le vai o le sami i tamaiti

Meaafale

Mafaufauga meafale ei ai se fauina o se fuafuaga o se vasega pepe o se moega po o shfa, se laulau mo vasega, nofoa ma fata. Lenei mea itiiti, a manaʻomia, mafai ona faʻaopoopoina ma se tagata dres, nofoa, o le swedy pa ma isi elemene.

Fautuaga: Mafaufau i se seti o meaafale talafeagai, ia mautinoa e mafaufau i le vaega o le potu. E tatau ona tumau pea avanoa avanoa avanoa. Sefe e fesoasoani ai i meafale-transformer.

Tamai potu meaafale

E tatau ona ausia mea uma e tatau ona ausia ai mea nei:

  • o se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi ma le aotelega o le faʻavae o le lanu ma le faʻataʻitaʻiga
  • saogalemu le siosiomaga;
  • leai se mea mataga;
  • Usitaia le tuputupu ae o le tamaititi.

Talu ai o le teineitiiti o loʻo tupu pea, e aoga le faʻatau o se laulau ma se nofoa ma le ono mafai ona faʻatonutonuina.

Malamalama

O le maasaia lelei, mo tulafono uma, o le pepe ua teuteuina i totonu e mafai ona faʻaleagaina e le le talafeagai moli. O le mea muamua e tatau ona amanaia o se tele o le malamalama. Toeitiiti lava e paʻu le moliina o le kapine i totonu o le totonugalemu - e le gata i se aoga, ae o se mea teuteu uma, tuʻufaʻatasia le ata atoa o le potu.

Mafolafola chandelier i tamaiti

Chandelier i totonu o le vasega pepe mo se teine ​​talavou

Ae ui i lea, o moli sa mafai ona lava a reuea o le a le lava. E taua le teuina o moli moli i le itu o galuega ma faʻafiafiaga, latalata i le kapeneta. Ia mautinoa i le po moli i tafatafa o le moega . Tausia o le pusa tusitusi ua malamalama lelei. Malamalama lelei. E sili le siʻosiʻomia o le faamalama, e le o le tuuina atu o se laulau amemp. Ia manatua e tatau ona sau le moli i le itu tauagavale pe afai o le teine ​​e saʻo-ala i luga, ma le faʻailoga.

TAUA! Ua talafeagai le moli o moli atoa, ae aua le galo e uiga i le natura o le aso masani. Taumafai ia i le tele e mafai ai, tuua faamalama e pei ona tatala i le mafai.

Pupuni I Tamaititi

Big faamalama i tamaiti

Ia mautinoa le faamalama o le potu, e sili le fetaui ma le malamalama lelei. Tusa lava pe e te fiafia i le masani i totonu o le masani ai o loʻo i ai le tamaoaiga o loʻo i ai, taumafai e faʻaaoga ni mea sese, ea. Ua fetaui lelei le pupuni a Roma iinei.

Teuteuga

O le mataʻiga o potu a tamaiti o le a le se aunoa ma le faʻamalogo, pe a le o teuteuina le potu e tusa ma le matua o le teine. E pei ona mafai ona:

  • Valivaai, Ata, Ata ata;
  • puipui vali;
  • Mea taua masani (tele o latou lava gaosiga);
  • Tamaitusi (uluai pupuni, aluga, palanikeke);
  • Meataalo.

Faigofie pepelo mo le teine

O le pa puipui i le potu o tamaiti

Afai e mafai, e aoga le aloese mai mafuaaga i tulaga o teuteuga. E sili le sui o le Blight Wallpaper ma le Faʻavasega o kapeneta meafale mo le sili atu, Mobilements, o faʻapipiʻi, maneta, faʻamalolosi . O lenei faigofie e faigofie ona suia pe a matutua tatou, e aunoa ma le faʻaaogaina o nofoaga o lalolagi. I le ata e mafai ona e vaʻai i faʻataʻitaʻiga o loʻo ola i luga o le mamanu e faʻavae i luga o elemene elemene.

Mataupu oi luga o le autu: foliga o le mamanu o se vasega pepe mo teineiti e toalua (+3 ata)

O le ata o tamaiti mo teine ​​o eseese tausaga

E taua le le naʻo le potu ma le lago, peitaʻi e tutusa ma le matua o loʻo nofo i lana teine. O le a mautinoa ai le tele o atinaʻe ma le mafaufau.

Mai le fanau mai i le 6 tausaga

O totonu o le aufaiti mo le aupito itiiti e tatau ona faigofie e mafai ai ma susulu. Tatou i ai ni lanu eseese o loʻo i totonu. E manaʻomia lenei mea ina ia iloa e le pepe le lalolagi ma aʻoaʻo e faʻailoa mai mea faitino. O lea o le a sili atu faigofie i le iloaina o le tulaga o le nofoaga.

Manaia le vaomatua i le potu o tamaiti

E taua tele le tuua ma lava avanoa mo fatufatuga, aua o le a tupu aʻe le teine ​​ma amata ona fai lana muamua masterpielics. Mo latou, e tatau ona maua ni nofoaga i luga o fata ma fua fua i luga o puipui.

Fautuaga: I le potu o tamaiti e mafai ona ia faʻataʻitaʻia se nofoaga faʻapitoa mo le ata. Ina ia faia lenei mea, i le pito i lalo o se tasi o tino e tatau ona tuu se laupapa tele. Luga o lona luga e mafai ona e tusia ma ni faʻailoga lanu, ona fufulu lea.

O le mafaufau faʻapitoa e totogi i le fola. O le laualuga e tatau ona mafanafana ma malu. Tausi lelei foi le poloaiga. I le vasega pepe, e le faigofie i le lagolagoina, ae e tatau ona e taumafai e fai fua ni avanoa avanoa.

Mo le sili ona lelei, e lelei le o mai ma se tala faapitoa pe a filifilia potu. Afai o le teine ​​ua uma ona fiafia i ai o mea lelei poʻo ni uiga, ona mafai ai lea ona e faia o se faʻavae (faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia i le ata).

Tamai purinisese potu

Tausaga mai le 6 i le 10 tausaga

I le vaitaimi lea, o loʻo tumau pea le teineitiiti, ae ua leva ona aʻoga i le aʻoga. O le mea lea, o le komiti vaʻa e tatau ona faʻaalia i se auala o loʻo iai se nofoaga mo taʻaloga i totonu, ae o loʻo iai se isi nofoaga faigaluega. A laʻititi le potu, ona faʻaaoga lea o mea taua, pei o le ata o loʻo i lalo, Soarformer Products. Fesoasoani e sefe le nofoaga e aofia ai le kapeneta.

O le itiiti ifo i le potu o tamaiti

Mo le faʻaaliga vaaia o le avanoa, ia fai le faiga o le siʻusiina o le faʻafanua i totonu. O pepa faigofie o le a faʻamanuiaina auiliili auiliiliga i luga o le le faaiʻuga malamalama, filifili se meafale sima (se manuia mamanu filifiliga i le ata i lalo).

O le itiiti ifo i se tamaititi laiti

Afai e leai ni faʻafitauli ma se nofoaga, oe mafai ona e filifilia lava soʻo se sitaili, e aofia ai ma le soatau, ma se mauoa. Tausia o le potu e manino ona vaevaeina i sone . E manaʻomia e tuuesea le fale faigaluega ina ia le faʻalavelave le pepe i le taimi o aʻoaʻoga o lesona. Faʻataʻitaʻiga o totonu o le totonu o tamaiti laiti e mafai ona e vaʻai i le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Master Vigvam mo tamaiti ma o latou lava lima

TAUA! Ua leva ona i ai i le 6 tausaga, e i ai i le teine ​​manatu lelei e uiga i le mea e fiafia iai, o lea, ina ua fai lana lava nofoaga nofo ai, e tau ai le faalogo i lona manatu.

Tausaga mai le 10 i le 13 tausaga

I le vaitau lea, ua leva ona sailia le tamaititi e pei o le tagata matua. E tele ana mea fiafia, fiafia o mea e tatau ai e fai ai se mea. E masani lava, i lenei tausaga, o le manatu o le teine ​​e uiga i mea e fiafia i ai i tulaga o mamanu e talafeagai lava.

A o le tulafono, o le manaʻo e tuʻuina atu i le malamalama ma le agamalu lanu o le lanu lanu ma lanu sili ona lelei o elemene. E aoga mafaufau i ni nofoaga faaopoopo e teu ai tusi. A o le tulafono, o le taimi avanoa ua uma ona faʻaaluina e le gata mo taʻaloga malosi. O le mea lea, e taua le faia o faafiafiaga i le nofoa o le nofoa ma se laulau ma faʻaopopo mo faitau poʻo isi vasega filemu.

E moni o se teine ​​e manaʻo e valaʻaulia malo e asiasi. O lea, e tatau ona mafaufau matua ma isi nofoa (faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o poutu, e pei o le ata o loʻo i lalo).

Pupu i le potu o tamaiti

Tausaga mai le 13 i le 17 tausaga

O le teine ​​talavou o le fanau e mafai ona faia na o lona auai malosi. O se tulafono, i lenei vaitau ua uma ona fai ma le faia lelei o le faia o le manatu e uiga i le mea o loʻo iai le mamanu o le tino. Tele taimi uma, o mea e fiafia iai tuuina atu i playy i onapolua.

Tamamatua Aso Lulu teine

Meatafa ua pei ona tutusa tutusa ma le potu moe o matua, ae i le taimi e tasi o le potu o le potu pepe. O le mea lea, e manaʻomia e faʻamaninoina i se auala faapena e pei o le ituaiga mea e lua mea uma, ma tusi, ma mea e fiafia iai.

O le potu talavou i le taimi nei

O le talavou i totonu o le aʻoga i le tele o mataupu o loʻo fausia i luga o lanu eseʻese ma agafesootai masani (o le mea lea ua atagia i le ata i lalo). Mai matua naʻo le fesoasoani i le fatuina o se siʻosiʻomaga lautele, ma e mafai e le teine ​​ona teuteu le potu lava ia. O le iʻuga o le a avea ma eseʻese atunuʻu, mafaufau i le natura o le talimalo.

Eseesega tuʻufaʻatasiga i se potu talavou

O le Potu a talavou Potum o se galuega soo i matua ma se tamaititi. E taua le mafaufau i manaoga uma ma saili mo le fetuutuunai fofo.

Manaia ma faatusatusaina totonu o le mamanuina

Ina ia fausia se vanimonimo ma le valevale i totonu o le vasega pepe mo se teine, e taua le tuʻuina atu ma teuteu le potu e tusa ai ma tulafono faʻavae o le mamanu. Manino faʻaalia filifiliga faʻamanuiaina ata. O le a latou fesoasoani ia te oe e maua ni manatu lelei. Ae afai o le teine ​​ua leva ona tupu, o fofo uma e tatau ona ave ma ia.

Olaga i le lanu piniki (2 vitio)

Ata ata

O le pa puipui i le potu o tamaiti

Puipui mo fatufatuga i tamaiti

Sipela Simpled Stude mo teine ​​o uma tausaga (33 Ata)

Manaia le vaomatua i le potu o tamaiti

O le potu talavou i le taimi nei

Pupuni I Tamaititi

Fanau mo se teine ​​i luga o le avender tones

Lenoulyum i le vasega pepese ma le fala i le taʻaloga taʻaloga

Susulu laupapa i tamaiti

Sipela Simpled Stude mo teine ​​o uma tausaga (33 ata)

Tamai purinisese potu

O le vai o le sami i tamaiti

Eseesega tuʻufaʻatasiga i se potu talavou

Manaia ma faatusatusaina totonu o le mamanuina

Big faamalama i tamaiti

Sipela Simpled Stude mo teine ​​o uma tausaga (33 ata)

O le itiiti ifo i se tamaititi laiti

Paʻepaʻe tuufaatasi ma le turquoise

Sipela Simpled Stude mo teine ​​o uma tausaga (33 Ata)

O le tuʻufaʻatasiga o piniki ma olive i totonu o fanau

Faitau atili