Fuga o le kofe laulau e faia ia te oe lava: Le faiga faataitai

Anonim

O le laulau kofe e aunoa ma ni faʻafitauli e mafai ona faia i ou lava lima, ae o tomai faʻapitoa o le a le manaʻomia.

Fuga o le kofe laulau e faia ia te oe lava: Le faiga faataitai

O le faasee pusa kofe e faigofie ona suia i le 'ai, pe a oo mai malo.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le lava o se aotelega o mea manaʻomia ma faʻapitoa meafaigaluega, e aunoa ma le mea e le tau le tau o le Fono Aoao.

Faatasi ai ma i latou:

  • ie laupapa laupapa;
  • vae (2 p-ata ata);
  • Alumini tulimanu;
  • lava-lipping scw;
  • noataga;
  • Ave faamalosi tino;
  • Nati.

Filifiliga ata o le laulau-transformer.

O le kofe laulau e sili ona talafeagai e faʻaaoga ai i le fale ma le atunuʻu. E le gata i lea, taʻamilomilo meaa sa masani lava ona iloga i le puʻupuʻu ma le gaoioi. Afai e tatau, e mafai ona aoina i taimi uma ma lalafi i se nofoaga talafeagai. O le laulau o le a tele ni avanoa i lou fale mautotogi. O nisi taimi e faʻapipiʻi i le puipui i le pipiʻi.

O lea, o le a tatou fuafuaina le ala e fau ai le laulau ma ou lava lima. Muamua lava, o le a e manaʻomia se laulau mai le lamepaʻe Chipboard. O lona tele e tatau ona tusa ma le 610 i le 900 mm, ma le mafiafia o le 18 mm. Faigofie ona mafai ona tipi tutoʻatasi tutoʻatasi. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina toega o meaafale tuai. Alumini tulimanu o le a manaʻomia foʻi le 30 m. O le a avea ma se hinge. Ina ia tutoʻatasi le faia o vae, e fautuaina le faʻaaogaina o se p-foliga o le almininum ma se vaega o le 20 i le 20 mm. Afai e te le manaʻomia le faʻatauina o nei auiliiliga uma, e tumau le faʻatauina naʻo fao, bolts, nati ma le faʻaaogaina o le tagata.

O le maualuga o vae e mafai ona pe tusa o le 700 mm. Afai e te faia i latou i le maualuga, o le a le le mautonu i lenei laulau. O le a matua tele mo se nofoa masani. O le tele o countertips tatau ona tutusa ma le umi o vae. O lea, o le fuafuaga e mafai ona gagauina.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe ma ou lava lima?

Fuga o le kofe laulau e faia ia te oe lava: Le faiga faataitai

O le faigofie o le mamanuina o le lapotopoto laulau.

Mataupu i luga o le autu: togalaau mo paie ma atamai: faʻafefea ona fai ni mea lelei ma oloa oloa

E tatau ona i ai le pu mo le palu o le 6 mm, e tatau ona latou galulue i tulimanu, a o solomuli 15 mm mai pito. O vae e maua foi ni pu laiti o loʻo tuliesea i se mamao o le 15 mm mai le faʻaiuga ma le 10 mm mai pito. O tulimanu e faʻapipiʻi i le laulau o loʻo punou i totonu ma faʻapitoa tipi. Latou tautua ina ia le o le mamanu i le tulaga o le setete e le malepelepe, aemaise lava, o vae na tosoina le tele o le laulau. Afai e te manaʻo e puipuia le mamanu i luga o le puipui i le tulaga faʻapitoa, e mafai ona e setiina 2 tulimanu i totonu o laupapa, ma faʻamau nisi taofi i luga o le puipui.

O le laulaufaiva kofe laulau e mafai ona faigofie ona faia e faʻaaoga ai uʻamea faʻapitoa ma tulimanu. Peitai, afai o le tamaoaiga o lo o iai mea talafeagai, e mafai ona e faaaogaina. E fautuaina le faʻaaogaina o le Aluminium, talu ai o lenei mea e agavaʻa e faʻagaioia, e tusa ai ma uʻamea. O le mamanu e matua faigofie ma lelei. Meataʻalo mai lenei mea e iloga e le malosi. Gagau laulau ma nofoa o le a sefe tele avanoa i totonu. O lenei mafuaʻaga e mafai ona faʻatuina i soʻo se vaega o le potu, ma i le faʻaputuputu faʻapitoa e faigofie tele ona lalafi. I le faʻasologa o aʻoaʻoga, e manaʻomia le vaʻai i le faʻasologa o galuega.

Faitau atili