Faʻafefea ona tautau le solofanua na ia aumaia le manuia

Anonim

Solofanua o se faʻailoga o le ola lelei, o fea le toʻatele o tagata e tautau i lo latou fale, taumafai e tosina le laki le laki i lo latou fale. O nisi e faʻaaoga o loʻo avea ma tali atu mo le fiafia, o isi e manaʻo i le toʻilalo, o isi e tosina lelei mai mea totino. Ae, e ui i faʻailoga ma mautinoa faʻamaumau, pe faʻafefea ona vaʻaia lelei e le solofanua solofanua laiti. Aisea e tatau ai i le Talisman ona tautau i se auala faʻapitoa?

Faʻafefea ona tautau solofanua i se fale tumaʻoti

Afai o loo e nofo i se fale tumaʻoti, o Warkhoe i luga o faitotoʻa o loʻo fautuaina e tautau i fafo, i.E. mai le itu o le auala. I lenei tulaga, o le lalelei o le a faia ai puipuiga ma agaga maualuga, faʻapea foi ma mafaufauga leaga i le vaega o tagata tino ma fili.

Ae le i faia le Taamilosaga i le ituaiga o le solofanua i luga o le faitotoa ulufale, faia se manao. Taofi le lalelei i lenei taimi i ou lima, ma i le taimi lava e te faaiʻu ai i le manaʻo, feanu i luga ma alu i totonu o le tauau tauagavale.

Faʻafefea ona tautau solofanua mai le auala? Lalo pe luga nifo?

E tatau ona tuʻuina i luga aʻe o le pito i luga tauagavale. I fafo o le Talisman o loʻo tautau i lalo o nifo - E talitonuina lava e oʻo lava i le tiapolo lava o le a savali i se lio, toe foʻi mai i le amataga o le solofanua. Faapipii foi i lalo pito o le aotelega fausia se auala o se pesini feololo, e faia uma mafaufauga leaga o malo o lou fale. E taua le le faʻaputuputu o le le lelei i totonu o le ipu, ae ia faʻamalosia, o lona uiga o lou aiga e le faʻamataʻuina se mea.

Mataupu i luga o le autu: 16 auala e fufulu ai le pusaaisa

Faʻafefea ona fai le manaia o le fale i le fale mautotogi

O fea e fasioti ai ma faʻafefea ona tautau solofanua i luga o le faitotoʻa pe a e nofo i se fale mautotogi? O fea e matamata ai nifo - luga pe lalo. Aisea o le Silver Sigorhoe mo le manuia e mafai ona faʻasaʻo ese ese? Mai le mea e te lafoina ai le tali o lou fale o le a faʻalagolago tele tele, o lea e mafaufau tele ai i lenei mataupu ma le faʻaeteete tele.

Manatu o solofanua i luga o faitotoʻa o loʻo aoina atoa le leaga i luga o faitotoʻa, e le fautuaina le nofo faʻapaʻiaina nifo, ona o faʻafitauli o le a vaʻai lelei i ai luga.

E talitonu o le siliva siliva na sosolo aʻe luga, e pei o foliga o le pesini mai le malosi le eleelea. Ua taofia e Iron agaga leaga, ma o le a aunoa ma le naunautai oi latou e le faia, talu ai latou te pau i le ipu solofanua i luga o le faitotoa. O lea, i totonu o le potu, e le mafai ona tatou faatautaia nifo o nifo.

O fea le mea e mafai ona e tautau ai le matagofie

O le mea manaia, o le manaia o le fiafia i le fiafia e le masani ona tautau i luga o faitotoa. O a isi talitonuga o loʻo i ai, ma o le a le aoga e mafai ona avea ma nofoaga o le Talitonuga?

E pei ona e vaʻai, o le nofoaga o le Talitonuga e taua. Ae ia manatua o le solofanua i le fiafia ma le laki lelei e mafai ona aoga pe a faʻatau i mafaufauga mama. E le mafai ona gaoia le Talsasan mo le manuia, a leai se isi mea e aumaia ai le faʻanoanoa.

Faigofie i luga o le solofanua

I Rusia, sa masani ona latou faʻaaogaina ni faʻailoga taua mo le taupulepulega, o le harworae mo le fiafia e mafai ona faʻaaluina ma teu i lou fale.

Taupulepulega i le fale o fou fou

"I le avea ai ma se taumafataga poli ma le leoa o le tama talavou ia kanitsa, ma o le fale o le i ai, tamaoaiga ma le fiafia na aumaia! Ia, ma miti ai ma le faavavau. Amene ".

Leiloa mo le laki

"I le avea ai o se solofanua tuai, o le mana ua liligiina, o lea ia liligi atu i le laki, ma o le a tele le fiafia i ai. Ia, ma miti ai ma le faavavau. Amene ".

Mataupu i luga o le autu: Jacket na togi ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga ma polokalame: Aʻoaʻoina e lalagaina le cardigan i le sitaili o "channel" mo fafine atoa

Mea e tatau ona e iloa e uiga i le matagofie

Faʻafefea ona tautau le solofanua o se fesili ogaoga, ae e manaʻomia le manatuaina o le i ai o isi le tele o manatu:

  • O le aʻoaʻoga tuai o le aʻoaʻoga o le poto masani e le mafai ona tolopo le mascot ma fao, ma e tatau ona faʻasaʻoina ma le fesoasoani a le Twne.
  • O lenei lalelei o le solofanua, natia mai le solofanua. O se mea siliva matagofie poʻo le togavao ua na o sina souivir, leai se isi mea.
  • Magic tau o le Talisman mafai ona faʻamalosia isi mataʻitusi - Charms. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale e mafai ai ona tuu se nifo o le tele lava.
  • Afai o le solofanua siliva e i lima o tagata uma o le fale, lea o le a tautau ai, o le a la tufatufaina le va o latou i le va o latou.
  • Afai o le nifo na ala aʻe i luga o le latou tulaga - Sa matou tilotilo pe goto atoa, faʻatali mo le leiloa.
  • O solofanua paʻu o se faʻalavelave o faʻafitauli.

Silver handohoe mafai ona faia se matafaioi e le naʻo se mea tau togafiti, ae e faʻatino foʻi se galuega teuteu. E masani ona maua o le souiventuriva - coneytones e mafai ona tuʻuina manuia i lo latou fale. Faʻatumu lau fale ma le malosi lelei, ma solofanua i luga o le faitotoʻa faitotoʻa o le a fesoasoani ia te oe e aveese mafaufauga le fiafia.

Faitau atili