Puipui mamanu i le umukuka

Anonim

Puipui mamanu i le umukuka

O le umukuka o se nofoaga e le gata i tatou e le gata i ai, aʻo isi uo, isi taʻitaʻi, o loʻo tatou faitau i le vaeluaga o le po. O le ata tusia o pa i totonu o le umukuka e le tatau ona o le aulelei, ae aoga foi. Filifili se taina mo feagaiga i ou lava tofo, ae faalogo i le matai.

Zoning

E lauiloa o le umukuka avanoa ua vaevaeina i sone:

  1. O le sone lea o loʻo faia ai meaʻai.
  2. O le sone lea o loʻo 'eseʻese ai le trape.

E masani, i le sone pe a sauni ai, o le mamanu o pa e faia ma pou. Tuu le faaputuga i luga o le puipui i le mea latou te fuafua e tuu ai le umukuka meaafale. I latou e manaʻo e sefe, e le faʻatau tele le tele o taugofie, naʻo le umukuka o loʻo faapupuuina. O le ato i le va o le fula i le tausaga e matua palapala, ampron mai le tioata e aoga ma mafai ona tuuina latou lava.

Puipui mamanu i le umukuka

O se isi mea i le lisi o mea, o le mamanuina o puipui i totonu o le umukuka e mafai ona faʻaogaina faʻaaogaina ai umukuka panels. Ua latou faatulagaina pe faʻapipiʻi i le puipui:

  1. PVC palasitika.
  2. Chipport (filifilia).
  3. Laupapa laupapa. Sa masani.

E tau taugofie laina ma o le mamanu o puipui e mafai ona faia io latou lava lima.

Mea eseese

Faʻafefea ona faʻatulaga puipui i totonu o le umukuka? O lenei fesili e le mautonu i le tele o moomoo e fai ai le tele o mea e te mafai ai ona o le fale puipui i le fale fou. Fetaui lelei mea lelei. Matou te taʻua lauiloa.

Glass Apron

Puipui mamanu i le umukuka

Pa i totonu o le umukuka ma se tioata lanu pupula matagofie. Fuafuaina o le faia o oe lava. Tioata mo le fale faigaluega - mea aoga. O le afu e faigofie ona mama, o le fefe e le afaina ai o ia. E mafai ona teuteuina i ata, pepa ma ata ma ata.

O le ata o le fale faigaluega i le umukuka tioata e atoatoa. Mamanuina o isi puipui. Faia mai le isi mea. Cuikine Design Glass mafai ona faia tutoatasi pe faapopoleina polofesa.

Seevae

Puipui mamanu i le umukuka

O le tele o tagata matutua na fautuaina tagata faʻatau e pei o le paʻu, pei o se pamu o le umukuka. E lautele: Mafatumau foliga o le vevela, o le lauti i laulagi ua tetee, e matua mama lelei, e matua mama. O le tele o vaega o lapisi eseese ma lanu e tele.

O le paʻu ma ata e faia ma tagata mamanu e i ai se avanoa mo le faia o le masani ai ma le masani ai tuʻufaʻatasiga ma muamua tuufaatasiga. Ae o le tinoiʻe e taugata ae mo lona taua o loʻo e manaʻomia ai le poto masani.

Filifili e tuuina atu se umukuka mamanu ma fusi, uma siaki uma e siaki ia i ai foi e tusa ma le paolo. O le siakiina o le siakiina, o loʻo gaosia le faʻapipiʻiina, o le ae aloese mai faʻafitauli.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga filo ma Tulles - Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasiga?

Vali

Puipui mamanu i le umukuka

A fiafia tagata e fiafia i le aufasters, faʻafefea ona faia se tino mamanu? O i latou e masani ona galo le valiina o vali. E masani lava, o tagata o loʻo naunau i ni mea aoga ma o le a le toe faia se filifiliga e vali ai puipui o latou lava pese, aʻo latou le iloa le mea o le a oʻo mai ai ma le malamalama lelei i le mea o le a tupu ese ai ma le mautinoa o le a le mea matagofie. Ma tagata mamanu vali o puipui i le tele o lanu pe fatuina, fiafia i mata mata.

Afai e te filifili e vali puipui, filifili se vali-teena vali e le aofia ai le taitai ma zinc. O le vali e taugofie tele, ma o le ata o le umukuka e tatau ona avea ma au manatunatuga, atonu e foliga mai e matagofie. Afai e te manaʻo e vali puipui i totonu o le umukuka o oe, vaʻaia o faʻamaumauga (pulumu) ma mamanu e fatu ai ni leo matagofie.

Puipui puipui

I le Fono a le Aiga, faʻafefea ona faʻaalia ni puipui umukuka ma pepa puipui, e seasea lava lava. E iloa e tagata uma o le susuga - teteʻe i luga o puipui o le a le tutusa i le faʻagaioiga o uiga ma tigutu poʻo isi tipi. I luga o tulafono o taimi. Ae, afai e te faʻaogaina le vali i luga o le pepa puipui, e mafai ona e faʻaaogaina e aunoa ma le toe faʻaleleia tupe.

Pei o le suavai puipui aulelei. E sili atu lo latou aoga ma e mafai ona e faʻaaogaina oe lava mo le aso. Faitau e uiga i lenei tekonolosi. Afai e te fiafia - taumafai. Pepa puipui mo le mamanuina o se umukuka, e mafai ona e faʻaaogaina.

O le faʻafitauli o le mea lena mo le fufuluina o fale puipui mai le vinyl, e le o se gatete ma le faʻatuatuaina. I totonu o le umukuka, e masani ona susu mai le paga, kuka i luga o ipu ipu ma mamafa o ipu ma mamafa puipui i lalo o le susu o le a tuliesea i nofoaga eseese. O le a tatau ona tatou lomia. O le mea lea, o loʻo tuʻuina atu i isi mea.

E mautu le mea

Fuafuaina le mamanuina o o pa o puipui, faitau mea i ai vitio - o motopi o matai. O polofesa e le fautuaina i le umukuka e faʻaaoga ai sivine poʻo le ufiufi, mamago ma isi mea e fai ai faʻapipiʻi mo le mea e manaʻomia. Potu umukuka ma e laititi, sefe le avanoa.

faaiuga

O lenei e manino lava na o lavalava-teteʻe, matagā aoga agavaʻa e fetaui mo pa o le umukuka. Latou te taugofie ma taugata, filifili lau tupe. Tautinoina le olaga tautua (matasemomomomoes), o le tau o mea taugata ua teuteuina ua faʻamaonia. Sili ona fiafia i luga o le atoa vaega o puipui o puipui o le umukuka pe ufiufi. Ma e te filifilia mea e tepa i fafo ma masani i le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Faitau atili