Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

Anonim

Bray "Reanta" ua i ai le Baltic Sunday - Ua faamauina le Kamupani i Latvia. O laau, ua leva ua masani ai, e i Saina. O le tele o tagata e tele o laina o laina o loʻo avanoa i luga o le maketi a Rusia:

  • Semi-otometi nofoa Saipi.
  • O le ufitia o tagata e mafai ona i ai le retatataia Sai.
  • O tagata tolauapi na faagaoioia i le maualalo Voltage Sai pn.
  • Faʻavaʻa ma le galuega a Argon-Arc Angeng o le o le mo seoli.
  • Polofesa polofesa ma fetuunaiga arc Saic.
  • Le "puʻupuʻu" laina - Sai-K.
  • Tagata le mautonu plasma cutter - i le itu.
  • Interverter ulding, faagaoioiaga mai 380 V - Sai 315.

    Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

    E foliga mai o se uesa o loʻo i lalo o le faʻaaogaina i lalo o le faʻaititia o le faʻavae o le sai-250 pn. E uiga i lenei meafaigaluega o iloiloga e sili ona lelei

Oloa, e tusa ai ma iloiloga, e le o le leaga, i le latou sao ma faifeʻau. A e manaʻomia se masini uila mo le faʻaaogaina o le fale - "Reanta" o se filifiliga agavaa. A o fai mai o le pros: E le mamafa le arc pei o isi ituaiga mai le tutusa tau o le vaega. Ae o le uiga e le mautu: O se tasi e i ai i lalo o avega faifai pea (i totonu o aʻoga ma le gaosiga), e aoga mo ni tausaga taʻitasi ma le tolu vaiaso atoa. Naʻo le gaosiga ma o loʻo eseese toto. Ma mai i e na te faia le au tolauapi le faapaleni o Reantia i totonu o aiga i totonu o aiga - i le nuʻu i tuaa, i le faletaavale, mai ia latou tali atu i le galuega a le galuega a le galuega a le galuega a le malo.

Polokalame galue o masini ma masini o soʻo se laina 70% i le 30%. O le a lona uiga o le taimi e galue ai i le 140 ma mai le 10 minute, kuka / tipi oe mafai 7, ma 3 e tatau ona malolo - faatali seia malu ese. O le fua faatatau e le o le sili ona leaga ma faiga lautele, talafeagai.

Auala e Filifiliina ai se Selete Masini "Toefuatai"

Mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, e aoga le filifilia o se iunite o laina e lua - Sai ma Sai ma Sai Pn.

Resanta Sai o se fesuiaiga fesuiaiga o loʻo galue i le 220 V i luga o le fesoʻotaʻiga ma mea laiti. O lenei faʻalauiloa o loʻo faʻaalia: + 10% (e oʻo i le 242 v) ma -30% (mai 154 v). E foliga mai lava ia lava na lava ia uiga, ae matua galue lelei i le 190 V. afai e pa'ū ifo i lalo, o faʻafitauli amata ma tatau ona tuʻu le eletiseina o laiti.

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

O le USDing masini reante sai 220 o le laititi tele ma mamafa.

I le nuʻu, o le voltage e masani ona i lalo ifo o le 190. Faatasi ai ma ia network parameter, ae le o masini uma o masini e mafai ona galue masani. Afai o ia te oe lenei tulaga - E tatau ona e filifilia se tagata le lava mai le o le sai pn laina. E masani ona unald e tusa lava ile 140-166.

E i ai le isi laina - "Manatu". O loʻo i lalo ifo o le tele o lapoʻa ma le kilokalama e itiiti ifo nai lo mamafa. Faatasi ai ma le faʻailoaina o faʻataʻitaʻiga o lenei laina i le numera e taʻu ai le maualuga o le faʻaaogaina o taimi nei, o le tusi "K" e faʻamatalaina. Afai o le mamafa ma le tele o le taua tele mo oe - filifili se ulding tagata mativa mai lenei laina.

O isi mea uma o totoe e sili ona talafeagai mo polofesa poo semi-polofesa faaaogaina. Mo le faʻaaogaina o le atunuʻu o latou "utuma" ma faateleina le malosi i se mea. A mafai ona faʻatau, ona leai loa lea o tagata fou o loʻo i totonu.

Filifili Faataʻitaʻiga

Ina ua uma ona filifili le pule, e tatau ona ou filifilia le tele o le mamafa o le ulagi. O loʻo faʻapipiʻi i le igoa o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ina ua uma le faʻapuʻupuʻu o le ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, Sai-160 o le maualuga lea o loʻo umi o loʻo i ai nei 160 a, Sai 220 - mafai ona maua 220 A.

Faʻapefea ona Filifili le Mana? Faʻavae i luga o le galuega o loʻo faʻatau ai le eletise poʻo lalo o le tele e te manaʻo e galue. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le 3 mm electrodes, o loʻo agaʻi atu ai i le 140 ma le 160 amps. Ae 140 o le a galue i le tapulaʻa, ma le 160 - i le masani masani auala. E mafai foi ona e mafaufau i le mauaina o le mataupu o 190, ae ua mafai ona totogi ma le 4 MM Electrodes. Ma le malosi o le malosi e lelei lava. E moni, e manaʻomia le totogi o mea.

Sili atu le malosi sai faʻataʻitaʻiga 220 ma 250 mafai ona faʻagaioia ma electrodes 5 mm ma 6 mm, ma le 6. Afai e te le manaʻomia se malosi, ona leai se mea e te totogi ai. Ae filifili, e pei ona masani ai, oe. Atonu e te manaʻo e galue 3mm electrode ae ma le maualuga o le ulding o loʻo i ai nei - 190 ma luga atu ... seasea foʻi, ae o loʻo iai foi le tagata o loʻo iai.

Ina ia faʻafaigofie, o le laulau na aoina mai le sili ona taua uiga o le faʻamamaina o tagata i totonu o tagata i totonu o le restanga Sain Laina ma Sail, ma Sai K.

O faʻamatalaga o le faʻamamaina o tagata i totonu o tagata resantanta sai ma mo mo le moʻomia, o le ki

Faʻataʻitaʻiga o le mapueaMaualuga le taimi nei faaaogaina,

Ae

Idling voltage iFeteʻenaʻi o le ARC, i totonuSili atu o le electrode dameter, mmMass, kg.Tau
Sai-140.lua sefulu75.25.3,24,3.110 $
Sai-160.22.80.26.fa4.5120 $
Sai-190.25.80.27.lima4.7155 $
Sai-220.tolu sefulu80.28.limalima180 $
Sai-250.35.80.29.6.5,2220 $
Sai-60pn22.80.26.fa5,7170 $
Sai-220pn25.80.27.lima6,4.$ 200.
Sai-250pn35.80.29.6.7.7$ 250.
Sai-160k.28.585.fa3,4.130 $
Sai-190k.32.580.lima4,3.155 $
Sai-220k.36.580.lima4.5180 $
Sai-250k.42.580.6.4.6210 $

Malosiaga sapalai tagata liverter retanta

O le autu o nei mea o loʻo i ai le faatupu tautua o loʻo latou galulue mai i le aiga Taunuuga 220 vi, e aunoa ma le taofia faʻapitoa manaʻomia. O le mea autu o le o le arket e tupuga. O le vasega puipuia o loʻo iai uma i le 21 iunite, o lona uiga o le masini e faʻavae i le mana o le mana. O le mea lea, e puipuia ai le eletise, e manaʻomia le malosiina o le ua mativa mai le palapala tafegat.

E masani ona faia le tele o Sai-160 i luga otova 10-16 a, ae o le a e tuu le maualuga o le mapuea o lo o tausia nei. Afai e te fuafua e galue mo le 190, o le a manaʻomia le itiiti ifo, otometi i le 16 A.

Iloiloga

Uma manatu i luga o le tagata o loʻo i totonu o le faʻaaogaina o masini o le resanga mafai ona vaevaeina: seia oʻo i le 2019 ma pe a maeʻa. E oo i le 12 tausaga, o iloiloga uma e lelei tele, ae le mai tagata o lea na faʻaaogaina i gaioiga faʻapolofesa. Sosoo ai - leaga. I le 2019, ua pa'ū le tau o nei mea faigaluega tele - toetoe lava faalua. E foliga mai e manaia, ae pei ona foliga mai, o le uiga ua faaitiitia foi na foi mai lava. A maeʻa nei aso ona iloilo e ese lava, e ui lava e malo tele pea.

I le matou fale mautotogi 250 (Sai), na galue le tausaga i aso uma seia oo ia vae vae. Sa leai ni faitioga e galue ai, na o pine ua puupuu. Aua na faatauina se mea fou. Lenei pe a uma le 3 masina na o le taofia le kuka i le tasi taimi. E le i faia le sauniga, faatoa toe faaleleia ma uma. O lenei ua lelei mea uma, matou te galulue i se tagata matua. Faʻaopopo i le leai o ni faitioga.

Vitaly, Kineshma, 2019

O aʻu o se tekonolosi ma mo aʻu le faʻatau o le mea faigaluega. Sa ou manaʻomia se pagota mo Oldeers - galue ai o se transformer, ma sa ou filifili e aua le faʻatau atu seʻi vagana o le a le o le alu ma ia i le lua tausaga. O le liua ua matua aoga lava, ma o lenei o loo pisi lava. O loʻo faʻamaulaloina e le tagata tomai faʻapitoa, ma oi latou na pasia e masani ona manaʻomia. Leai se mea, suotosina. Latou te fai mai ma le reantanga - Lotoa. E foliga mai e faʻaloaloa se tiketi lelei. Na o le suia o le unlded uaea - tuu le 10 mita vaega 25mm2: O le lima muamua mita sa le mautonu.

Nikolai, St. Petersburg

Toe faaleleia mo le lona fa taimi ... Rantanta 220 au. Uma le toe faaleleia ua lava mo le lua vaiaso o galuega. O le taimi mulimuli na toe faʻaleleia e Blatu (Swyed) i se isi auaunaga. Sa latou tuuina, pei ona latou fai mai, totogi masani. Galue mo le masina, a o masani. Saina, agasala i le lelei o le masini, i lea nei ma le le mautonu, e mafai ea ona auauna? Tuu Land auiliiliga e totogi ai? Leaga e le lava.

Grigrievich, flegograd

E i ai laʻu reantan 190. Ou te faigaluega i taimi uma mo le tolu tausaga. E lelei mea uma, e naʻo lou manaʻo pe a e liliu i luga ma alu ese, pei ona tusia i faʻatonuga, seti le mea sili na faʻaaogaina i le taimi nei. Ou te faigofie, ma ou te faia. Tele taimi e mama mai le efuefu. Mo ia masini, e taua.

Vitaly Sergeevich, Sergiev Watad

Mo le tolu tausaga sa ou faigaluega ai ma Reannas 220. o loo galue. Mo taimi uma na ou suia na o le malulu. Ae ou te faʻamamaina e le aunoa, ou te taumafai ou te le tipiina o ia, ou te le tuʻuina i ai ona lima. O le isi i le uldeng e le galue ma le grinder poʻo le olopalaina - e tele pefu mai ia i latou, ma mo le mativa e matua leaga lava. Afai e tatau ona e galue ma se ata, ou te maua ai reannut. Afai o outou uma i se avega, vaai mo se isi masini. O loʻo iai Europa, latou te le o manaʻomia le umi i le faigaluega, ae faʻapea latou te tutu i le tele o taimi sili ona taugata, ma i le taimi o lo tatou faʻatuina e le fia galulue. Afai e te manaʻomia se Europa o galue io tatou tulaga, Faʻatau se stapizer. Se mea faapenei.

Matooly, Mo.

O loʻo i ai se masini e maua ai le fagu ma le tele o le g ... a. Ua ou le lava i le aveina o ia mo le toe faaleleia. O loo ia solia lava. Na o le taofia kuka ma o le mea lena. O le a ou alu.

Alexander

Sa faatau le Reanga Sai 190 ia Me 2019. ia Novema, na ia lagonaina. I le taimi atofaina o aʻoaʻoga, na latou fai mai o le tele o le uafu uauaro, o lea na mu i lalo. Na latou mananaʻo e faʻaititia i le le lava le toe faaleleia (i laʻu tupe alu i luga o aʻu tupe), ae a uma ona toe faaleleia le feeseeseaiga i lalo o le tuutuuga. O lea ua ou matafaga. Ae o le a le galue o le a faaauau pea - ou te le iloa.

Vlad, kirovogragrad

E pei ona e vaʻai i ai, o le lelei manatu i luga o o Sait Roat manumalo, e ui lava e i ai foʻi se leaga. Mai le aafiaga o le mea o le faʻagaioiga, e mafai ona fai ni faʻamatalaga e uiga i le ala e fai ai le galuega faʻaalu e aunoa ma faʻafitauli.

Taotoga o le fufuluina o tagata le mautonu o Resiser

I le tusi lesona mo nei masini, o mea e gata ai, manaʻoga ma fautuaga o:
  • Aua le faʻaaogaina Bulgarian, eletise eletise, Greind ma isi mea faigaluega i tafatafa o le tuʻufaʻatasia, ma le tele o le pefu.
  • Aua le ufiufi fale a o galue ai: Cooltize faamalosia - Texlers (Fans). Afai e te tapunia le ea tafe, o le masini o le a sosolo ma mafai ona sili atu.
  • Aua le galue i nofoaga susu pe i le timu.
  • Afai na aumai le tagata masalosalo i se potu mafanafana ma le malulu, e manaʻomia le faʻatali ia le itiiti ifo ma le lua itula seʻia maeʻa le matutu.

Aofia ai poloaiga

Ae le i liliu i luga o le iunite, siaki o le suiga na tu ai i le tulaga ese. Faʻafesoʻotaʻi le malosi o kalena ma tagata faigaluega, liliu atu i se eletise. Tuu le mea sili i le uldeng i le taimi nei i luga o le knob, ona kiliki lea i le "luga" faamau. O le liliu mai o loʻo faʻatinoina pei o lenei: O lea e te fiafia muamua i le itiiti ifo, ona tape lea o le '' ai le ki, ona mai le fesoʻotaʻiga. A maeʻa le galuega, vavaeʻese le uaea ma tuʻufaʻatasia.

O loʻo faʻaaogaina le uaea, pe faʻaaogaina le uaea uaea, ia mautinoa o loʻo faʻaaogaina uma uaea ma e leʻi tooina. Aua le tuua uaea i le ufiufi i le faga i Bay: O le Coil o mea e mafua ai ona faia, e le afaina ai mea faigaluega.

Fautuaga aoga

O tagata tolauapi i Reante Sasi tau i luga o le saoasaoa. E otometi lava ona tape le masini pe a fai o le vevela e latalata i le mea sese. Ae o le taimi e le o le motusia e sili atu le aumaia. Galue i le soʻotaga fesoʻotaʻiga: 2 minute kuka, minute 3-5 tuuina atu le tuufaatasiga e malu. E te le manaʻomia e tape i nei taimi.

Leai se mea e tape ai le paoa ma pe a le o le le fiafia. Na o le faatali 5-7 minute. Aua le motusia ma afai o lau galuega ua faia mo se malologa puʻupuʻu: o le sili atu i le tele o mea faigaluega, o le umi lava. Amataina vaitafe, e ui lava e 'ai se "lamolemole amata" galuega, e afaina ai lenei ituaiga meafaigaluega. O le mea lea, Tapē le tagata le saʻo pe a fai o le malologa o le a sili atu nai lo le itula.

Afai e te manaʻo i le sai Retanta e galue masani, i taimi uma e mama i le taimi e tasi e leʻi i ai mai le pefu. Aemaise pe a latou galulue latalata i le pefu o le pefu po o pe a uma ona pa.

O le kukaina o le resitan stideless steel i luga o le toe fetuunai.

Afai o le a alu i le taimi e umi ai le uaea, faʻateleina ai le latou lapoa, o le fogatati o le a itiiti lava. Afai e te tuʻuina le 10 mita - o le vaega e sili atu le 25mm2.

Toe faʻafou le auala mo laina o loʻo nofo ai

Afai ua iai lau taleni o ia galuega, o le a le o faʻataʻitaʻi o le a fesoasoani ia te oe. E tele foi fautuaga e faavae i luga o le poto masani o le "Time-Timer".

Ina ua mavae le tausaga ma le afa, na amata ona tape le galuega a Reante 220 e tapē atu i le taimi nei. Afai o le mea lata mai i le 140 A. O le pule fuafua na i luga o ia lava. Na o se mea na faia o le uaea o le uaea na afaina ai. E ala ane i lea taimi, sa ia faia - galue i aso uma i le tausaga ma le afa. Na suia le Ua uaea, e le faʻamalosia le ua mafai ai ona faʻamalosia i totonu o le fafine male a foi foi.

Timmoey, pronercky krai

Sa ou tau na o aʻu o le Resitara 250 polo. O seevae e taofi lelei, kuka lemu. Oute manaʻo. Na o le tasi le masina o le galuega (1 kg o le tafatolu i le aso, ae le o taimi uma, e itiiti ifo), ae uma le ie olomatua i totonu na maliu. Tuuina atu i le toe faaleleia, faatali 45 aso. Ina ua uma ona toe faaleleia, o se malologa i le masina. E tupu pe a fai o le eletise eletise o le a le faʻataʻitaʻia i le tagata e umia. Ou te leʻi manaʻo e faatalitali tamua i le 5 lea, ma saunoa laʻu lava ia. E toetoe lava e le o le pasi i le laupapa. Na o le taliaina. Ma na faʻapefea ona vaʻaia e le aufaigaluega Services? Pe o latou e faapitoa? E susunuina pili a le Komiti Faʻatonu. Sa ou tamoʻe i le uaʻi, faʻasee. Galuega. MONI i Moas O le vevela i le taimi nei, o le Faʻalauiloa e faʻaalia se mea e le aoga, ae o loʻo aoga.

Vitaly, Krasnodar

O laʻu rebanta Sai 220 ina ua maeʻa le masina o galuega, sa le o le tolu faʻailoga o le Top e sili ona faʻatulagaina faʻailoga ulufale i faʻailoga o le olaga. Tatala, siakiina, lua fgh40n60sfd Transtism susunuina. Na ou mauaina, faatau, suia uma le fa, sa susunuina lua. I le taimi lava e tasi na sui ai le 12 o le Tweso i le 51 ohms. Mauaina, ae le o le umi. Na susunuina tagata solitulafono i le tele o inisi. E foliga mai, ua maua le vaa. Na ou faʻatau isi, faʻatulaga, galue lelei. Ioe. I loʻu 220 sili atu polokalame na sau mai le polokalame mai le 250 - ma laʻititi feeseeseaiga. O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai, ua masani ona faʻatino le Komiti, e leʻi tuʻu le auala. E ui e fiafia i ai. E ui lava o auiliiliga e mafai ona suʻe muamua aʻo leʻi mauaina.

Atosoly, Nizhny

Resinga Walding Mask

E le mafai ona galue ma le faʻaaogaina e aunoa ma le masteer's mask - ia vave ona susunuina se mea e mumu ai, o loʻo taʻua le "Bunny". Faʻamamaina puipuia puipuiga ma ultraviotiolet ua le talia le faʻaleagaina o le faʻaititia o le faʻaititia ma ultraviolet storediction. Mai le felelei o le splashes ma fua - o se matata mask. E tatau ona faʻatuatuaina uma ma faʻamautuina le maualuga puipuia.

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

Resinga Walding Masks: MS-1, Ms-2, MS-3 ma MS-4

Resanta fua mai ai ni ituaiga o maslding Masters:

  • MS-1 - ma otometi malamalama faamama luga o TSC-3201 suavai tioata. E lua auala: o le ogatotonu ma olo, o se faʻapogisaina o le pule faatonutonu e faʻataga ai oe e faʻaaoga se ufimata mo le unsing ma le puipuiga poʻo isi meataʻo. Tau 1500-1800 rubles.
  • MS-2 - ma le TK-4000 moli moli. Fetuunaiga Tolu: Faʻailoga o le Tausaga Atoatoa, Vaʻaiga, Faʻamalieina taimi (O le vave lava ona vave galue pe a suia le pupula o le malamalama). Laasaga suiga o le tausaga. Tau 1900-2100 rubles.
  • MS-3 - TKE-3202 moli moli, o fetuunaiga e tutusa pei o le MS - 2, ae o le suiga i le malamalama o le moli faamama. Faʻapea foi le eseese o fetuunaiga i le resitansa Ms-3 - 9-139, mai Resita Ms-2 o le 10 Vordin. Tau 2600-2800 rubles.
  • MS-4 o le taugofie (tau o le 1200-1400 rubles) ma le faigofie. Moli faamama tsk-2101. E naʻo le aoga i le vevela vevela, e oʻo lava i le faʻaititia o le faʻaititia, amata ona "gese ".

O le tele o tomai faʻapitoa o le Older o Welder Ms Older o loʻo faʻaalia i le laulau.

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

Faʻamatalaga Faʻapitoa o Masks

Ma le ata vitio e uiga i le mask mo le unsiang o le ressants res-1.

O ni mea e sili ona vaivai

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

O le polokalame o le USlding Endverter Resint Sai 220pn

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

O le polokalame o le USlding Endverter Resint Sai 160

Retanga Walding Lainters: Sai, Sai Mon, Moona K, Iloiloga, Tau, Faagaioiga

O le polokalame o le USlding Resverter Resonte masini SaI 220

Tusitusiga i luga o le autu: Kiznicker malamalama lelei, sipi ma isi ituaiga. Tuufaatasi ma tausi

Faitau atili