Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Anonim

Le matamata i ata o lo tatou moms ma browsing le ata tifaga o le vaitausaga o le 60, e mafai ona tatou iloa le tele o mea ua i ai nei i le moni o le "pa" o le alamanuia. Sili atu ma le tasi matou te matauina pe faafia ona toe faʻafoʻiina le masaniga. E le o se mea na fai ma mea uma ma le mea e sili ona fiafia i ai na faia o le Mohar. O ai na fai mai o le taumalulu o le taumalulu e le mafai ona tuʻufaʻatasia le matagofie ma le le mautonu? I lenei mataupu, tatou te faʻamutaina le vaʻai lea ma aʻoaʻo ai ia te oe le faia o lenei galuega faʻatonutonu. E le gata i lea, o le pulou e fetaui lelei mo soʻo se vaitausaga, ma o isi tagata uma e mafai ona faʻatasi ma i matou.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Mamalu Ulutala

O le tele o le tino, o loʻo maua ai i oloa le mageso e maua ai se mush foliga, e taʻua o se Igilisi elsics Bro. O le ata lea ua fuafuaina mo pulou mai fulufulu. O le lelei o le polokalame o le polokalame e faigofie lava ona faʻatino ma o le tagata fou o le a tipiina le pulou i se taimi puʻupuʻu taimi.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

O lea, o le a tatou manaʻomia:

  • Mochlorian vulu;
  • Tautala ma matau;
  • seleulu;
  • nila;
  • centimita.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

A o le i alu ma le lakapi, e manaʻomia le fuaina o le tusiupu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o loʻo fuafuaina. O le a matou faia fuafuaga faʻavae e faʻavae i luga o le averesi tagata, o lona Gior e mai le 55 i le 60 cm. Mo lenei tele, e tatau ona e viliina mai (rim) o le paʻu.

O le mea sili ona taua o le maua o se aofaʻiga, tele o le toatolu, e manaʻomia, e manaʻomia le faʻamatuʻuina o le ata ma e le i gagau.

O le fua e tusa ma le 8-10 laina. Ia faia lenei mea, sui le lua fusi: lua foliga lua-lua ituas. A maeʻa ona e feagai ma le faʻavae, e mafai ona e amata amataina le kolokiina Igilisi. Aumai le numera o matatito i le 95. A e fesootai i le 23 cm mai le pito o le rim, alu i le ata o le mamanu:

  • tasi faasologa o tefus foliga;
  • Amata mai le pito o matasele, matou te faia 1 i luma, ona toe fai lea o le mea e te foliga ai, ma faaiu le foliga ma le manu;
  • Muamua, o le pito, e sui ai le faaluaina ma masani foliga foliga, le faʻamaeʻaina o le foliga o le telē.

Mataupu i luga o le autu: Tarti pulou: lalagaina o le Igilisi o le Colastic Socialic matagaluega ma ata ma vitio

O lenei faʻataʻitaʻiga toe tatala 2 ma 3 laina seʻia e mauaina le tele e te manaʻomia.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Ina ia mafai ona fausia se drossson, slide le matapole i le tuusaʻo ma fesuiaʻi laina. Le isi, o le faaputuputu e le o le tuua o le tasi pito o matato. I le taimi lea, ave le matau ma masae lipine. Mausali fusiua. Aveese le oloa faʻaiʻu i totonu, mou atu ma faʻapipiʻi le pito i tafatafa o le tasi ma le isi. Ua sauni Hood!

Faaluaina amp

O le kuka ma se mea e lua o le a o le filifiliga e fetaui lelei e talafeagai mo talavou. E tuʻufaʻatasia atoa ma peleue kalapu kalapu kalapu, e leai se paʻu, faʻapea foi ma mamoe. Ua faigofie tele, ona matou te molimau lea i lenei tali manaia i lea laasaga ma lea laasaga.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

E amata i le, o le a e saunia mea uma e te manaʻomia:

  • Mochlorian vulu (150-200 g);
  • o ni pulupulu;
  • Le polokalame (e mafai ona e mauaina i lenei tusitusiga);
  • 150 g o vorged vulu;
  • Tautala numera 5.

Afai i le lomiga mulimuli, na tatau ai ona vaevaeina le Hinge i le tolu, iinei le tulaga autu e tatau ona avea o le aofaiga atoa + 2 pito. Latou aofaʻi faʻalagolago i le fua o le lio o le ulu. I totonu o lenei lesona, matou te ave 98. vili le matasele ma mulimuli i le polokalame na faʻaaogaina i lalo:

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Matau e fesoasoani

O le pulou o le pulou, na kolosi ma se crochet - o se mea mafanafana, ma o lona ata e maua ai le teine ​​o se tusi agamalu, feministism. Faʻafetai i le lalagaina, ua lelei ona taofia le foliga ma nofo lelei i luga o le ulu. O lea, tatou te le maimau se taimi ma agaʻi atu i le Foafoaga o se taua taua.

Matou te manaomiaina:

  • Mochlorian vulu;
  • matau.

Fai se filifili o le ea e manaʻomia le umi o le umi (ave i le tele o le ulu). O le laina muamua na finau ma 3 koluma ma se faʻapipiʻi, ona lua lea o mata. I lenei auala, e tatau ona e tafao faamasani seia oo i le laina iuga. Le isi, amata amata ona fai lona lua laina. Fai le 4 Air Hinges, Arches ma 2 Air, Plug 3 koluma ma Nakud. O lea ua matou le fiafia i le laugatasi pou.

Mau i luga o le autu: E mafai ona 'ai oloa ma le teuteuina?

Fai le Nakid ma ulufale i le matau mo le koluma lona lua, puʻeina le filo le laʻasaga ma le matau ma toso 1 mata.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Ou te tosoina le isi 4 matape ma tuu i lalo le 'au galulue uma uma ma soloi i tua i le lua o totoe. Fai se ea e tasi ma toe fai le tusi atoa.

Nonoa uma le laulu i le pito o le laina, ona toe la lea o le 4 Aitalafu o le Suauʻu.

Mochler Hook ma le pou pou: polokalame ma ata ma vitio

Faʻafetai i le Yosh Asiosio e vaʻai i itu eseese, o le aʻafiaga o le lalagaina o faia. A e siaki le maualuga e te manaʻomia, faʻaititia le mataua. Crochet toso mea uma i se tasi matasele ma fai ai. Aveese i totonu ma mou atu.

Afai, i le taimi o le Maota, o le vulu vulu leiloa foliga, tuu i totonu o le moli mama fofo, salalau solo solo solo.

Vitio i luga o le autu

O le filifiliga o loʻo latou filifilia o vitio lesona ma se faʻamatalaga auiliili:

Faitau atili