Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

Anonim

Tutoatasi galuega faatino o galuega e fesoʻotaʻi ma toe faaleleia, masani ona manaʻomia le malamalama i le auala e faʻapipiʻi ai se faitotoʻa palasitika. E tatau ona suia le faapaleni poloka, sao po o faitotoʻa faitotoʻa.

O galuega uma o loʻo faia i se mea e tusa ai ma le manaʻoga mo nei fausaga ma e fesoʻotaʻi saʻo i le faʻasaoina o lo latou faamaoni. O le faʻapipiʻiina uma faʻatonutonuina o loʻo faia e faʻaaoga ai se faʻapitoa meafaigaluega ua saunia muamua.

Muamua tulaga pe amata le faʻapipiʻiina

Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

Faʻapipiʻiina faitotoa palasitika e amata i fua, lea e mafai ona faʻatino na o ia, ae afai e leai se talitonuga i lou agavaʻa, e sili atu le malamalama i tagata poto masani.

Afai o le faʻapipiʻi auiliiliga e tusa ai ma le tele e fetaui ma le faʻatatauina o le pito i luga o le faitotoʻa, ona faʻateʻaina lea o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa palasitika.

Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

E fiafia i le auala e faʻapipiʻi ai se faitotoʻa puipui palasitika e le gata i le saogalemu, ae ia faʻamalosia ai lou fale, e aoga foi le gauai atu i le mea o loʻo iai isi tulaga.

I le faʻaaogaina o faitotoʻa a le PVC o se faitotoʻa o loʻo tusiaga i totonu o le fale o le PVC, E taua le faia ma aemaise faʻatino galuega sauniuni a palota e amata io latou lava lima. E aoga tele le faʻalogo i le tapenaina o le faitotoʻa i le faitotoʻa. O vaega uma e tatau ona:

  • mama;
  • mamago;
  • aunoa ma le faaleagaina.

O itu uma o le tatalaina e tatau ona faʻamamaina ma le faʻaeteete mai i mea leaga, faʻalua e togafitia le laufanua o le Primer ma e maeʻa le faʻamamaina e amata ai le mu.

Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

A o le i faʻapipiʻi le faitotoʻa, pamu e ala i laupapa laupapa

ua faia i le faapipiiina o PVC faitotoa ulufale ina ua mavae le mauaina o le faatulagaga, o le fua o lea mautinoa le afioaga o le a le mamao mai le pusa i le puipui o le pa o le itiiti ifo i le 2 senitimita.

Amataina o galuega, e tatau ona e muamua tausia le i ai o le lava numera o le laupapa laupapa. O latou faʻaaogaga sili faʻafaigofieina le faʻapipiʻi faʻagasologa. Ile faʻagasologa o galuega, o le a manaʻomia le a tina i le faʻamamaina o le ola eleelea o le ata faʻatatau i pa ma 'ia tusa ai ma le fanua.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le tipiina o le faʻailo i le tulimanu

Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

Vili pu i totonu o laupapa laupapa

Mo le faʻatinoina o le mataupu, faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa palasitika ma ou lava lima, e tatau ona e amata i le mea moni o loʻo ni eseʻesega o le pusa mai le sili. I tafatafa o laupapa, e tatau ona e viliina pu o le a mulimuli ane ona faʻaofi i se taimi mulimuli ma e mafai ona amata le faʻapipiʻiina.

O le pusa ua faʻaofi i le tatalaina ma, faʻaaoga le laupapa laupapa, faʻaalia le vave lava i tulaga o le tulaga. E tatau ona tago i fafo ni uʻamea ina ia latou maua ai se spacter aoga, o le faia pea o le pusa.

Ina ia mautinoa na faia le fetuunaiga lelei, sa mafai foʻi ona faauiao o le fale atoa lava lava lea ma tina faʻaipoipo o le a fesoasoani ia taofiofi ai ni pulupulu.

Tulaga lua pe faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

Faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

Ia mautinoa e siaki le lelei o le Mauga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa palasitika? O le tali i le fesili lea e faigofie. Faʻapipiʻi le fausiaina e manaʻomia pe a maeʻa se isi siaki o le lelei o le faʻapipiʻiina ma tutusa le tulaga.

O le siaki siaki e faia i le tele o taimi ae leʻi faʻapipiʻiina le faʻaiuga o le palasitika faitotoʻa. Afai o loʻo aveʻeseina le leaga, o elemene e faigofie ona gaoioi ma faʻamau tapunia, e mafai ai ona faʻaaogaina le satia fula, faʻatumu uma slots ua faʻaʻaisa atoa. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa puipui, vaʻai lenei vitio:

E tatau ona manatua o le faʻaogaina o le tumutumu o 'au e faʻatagaina mo le faʻamaumau o loʻo iai nei ni tau, ae e le taliaina lenei tuʻufaʻatasiga pe fetaui lelei le itu o le faitotoʻa.

Afai o le pusa ua faʻapipiʻiina i tuʻutuʻuga ma mausali mautu, o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa puipui e le tele le taimi ma e le faigata tele. O le taumafaina le vaega autu i luga o le matasele, e manaʻomia le siaki le faigofie o le tapunia ma le tatalaina, ia mautinoa e leai ni maʻa ma ni mea e leai ni maʻa Faitau atili e uiga i le mutiaina o paopani faitotoa vaai i lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faʻamalama o le faʻamalama ma fai i fafo o malifa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima

O le na taumafai e faaevapulaia foʻi lea tulaga tutusa, ma na te silafia lelei le taua i le taimi nei e amata ona faʻapipiʻiina na o ia lava. E le mafai ona faʻasaʻo se mea mulimuli ane.

Faitau atili