Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Anonim

O le faia o le potu matagofie, fai ia faʻalelei ma sili ona lelei, e mafai ona e faʻaogaina le tele o metotia ma metotia. O se lautele o le avanoa e maua ai le Skyrequins, o le ata faʻapitoa faʻapitoa o loʻo fausia i luga o le pito i luga o latou nana. O le tamai mamoe atonu e ono eseese: o le faigata tele pe vaivai foliga, tuʻufaʻatasia, fuafuaina mo nofoaga eseese ma tisu o le eseʻese tulaga. O le suʻi o tamai mamoe, e tatau ona e muamua filifili i la latou foliga i le lumanaʻi, fai se fuafuaga o le suisui. A uma ona saunia mea uma, e mafai ona e alu i le galuega.

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Pupuni ma tamai pamrequins avatu le potu se sitaili faapitoa ma le manaia.

O le Made e tatau ona filifilia muamua. O loʻo faʻaalia i luga o le faʻavae o ni ie ua maeʻa avanoa, o a foliga o foliga o mea uma o le potu e eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tamaʻi mamoe fiafia tele ma pulumu e leʻo tutusa uma mo se tamaʻi potu. E sili le faʻaaogaina o se foliga vaivai ma le fofoga e faʻamamafa ai le matagofie o papeti, ae le o le a le vaʻaia se avanoa . Ae mo se potu tele ma lautele e mafai ona e faʻaogaina tamaʻi tamai tamaʻi togalaau e faʻavae i luga o le fusi. O le a latou faia le tulaga sili ona matagofie ma mautu.

Ituaiga o tamaikaquins mo le teuteuga

O le tamai mamoe e fesoasoani e unaʻia ai pupuni mo pupuni mo pupuni, fetuunai o mea taua ma foliga o le faamalama matala. Latou te faia le potu sili atu aulelei, ua maeʻa le tulaga. E mafai ona e faʻaogaina tamaʻi teine ​​mo potu eseese, ae le gata mo potu potu ma potumoe, ae mo tamaiti, umukuka. Faatasi ai ma le fesoasoani a le ie puipui, e mafai ona e faia se tamai faamalama ma vaapiapi faamalama lautele, ma tele tele i le aotelega tulaga. E i ai ituaiga faʻapitoa o tamai mamoe o loʻo toe fai le foliga o tagata faʻaputuputu mo le faʻamalama matala o faiga e le masani ai.

E mafai ona eseese ie pupuni:

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Ituaiga o tamai paka

  1. Suamalie suamalie. O se ituaiga e sili ona faigofie, e mafai ona e suʻesuʻe i ou lava lima nai lo o ou lava lima i se taimi vave, ma mea e alu i ai. E tele taimi o se leo, lea e mafai ona symmetric ma le tasi-itu, asymmetric. Latou te paʻu'ū i pito o le faʻamalama matala i ni mea vaivai, fausiaina o le lagona talafeagai. O le ie mo tamaʻi mamoe vaivai e filifilia le malu, ma le faʻamalosi ma matua le talafeagai, pei ona le talafeagai ai. E le aoga le mea e le aoga i lenei filifiliga. O le mamanu o Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu Lanu. 1. O le faigofie o le faʻataʻitaʻiga o panu vaivai e mafai ona taʻua o se fasi ie, lea ua tipi ese le umi umi ma lautele. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le fausia o laumata manaia, faʻamamaina le pito i luga, faʻapipiʻi le velcro lipe mai luga. Ina ua uma lena, o le tamai mamoe o lo o pipii atu i le cornice.
  2. Malosiaga manuki o se sili sili ona faigata foliga (Ata 2). Ose faʻavae faʻavae o loʻo faʻaaogaina, o se taga faʻapitoa - o se fusi, lea e maua ai le fausiaina o le taua ma le le atoatoa. O le ata o loʻo le alu, o le laualuga o le tamai mamoe o loʻo tumau pea. O foliga mai o le ata e ono ese. Mo faapipiiina, o se faʻapitoa faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina, e ui lava o ni taʻaloga faigofie o le riged Lamberquin mafai ona faʻasaʻo i luga o le velcro lipine. Mo le suisui, o le togafiti o lanu eseese e mafai ona faʻaaogaina, e ese le toʻalalo. O teuteuga e faʻaogaina ai mea teuteu teuteu ma pulumu papaʻu luga o filo.
  3. Faapipiiina tamai tamai mamoe e sili ona manaia foliga. E masani lava o le autu o se mea faigata o le fausiaina e atoa le tumu o le cornice. O le malulu malulu o le faʻavaeina o le faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina symmetric ma le tasi-itu-vaega o le tisu i foliga o le sikafu ma isi ituaiga. A filifilia se ie, e tatau ona aveʻesea i ia poʻo se mea e le mafai ona tuʻuina atu i nei ie puipui, ma e mafai ona faʻatagaina le lagona manaʻomia.

Tusi i luga o le autu: Valnish mo parquet: Faʻafefea ona filifili e aunoa ma le Odoor, Swirture Talennish, e fia ni mea e faʻaaogaina

Soulorging ma au lava lima o le rigid conthuth packgeyquini e faavae i luga o le vaega

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Ata 1. Faaputuga o tamai mamoe vaivai.

O se vala o le suisui o tamaikaina o tamaikaquins e tatau ona e filifilia se pepa talafeagai. O le a le poloka le tamai tamai tamai mamoe laititi, o foliga mai o le Diepela o le a le manaia tele. O le tamaʻi mea laiti ma le lapū, o le a foliga mai o se tagata ese, lea e sili ai le faʻaaogaina. O le mea lea e tasi e faʻatatau i le teuteuina o le lanu, o le tamaʻi mamoe e tatau ona ogatasi ma se masani ai, ae le toʻafilemu.

Bando o se mea faʻapitoa ma se faʻavae faʻavae. E mafai foi ona faʻaaogaina le le mautonu, o le tagata lava ia, ae e masani lava ona faʻaaoga se vaega o le tagata lava ia, ae o le thermoclach baseges o loʻo faʻaalia foʻi e uiga lelei. O le filifiliga muamua o loʻo faʻaaogaina le faigofie auala, ua lava na ona aveese le puipuiga puipuia, pe a maeʻa le fusi i le ie. O le auala lona lua e manaʻomia ai le faʻamalositino o le uʻamea, pe a maeʻa le kulimi i le taimi o le faʻamafanafana i luga o le lalagaina o le lumanaʻi, o le lumanaʻi o le lumanaʻi. O lenei faigofie metotia e maua e fausia ai se faʻavae o le paʻu, o le mamanu pe a uma ona faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi atoatoa. Peitai e faigata ia i le faʻamamaina o laʻau manu, tausi lelei.

O le tamai mamoemaquin demptons o le a foliga lelei atoatoa pe a fai e teuteu le ie ma le pito i luma ma pulumu, appliquwé, cheams chords, clamps.

O filifiliga tuʻufaʻatasi e faʻaaoga. O le faʻavae e faigata, ma ina ua maeʻa ona teuteuina i le elemene o se nofoaga vaivai: Jabot, Swag, fusi.

Mea mo Galuega

O le suʻiina o se tamai mamoe ma ou lava lima, e tatau ona e saunia mea nei ma mea faigaluega:

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Ata 2. Faʻaputuga o pupuni ma le tamaʻi tamaʻi teine

  • Le ie o le ituaiga filifilia (mo le foliga, o le mea sese, mo pepa vaivai, pe a fai latou te faaaogaina);
  • BROO MA LE 45 CM lautele, tasi e mafai ona suia i le taufaʻafefe - o se faʻafilemu o le afu ma faʻavae faʻavae;
  • filo ma nila;
  • seleulu;
  • Le mafiafia pepa mo le mamanu;
  • Fai mai le penitala, pule, faita mai, faataamilo, pe afai e faaaoga ni pepa faataatitia;
  • masini suisui;
  • Tupe mo le teuteuga faauma.

Mataupu i luga o le autu: Shelves mo le faapaologa fai oe lava

O lenei gaioiga e amata i le mea moni o le fasilaau ua solo, sofi i lea mea, ina ua tatau ai smototh i. O se tulaga e manaʻomia pe a uma ona le amataina le suā a le mamoe, ona le leiloa ana pepa i le taimi o le tuufaatasia o vaega taʻitasi ile uʻamea. Le isi, e manaʻomia le faʻamamaina o le faʻailoga o le foliga o le lamolemole, faasaolotoina mai le faʻateleina o le faʻalauteleina, e faʻasaʻo ai. Bando o loʻo faʻapipiʻi i luga o le auala filifilia.

O le polokalame o le lumanaʻi, o loʻo ata. O le aso e mafai ai ona e mauaina se numera tele o tapenaga-, i totonu o se mea e sili ona filifilia e te fiafia iai, fetuunai ia outou manaʻoga. O le pepa muamua e sili ona lelei e tusia i luga o pepa, ona tipi lea, taumafai i luga o pupuni pito i luga. I lea tulaga, o le a faigofie ona fai se mea, ae o le tipiina o ie, pe a fai e le talafeagai, e taugata. E masani lava, o ie aulelei e manaʻomia le taua o mea totino o loʻo faʻaaogaina mo tamai mamoequins.

Tipi ma le teuteuina

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Ata 3. O mea teuteu vaega o le Skyrequin.

A maeʻa ona filifilia le ata umi, e manaʻomia le amata ona tipiina le 'au, o le faʻatulagaina mo le pupuni e tatau ona filifilia muamua lava. O le ie e manaʻomia e tuʻu i luga o le kesi ma se tulaga le saʻo. Ona tuu lea o le mamanu mai luga atu, ma se fasimoli poʻo se faʻapitoa masini siʻosiʻone, o le savali o le lumanaʻi o le a susunuina. O le aso e faʻatau atu ai e mafai ona e mauaina le faʻamalosiʻau o le paso e faʻavae i luga o fasimoli o lanu eseese. Uma le sili atu le sili atu o le faʻapipiʻi ma sciissors, 5.6 cm ua tuua i itu uma mo le galueaina. Ina ua maeʻa, o le laina o loʻo tipi i le auala tutusa. Mamanu mo pupuni ua sauni. E lua fasi fasi ie mo pupuni e lalagaina e le itu i luma, ua faapipiiina i pine faataamilo i le tino. I le foʻi mai o le pito, e manaʻomia ai le fanaina o le mamanu i le tulaga lautele, ma tuʻua se vaega laʻititi mo le toʻafilemu o le ie i le pito i luma o le ie. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tipiina o le sili atu 1.5 cm. O le mafuaʻaga mafuaʻaga ua liliu i le pito i luma o le itu.

O le mamanu na faaputu faataamilo i luga o laulau foliga, o lona pito i luga e tatau ona liliu atu ia te ia. Velcro ua faʻapipiʻi i lenei pito, o loʻo puʻeina i se auala e maeʻa ai le faʻapipiʻiina o le tamai mamoe, leai se isi mea na matauina. O le ie na moe, o le velcro o lo o faamau ai lea, a o le laina e tatau ona alu i se taimi vave ma lelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasa le 'au laupapa pusa paʻu o le DRMATIN poʻo MDF

Faʻafefea ona togi pupuni ma tamai mamoe fai oe lava: mamanu ma tipiina

Scheme - faaluaina swag mamanu.

Afai e masani ona laugy Grey Ginemrequio Greens e teuteu, a tatau loa ona mamanuina mo i latou. E masani lava ona faʻaaoga na o le itu itu o le itu, o le ata o le mea e matagofie o loʻo tautau mai le itu tutusa. Faaaogaina vaivai vaivai ie ie o le a taofia ai le laumei. O le fua lava ia e matua faigofie lava, e masani lava o se trapezooid tipiina o le tisu o le mea e tatau ona e muamua faia le ata. Na latou luʻiina luga o pine pito i luga, ona tu lea i luga o le masini suisui. O le velcro lipine e mailei i le pito i luga o le swag, o le pito o le pito i tua, o le taimi lona lua o le fana. O le swag e taulaʻi i ai i se auala e le mafai ai ona faʻapipiʻi. O le pito i lalo o le svaga e tatau ona faatulaga e ala i le faimaker, e mafai ona faʻaaogaina mo lenei fana, pulumu, lapoʻa manaia o pi. O se faʻataʻitaʻiga o le faasalaga o loʻo atagia i le polokalame (Ata 3).

O le tamai mamoe o le palapala mai ie e faʻaaoga e teuteu ai le uafu ma ie puipui. E le faigata tele ona faʻamaʻimau tamaʻi mamoe i ou lava lima, e pei ona foliga mai, ae tatau ona e filifilia muamua le faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai mo le galuega. E faʻaaogaina mo lenei ituaiga faigata poʻo ni ituaiga openities, tuʻufaʻatasi o loʻo faʻamatalaina, o le mea autu o le tamai mamoe o le a avea ma ala tele, ma o le itu o loʻo tafafao lemu ma le matagofie stress.

Faitau atili