O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Anonim

Talu ai nei lauiloa o nofoaga galue i ituaiga eseese o mea eseese, aemaise o le tumaʻoti faʻa-tumaʻoti, faʻaaoga tele alavai. Talu mai le mea ua fou, e masani lava ona iai kamupani atinaʻe: O le a le mea e sili ona mafiafia o le pa o le coerete, o le a le lelei sima o le popo, o le a le sili o le sima o le popo. E maualalo le maualuga o le sipai mai le sima nai lo le lautele o le sima, ae o le tulaga foi o le vevela o le vevela o maualuga. O le iai i le tuʻufaʻatasia o le sima o le siminin amoninum e aʻafia ai tuʻusaʻo le fua o le vevela fesiitaiga. O Bubbles o Hydrogen ua maeʻa tufatufa atu i le kesi poloka paluga, e aʻafia lona fausaga. O se vailaʻau o loʻo maua ai le maualuga o le tui puipuia, ma le le mautu o le puipui faʻaaloalo, e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma ni faʻaseʻe.

Ituaiga o Uoeded Claudete poloka

Mesh correte - maualuga-tech mea. O le mafuaʻaga lea ua faʻapipiʻiina nei tulaga tuʻufaʻatasi o tulaga lelei. Fuafua i le tele o tulaga eseese tulaga, eseese ituaiga o poloka e iloga. Faʻavae i luga o le tofiga o le potu, o manaʻoga mo le malosi ma le omiga o le pamu e iloga ai foʻi. O le faʻateleina o le le lelei, tatou te tuʻufaʻatasia faʻaopoopoina le malosi ma le faimuga malosi o mea. Faʻalagolago i le le fiafia, o poloka o loʻo vaeluaina i luga o le ituaiga: mai le 300 i le d100 i le d1200. O poloka ma le mimilo o loʻo faʻaaogaina e avea ma faʻamalosi tino, ma le maualuga - gaioiga e pei o fausaga, pei ona mamanuina mo sili atu avega.

O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Fuafua i le lapoʻa ma ituaiga o puipui ma ituaiga puipui, o vasega o le faʻapitoa faʻaputuputuina o loʻo iloga:

  • Mo fale o le maualuga i 5 fola - "B3.5";
  • Mo fale o loo i lo le sili atu ma le 3 fola - "B25";
  • Mo le fauina o fale 2-faleoloa - "B2.0".

Faʻalagolago i le faʻagaioiga faasimatalaina, o poloka e mafai ona vaevaeina i Auteclave ma e le o le pule-NOFOCATA. O le muamua na maua o latou igoa i le fesoʻotaʻiga ma le faʻagaioiga i potu faʻapitoa o le autoclauve potu. Faʻavae i luga o le matata, o poloka kesi e vaevaeina i ni kulupu: mai le scg, mai le sima lea, mai papae ma le sima.

Tulaga

E i ai manaoga faʻatonutonu mo le faʻaaogaina o ituaiga uma o fau fale. O tulaga nei o loʻo tuʻuina atu i luma o le 'au fale

  1. Muamua o mea uma, o le saʻo le fuafuaina e tatau ona faia ma fuafua le maualuga maualuga faʻatagaina maualuga o puipui.
  2. Ole maualuga ole maualuga ole fausiaina mai le Cellolar poloka e faatapulaaina. Mo le fausiaina o le tuuina atu o puipui, maualuga sili atu i 20 mita (5 fola), o faiga ia e le faʻatagaina, o poloka fua o loʻo faʻaaogaina mo puipui o puipui.
  3. Tuusaʻo mai le maualuga e faʻamoemoeina le malosi o poloka faʻaaoga. Mo puipui i totonu ma fafo o le fausiaina e oʻo i le 20 m, o le kesi e faʻaaoga naʻo le vasega "B3.5", mo fale e tasi pe lua fola - "B2. 0 ". E tatau ona amanaia faʻapea foʻi ona fausia le pulega lagolago o le faʻatulagaina e oʻo atu i le 10 M, o le faʻaaogaina o se "B2.0" e mafai ona faʻaaogaina mo fale luga 10 M - "B2.5".

Mataupu i luga o le autu: o le fomu o le foloa lea - o le a le mea o iai ma le mea e tutusa

O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Mesh Horete o se mea aoga mai le vevela o le vevela, ae le tatau ona tatou faʻagaloina lena mea e le tumau i le sima poʻo le piliki. Faʻavae i luga o lenei, a o le mafaufau o le le mafiafia o puipui o le fale mai le sima lanu, o se isi mea taua e tatau ona amanaia - le mafai ona tatalia. O le mea lenei e tatau ona amanaia foi: O le malosi ma le le malosi ma le vevela o le cantoblock ei ai le autasi faalagolago.

O se tele o le maualuga o faʻailoga faʻapitoa e maualuga le malosi, ae o le teteʻe atu o le vevela o le leiloa o le leiloa o loʻo i lalo ifo. O le mea lea, afai e te taulaʻi i le malosi, faʻaaoga le igoa o le 1200 pe a e manaʻo e fai le potu mafanafana - D 400. O le faʻaaogaina o le o loʻo lelei i itu uma o le Faavae, Windom , o le taualuga; Piki i luga le sili ona lelei o le masonry ma le tele o fale e fai e aunoa ma le faʻaogaina o le faʻamalosi ma isi mea.

O le mea e tatau ona amanaia pe a fuafuaina

Fuafua le mafiafia o puipui mai le faʻapipiʻi o poloka faʻapipiʻi e mafai ona tutoʻatasi. Afai e te le maua le maualalo poto masani o le fausiaina poʻo le lava malamalama mai le physics, o le a sili le faʻaaogaina o tautua o polofesa.

O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

E i ai le lautele lagolago:

  • Muamua o mea uma, o le faʻaaliga o vasega ma ituaiga o le kesi poloka i le ituaiga o le mafuaʻaga o fale. O le pa o le sima o le sima e tatau ona matua manifinifi nai lo isi mea, ma le tutusa malosi malosi.
  • Mo le fausiaina o ausilali e le o ni tagata nofomau, o le cyoblock d 500 e talafeagai lelei mo le mafiafia o le 200 i le 300 MM, tuuina atu le tikeri o le uta; I totonu o le larch-glimatic sone e faaaoga 200 mm.
  • Mo pito i lalo ma le fola le fola, e sili le faʻaaogaina o le BY BURD 600, vasega "B3.5". Fautuaina le mafiafia - 400 mm.
  • Mo Vaega i le va o fale ma potu, o le pamu o le B2Dem Blocks B2.5, D50000 - D600. O le sili le mafiafia o le muamua o le muamua o le 200-300 mm, o le lona lua o 100-150 mm.

O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Faʻafefea ona fuafua le mafiafia

Afai e lava lau malamalamaaga o le physics ma saʻo tagata faasaienisi, taumafai e fuafua le mafiafia o oe lava. E mafai ona e faʻaogaina se faigofie faigofie fuafuaina faʻatulagaina. Ae mo lenei mea e te manaʻomia faʻamatalaga e uiga i le malosi o le ituaiga sima o le pamupini sima, sikuea maualuga ma mamafa o le potu (mo se faʻataʻitaʻiga, 1st store). I le taimi lava lea, o le malosi o le kesi-poloka ituaiga o loʻo fuafua i le fua faatatau o kgf / cm². O lona uiga, afai o lau eria o 100 M² (s), umi -40 m (l), o le mamafa o le fola o le a fuafuaina ai le d600 (q), e le fomu: T = Q / L / 50 = 50 000/40/50 = 25 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o palasitika o lo o ufiufi i ou lava lima: faapipiiina lilo

Faʻalauiloa R (averesi vevela feololo tetee atu) i luga o le pule o le cyoblock brand, o le a e mauaina le aoga o le sili o le mafiafia o le nofoaga.

O le mea le lelei e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

Faʻaaoga lelei le fautuaga i luga, ma o le a e mautinoa e maua ai se fale mafanafana ma le mafanafana e aunoa ma le soona tau tele.

Vitio "o le mafiafia o puipui mai se sima sima"

O le vitio e uiga i le mea e tatau ona i ai le mafiafia o pa i totonu o le fale na fausia mai le sima faʻapipiʻi. O le a le mea e tatau ona faia ai le ulaula, ma le malosi o pa puipui.

Faitau atili