Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Anonim

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

A iai sau fale tumaoti ma o se umukuka e le tele tele, o le lelei filifiliga o le tuʻufaʻatasia ma le potu 'ai. O le a le tulaga o le toe faaleleia?

I se faʻaopopoga, sini e tuʻufaʻatasia ai le avanoa laʻititi ma le sili ma maua se tasi lautele, e i ai le isi, o loʻo i ai le isi - lelei mo le talimalo.

E masani ai, fafine faʻaaloalo ma o lenei o le fafine talitane e le tuʻua na o latou umukuka, ae faitotoʻaʻi faʻamanatuga o aiga, na maua ai manaoga o aiga.

O ipu tele mo le aso malolo e faigofie. Lelei tele le laulau tele i ni nai sitepu. E faaauupegaina foi i le potu 'ai ma se fale o le atunuu.

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Pau le mea leaga pe a tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu 'ese - o ia manogi o le' aiga o le taeao, o le aoauli ma le 'aiga ma le' aiga e mafai ona sosolo i totonu o le fale atoa. O le mea moni, o le e na te faʻapipiʻiina se malosi malosi e faʻasaʻo ai le mamanu o le potu, ae e le atoa se faʻafitauli.

Mafuaaga Sone

E lelei tele pe a filifilia le fuafuaga o le aoga, sone aoga o le potu malolo o le potu 'ai o le potu' ai e ala i le sitaili. Sone e mafai ona puʻeina e le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia pe tu i fafo i le lanu, mamanuina.

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Taitasi sone o loʻo avea ma foliga faʻapena. I totonu o le potu malolo mo le faigofie i le fola, tuu le kapeta, ma i le umukuka - nonoa po o le laminate ma linoleum.

O le potu malolo e maua e mafai ona malamalama ma eseese malosi. Faʻataʻitaʻiga, i luga o se laulau umukuka e faʻatatau ai se moli moli malamalama poʻo ni nai mea moli moli poʻo ni nai, ma mo le mamanu o le potu malolo e faʻaaoga ai tulaga, fausiaina i luga o lamepa.

Zoning

Faʻafefea ona sili ona lelei le faia o se ata, vaevae le umukuka ma le potu 'ai pe a latou i totonu o le potu lava e tasi?

Malamalama ma faia o le tele-lanu mamanu e iloa ai sone eseese.

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Fai mea uma i lanu meamata ma lanumoana lanumoana, mo se faʻataʻitaʻiga. E pei ona matauina i luga, o le foloa foi vaevaeina i sone ma moega i le tutusa. E masani ona i ai i le tuaoi o le sone na tuu se pa. Foliga lanu. O nisi taimi, sui le laulau umukuka. Ae afai e i ai sau fale tele ma lava le avanoa, tuu le laulau faʻavasegaina ma nofoa malolo. E mafai ona latou nonofo lelei e nonofo ma le fiafia, afiafi e soa ma lona aiga.

Mataupu i luga o le autu: o le a le umi e tatau ona i ai ni ie pupuni: aʻoaʻoga fautuaga

Faʻaaoga pe faʻafefea sone sone o se filifiliga faʻalelei. Faatasi ai ma lenei faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka sa faia i luga o le sitepu i luga atu o le isi taimi. A o le isi fogafale afi.

Oe mafai sone ma le sili atu moli. Suia le maualuga o le malamalama, sisi ma maualalo moli moli. E masani ai i le tele o aiga.

Faamauina

Faatasi ai ma le fuafuaga faʻatonutonu, e mafai ona e sailia se fesoasoani i tagata mamanu i totonu o le potu. O le a latou fesoasoani ia te oe e filifili le foloa mea, kamuta headsit loka, custoptaps. Ae afai e amata ona e faʻaalu le tutoʻatasi o loʻo tutoatasi, sefe tupe ma fai le auala e te manaʻomia ai e taua.

Faʻatau se kuka i fafo, o lapisi, tumutumu ma umukuka kaloti, e masani ona foliga ma puipui, meaʻai. O le potu malolo atoa o le umukuka atoa.

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

Aloese mai le fiafia pe le mautonu ata. E vave ona latou ofuina. Aua le pisa, aemaise lava ma le maoti. O le a latou vave faʻaleagaina, e tatau ona toe suia i mea fou.

Tuu le umukuka ma le 'afa potu i le tasi sitaili, o le mataupu. Piki i luga mea eseese. Tofotouina se tasi, ma nuenisi o le teuteuina o le potu e eseese - atoatoa.

Tipiina vaega o le teuteuga

E masani ona faʻaalia le potu 'ai e le pa puipui, o fea o loʻo iai. "Videod Wall". O le puipui o loʻo tuʻuina atu pe manaia pe manaia mea.

O se vaega o le puipui e mafai ona faʻaolaina ma le pepa puipui o le pepa puipui, tuu i fusi, gaioiga faʻalenatura pe faʻa-piliki. Uluai mea i luga o le puipui ufiufi ork, ata woppank ma se ata manaia, mosainic po o le laumua.

Fuafuaina umukuka-ola potu i se fale tumaoti

O le a le filifiliga e taofi? E faʻalagolago i lou tofo ma le potu lava ia lava. Afai o le umukuka o loʻo latalata i le potu 'ai, o loʻo mafai ona oʻo atu le puipui i le afa pe faʻatulagaina atoa ma se mosaiki pe tapuni.

Ma afai o le potu malolo o se faaletonu o le natura, ona le matua tele lenei filifiliga. O le umukuka puipui i le potu 'ai e mafai ona maua e Wallpaper ma le liliuina o le lua. Ma le potu malolo ma se mamanu faapena e le o toe se mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le 'olo i le Rail Store: Tekonolosi

I totonu o le potu malolo, e i ai se pa e ese ai, o se pa puipui e tu ai ma le poto tele, matagofie laupapa, ork coating. Pepa puipui ma vaega o lafumanu, ata puipui ma ese.

O le uluaʻi manatu, pe a tuʻufaʻatasia ma le taualuga o le taulaga o le 'aʻai, ma le faʻaloʻa, o le a faʻateleina ai lenei vaega i totonu.

E mafai ona i le sone ma se totogi, po o le vali ese pe a na o le taualuga e aunoa ma pa. O lenei 'upega tafaʻilagi, e masani lava ona mamanuina, foliga o le aoga i luga o le laulau, toe fai lona foliga. Lumeinaie o nofo ai iina.

O le a le ituaiga o mamanu? Mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i se ti o le laʻau lanumeamata i lalo ole taualuga. Pe i ai le taʻele o le tapoleni, 4 utum ua faʻamalolo ma se sikuea poʻo se tafatafa, tioata punou vaipuna.

O le nofoaga eli e iloga, vagana ai puipui ma pa ma le vailaau ma le fola. Tuufaatasi foloa. I luga o le galuega nofoaga o loʻo i ai le potu o le umukuka. O le manaia o linosum po o laumua o loʻo tuʻu i le foloa i luga o le fola. I le tele o fale, o fola e saʻo. O le vaega lena o le umukuka, lea latou te le saunia ni meaai, o le a manaia lelei.

Ina ua tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu 'ai, o le potu' ai e maua ai le fola e ufiufi ai le pogisa poʻo le malamalama. O le sone o loʻo latou 'ai, e mafai ona teuteu le vaega. E masani ona faia o le pani po o pou. E oo lava i se tamaʻi umukuka, o loʻo faʻailoa mai ai le sone o loʻo ave ai e le aiga se taumafataga.

E mafai ona avea ma nofoaga taugata, ma taulai atu le pisia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pogisa pogisa i soo se mea, ma o iina o loʻo i ai i se isi faʻaaliga pogisa ma le malamalama.

Mamanu i totonu o le potu malolo mafai ona faatulagaina. O le vaega 'eseʻese o le a faʻaalia ai se kapeta tele i lalo o le laulau ma nofoa. Pe manaia le kapeta toe faia le foliga o le laulau.

Faitau atili