Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

Anonim

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

I o matou taimi, o le Bark laupapa i luga o le puipui ua atili ai ona televave faamalosi tino.

O na laupapa e faia mai le Corteex o le ark ok, lea e muamua ona tausia i le ea pe a ma le ono masina. O sea sauniuniga faʻapitoa e faʻaleleia atili ai le lelei o le lumanaʻi o loʻo maeʻa mea.

O le laʻau lava ia e le o tigaina i le taimi lava e tasi, tusa o le 8 tausaga e iai le paʻu fou o le mafiafia mafiafia.

Lelei o le ark mea

O lenei mea e tele uiga lelei: E matua malamalama lava, ma enaena ma aulelei. Afai o le omiga o loʻo tuu i luga, ona toe foʻi lea o le taimi e toe foʻi ai i lona tulaga muamua. Lelei faapalepale mai le leaga ma taia.

O le komiti koloka e maualuga lona maualuga o le o le taofi o le mafaufau ma taofi le mafanafana. O le plug e aofia ai le tele o le ea paʻu, tuʻuʻesea le tasi i le isi, o le mea lea e faʻamalosia atoatoa ai leo i fafo atu o leo. O mea faapena e le mafua ai se tetee toto i tagata.

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

O lenei mea e taofiofi ai ma e le misia le susu ma manogi, e mafai ona faʻaaogaina e faʻauma ai le sana, vai taele poʻo vaipuna. E oo foʻi i le afi e matala ai, o lenei, o le a le tifiia.

O le ark mea o se matagofie antitinitic, na te le tosina mai le pefu ma e le mitiia o ia. E le o aliali mai le Komiti o le Cork Bork pe suia, iniseti ma isi vailaʻau e le lamatia mo lea. Mo lenei tulafono e ufitia i le vevela vevela.

A uma le pa ma pao mea, ona mafai lea ona galue ai i le tele o tausaga o le Desen. E faigofie tele le tausiga i se tauemuga o se tauemu, o le mea e faʻamamaina ai le faʻamamaina ma se ie puipui poʻo se ie malu.

O mea e mafai ona aveeseina i le fasimoli suamalie, ma le potu pe a uma ona e manaʻomia ona soloi.

O Voities of Cork Board

I faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina ni ituaiga o nei faʻauma. O lenei Komiti Faʻafoe o se faʻataʻamilomilo poʻo se sikuea sikuea na faia o le nutimomoia ma le faʻamalosi tino, lea o loʻo ufiufi i le vai oona mai luga.

Tusitusiga i luga o le autu: O fuamoa o le Eseta ma silikini tuli

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

O le mafiafia o ia laupapa e laʻititi lava, naʻo le 3 mm, e mafai ona aofia ai ma se tasi pe lua vaega. Tagavai a le Komiti Faʻatonu - 600x300 poʻo le 300x300 mm. O nisi taimi o pa e vavaeeseina e cork laminare, o le mea lea e masani ai mo le fola. ARK Boards i o latou uiga e tele taimi e sili atu i rolls po o puipui mai feoaiga.

O le tino ma le lanu o le ark laupapa e fetaui ma le lautele tele, e mafai ona latou tutusa ma le malamalama oneone matafaga pe foliga lanu enaena enaena. E mafai ona faatino i le tasi lanu pe o le tele o le lanu, e i ai le leaga ma lamolemole ile tagoga.

Faʻafefea ona faʻalelei laupapa i luga o le puipui

Afai e te manaʻomia e faʻaalu ma le velu uma o le pa o loʻo i totonu o le potu, e tatau ona muamua atu e momoliina ma le pefu ma muamua. O le komiti ua tuu i luga o le matua mago lelei. Afai na vali le puipui, e fautuaina le muamua faaaogaina le lelei-kapeteni. O mea e tatau ona vela i totonu o lenei potu mo le le itiiti ifo nai lo le aso i se pepa e leʻi tatalaina e faʻafetaui atu i le ea ea.

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

I luga o le puipui e fai ai le makaina ma faapipii taʻitasi laupapa e faʻaaoga ai se faʻapitoa faapitoa i luga o le afuaaga faʻavae, e faʻaaoga i le pa ma luga o le laupapa. Nai lo le kelu, e mafai ona e faʻaaogaina fao vaivai poʻo fao. E manaʻomia le faia lelei o mea uma, ia mautinoa e leai ni manogi i le va o laupapa, a leai e tutusa ai le mafai.

Sili atu le tele o kuliu ma le faaeteete ma se naifi teisi ina ia aua neʻi faʻaleagaina le paʻu. Faʻatagaina le kelu e sili atu le mafanafana i se sparala masani, ma fetaomi le paʻu i le puipui e mafai ona avea ma paʻu o le pa.

Afai e tumau le avanoa i le va o laupapa, ona e mafai ai lea ona aveese latou. Mo lenei, o se solo manifinifi ua tipi ese mai le vaega o totoe, faʻamalamalamaina ma Kelu ma faʻapipiʻi i le pa, ma faʻamau ai le puipui. O toe vaega o le faʻapipiʻi e fufulu ma se naifi. I fafo, e leai se tasi e vaʻai i se togafiti: O le taʻavale o le taʻavale e nana ai mea uma.

Mataupu i luga o le autu: lulu o pepa e faia oe lava

Afai e te manaʻo e tipi ese se vaega o le laupapa, ona fetaui lelei lea ona fai i se fale saʻo. Afai o le pa atoa o loʻo ufiufi, ona mai le fola e manaʻomia e fai ai se avanoa i le 2 cm, o le a poloka ai le upu. Afai o le tumutumu o se tamaʻi laititi, ona sili atu lea o le faʻaeaga e sili atu le amata mai le ogatotonu o le puipui, na faʻasolosolo ona agai atu i pito. Afai e iai ni tomai laititi, e mafai ona e feagai ma lenei galuega oe lava.

Mai le Komiti o Sark, e mafai ai ona e tipi ese uma ituaiga fuainumera ma tuu mai mamanu i luga o le puipui, lea o le a le toe faia i se mea. E ese le matagofie o se pa o le a vaai, pe a fai e te faʻaaogaina le eseese lanu ma luga luga. O lenei puipui e mafai ona ufiufi i le acrylic po o le simiratic eseese ina ia foliga sili atu matagofie.

Afai e tatau ona e faʻapipiʻi se fualaʻau o le po o le tino i le puipui, ona iai lea o ni tamaʻi taimi. E sili le tipiina i le eletise eletise jigsaw, ma e tatau ai ona kelu i luga o le puipui ma le vai aisa. O manu e teu i le puipui ma le laupapa, faʻaaoga le laupapa, ona saeia lea mai le puipui ma ua iu lava ina maeʻa le 10 minute.

Cork Board o se vaega elemene

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

E masani ona i ai tamai lapopoa laupapa o loʻo faʻaaogaina i totonu o le ofisa, fale poʻo fale o se ata. E mafai ona fausia i ituaiga uma o faʻavaʻa o faʻavaʻa pe faʻapipiʻi i luga o le hack ma rollers e faigofie ona alu i le potu. E mafai ona e faʻaogaina le paleni o le laupapa pe a maeʻa ona toe fai pe faʻatau se laupapa ua saunia ua maeʻa ona faia i totonu o le faleoloa.

E mafai ona e faia se laupapa ia oe lava i le filifilia o le tutusa tutusa ma foliga. E faigofie ona faigofie i se fale naifi pe lapoa.

O sea Komiti Faatino e mafai ona vali i soʻo se lanu pe tusi se ata atoa. O sea laupapa e talafeagai e faʻaaoga e avea o se faʻamatalaga, e faigofie lava ona faʻasolo i luga o pine poʻo faʻamau o lau ma faʻamaumauga.

E mafai ona e toso le ie i le kolisi a cherksepi, o le a ogatasi ma se potu masani. O le ie i le tele e tele I le tele o seneturi e tele na o le polokalame a le Komiti a le vaega, e mafai ona faia ma faaelu po o tamai faamau.

Mataupu i luga o le autu: Talosaga i le vaega sauniuni: Fua Fua ma Autumn Carpet

E mafai ona tuu uma ituaiga o tisiki poʻo ni mea teuteu i luga o lenei laufanua, lea o le a foliga sili. E masani lava, o se vaega o loʻo faʻamatalaina i totonu o se laupapa laupapa ma le PIN i le tele o ata tifaga poʻo ni ata e mafai ona suia pe a tatau ai.

Aisea e te manaʻomia ai se laupapa laupapa i luga o le puipui?

I le ofisa i luga o se vaega tele o le pati, e mafai ona e le lelei tele numera numera ma maua se kalena tele. I aso taʻitasi, e mafai ona e faʻapipiʻiina le pupu i ituaiga uma o faʻamanatu, o le a faigofie ma maua ai tagata uma.

A maeʻa ona toe faʻaleleia se tamai fasi laupapa o le laupapa Cork, e mafai ona faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa ma punitia ai le kesi. Mo se laupapa mo lea, e fetaui lelei ma faʻamanatuga o taua taua poʻo ata o lau tagata e te fiafia iai.

O le mea fiafia, o le vaega o le vaega i totonu o le potu o le potu o le a foliga, pe a e tipiina uma ituaiga o fuainumera mai ia i latou, o le muamua lafo i luga o le plug luga. Ma lalo o le Tausaga Fou i luga o le Komiti Faʻatonu, e mafai ona e siiina polo o le Kerisimasi i foliga o le Kerisimasi. Ma afai e te teuteuina pea le moa i luga, ona faigofie ai lea ona le magafagafa.

O ia ituaiga e le fefefe i ni asini, a uma le pine ma o faamau, ua vave tapunia ai le laga. E mafai ona faʻapipiʻi i latou i le puipui faʻaaoga fao poʻo fao, ona i luga o le pito i tua o le vaega e tatau ona e faʻapipiʻi ai mata o le a tautau ai. E mafai ona e faapipiiina le vaipuna luga o le puipui ma kulimi pe faʻapipiʻi lua-ala scotch.

O le a mafai e Cork Asport ona teuteu i puipui ma le maota, ma se fuata fua o taulaga.

E le gata i lea, e foliga aulelei tele ma o se econological cotings, ona I le gaosiga, e le pasi atu ni isi togafitiga vailaʻau.

O le mea moni, o se taugata tele, ae o ona lelei atoatoa e faʻapitoa i le tau, o lona iʻuga, e mafai ona e maua se siʻosiʻomaga malosi ma matagofie.

Faitau atili