Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Anonim

O le sakete o se tasi o mea sili ona ulumatua (ma i nisi o atunuʻu ma le aliʻi) i totonu o le totonu o le pamu, o le faʻavae o le faʻafafa o le ie, faʻasaʻo i luga o le sulugatiti. E manaʻomia e le sili le malosi o le Skorketi Skit Skim Mortem ma le taimi e amata ai ona liliu le tisu o loʻo tipi i le kapeneta faʻalelei.

Tutu - Siva siva

Le masani ai mo le matou Call upu tutu i le Igilisi ua taʻua o le palepale pakete, faʻapea foi ma maualuga lauiloa lauiloa . Ina ia mafai ona faia se ofu lelei, e te le manaʻomia se masini suisui. O mea uma e te manaʻomia e fai ai se sikaina o le sipelaina mo le aso malolo o le fanau, siva, ata puʻe, ma afai e te manaʻo i le polo, o le tasi i le afa o le taimi, fusi fusi (2-3 cm. lautele) ma teuteuga.

E sili le faʻaaogaina o le vaʻai i le vanimonimo i totonu o le 3-lautele vaega. Ma lona le toesea, o le tisu o le lautele lautele ua tipi i luga o fasi. E faigofie ona faia lenei mea ma le cardboard Strate. O le umi o le umi o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona tutusa ma le umi o le sakete ma le 1 cm.

Fausia se sakete amata i se fusi. O le moli moli, fuafua le manaʻomia sulugatiti manaʻomia, faʻaopopo le 4 cm ma tagofia (Fig. 1).

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Ua mavae lena, ma le fesoasoani a le ata, o le fusia o manu felelei, o le umi umi o le skit umi ma 2 cm. Mo mea e mafai ona tipi ese mai le tulimanu.

Ona tuu ai lea o le mama mai le Gum i tua o le nofoa ma fusifusia i luga o se tausamiga (Ata 3). Mo lenei, o le fasilaau o loʻo pipiʻi i le afa ma lua itu ua pasi atu i le uaua. E manaʻomia le faia o se tusi tutusa uma, i se tulaga o loʻo avea ai le gum, a leai o le sakeli o le a tape i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo lalagaina le fafine o le fafine mai le mafiafia o le vulu

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Mo le matagofie sili i le sakete sui eseese lanu. Pe a ma le voluma o le puimanava o le 60 cm o le a e manaʻomia 70 fasi pepa . O le salu ua maeʻa ona teuteuina i lipine, lanu faʻa-fatu ma isi paso (Ata 4)

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Alofa "Tatynanka"

Tatyanka Skirt e fetaui lelei i tamaitai manifinifi ma vaapiapi ships. O lenei faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia le fausiaina o le tipiina ma fetaui lelei i luga o le faʻatusa, e mafai ona suisui, mafai ona faia na o se laina sao.

Mo Tatiana, o le ai ai se lautele gum ma se vaipuna o le vai (e le mafiafia). Muamua, o le puimanava e fuaina i se mafiafia mafiafia, laititi teisi. E lua centimeters e faʻaopopo i le fuaina o le umi ma vavae ese.

O pito o le Gum Agalelei, o le iʻuga o le tatagi o le tele e mafai ai ma fuaina le umi o le umi - o le a afa lautele o le faʻaumaina "i le masani-ma-ma afa voluma o ogavae). O le ie e gagau i le afa i le afa o le lautele (Ata 5).

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Ona faʻatumauina lea o le fusi taofi i luga o le puimanava ma fuaina le umi umi o le sakete. Matou te faʻaopopo le totini i le punou ma le faʻaʻoleʻole o le fusi, ma o le faʻatulagaina o le tele o le tele o le tele ua tipi.

O le taoto-ese o loʻo pipiʻi i le afa o itu i totonu o le itu i totonu, latou lapotopoto le itu o le itu ma pini ma le faʻapipiʻi.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Don ma togafitia ma togafitia lelei i lalo, latou amata i le sili ona faigata faafoai - i le fusi i le fusi. Ina ia faia lenei mea, i luga o le sakete ma i luga o le Gum faʻailoga o le pine 4 autu togi - 2 BOC laina, ogatotonu o le pito i tua ma faʻasalalauga, latou te tuʻufaʻatasia.

O le toniga e tosoina le fusi, fusi le pusi ma le fusi i ni mea faitino, pe a latou faʻatusatusaina ia latou, o le maualuga faʻalauteleina o le gram. E sili le faia o le sui o le zigzag.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Mo postery ma le matafaga lavalava, e mafai ona e taofi le pito o le sakete ma tuu le Gum i le alavai.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Sakete ma Deslds

Skirt bellolik

Okruged skerts e talafeagai mo soo se ata . Latou foliga fiafia ma le matagofie, e masani ona tamoe i luga o le ie, tele atu o le tele o le numera ma manaʻomia le aveeseina o na o le lua tulaga faatonuina - o le puimanava ma umi. O le mamanu o ia Skirs e faʻavae i luga o le lio (la), ma se pu tutotonu mo le puimanava. O le lio lenei, i lea mea, o loo tipi ese mai le sikuea, lea, ma se umi umi, manaʻomia le tele o le taumafaina o le tino. E tele mea o sulu okeli o loʻo suʻi mai le vaega o le lio, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "kuata o le la" skirt. O loʻo faʻavae i luga o le sikuea, lua taimi e gagau e gagau le ata (Ata 9)

Mataupu i luga o le autu: Moligao i luga o ou lima mai le tioata fagu: Manatu i Halloween

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

O le pito i luga o le sakete e fetaui ma le puimanava laina. O lona umi e tatau ona fetaui ma le voluma o le puimanava, o lea o le sifi o le pito i luga o le lio ua fuafuaina e pei o se faʻaluaina, vaevaeina e le tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le puimanava mo le 60 CM lenei faʻaaliga o le a 60 * 2/3 = 40 cm. E manaʻomia le faʻaopopo o le umi o le umi o le laka. O le lautele o le sili atu nai lo le 150 cm ma le umi lava e tasi ua manaʻomia.

I luga o se fasi ie, matou te faailogaina ai le po o tuaoi o vae o vae lua o lapisi. E faigofie ona faia ma le 'apamemea na tumau i le pine i le pito i luga tauagavale o le ie. O le faataamilosaga o le vaega muamua o le lio e fetaui ma le tele o le puimanava, pei ona fuafuaina i luga, o le scrius o le lua e tutusa ma le umi, faaopoopo se alauni i le umi.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Talu ai ma le manoa o loʻo mafai ona oʻo atu i ai, o le umi o le pito i luga o le pito i luga o loʻo fautuaina e puʻeina ai ma fetuunai le tele pe a suʻisuʻi ma le talafeagai. O lenei pito ofu ua a faalauteleina laiti o le tusi, o lea e tatau ai ina ia pulea ai le umi o le loʻu tutusa i le tusi o le ogavae, o le a 20 cm sili atu lona faataamilosaga nai lo le faataamilosaga o le tipi i luga. Afai e lautele le suilapalapa, e tatau ona e aveese 1-2 cm i le laina o le pito i luga o le tipi i luga, ma pe a suʻisuʻi ua molia. O le sakete e fesootai e le auvae o tua, o loʻo i ai le sipai, o le fusi o loʻo suʻi o luga, o le umi o le 4 cm sili atu nai lo le aofaʻi o le puimanava.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Skirt "Halp" e faigofie ona tipi ma se suʻi, e talafeagai mo soʻo se foliga ma foliga faigofie ma matagofie . O lona faʻavae o le afa o le lio (Ata 12), ma o le sitaili o le pito i luga o le pa o le pale, vaevaeina e le 3, o le sulugatiti o le (cm, o le ravis o le 60, o le ravis o le (cm, o le ravis o le (cm, o le ravis o le 60, o le ravis o le 60, o le sipi, o le ravis o le 60, o le ravis o le (cm, o le ravis o le (cm, o le ravis o le (cm, o le ravis o le (cm, o le ravis o le (cm, o le ravis o le 60, o le ravis o le (cm, o le ravis o le 60, o le sipili o le sili o le tino 20 CM. Ina ia iloa le faataamilosaga o le pito i lalo o le vae o le laina, o le sakete umi ua faaopoopo i lenei numera. O lona uiga, o se vaega faatafafa o le ato e manaʻomia mo le 110 cm uumi, o le lautele o le sili atu nai lo le 130 cm, ma e sili atu le umi nai lo le 210 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: o le ato ato mai le hif twili

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Faʻasolo le Skirt O se sakete e manaʻomia i luga o le faʻapipiʻi faʻalua o se fasi ie i le afa o le mamanu poʻo le faia o faʻailoga i luga o le ie.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

O le lele o le la o le suka e matua aoga lava, e talafeagai mo fafine solo . O loʻo fesoʻotaʻi i luga o le faavae o le liʻo atoa. O le siʻosiʻomaga o le lio i totonu o loʻo fuafua e pei o le puimanava e vaevaeina i le 6 (10 cm mo le puimanava o le 60 cm), mo le shirt umi ua faʻaopoopoina i lenei maoaʻe.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

O le pupuu puʻupuʻu e mafai ona vaneina i le sikuea o le ie e aunoa ma le autasi, i lenei mataupu o lona pito i luga ua totoina i luga o le gusi. O ato uumi ua o loo taʻoto i fafo o le lua nimi se lua laʻei, i le tulaga lea, e mafai ai ona iloa le matasu o le taumafaina, naʻo le tuʻuina o le mamanu i le tele e mafai ai.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Faatasi ai ma tagata e ona o le manifinifi manifinifi, e mafai ona e faafaigofieina le suʻisuʻi, aoina le pito i luga o le gum (pei o le skirt "Tatyanka"). Ae peitai, i le mataupu lea, mo le siʻosiʻomaga o le pito i luga, e manaʻomia le amanaia le aofaʻi o le puimanava, ae o le tele o suilapalapa, o le a faʻateleina ai le tafe o le taʻele.

Skert Skets faia oe lava, 5 Matai vasega

Faitau atili