I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Anonim

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa o le galuega e masani ona alu i le taimi ma e le o tagata uma e mafai ona faia oe lava. E sili ai le valaʻauina o se fomaʻi faʻapitoa i le faʻapipiʻiina ma faʻaalu le taimi vaʻai i le auala e galue ai.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Faʻapipiʻiina faitotoʻa faitotoʻa

Ae afai e filifili loa oe i le Mauga o potu faaopoopo ma ou lava lima, e mafai ona faʻaaogaina la matou fautuaga. Muamua o mea uma, e manaʻomia le matauina uma itu taua.

Faapipiiina tulaga

Muamua e tatau ona e sauni mo le galuega o le faitotoʻa. E tatau ona kilia ma fai fua. Ona matou filifili ai lea o le faitotoʻa e fetaui lelei mo mamanu ma paolo, ma sili ona taua i le tele.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Gap i le va o le Lotherther ma le tapoleni

Ia mautinoa e faʻalogo i le maualuga o le tatalaina - o le mamao i le va o le fola ma le pito i luga o le liʻo o le matala, lea e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa. O lenei numera e aofia ai le aofaʻi o faʻailoga:

  • Le avanoa i le va o le faitotoʻa ma fola e le itiiti ifo 10mm;
  • Puipui.
  • Kiliaina i le va o le faitotoʻa ma le faitotoʻa faitotoʻa mai luga - 3 mm;
  • O le mafiafia o le Beam Box;
  • Kilia i le va o le utupoto mai luga ma matala - 20 mm.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Siaki le prettic plumping

O le tulaga maualuga o le tatalaina i lalo o le potu o le 210 cm, o le lautele o le 80 cm. O le maualuga o le faitotoʻa, ma le lautele o loʻo faia sili atu - 90-100 cm. Ae ui i lea, o nisi taimi o le fausiaina o mea mamao e ono afaina ai nei ituaiga eseese.

Foliga o le faitotoa ulufale

Ona o le faitotoa o le ulufale atu, o le mamafa o le faitotoa o le taua tele. O le mamafa o le faitotoʻa e mafua mai i mea faitino e faʻaaoga i le gaosiga, i ai o soʻo se faʻaofi i totonu poʻo le faʻatumuina o mea. Fuafua i luga o le tele o le 'upega tafaʻilagi ono eseese slots i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma le puipui. E mafua ai foi ona faʻamatalaina ai le tele o faʻasalalauga mo le pusa o le a faʻapipiʻi ai le faitotoa.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Faapotopoto pusa

Tusitusiga i luga o le autu: BIKECECCE teuina i le fale mautotogi - 25 fatufatu manatu

E tatau foi ona fuaina ma amanaia:

  • O avanoa i le va o le faitotoʻa ma le puipui o le luasefulu miliona milimita i itu uma e lua.
  • O avanoa i le va o le faitotoʻa ma le faitotoʻa pito i luma o le tolu millimeters i itu uma e lua.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Faʻatasia le itu o le Ludge

A molia le poloka o le faitotoʻa i le fale, e tatau ai le suʻesuʻeina ma le totoʻa i le i ai o le faʻaleagaina ma le maeʻa o le fusifa ma faʻalelei.

Faapipiiina

E amata i, faʻafesoʻotaʻi le ata o le faitotoʻa. I le taimi o le Fono Aoao, e manaʻomia le amanaia faʻalepulauga o loʻo lisiina i luga, faʻapea foʻi ma le maualuga o vae o le lutka. E masani ona fuafuaina i lenei auala: O le maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le i pito i luga o le puipui i le va o le puipui ma le le fiafia ma le mafiafia o le utu e tatau ona mago.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Ona e tatau lea ona e faʻapipiʻi le matasele, mafaufau i le itu e tatau ona latou matala ai. O le vaitaimi i le va o le pito i luga o le pusa ma le pito i luga o matato e tatau ona matauina i le maualuga o le tolu selau milimita. I le va o le fola ma le mea e tatau ona i ai le pito i lalo o matasele, o le mamao e tatau ona - 200 mm. O le faaaogaina o le ata, fai togalaau mo le mataina.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Nei o le mu le poloka poloka. Ua faapipiiina saʻo, siaki i se tulaga, e tatau ona faʻapipiʻi le faitotoa o le faitotoʻa e vaʻai i le ata moni o avanoa. Faʻasaʻo le tulaga, pe a manaʻomia, faʻaaogaina avanoa mo lenei faitotoʻa faitotoʻa. O le aofaʻi o uʻamea faʻamautinoa fuafua i mataupu faʻapitoa mataupu. I le tulaga pe a manaʻomia ona e faia le sili atu, tamaʻi faleʻoloa o loʻo faʻaaogaina. Ma, afai e tatau ai, faʻapipiʻi le pepa e tusa ai ma faʻatonuga.

I luga o le avanoa i le va o le faitotoa ma le pusa

Ona matou tipiina lea o le loka ma faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa. O le 'au na tuu, masani, i le maualuga o le 900-1000 mm mai le fola. A faapipii le faitotoʻa pito i luga o le faitotoʻa, siaki pe faʻapipiʻi faʻatasia i le pa, ma le lapoʻa o avanoa i le va o le faitotoʻa ma le faitotoʻa o totonu. Faʻaaoga se suʻega mo le faʻasaʻoina o le tapunia, pe o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale Faiva

Ona aveese lea o avanoa i le va o le pusa ma le puipui e ala i le faʻaaogaina o le faʻaseʻe o ona manu. I le aluga o le fuifui atu o le ausa, tusa ma le 24 itula, i se mea ou te le faʻaaogaina le faitotoʻa.

Faitau atili