Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Anonim

Sa i ai ma le tasi le taimi, ae sa ou taumafai e fai se mea ma ou lava lima, pei o se faamalositino i le potu, tapuni le nofoa o le araath ma le teuteuina o le vavao. Filifili e teuteu i puipui i le umukuka i o latou lima ma o latou lava lima, na amata ai ona ou mafaufau i le tele o filifiliga ma afe i luga o le pa o le puipui. O se vaega i totonu o le umukuka e masani ona faʻaogaina masani ma e mafai ona faia i le siosiomaga i le fale faʻamafanafana ma le vevela. Na o le muamua saili, o le Foafoaga o ia vaaiga atonu e foliga faigata tele mea na tupu, aua o le mea moni, e mafai ona atagia mai ai le fale i le umukuka mai uo teine. I aso nei o le a ou tuuina atu ni nai faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o paneli mo le umukuka ma ou lima.

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Fatala luga o le umukuka

O le a le mea e ono avea ma tuʻufaʻatasiga

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Fatu i le umukuka ma o latou lava lima

I lalo o le upu panels, vaʻai i le faʻavae, o loʻo faia e faʻaaoga ai vali po o elemene elemene. Faʻaogaina o mauputu i le umukuka, e le gata ona e talosia le potu, ae na lalafi foʻi nisi o sese i le taimi faʻafouina. Mo ni potu laiti, e le mafai ona faʻaogaina ni au tuʻufaʻatasiga, ae faʻapea foi i potu lapoʻa e le o se tamaʻi, ae sili le tele o linetusi.

O le vaega i umukuka e mafai ona faia o:

  • Ata poʻo ata - o loʻo iai foi le faʻaaogaina i potu moe ma potu tamaiti
  • Volumetric panels mai le masima paluga ma le lala
  • Ma le matutu fugalaau
  • A faʻaaoga tisu, omea poʻo se faʻapitoa o fulufulu manu

O le tamaʻi lisi o mea e mafai ona faʻaaogaina mo puipui o puipui. Ae talu mai sa i ai saʻu galuega le faia o se vaega mo le umukuka, sa ou faataitai i le tele e mafai ai ona faʻaaoga le fua o le iʻa.

Le sili ona sailia-pe a uma ata vali

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka oe lava

Mataupu i luga o le autu: fausia o le gazebo i le atunuu

O le vaega mai ata e sili ona manaʻomia, aua o nei manatu o loʻo aveina ai mea taua a le aiga ma faʻalauiloa le ula o latou tagata e ana. E faigofie tele ona fai taga o pamatika i o latou lava lima, ae sili ona lelei o le a vaʻai i le potumoe, potu poʻo le potu o tamaiti.

Na ou filifili e fai se ata na sosoʻo ai ma le ata o le potu. Ma le uluaʻi filifiliga na ou faataʻitaʻia ai lenei fualaʻau lolomiina ma fualaau faisua. O le filifiliga e sili atu le faigofie ma e mafai ona faia e oʻo lava i se paga ma se tamaititi. Mo le oloa o le a tatou manaʻomia:

  1. O le faʻavae o se tapoleni, poʻo se pepa laupapa. Sa ou maua se ofu manaia o le tasi i le lima, mo le mea na ou mauaina ai se matua
  2. Vali - e mafai ona avea ma acrylic, suauu fefiloi po o gouache
  3. Fualaʻau ma Fualaʻau I le Mafa - Pau lava le tiute o ia elemene o se tulaga mautu.

O le tekonolosi o le gaosi oloa i le umukuka e matua faigofie ma e le manaʻomia tomai faʻapitoa. Muamua lava, e tatau ona e saunia ata vali ma le faʻavae - faʻamau i totonu o le koneteina ma faʻavaivaia ile setete talafeagai, faʻapea foʻi ma le faʻavae o le lanu taumatau. A maeʻa lena, e manaʻomia le faia fualaau aina poʻo fua, tipi i latou ma faataapeape i totonu o se atigipusa ma vali. A uma lena, o le faavae e faaaogaina.

TAUA! O lenei o loʻo i ai le tele o numera o vitio ma le Matai vasega o le a fesoasoani ia te oe e filifili i luga o le sitaili ma vaʻai i lau laulau i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka

Matou te faʻaaogaina le umukuka tuai

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Homemade Clanel mo umukuka

I luga o lenei sapalaiina o faʻamatalaga i oʻu lava lima ua na ona ou amata ai. Iloilo se faaputuga o nofoaga ma filifiliga eseese, na ou filifili e taumafai e faʻaaoga le tuai ma ua uma ona le aoga laʻu peleue ma elemene. Ma sa faʻamanatu mai e loʻu toʻalua ia te aʻu le mea ua i ai le mafaufau o le aiga tuai o se keluga e fia teu ma ana fanau a fanau a lana fanau. O se mea na ou manatu na ou filifili ai e tuʻufaʻatasia uaina uaina, o se aiga o loʻo fua ma tuai umukuka ma sipuni. Sa ou amio e tusa ai ma sea polokalame:

  • Saunia le Faavae o le a faʻamautu ai le RICIPE, na avea ma tagata tuai o le uaina mai le uaina ma Champagne, seleulu, o le faʻailoga o le Photonery ma le fana fana
  • Mo se amataga, na ou filifili e fai se faʻavaʻa e aofia ai o femalagaiga o taavale. Na ou tipiina ma amata ona e kelu, o le tafailagi uma ma alatele i luga o le va o le faavae. O le lautele o le faʻavaʻa mo le vaega e mafai ona e filifilia i lou tofo. Na ou maua ni laina se lua
  • Ina ua sauni le faʻavao e faʻaaoga ai le faʻamau faʻamau, sa ou faʻamautuina le fua i le ogatotonu o le faʻavae. Le isi ma le fesoasoani a le Glue fana na taofia le meaai suamalie ma se sipuni ti
  • Mo le malosi, na ou ufiufi mea uma i va eseese ma alu i le matutu

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻatafunaina

Mo lau vaega i totonu o le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina le eseʻesega tipi ma faʻatasi ai ma isi umukuka meafaigaluega. O le mea autu o le aofia ai o le fantasy ma tuu lelei uma i luga o le tapoleni.

Manatu Manatu mo Faamatalaga i le umukuka

Matou te faia se vaega i totonu o le umukuka ma ou lava lima

Failauga mo nota

Mo i latou e i ai se avanoa i le umukuka e mafai ai ona e faʻaaogaina ni vae, ou te fautuaina oe e faʻaaoga se auala sili ona manaia o le faʻapipiʻi ma le aiga tusi. E moni o le a talafeagai mo i latou o totonu o le aiga o se aga masani e tuʻu ai feʻau mo e pele.

Latou mea, o le a e manaʻomia ni aʻu mea manaia ma kulimi. O le tekonolosi e matua faigofie ma o le a e manaʻomia naʻo le i ai o le avanoa o le avanoa i luga o le puipui o le ai ai lea o le tumau avanoa. O le tulaga lelei o le tui e tatau ona tuʻufua, e tatau ona tuʻuina pe le atoatoa le faʻaaloalo, poʻo le faʻasologa o le faasologa. O le a lava e faʻalelei atili ai le faiga o le 3-4, pe a maeʻa le fua poʻo faʻamaumauga o loʻo faʻasalalau atu i tagata o lo latou aiga.

TAUA! O loʻo i ai ma le tata poʻo le koluse vali, e mafai foi ona tapunia i luga o puipui o le potu umukuka. Peitaʻi, e tatau ona faʻatino i le faʻavaʻa i lalo o le faʻavaʻa ma lalo o le tioata, talu ai o le tioata, talu le le lelei o mea ma kuka i le taimi e mafai ai ona maua se galuega afaina i lau galuega o faatufugaga.

O le a matua manaia lava le vaʻai atu i ato mai faʻamau o lanu eseese, e mafai ona e faʻaleleia i latou i le faʻavae, uma i le faʻataʻotoina o le faʻasologa. Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻamau o foliga o eseese foliga ma lanu, e mafai ona e tuʻuina atu se laʻau po o fugalaʻau, igoa o le igoa, poʻo se ituaiga ata. Ae le i amataina le faʻapipiʻi mai o le pu e faʻaaoga ai le Glue Gun, e tatau ona e tusia le feʻau o le ata faʻaaoga se penitala, o le a faʻaalia i luga o le laulau.

Faitau atili