5 O FOLAFOLAINA FOLAFOLAINA MO LE FOI O LE FANAU

Anonim

O isi taimi, e le manatu tagata i auala e mafai ai ona afaina ai le ese o 'fanau. Ua leva ona faʻamaonia o le tino o le tagata o le malosi malosi e mafai ona manogi. O nisi oi latou e fausiaina malosi ma le manaʻo e fatu, o isi e mafai ona "puapuagatia" ma foaʻi le le mautonu.

Po o le a lava le suiga o le olaga mo le lelei ma faʻatumuina i tofo lelei, e mafai ona e faʻapipiʻiina i lau taʻavale afi. E tele tele, ae o latou mea leaga tele e puʻupuʻu. E masani, e ui i le kamupani ma le tau o le oloa, e lava le malosi o le 1 masina, o le manogi o le a mou atili.

5 O FOLAFOLAINA FOLAFOLAINA MO LE FOI O LE FANAU

O se isi filifiliga manaia sa avea ai ma inisinia kuka e o latou lava lima. E aoga le faʻatinoina o le latou uiga autu:

  • Tau le avanoa, e le pei o ni faʻataʻitaʻiga, o le a e sefeina se tau le lelei e mafai ona faʻaaluina masina uma e faʻaalu ai le faʻatauina fou o le "stanks".
  • Kuka i le fale, fautua mai o mea uma e manaʻomia e mafai ona e mauaina i luga o le umukuka.
  • O outou lava ma tulaga ese manogi. E mafai ona faʻataʻitaʻi ma manogi eseese ma tuʻufaʻatasia i le fausiaina o se siosiomaga lelei i totonu o se taʻavale.
  • O le tulaga masani, o nisi o meaola o aiga o fale e mafai ona tautua ai oe i le ono masina.

Filifiliga o mea manogi mo le tagata fusu i le taavale

O le faʻatauina o moli o loʻo faʻamatalaina e le '' '' '' '' O lenei masani taoto i le nofoaga o gaosiga. Ole toʻatele oi latou e faia i fafo, o fea le mea e tupu ai flasons e le masani ai i se agaga faigofie Rusia.

Afai e te filifili e fai se tagata fusu i le taʻavale ma ou lava lima, taumafai e faʻatupu le manogi ia te oe. Ia e mafai ona e malolo atili, ma o le faʻagasologa o le meleni o le a pasia i ni nai itula.

Mataupu i luga o le autu: Babaushkin Square: Crochet Cape mo Amataga

O se fofo sili ona lelei o le kofe, pe o le manogi fatu. O le manogi e manaia ma masani ona faʻaaoga e faʻaumatia ai le leaga ma le le fiafia o manu. E mafai foi ona ia faʻamamani le suamā, o le mea e taua tele ile uili o le taʻavale. O le isi o lo latou uiga o le lalagaina o le lamolemole, ona o ona manogi fou ma faifai pea, e mafai ona latou tausia le manogi i le 4 vaiaso.

E le gata i le kofe, e tele isi filifiliga e faatau ai tofo. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ave se kani, vanila poʻo le Cinnamona. O iinei le mea autu o le faʻaaogaina o lau oe lava mea e te fiafia i ai ma tofo o latou e mafuta pea ma oe i totonu o le taʻavale.

O suauu taua o oa o suauu e faapitoa tele auala. I totonu o le faleoloa o le a e vaʻaia se lautele o filifiliga o suauʻu taua, latou te o ese i le lelei, auala faʻagaioiga ma faiga masani. O iinei e mafai ona e faʻaalia atoatoa au mea fiafia, ave i lau tofo, aua e mafai ona faʻatau se tasi o suauʻu.

Afai e te tu o lau filifiliga i luga o le suauʻu suauu, ona faʻaopopo lea i se manogi manogi, o le ae mauaina foi se faʻamalieina aafiaga. O suauu taua o Citrus o loʻo avea ma le atoatoa o le sikafu ma se manogi le lelei, sa matua malemo ai. E mafai foi ona fefiloi ni ie ese, ona e maua lea o lou lava manogi o le a "lele" i le fale puipui.

5 O FOLAFOLAINA FOLAFOLAINA MO LE FOI O LE FANAU

Soda Air FereEner i le taavale faia oe lava

O le tofo i le taavale faia oe lava e matua faigofie lava. O se tasi o auala sili ona faigofie e aofia ai le faʻaaogaina o faletupe masani ma soda.

O sea ea o le ea i le taʻavale o le a mafai ona tautua ai ia te oe mo se taimi umi, ma le mea autu e mafai ona kuka vave ma mai le uo teine.

Masini afi mai gelatin

5 O FOLAFOLAINA FOLAFOLAINA MO LE FOI O LE FANAU

Faʻafefea ona fai se tofo i le taʻavale ma ou lava lima - faigofie tele! O lenei ituaiga o tofo e talafeagai mo taavale uma e lua ma fale.

  • E manaʻomia le ave o le tasi ato o gelatin, faʻafilemuina i le vai (2 sipuni) ma faʻaopopo i le taunuʻu mai o le pa o le glychrin. Faʻafetai i le mea mulimuli, o le le faʻamaoni e le faʻamago ma tausi le vai.
  • Faaopopo se tasi o mea taua filifilia i ai, ma e mafai foi ona e maua. Faʻapea foi mea uma ma le tapuni, pe a fai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaopopo se dye i le iʻuga e maua ai.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina o le sweater mo le teine ​​ma nini o nila: filifiliga mo le teine ​​2 tausaga, o loʻo faia e le brown

Ma o lea, i totonu o le fale o lau taʻavale o le a manogi lava ma le fiafia tele.

Flavoring i totonu o se ato kofe pusa

E pei ona taʻua i luga, o le kofe o le a avea ma se mea uiga lelei i soʻo se taʻavale taʻavale. O lenei metotia o le a le gata i le faʻatinoina lelei o lana masini masini, ae o le a foʻi ai ia te oe foʻi le avanoa e faʻataʻitaʻia ai ma mea. E manaʻomia le aveina o se tamaʻi ato mumū nai lo le ulumatua ma mea manogi, e foliga mai, o le sili atu muamua o le a liliu.

Mai se fasi mea e palu, e tatau ona e faia se taga atoa, lea o le a faʻamalolo i luga o le faʻata. I le ato, e mafai ona e tusia igoa, aso ma mea uma o le ai ai.

O sea taʻavale fusia o le a fiafia ia te oe i le taeao, tuliʻesea o manogi le lelei.

Faʻafefea ona fai ni 'ie i le taʻavale mai suauʻu taua

O le isi auala e faʻaaoga ai suauʻu taua e matua faigofie lava. E manaʻomia le ave o se kesi poʻo se tamai pupuʻua, tuu nai mataua o le suauʻu taua i luga o ai. Faʻapipiʻi le le toe i ai i soʻo se nofoaga i soʻo se nofoaga i totonu o le fale taʻavale, ma o le suauʻu lava ia e aveʻesea i le totini lima.

O lea e mafai ona e aumaia se manogi fou i soo se taimi. E manaia tele i lenei metotia o le tau maualalo, talu ai o le tau o le taua o le a le sili atu i le lua selau rotables.

Faitau atili