Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Anonim

Tele oloa e faia mai le laupepa uʻamea - alavai alavai, mamanuina vaega mo le taualuga, ufiufi i se polofesa saito, fafaga mo fausaga laiti mai le laupepa polo, ma isi O nei mea uma e mafai ona faia se masini faʻapitoa - mo le ipu uamea. Faʻafefea ona fai ni logo ma ou lava lima ma tatou talanoa i lenei tusitusiga.

Ituaiga o laupepa

E tolu ituaiga o laupepa o loʻo pipiʻi masini:

  • Tusi Lesona faigofie, fetuunai uʻamea i le mea e tupu pe a faʻaaoga le mana i se nofoaga. O nei faʻaputuga mea e mafai ai ona punou le laupepa i se laina sao i soʻo se itu i soʻo se vaega - mai le tele o tikeri e toetoe lava o le 360 ​​°.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Mo le splexed pepa uamea

  • Hydraulic masini lea o loʻo punou ai le pepa o le ipu o loʻo punou i luga o le foliga o le matrix. O le matrix e mafai ona sao, mafai ona i ai curvililiar. O se mea lelei lenei meafaigaluega, ua faʻaogaina i faʻasalalauga lautele ma maualuga.
  • Faasee po o taavale. I totonu ia, o le fasimea laupepa e le mafai ona fetuʻunaʻi i se laina sao, ae o le viliina. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e mafai ona fai le paipa poʻo isi mea faapena.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Ina ia maua le radial pisia o le uamea pepa

O nei mea uma e faasino i luga o le laupepa masini. Faatasi ai ma ou lava lima, o le iunite o le vaega muamua e faigofie ona faia, teisi faigata - o le lona tolu (rollers mo le ie uamea). O le mea lena o le a matou talanoa e uiga ia i latou - mai le auala e fai ai lau tala.

Tusi Faapitoa

O mea namea uamea o auiliiliga o le tele o tupe. E sili atu nai lo le fausaga saito poʻo le uʻamea, o le mea lea e ono mafai ai ona faia le masini faigofie mo le faʻapipiʻi o le uʻamea, fufusu ma isi auiliiliga, ma faʻapitoa i lalo o lau lapoa.

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Ata o le punou masini mo le ie uamea

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

LittoGib - Project i le itu

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Se isi faʻataʻitaʻiga

Afai o loʻo e popole e uiga i foliga vaʻaia, ona le aoga lea. E i ai le laupepa uamea i lenei aso e le gata na faʻaputuputu ma vali ai foʻi. I ni togafiti uma, o le laupepa e faʻasaʻosaʻo ai, o lea pe a fai o le galue e le faʻapipiʻi i luga o le laulau, o lona uiga o le vali e le solomuli ma e le maosia. I nofoaga pupuina, e le o le leaga foi. Ma o le vaaiga a oloa o le a sili ona lelei. Afai e te taumafai, o le a foliga sili atu e foliga pei o le mea latou faatau i le maketi.

Ie malosi punou

Mo lenei, o le lau o le laupepa masini o le a manaʻomia le lamolemole luga (laulau), tolu o le metallic, tolu tulimanu ma le lautele o le fata i le itiiti ifo o le 3 mm. Afai e te fuafua e punou avanoa uumi (sili atu nai lo Meter), e manaʻomia ma fata e lautele, ma ua mafiafia le uamea. E mafai ona e faʻaaogaina ituaiga, ae e mo le fetuutuunai pepa uʻamea uʻamea lapopoa ma le umi.

Ua manaʻomia foʻi le uʻamea pusa (lua fasi), lua lapoa lapoa siku (10-20 mm), "le taualuga" ia latou, oona. Matou te manaʻomia pea le ulding masini - e faʻaalu ai le mataua ma fai ni pu (pe viliina ma le uʻamea uamea).

Mo le faʻamaloloina fua o le osofaʻiga, o le faʻailoga o le 70 mm na faʻaaogaina - tolu fasi o 2.5 m, lua bolts 20 mm ma le mafiafia o le 5 mm compin), o le uamea. O le taualumaga lenei:

  1. E lua ituaiga o loʻo pigged, mai pito lua na tipiina i latou i lalo o le matasele o le excaliation. O pito o avanoa o le mauaina o loʻo tuʻuina atu i lalo o le 45 °. O le lona tolu ituaiga o loʻo ufiufi i le auala lava lea, ae o le loloto o le Expreaval faia sili atu - o le a avea ma taʻiala sili atu - o le a alagatatau chomke, ina ia savali saoloto.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Tipi ese le malologa i lalo o le matasele

  2. Faʻafeiloaʻi tagata mai itu e lua (tumutumu mai foliga ma mai i totonu).

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Ua lelei le uaina o le matasele

  3. I se tasi o ituaiga (mamao mai ia te oe, pe a fai o oe "faʻaalia") o loʻo faʻafetaia le lua tino i itu uma. E manaʻomia ina ia mafai ona e tuʻu le ipu patipati i luga.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Na avetaavale

  4. I le bolt bolt nati.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Matou te ofuina le nati

  5. Faʻapipiʻi le Clamping Bar (Tolu Storted Brands), i le pito i luga o le uʻamea uʻamea ma se pu i le ogatotonu. O le lapoa o le tatalaina o le amataga e sili atu nai lo le lapoa o le bolt. E ogatotonu o pu ina ia latou i ai ma se nutimomoia vao i luga o le tasi itu. Tao.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Ogatotonu, o loo i ai

  6. O le tautotogo tipi ese ma se fuafuaina ina ia siitia ai le pa o palauti e 5-7 mm. Skip le bolt i le "taliga" o le "Clompting Plank, tuu le tautotogo, vili le nati. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina oe i le isi vaipuna i luga o le isi itu, o le pa alatamaina ina ua taʻe le samoa

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    O mea laiti na tumau

  7. I le fao o le sikuluga o le sikulu, lua vaega o le faamalosia o le faamalosia o le faamalosia - o se tuʻituʻi mo le mimilo.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    I se pulou pulou e vave tipi ese

  8. I le gaoioi (tuaoi ia te oe) tavra e faʻafeiloaʻi le 'au. E mafai ona galue mea uma.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Homemade Littlegib i le faiga

O lenei filifiliga e matua mamana - e mafai ona punou uumi o avanoa ma se laupepa o le mafiafia mafiafia. E le masani, o fua o lo o faia i le manaʻoga, ae e mafai ona faaitiitia. O le vitio e tuʻuina atu se foliga tutusa o se laʻititi tele, ae o le isi faʻamau o le Presser Phopek. E ala i le ala, e leai se tasi na te ita i le fao e faʻapipiʻi ai le tautotogo - o le a faigofie ona sisi le pa. Ma o lenei mamanu e manaia i le mea moni e mafai ona e faia flashes i luga o na masini e masani ona le iloa pe faapefea.

Mai se tulimanu ma se ipu patipati o le isi ituaiga

O lenei faʻataʻitaʻiga o le atoa mai i le mafiafia-vai-vai tulimanu, o le moega na faia o se fale masani o le fale, o le mea lea mai le tulimanu lava e tasi. Taulimaina - mai le ato ato. O se ata manaia o fao - ua leva, o le 'au o loʻo punou i le ituaiga o le mataʻitusi "g". Talafeagai i le le mautonu / mimilo.

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Tamai tusi lesona laupepa

I lenei masini fale mo fetuʻutuʻunaʻi pepa uamea e tele naua:

  • Tulimanu e le o loʻo i ai i maʻaʻa i le tasi ma le isi, ae e faʻasino i se itu e tasi. Ona o lenei, o le matasele na nonoa e le o se mea sili ona fetaui, ae mafai ona e faia.

    Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

    Foliga

  • I luga o le punou umi (o loʻo tumau pea) tulimanu o le vaʻai i itu uma e lua, tamaʻi papatusi
  • I luga o le pa e tasi le utered ua mai le sikulu (mai le lua itu).

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Clamping Planck

O lenei ua matou liliu i le mamanu o le Presser Plate (i le ata i luga). O loʻo faia foʻi mai le tulimanu, ae na punou i luga o le masini e puʻe atu i luga. Ina ia mafai ona faia le galuega, o le faamalosia e le mafai ona puipuia, le faamalosia faamalosi - Jumpers mai le uamea. Mai i pito uma, o moli o loʻo faʻamalosia ai le tamai uamea sipela, lea o ni pu i lalo o bolts ua le faia.

O le isi mea taua o le foliga o loʻo tuʻuina atu i le fusi o le Belnd ua tipiina - ia maua ai se sili atu ni ogaoga.

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Ua faapipiiina le fuafuaga

O le fusipaʻu o loʻo tuu i luga o le masini, o loʻo tuu le laau i le faʻapipiʻi nofoaga. O le 'au o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga. Afai e le usitaʻia le pa, o vaipuna ua laga i luga aʻe o luga ona o le malosi o le tala fatu. I lenei tulaga o loʻo i lalo, ua faʻatumuina le galuega galue, faʻaaliga, papala.

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Lalo o le pu tuu le tautotogo, ona - bolt

Le leaga filifiliga mo le faʻaaogaina o le fale. Ua le mafai e le mafiafia o le uamea ona punou, ae o le taʻele, gatete - aunoa ma le faigata.

Rollers mo le pepa uʻamea poʻo le faʻaseʻe pepa

O lenei ituaiga o fua o fua e mafai ona i ai i le tolu ituaiga o drive:

  • tusi lesona
  • Hydrauic;
  • eletise.

Ma o latou lava lima fai rollers mo le pepa uamea ma tusi lesona pe eletise eletise. E 3 Ofu i le tusi lesona, atonu e i ai 3-4 i le latou eletise, ae e masani lava lava lona tolu.

Homemade Systep Boubbing masini (laufy)

Roller PlayogIB

Mo lenei, o le masini e manaʻomia se lelei faʻamoemoeina faʻavae. E mafai ona avea ma se isi moega poʻo se ituaiga o le au faigaluega poʻo le laulau. Le faavae o le mamanu - lisi. Latou te faia le tutusa tutusa. O le lua pito i lalo o loʻo faapipiiina le tumau, o le pito i luga o loʻo agaʻi atu, o lea e tu i le va o fitafita i le pito i lalo. Ona o le suiga i le mamao i le va o le pito i lalo o laina maualalo ma le pito i luga e suia, o le sprius o curvature suiga.

Faʻasolo le masini ma le fesoasoani a se 'au o loʻo sau i se tasi o paolo. Le isi, o le Trique ua faʻaliliuina atu i isi laina laʻau e ala i tausuaga. Ua filifilia ina ia o le saoasaoa o rotation e tutusa.

Afai e manatu i mea faigaluega e fai ai paipa, o le pito i luga o le pito i luga o le tasi itu o le a aveeseina, ma se vave faatulagaina faiga. Tamoe se ie i totonu o le paipa, ae le o le toso ese.

Mau i luga o le autu: laminate mo le vai mafanafana o le fola: o le a le mea e filifili ai sili atu, faʻamafanafana ma le taotoga ma le faʻatafunaina

Faitau atili