Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Anonim

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Eletise eletise mo le fola vai mafanafana ua filifilia e faalagolago i lona mana ma foliga foliga.

I le tele o tulaga, e fiafia tagata faʻatau e sefe ai le tupe mo le faʻaalu o le kesi ma faʻapipiʻi se vai o le vai o loʻo faagaoioia mai le eletise eletise.

Ia faia le filifiliga saʻo o le a fesoasoani i le malamalamaaga o loʻo i ai i le aso nei, ae o le mea autu o le faʻapipiʻiina o le masini faʻaaogaina ma otometi. Soʻo se isi tulaga faʻataʻitaʻi e tatau ona faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, aoga ma aoga.

Vaega o le mamanu ma le mataupu o taotoga

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

E i ai le pa ma fafo o mamanu o tagata fai pisinisi.

O le tulaga sili ona taua o le filifiliga o le tikeri o le autasi o le masini. Filifilia o se mafanafana vai fola laupapa, e manaʻomia le gauai atu i le tomai o le masini e faʻatino ai a latou gaioiga e aunoa ma le auai i tagata.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Sefulu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tane

E oʻo lava i isi tulaga poʻo le faʻafuaseʻi o le faʻaaogaina o le sapalaiina o le mana o le mana o le mana, o tagata fai pisinisi o loʻo fesoʻotaʻi ma amata ona faʻamaligiina i latou lava. I totonu o le sili ona manaʻomia faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaina:

  • ma Tanni;
  • electrode;
  • faaosofia.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

O se eletise eletise mo se fola mafanafana e iloa o le aganuu, faʻauʻuina i Tane na faapipiiina i totonu o le Tagani Cank.

O nei aotelega e tatau ona manaʻomia, e ui lava pe o le mea moni o loʻo tele latou susunuina ai elemene.

O le a avea ma se tulaga o le faʻagaioiga o le suia o le tagata ua le manuia, taʻitasi tusi resitala e mafai, ma o le tau taua e sili atu ona aulelei.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

I tausaga talu ai nei, ua atili ai ona tosina mai e tagata faʻatau le au electrode masini. O le faʻavae o le faʻagaioiga o lea o le galue o lea o le booir e faʻavae i luga o le tulaga o le feʻai o le feʻai e faʻaosofia ai le matafaioi a le vevela o le taʻavale.

Ata mamanu

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Electrodes i le boair e tatau ona suia i taimi uma

I totonu o le mataupu o sea masini o se suavai o se mea e lua e lua oncrodes ua faatofuina. Latou tautua i se isi mea i le voltage i se taimi o le 50 hz. Vaega i le va o electrode e alu i totonu o le manaʻomia faʻatonuga faʻalagolago i le latou polale. O ia gaioiga o iona o loo faʻaauau pea, talu ai o le faʻaleaga o fasimea suia vave tele.

Mataupu i luga o le autu: Anti-Sli-Sling Tangting mo le Vaitafe

E ui i le mea moni o lena electrodes le mafai ona mumu, e tatau lava ona latou masani ona suia. E i ai le taua, e manaʻomia le mataituina o le lelei o le vai, ma faʻatauina le paluga pe faʻaopopo le tele o le masima i vai inu.

O le isi filifiliga o le vaega o 'olo. Ua vevela i latou e se pule ua faamemeina i se maneta fanua. I le aotelega, o le matafaioi o faʻataʻitaʻiga ua ta Ona tuʻusaʻo lea tulaga o le masini, ae o le faʻavae puʻupuʻu e manua.

O le iunite o le iunite e tutusa ma le labyyinth, tafega o fea le vai vevela vevela ma susunu o ona puipui.

O meafaigaluega nei e auai i le numera o masini sili ona taugata, ae e le toe mafai, fiafia le tagata faatau ma lona tulaga tutusa.

Atitui o meafaigaluega

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Le tele o le vaega o le vai matagaluega, o le sili atu malosi le malosi

A o le filifilia o mea alofa, muamua o mea uma, e tatau ona e gauai atu i uiga faapena:

  • Aofai o Fonovali;
  • Foliga o le susulu atu;
  • Metotia o le faapipiiina.

O oloa eletise mo vai mafanafana e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le fola pe faʻasaʻo i luga o le puipui. O fafo, o le tane tane e iloga ona iloga i le mamafa tele. E faaauupegaina i le tino maliu, i totonu o le masini i totonu e le gata ai pusa konasei, ae o se le mautonu o Tubular.

I se faʻatusatusaina o se iunite eletise, e mafai ona faʻapipiʻiina iunite eletise ma mafai ona faapipiiina i luga o le puipui ma tuʻu saʻo i luga o le paipa.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Lua-criptit masini e faʻatagaina ai se isi vai mo manaʻoga o le aiga

I totonu o faʻataʻitaʻiga o le Boiler meafaigaluega na faʻaalia i le maketi, o masini o ituaiga e lua e sili ona lauiloa:

  • tasi-foreta;
  • Faaluaina-matagaluega.

Tasi-fesootaiga e mafai ona avea ma shdan ma electrode electrocotels. Uma i latou uma ma isi o loʻo faia ni gaioiga o loʻo faʻatinoina i le faʻamafanafana o suavai faʻatino le matafaioi o le vevela o taʻavale. O le DIL-CORETRA 'eseʻese ma vai o loʻo malulu mo vai vevela. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga ni mea faʻapitoa o meaʻai.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Faapipiiina o nei meafaigaluega e faʻamaoniaina e le faʻaaogaina o le lua-tau taʻavale.

Tusitusiga i luga o le autu: malulu glazing balclien: pros ma faaletonu, manatu ma filifiliga

O lona uiga ua vevela le vai i le po, ma mafanafana o fola e vevela i le ao.

I le tautala e uiga i le faʻavae o le faʻamafanafanaina, ua aoga lona taʻua o le faigofie o le pingopolo. O le latou faʻailoga iloga o le vaega sili lea o le tele o le malosi, e faigofie ona fetuʻunaʻi.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise, o le faʻapipiʻiina o le nopeborbition node e manaʻomia e faʻatino ai le fesoʻotaʻiga.

Faapipiiina ma faapipiiina

Ae le i faʻafesoʻotaʻia le eletise eletise i le fogafale mafanafana o vai, e tatau ai ona e faʻaogaina oe lava ma le faʻatonuga na faʻapipiʻiina e le tagata gaosi oloa e tusa ma faʻatonuga. Faitau atili e uiga i le faʻafesoʻotaʻi le fola mafanafana i le poler, vaʻai lenei vitio:

Faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina o se eletise e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le faamaopoopo ma ni tulaga ese ma e aunoa ma le tosina mai tagata faʻapitoa. Mafai ona na o ia i ai.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

Aofai faapolopolo

O masini talafeagai e aofia ai:

  • aoina node o le fola mafanafana;
  • faalauteleina Tak;
  • Lapotopoto pamu faʻapipiʻi i luga o le toe foʻi mai.

A o faʻaalia le ata o le ata, o le foloa o le boler e fesoʻotaʻi i le faʻalauteleina o tane, ona e tatau lea ona faʻapipiʻi le faʻamalosiʻau i totonu o le tino, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le aoina node. E manaʻomia mo se faʻamaufaʻailoga o le faʻapapa i luga o le paipa faʻapipiʻi uma o le paipa faʻapipiʻi ma feololo vevela pulea i le system.

Eletise eletise mo vai mafanafana vai: statche ma fusi

O lenei e mafai ona e fesoʻotaʻi tuusao ma se fola mafanafana, ma ua uma ona toe faafoi e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se pamu lio, lea o le a faʻamaonia ai le vave feaveaʻi o le vevela.

O le mea e manaʻomia mo le faʻagaioiga lelei ma le saogalemu o mea faigaluega o loʻo i ai o le i ai o lona lava faʻasologa i isi mea faigaluega o le eletise mo le taʻavale. E faʻapipiʻiina electrocotels mo le utu atunuʻu i totonu o le atunuʻu ma tamaʻi fale tumaʻoti, faletaavale ma o latou lava faʻapotopotoga. E faigofie ma faigofie le faʻamalieina, masuia ma le tamaoaiga. O mea na e le manaʻomia ai le fausaga o chimneys ma e le faʻamataʻu ai le afi. Mo faʻamatalaga o le fola o se fola mafanafana i le fale mautotogi, vaʻai lenei vitio:

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi sea masini e ala i le filifilia o le sili ona talafeagai faʻataʻitaʻiga. O le tuufaatasiga o le puipui o loʻo nofoia se laʻititi o le avanoa ma aua le tosina mai ai. O masini o onapo nei e maua ai se amataga o le polokalama, na faia ma le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai le polokalame ma ua faʻaaogaina i le LCD faʻaali faʻaalia le setete o loʻo iai nei o le tulaga o le tulaga o le tulaga. O le eletise eletise e fesoʻotaʻi i le vai mafanafana e fesoasoani e fausia ai se siosiomaga o le mafanafana ma le faʻamafanafanaga i totonu o le fale, aloese mai taugata o mea.

Faitau atili