Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Anonim

Faʻagaioiga o ato ato, taga, gaosiga o le tekinolosi pu ma tupe teu, fafie, o mea uma e mafai ona avea ma masini o le miltio. Ma le isi, e le mafai ona naʻo ni mea faʻapitoa mea faigaluega, ae peitaʻi o ni kopi tele tele. Ae o le galuega e ala i se tusi lesona militeo e manaʻomia le malamalama o nisi metotia ma tulafono. E uiga i nei mea uma - i le tusitusiga.

O le a le mil ma le mea e manaʻomia mo le a

O le Mill o se masini mo le galueaina o se laʻau poʻo se uʻamea. Latou faʻagaioiga mafolafola ma foliga, o loʻo avea foi ma fausiaina o le tekinolosi-grooves, selu, aveese lalo o le faʻapipiʻiina o mataseta, ma isi. I le faapipiiina o metotia, e i ai ni masini faʻaliliuina (e i ai ituaiga eseese mo le faʻatinoina o gaioiga eseese), ma o loʻo iai le patipati milting Mills. O le tusi lesona o polofiti o se mea faigaluega lautele e faʻatagaina ai soʻo se galuega. Ina ia suia le taotoga, na o oe lava e manaʻomia le suia o le nozzle - milt ma / poʻo lona tulaga i luga o auiliiliga.

Masini o loʻo faʻaaogaina tele i le gaosiga tele. O le Millding Cupter o loʻo faʻapipiʻiina le gaoioi, ma o le galuega o le gaoioi - e tusa ai ma se auala. A galulue ma le patipati le fale tusi, o le tulaga o le faafeagai - faaleleia le galuega taulima, alu le falegaosi le mill. A maeʻa le faʻagaioia o faʻamatalaga tele o faʻamatalaga tutusa, e sili atu le talafeagai e faʻapipiʻi le lima o le tino i luga o le sifi i luga i le faia o se mea tutusa ma le gaosi masini.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Fale gaosi fale gaosi - sipela le vaalele ma se pu i le ogatotonu, o le a le auala le lima o lo o faapipiiina i lalo

E tele ituaiga o masini micing masini, ae mo se fale matai poʻo mo semi-polofesa faʻaaoga sili atu lautele. Latou faʻapipiʻiina eseʻese tipi ma ni masini faʻapitoa, o loʻo mafai ai ona e faʻatino ni gaioiga. E mo le tele o le taimi ma le tomai e manaʻomia ai le tele o le taimi ma le tomai nai lo se masini faʻapitoa.

O le a se mea e mafai ona faia i le fesoasoani a se lima milling:

  • grooves ma grooves o soo se foliga (traly, faatafafa, lavelave pepa);
  • E ala i papa ma tauaso;
  • Faʻasologa o mataʻitusi ma pito (e mafai ona faia saʻo, culy);
  • Tipi auiliiliga auiliiliga;
  • Faʻaaoga tusitusiga tusitusiga, mamanu, ata i luga;
  • Kopi auiliiliga.

    Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

    Kopi vaega - o se tasi o foliga o le eletise eletise

O ia galuega faʻapenei e faʻaaoga i kamuta, i le gaosiga ma le faʻatasia o meafale. E oʻo lava i le tipiina o le loka poʻo le matapale i luga o le faitotoʻa - E mafai foi ona toso le mimiti gaosi. Ma o le a atili ai ona sili atu nai lo le mataalia nai lo le tutusa o gaioiga, ae faatinoina le faʻaaogaina o se lima mea faigaluega.

Sauniuniga mo galuega ma tausiga

Ia feagai ai ma faʻavae o le galulue ma se tusi lesona le fale, e manaʻomia le i ai o se faʻataʻitaʻiga lautele o lona fausaga ma le mafuaʻaga o le vaega.

Fale ma le tofiaina o node autu

E aofia ai ma se tusi eletise eletise mai i le fale lea na natia ai le afi. Mai le tino o loʻo i ai se tagata e umiaina i le mea ua faʻaofi le kapeteni. O le Canggi o ni mea laiti e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le tipiina o le tipiina ma mea e eseese ata o eseese. O le Millging Cutter ua faʻaofi i totonu o le kapeti ma tuai i le pamu o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga e tumau ma le faʻamau).

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Autu autu o le Creen Cool Mill ma lo latou Fuafuaga

O leisi mea taua o le tusi lesona o le Coolging Milling o se tulaga e fesoʻotaʻi i le fale e faʻaaoga ai le lua laʻei. O le tulaga e masani ona faia o le uamea. I le pito i lalo o le tulaga o loʻo iai se ogaumu masaʻe. E faia i le mea lamolemole e faʻamautinoaina le mama o le mea faigaluega pe a oso aʻe i le vaega.

O le setiina o tapulaʻa o le frefity e tupu ma:

  • Peni ma le lulu vae o le loloto o le mimiti. Faatulagaina laasaga - 1/10 mm.
  • Fetuunai le numera o suiga. Suia le saoasaoa o le liliuina o le tipi. Ia amata i le, e aoga le taumafai e galue i luga o le laititi pe faʻafefe linuver - e faigofie atu i le taimi muamua e taʻitaʻi ai le mea faigaluega.

E manaʻomia foʻi i luga o le mataupu o loʻo iai i luga / tape faamau, atonu e i ai se isi poloka faʻamau. O iinei, talatalanoa uma a nodes. E le gata i lea, o loʻo iai lava le aʻafiaga o le faʻamamafa lea. Atonu e faigofie pe ma le ono mafai ona fetuʻunaʻi - e mafai ona e faʻaseʻe le vaega tipi i le itu taumatau pe alu ese.

Tausiga

Mai le falefaigaluega, o mea faigaluega e alu i le libratant, o lea i le mataupu, leai ni galuega faaopoopo e manaomia. Ae e manaʻomia le lagolagoina meafaigaluega i le mama a le mama - E manaʻomia le mafaufau e paʻu tapulaʻa masani, suia i le lupuna pe a tatau ai. E manaʻomia le libriction mo le gaoioi vaega - taʻiala. E mafai ona faʻaaogaina le siʻitia o le suavai aerool. Ae, pe a faʻaaogaina ni au uburity, o le a e maua faʻafuaseʻi i taimi uma tapuni, pei o lalagaina ma le pefu, e faigata tele ona galue. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le malamalama AEroel ituaiga, e leai se faʻailogaina.

Ina ia faigofie ona faʻasusu le a le mea e faigofie ai, e mafai ona e faʻaseʻe ai ma le sili o le sili. E taua tele lea pe a galulue ma Studlates. Ma o le mea faigaluega moni faʻaseʻe, e sologa lelei ma leai ni meaola.

Rotational saoasaoa

TULAGA FAATINO WING COOGING, FAAAOGA FAUTUA Amata i le faʻapipiʻi o tapulaʻa masani. Muamua seti le saoasaoa o liliuga. E filifilia e faʻalagolago i le tagata filifilia ma uiga ese o mea ma uiga tonu o le migage, ina ia tatau ona sainia ni faʻamatalaga saʻo i totonu o le tusi lesona.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Tusa o le faʻagaioiga saoasaoa pe a faʻaaogaina isi vavaeʻese

Faatumu Custer

Le isi o loʻo faʻapipiʻiina le fale gaosi tipi. I luga o le tele o auupega, e iai ni faʻailoga e mafai ai ona e folau ai. Afai latou te le o le mea o le mea lena e tatau ona faʻafefeteina le itiiti ifo i le 3/4 o le synk umi (cylindertical vaega). Faʻaofi le tipiina i le manaʻomia manaʻomia (pe a manaʻomia, pe a uma ona faʻapipiʻi le aoina - o le adapter pulufana mo eseese ata o le tipiina).

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

O le fale lesona fale laupapa laupapa laupapa ma isi mea e amata i le misiga tipi

Afai e faigofie le faʻataʻitaʻiga, e lua ki e manaʻomia. Latou te le o aumaia se palu poloka faiga, o le mea taua lona lua o le a manaʻomia ona taofia. I totonu o le ogatotonu vasega o loʻo i ai le loka faʻamau. Tosoina o le, liligi le kakini ki. I le tele o faʻataʻitaʻiga e ese mai le polokaina, e i ai le ratchet lea e mafai ona e folau ai.

Faatulagaina le loloto o le milling

Taʻitasi faataʻitaʻiga o se tusi lesona o le leai se aoga, o le loloto sili lea o le loloto lea o lenei iunite e mafai ona faʻagaioia le mea. O le loloto o le tauifai e le masani ona manaʻomia e tatau ona umi, ona manaʻomia loa lea lona fetuunaiga. Tusa lava pe manaʻomia le miina o le loloto o se loloto, ma e le o le tele naua ma le iunite, e mafai ona e pa i ai ile tele maualuga. Auā o loʻo iai le faʻamamafa i le faʻamamafa. O le tamaʻi laʻititi lea tisiki i lalo o le Barbell ma se numera o taofi o le taofi o le maualuga o le maualuga - vae. O le numera o vae - mai le tolu i le fitu, ma sili atu - e le o lona uiga sili atu. E sili atu le faigofie pe a iai le avanoa e fetuunai ai le maualuga o vae taitasi. E faʻaalia ai le agavaʻa o meafaigaluega. Ina ia malupuipuia le fouvalega taofi i le tulaga manaʻomia o loʻo iai se taofiga, lea e masani ona faia i le ituaiga o se pusa siaki.

Le taui o le loloto o le mimiti i luga o le tusi lesona militeli e tupu i le tele o tulaga:

  • O le mea faigaluega e tuu i luga o le mafolafola, faʻasaʻoloto le clamps, fetaomi le tipiina i luga o le pito i luga.
  • Tatala le taulaiga o le taulaiga, toe sii lana loka.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Filifili le vae o le fouvale taofi

  • Faʻalagolago e manaʻomia le loloto o le loloto, o le vae o le fouvalega taofi. O le disc ma le vae e soli i le tulaga manaomia.
  • E le saʻo le sikulu, ae uu le pa ma le tamatamailima, faʻasolo atu i le laina o le laina ina ia mafai ai ona ofi ma le zero (i le ata i luga).
  • O le pa ua laga mai i le loloto loloto, pe a maeʻa le faʻamaumauga o le toe faʻaleleia o le taofiofia taofi (i le ata i lalo).

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Faaalia le loloto o le fua

O lenei, pe a faʻapipiʻi i luga o le galuega ma le fiafia i le pito i luga, o le a ulufale le tipi i le faʻaaliga i le faʻaaliga.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

O lenei o le a avea ma avanoa mo le manaʻomia loloto

O loʻo iai le uili i luga o le uili sao o le loloto o le loloto o le milling. E mafai ai ona e le tuʻituʻi i lalo le tulaga (e te le manaʻomia e toe faia le gaioiga atoa) faʻasaʻo le loloto, tusa ai ma tapulaʻa laiti (i le ata i luga o le uili lanumeamata).

Tipi mo le tusi lesona

O ie tipi o se mea tipi lea o gaioiga o gaioiga ma fausia luga. Latou aofia ai se upu siliva, o lo o fusi i le lanu i totonu o le fata o le iunite, ma le vaega tipi. O le le mautonu vaega atonu e eseese lautele. Filifili se tupe i lalo o le mea o loʻo i ai i lau masini. O le foliga ma le nofoaga o le naifi o le vaega tipi o loʻo faʻamatalaina ai le ituaiga e maua e le fafie ina ua maeʻa le gaosiga. I nisi mumū (mo pito) o loʻo i ai le tumau faʻamuamua. E faʻasaʻo ai le mamao mai le tipiina i luga o mea o loʻo faʻatautaia.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

O le galuega o le laʻau ma se tusi lesona o le mimiti o laʻau e aofia ai le i ai o se tele o tipi. O se vaega laititi lea o mea o loʻo iai

Faia ni vavae ese mai le eseese metal ma tagata. Mo le tagofia o le fafie fafie - Pine, sporce, etc. - Faʻaaoga ni au fai mea masani (HSS), mo Rard Rolack - Oak, Beech ma isi - mai le Hard Aloys (HM).

E iai le punaoa a le fale ma le saoasaoa o le auala ma le saoasaoa o le mea e maua ai le taotoga masani. E le aoga le tele o le saoasaoa o le saoasaoa - o lenei e mafai ona mafua ai se susu. E le aoga foi le malamalama i le fale ese, pe a faapipiiina. Fai i luga o mea faʻapitoa (aoga e tusa ma le $ 1000), o le mea e mafai ona e setiina ai le manaʻo ma le teteʻe. E leai lava se mea o le a manuia ai. Na taulaʻi faigofie foʻi le taufetuli (ma le taugofie), pei ona e faʻaititia.

Lauiloa ituaiga

E i ai ituaiga pamu mo le fale gaosi 'ese, lea e masani ona faʻaogaina.

  • Pito. Auauna atu i le taulimaina i luga o avanoa o avanoa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia lamolemole pe misa pito, e mafai ona e faia le nota ma spikes mo vaega decon. O le ituaiga lea o le tipiina o le mea lea e tupu i le mea i le faaiuga - e malolo i luga o le itu, fesili i le mamao mai le pito o le galuega i le tipiina.

    Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

    O nisi ituaiga o pito

  • Groove. Auauna atu e fai ni togato ma leoleo o foliga eseese. O latou na:
    • O loʻo faʻaaogaina (a) e masani ona faʻaaogaina e fausia ai le masini tekonolosi, faʻataʻitaʻiga, o se soʻotaga / groove compia;
    • Gallery (b, e) - Ia teuteuina le laualuga ma le fesoasoani a donoves o ata eseese foliga, mafai ona lapotopoto, v-foliga pe fuafuaina;
    • Foloa lalo (b, d) - e fausia ai se fale i foliga o se tsapezam, o lenei togalaau o loʻo faʻaaogaina mo se fesoʻotaʻiga tatala ma faʻalilolilo o vaega;
    • Foliga (d) - ma a latou fesoasoani teuteuina o le laualuga ma fai togafiti o tulaga lavelave.

      Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

      Sese vavaeina - mo le faʻavaeina o le taliaina i soʻo se mea

E faigofie, fausia mai se fasi uʻamea e tasi, e i ai taimi masani. Faʻavasega se Shank - o le faʻavae, o se seti o le tele o le tipiina o vaalele, o le seti o tagata faiʻai i le mafiafia. Mai i nei vaega e mafai ona e tutoʻatasi o le manaʻomia o le fesoasoani.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Se seti tipi - o se seti o le tele o le tipiina o laʻau ma heather, mai le mea e mafai ona e faia ai se million o le manaʻomia pepa

O ituaiga sili ona lauiloa o ni mea e sili ona lauiloa, ae o le mea moni e tele latou. E faʻaopopo atu i ni ata faʻapitoa o Shanks, e tele ata o le tipiina o le tipiina, o latou maualuga, o le faʻatulagaina o naifi e faʻatatau i le tasi ma le isi, ma isi .. Ile lautele, fai ma le fauina o a latou lima, ae e foliga mai e uiga i le toʻalima sugaʻi o galuega taulima. E masani ona latou aʻoaʻoina i taimi uma, ma o isi mea e faʻatau mai mo ituaiga faʻapitoa o galuega.

Mataupu faavae o le galulue ma le tusi lesona tala

O le eletcroter o se mea leaga - faʻataʻamilomilo i le saoasaoa tele o le tipiina o vaega e mafai ona mafua ai manuaga ogaoga, ma moa lele mai i lalo o le pepa fai pisinisi. Ma le itiiti ifo i le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le puipuiga puipuia, e atagia mai ai le tele o ships o chips, o le saogalemu tioata o le a le faʻalavelaveina ai. O lea le galuega ma se tusi lesona o le militeli e manaʻomia ai le gauai ma le totoʻa.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

O se tasi o faʻataʻitaʻiga - ma se fesoʻotaʻiga gaogao mama e aveese ai le chip

Masani Manaoga

O le galuega ma se tusi lesona tala fatu o le a faigofie ma sili ona fiafia, o le a faia masani ai, pe a e faia ni tuutuuga:

  • O le Mill Mill e tatau ona matua. E faigata ona fuafua lenei parameter "i le mata", o le mea lea e manaʻomia e folau i taimi faigaluega: Afai o le afi e matua vevela ma / pe o le mea e sili ona leaga ai (latou te fai mai ai "palapala"), o le mea leaga e le ofi ai . E tatau ona suia.
  • E tatau ona mautu le pulumu faagaoioiga ma taofi lelei. E te le mauaina se mea lelei i luga o le oso ma le mimilo ma le mimilo.

    Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

    E tatau ona mautu Bililets. Sili ona faʻaaogaina le faʻailoga

  • Laititi loloto o le aveeseina i le tasi pasi. O le tele o laʻau o loʻo e fanaina i le tasi pasi, o le sili atu le avega i luga o le tipi. E oʻo atu i le amoina o le faʻaititia i le saoasaoa o fesuiaiga, e tele faʻateleina atili faʻateleina le avega. Le isi - i se lio. Aua afai e te manaʻomia le maualuga maualuga o le faʻagaioiga, e sili atu le malepe i totonu o le tele o pasi.
  • Pe a suia o ata tifaga, e te manaʻomia e de-faʻamalosi le iunite. Ae le o le fesuiaiga, ae aveese le 'olo mai le faleoloa. Lenei o le a aveese le ono mafai ona aofia ai le aofia ai.

E le o ni mea faigata e manaʻomia, ae o le latou faʻatinoina o se faʻamaoniga o galuega lelei ma puipuiga. Ia, o le manaʻoga tele - o le mgenit crugū e tatau ona toe faʻatinoina faʻapena, e aunoa ma ni tui, e fiafia tele. A faʻapea o se manava malosi o loʻo lagona - sui le taimi o feauaʻi. E tele taimi e tatau ai ona faʻaititia, ae o le tulaga lautele e manaʻomia e taulaʻi ai i le fautuaga a le gaosi oloa (o loʻo i ai i luga o le afifi).

Pito i luga-galue ma le auivi

O le faʻagaioiga o le pito o le laupapa masani e faigofie tele ona faʻafaigofie ma sili atu, a leai, o le telefoni mai o le telefoni popo o le a sili atu ona aoga. E lua auala: Auā ma le auivi ma se ata. Afai o le muamua lenei poto masani ma le milling colge - e sili le faʻaaogaina o se ata. Pe a faʻagaioia pito o laupapa, pito sao o loʻo manaʻomia, ma e foliga mai e lua - ma le ave i le amataga ma le pito i tua o le ata tipi (i le pito o le ata).

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Mo le pito o le tino - fai se lamolemole luga

A o se ata, e mafai ona e faʻaaogaina le laupapa ua uma ona gaosia pe, mo se faataʻitaʻiga, o le pulega pulega. O le umi o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona sili atu ona teisi atu nai lo le umi o le galuega - i luga o le 5-6 rawius tipi i itu uma. O lenei mea o le a maua ai le avanoa e aloese ai mai le "VITKA" tipi i mea i le amataga ma i le faaiuga. Tasi le mea taua: o le vaalele sipela i luga o le vaalele (lautele i le togafitia) tatau ona lamolemole. I soo se tulaga, o lona tulaga masoa e le tatau ona sili atu nai lo le avanoa i le va o le fanauina ma le ata tipi, a leai o le a paʻi atu i le ata i nisi kopi.

Afai o le lautele o le vaega e le toe tipiina pito

O le vaega tipi o le Missing Mills o loʻo i ai le tele o taimi, ae o le sili atu le tipiina vaega, o le sili ona faigata o le galue - e tatau ona faʻaaoga taumafaiga. O le mea lea, e faigofie atu ai le amata i le ogatotonu tipi. O le faʻatulagaina o le faʻasologa o le pito ma le militeli (ma se faʻataʻitaʻiga) o:

  • O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ina ia faʻasaʻo ai le mea e manaʻomia ai - solomuli le mamao mamao mai le pito.
  • O le galuega ma le faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi ai ma le saogalemu i le laulau poʻo se isi itu i luga.
  • Faʻapipiʻi le Mill ma se faʻaseʻe i le ogatotonu o le vaega. O loʻo sailia lea ina ia faʻatau atu le amo le auala lea, ma o le vaega tipi o le auiliiliga auiliili. Mo lenei, e faʻapipiʻiina le mea puʻupuʻu i le saʻolotoga ma le auivi, na latou tuu le mea e motusia ai le fesootaiga mai le upega tafailagi, ma fetuunai le tulaga o le Faitele, mamanuina.
  • Faʻapipiʻi le fale gaosi i le tulaga faigaluega - latou te faʻaititia ai le mataupu, patipati.
  • I aofia ai se tusi lesona tala fatu, taʻitaʻia latou e tusa ma le ata. O le saoasaoa o gaioiga e fuafuaina e le loloto o le gaosi. E te lagona uma oe.
  • Ma faʻafefea ona taʻavale se fale gaosi? Toso pe tulei? E faʻamoemoe lava poʻo le fea itu o loʻo e tu ai. Afai o le galuega i le itu tauagavale - tulei, pe a fai o le taumatau - toso. E mafai foi ona e folau i luga o le alu ese o chips - e tatau ona lele i luma.

I luga o lenei, moni mea uma. Ina ua maeʻa le faitauga, iloilo le iʻuga, aveese gemps.

O lenei, i le ala, o se auala lava ia e ave ai le kuata i autafa o le fale faigaluega pe i nisi vaega o ia. Ina ia ave i le kuata, faʻaalia le ata tipi ina ia iai le faʻagaioiga.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Tumu i le kuata i luga o le meafale fausia

Suia le tipi i luga o le curly (kalop) ma suia le faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻaaogaina o le taofi taofi, e mafai ona e faʻaaogaina se ata umi (i le ata i lalo).

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Le mataupu faavae o le galulue ma se tusi lesona le militeli

I se tulaga lautele, o lenei fale tifaga lea e sili atu lona mafanafana. Mo sitepu muamua i le togavao - O le auala sili lea e "faʻatumuina le lima", e mafai foʻi ona e faʻatuina itulagi e aunoa ma ni taʻiala.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

O le pito lamolemole e aunoa ma le taiala e manaʻomia le poto masani

Lautele umi tipi

Ae a pe a le mafiafia o le galuega e le o umi atu nai lo le vaega tipi o le tipi? I lea tulaga, o le galuega o se tusi lesona kuka e sili atu: nutimomoia o laau:

  • Aveese le auivi, pasi atu le tasi chatter toe. Ae i le tulaga lea, o le auivi o le a faia le vaega o le galuega - o le apoapoina o le a lisi i le pau le vaega o le vaega. Tala Faʻataʻavale ina ia mafai ona e faʻagaoioia i le tele e mafai ai. Ia malosi e alu atu ia te oe o le a le faʻatagaina le alu ese o le tagata e umia, ae o nisi vaega o le a liliu pea.
  • Ina ua mavae lena, matou te ave isi nota - ma le ave i le iʻuga, ua toe foi le galuega talaʻi ina ia i lalo le mea na faia. Faapipii i luga o le laulau ma o sikafu. O le asini ma le laina maualalo ua faʻapipiʻiina ina ia faʻapipiʻi le fanauina i luga o le vaega. O lea, oe kopi atoatoa le vaega ua uma ona faia.

    Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

    Tuuina atu Roll i luga o le vaega o le ata, o le vaega tipi vaega tulaga o isi

O lenei o le pito o loʻo faʻagaioia atoa i le tasi itu. A manaʻomia - toe fai ma le vaega lona lua. I se tulaga lautele, ina ia mafai ai ona puleaina le galuega ma se tusi lesona tala fagota, o nai "ata o ato. Filifili mai ia i latou e le o faʻanoanoa lava e alu ese ai - i le uluaʻi apaʻau o le a matua le aʻoaʻoina.

Mauaina o se maga ma curvilinear pito

Afai e te le manaʻomia foi, ae o le lapotopoto poʻo se isi foliga o le pito, e tatau ona e vaʻavaʻai i le tulaga o le pito o iai. Afai o le billet e sili atu pe sili atu le lamolemole, ave le pito i lalo o le tino, faʻapipiʻi ma faʻagaeetia luga, pei ona faʻamatala luga. Afai o le lauʻeleʻele o loʻo i ai foʻi o loʻo i luga o le laina muamua, o le muamua fetuunai i se tulaga masani, ona taumamalu ai.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

Lapotopoto pito

E manaʻomia, talu ai o le uafu o le ulutu ua fulieseina i luga luga ma o ni tala faʻapitoa, e kopiina o latou. O le mea lea, e tatau ona fai pea - Muamua mata, ona fai lea o le curnvil.

Afai o le nudna e masani lava o se curvililiar luga - ua tipi ese le mamanu. O le ata e faʻaaoga i luga o le Phaneer ma le mafiafia o le 8-12 mm, muamua e mafai ona faʻatumuina i se eletise, ona o le malosi e aumaia i le tulaga o le mining.

Tutoatasi Mulging o fafie ma fafie

I luga o le plywood tusi le mea na manaʻomia

Peitaʻi, e tatau ona tatou galulue ma le militeli, ae mamao ese ma faʻataʻitaʻiga. A o atoatoa le laufanua, o le auivi e tumau i le galuega ma sili atu ona faʻamatalaina i luga aʻe o le galuega i le patipati susu. Naʻo le tasi le tulaga: Afai e te manaʻomia le fana i nisi nofoaga o le a manaʻomia ai se tele o mea, e sili le faia o le Jigsaw, mo se faʻataʻitaʻiga. A leai, o le talaiina o mea e tipi ai.

Lesona Vitio mo le Galue ma le Tusi Lesona Faletupe

A faʻapipiʻi faitotoʻa, e manaʻomia le tipiina o matasele, faʻafefea ona faia i le fesoasoani a le falegaosi - i le isi vitio (e faʻatatau foi pe faʻafefea ona faia se gatete o se lelei).

Faʻafefea ona fai se masini gaosi fale mai le laminate faʻataʻitaʻiga (mafai ona avea Plywood) ma pe faʻafefea ona faia se fesoʻotaʻiga mafiafia mo pusa (laulau, mo le isi vitio

O le galuega i le tusi lesona o le Mill Cilling Lauga o loʻo manino lelei i le vitio lenei, ae o loʻo i le Igilisi. Tusa lava pe e te le iloa le Igilisi, aua le salamo i le taimi, vaai. Tele galuega o le a manino atili.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi moli moli

Faitau atili