Faitotoʻa faitotoʻa - faapipiiina ma uiga faʻapitoa manaʻoga

Anonim

Mafaufau i mea manaʻomia, o loʻo tuʻuina atu se sipai e faʻatatau i le afi ma isi le saogalemu o faitotoʻa ma faitotoʻa faitotoʻa, faʻapea foi ma faitotoʻa ma lobby.

O mea taua o le snip mo le lelei ma faapipiiina o faitotoa

Faitotoʻa faitotoʻa - faapipiiina ma uiga faʻapitoa manaʻoga

A faapipii le faitotoʻa ulufale atu a le au talimalo ma fale o taulaga ma atunuʻu, e tatau ona latou faʻapaʻiaina e le gata i le mafanafana, ae e aofia ai le lisi atoa o vaitaliga, o le mea lea e pei o le "fale pulega ma tulafono". O le le usitaʻi i fautuaga ua faatonuina i totonu o loʻo mafai ona oʻo atu i tupe taua e toe maua mai, Taualumaga faʻatatau i le faʻagaioiga.

E tusa ai ma tulaga lata mai o tulaga, o se mamanu ua faʻaleleia le tatalaina o le pito i tua o le teritori fetuunai mo fale ua manaʻomia le laveaʻiga. O le mea lea, e tatau ona tatou faʻamaumau le gaoioi o tagata e aunoa ma ni faʻafitauli poʻo ni faigata, e masani ona tauaveina le manuʻa o se tagata (pe tele) i luga o le tagata mea faigaluega. Tuuina atu o nei talafou faʻamaumauga i Spip, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina o faitotoʻa e ala ai ona faʻatinoina le ulufale, e tusa ma le afi saogalemu o mea e faʻatonutonu:

O le vaega o le Tatala i fale nofomau i le tele o fale mautotogi e tatau ona le itiiti ifo i le 800 i le 1900 mm (80 i le 190 cm). O fuaitau o matala mo pa i totonu o loʻo tuʻuina atu i le laulau i Millhimeters.

O le mamao-mamao mamaoMaualugaLautele
21-72070.710.
21-82070.810.
21-92070.910.
21-10.2070.1010.
21-122070.1210.
21-132070.1310.
24-152370.1510.
24-192370.1910.

I aiga o le 'au o tagata e pule (vagana ai mo nofoaga nofomau ai, meatotino), e faasaina ona faapipiiina le Duddate dackate douctor mai le potu i le auala i le auala. E faʻasino i na mataupu, pe a fai o lenei i soʻo se auala e mafai ona faʻafetauiina le feʻaveaʻiga o tagata o loʻo nonofo i totonu o lenei potu poʻo totonu o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻese mai lupe i luga o le faapaologa: o se auala faʻamaonia

Pepa aloaia

Faitotoʻa faitotoʻa - faapipiiina ma uiga faʻapitoa manaʻoga

Tusi Faamaonia o le tausisia

O le tulafono faatonutonu o le numera o tulafono e fesootai i le au po o mea a na:

    • tetee o le tagavai o le tulaga faatonuina;
    • Uiga o le vevela ma le malosi;
    • Tulaga faʻapitoa mo le Resegata afi, Manaleppraoliness ma faʻapitoa faʻamoemoe fale.

    I le tusitusiga mai le "Fale o le Fale Mamao inisinia" vaega, o le mafai ona pasia saoloto feololo le ea i fafo atu i fafo atu e le sili atu ma le afa o le itula. Mo le faʻatinoina lelei o lenei tapulaʻa, poloka e tatau ona faʻamau i le itu o le vaitafe ma le gaʻo.

    E tusa ai ma le vaega o loʻo iai ni tulaga o le snip, o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o loʻo manaʻomia e faia i lenei pepa ina ia mafai ona sologa lelei le vaega o le mea e mafai ai. O avanoa i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma le puipui e tatau ona saʻo e tatau ona tuʻu saʻo. O le fufusi o le atoaga o le System faʻamaonia o loʻo faʻamaufaʻailoga i le tele o vaega o tisu ma le faʻaopopoina o le paʻu poʻo le paʻu i lona foliga mama.

    I le vaega "SPIP fale falefaitino" Faʻamauuina faitotoa o le ulufale faitotoʻa i fale ma le tele o fale mautotogi o soʻo se fanua ma alavai pe a o iai ni folaʻo o loʻo iai i luga o nofoaga. I fale nofomau, o alavai i totonu o le sitepu malosi na fautuaina e faʻaesea ma ni vaega ma faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i faletalimalo masini.

    MATAUPU E UIGA I LE FILIFILIGA O BOWFTS e faʻaalia ai le masani o faʻailoga mo le pisa o le tele o galuega na faʻaaogaina ai le ulufale ma isi avanoa lautele. E tusa ai ma le sipika, faitotoʻa faitotoʻa, e faʻapipiʻiina i le lobby, lobby, alavai ma i luga o le sitepu span, e faʻamalosia e i ai se sili atu i le tolu sefulu ogatasi.

    O tulafono e faapea e fetaui faitotoa o le afi fale e fetaui ma lea tagata ma faoa e faamatala ai le mataupu e uiga i le saogalemu o afi. O loʻo faʻamatalaina foʻi isi vaega, lea tatou te talanoa ai i metotia mo asiasiga o mea e teteʻe ai. O se isi laina e tuʻuina ma faatonutonuina tulaga faatonuina o malo fofo ma nofoaga eseese teuina mo mea taua ma oloa, faletupe, anti-lilti-liligi-faamaoniga antilla.

    Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai le suauʻu pisia o lavalava

    O faalavelave tau faalavelave

    Faitotoʻa faitotoʻa - faapipiiina ma uiga faʻapitoa manaʻoga

    O mea uma o loʻo i le aveeseina o ala, mo se faʻataʻitaʻiga, fuafuaga i le au o loʻo galue ai, e tatau ona tatalaina i le auala. Afai o loʻo faatonuina le faʻamaumauga o le poloketi i faitotoa o Fina, faʻatagaina le afi e faʻapipiʻi ai i nisi o filifiliga nei:

      • Afai e te tatalaina le faitotoʻa atoa, o le a leai se tele o le vaega o lona vaega autu ma le puipui o le 1 m.
      • E le poloka e le tagata matala le fuaitau i potu lata ane i potu lata ane poʻo fale mautotogi.
      • E le faʻalavelave le faʻavasegaina o le faʻatulagaina o faitotoʻa i le amataga o faitotoʻa i le lata mai.
      • O le lautele o le faitotoʻa o loʻo fuafuaina i le fuainumera e le itiiti ifo i le 800 mm.

      I nofoaga e sili atu i le 15 tagata e mafai ona i ai i le taimi, syip faʻailoa mai i vaega faʻapitoa e ulufale ai ma fafo:

        • loka masini i le tele o le tetee mai le afi;
        • faʻapitoa ni filosofia faʻapitoa mo le puipuia o le faʻamaliega o le faitotoʻa o faitotoʻa;
        • Le faiga o "antipartae".

        Faʻapipiʻiina se faiga e faʻailoaina e le i ai o peni, e mafai e se tagata ona tatala e aunoa ma se taumafaiga ae le o le mauaina o tomai faʻapitoa. O faitotoʻa i le taimi e tasi e faʻaalia ai i mataupu o le tagata o le a tuua atoa o le a tuʻuina atoa pe o se vaega na utaina e soʻo se mea le aoga.

        E leai ni mea e fai mo le tatalaina o le afi afi saogalemu faitotoa mo ituaiga o nofoaga:

            1. Fale ma le tele o fale mautotogi, ma le tasi mautotogi pe poloka.
            2. Nofoaga i totonu e le sili atu ma le sefululima tagata o loo i le taimi e tasi.
            3. Fale o le fale teu oloa, o fea e le o faʻaaogaina ai galuega i se taimi tumau, ma se vaega o le sili atu nai lo le 200 sq.m.
            4. Alu i fafo i le tolu ituaiga sipika (o le ua taʻua o le surter starā).
            5. O 'upega tafaʻilagi o loʻo iai (faleuila, faletaele ma tutusa).

        Faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa

        Faitotoʻa faitotoʻa - faapipiiina ma uiga faʻapitoa manaʻoga

        Tulaga Stup I Dorts o loʻo iai faʻamatalaga o loʻo faatonuina ai le lautele o le vave auala mo oloa pa'ū mai le potu mo fale i le alalaupapa. E fuafuaina e le faʻaititia o le lautele o le auala i le 12 faitotoʻa o le 12 faitotoʻa (i le mea e mafai ona o loʻo tu i luga o le lima o le Upega Tafaʻilagi). I se faʻaopopoga, o e faitotoa na faʻapipiʻi i Carridwers i fola o fale, e manaʻomia le tele o falesaʻafia ma le usitaʻi i lenei tulaga.

        Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le sui o loʻo i luga: simily, faʻamilo, taualuga

        O le fesuiaʻiga o le pito o le amataga e le o iloiloina le toe faʻaleleia o le aoga pe a le tupu le mamanu i lenei tulaga poʻo le mea na tupu ai se faitotoʻa fou. I se tulaga faʻapitoa, e leai ni fesoʻotaʻiga aloaʻia ile uluaʻi fuafuaga faʻatulagaina o le fale ma veko na tusia i totonu o le nofoaga - soʻo se aia tatau e manaʻomia ai.

        O le mea lea, a o lona uiga o loʻo iai nofoaga tuʻusaʻo, o le faapipiiina o faitotoa e faatagaina e aunoa ma se isi fesoʻotaʻiga ma isi feutagaiga. Ae i ai le iʻuga, e tatau ona malamalama o le faitotoʻa amata a le tali lea e leai se tulaga o loʻo i ai le aia tatau e tapunia ai pala o tuaoi.

        Faʻapipiʻiina ma faapipiiina o faitotoʻa mo le ulufale atu e tusa ai ma le snip ma afi saogalemu aiaiga i nisi o mataupu e manaʻomia e faʻaaoga ai elemene o le tatalaina i totonu. O lenei mea e tupu, e faʻatatau i le faitotoa o latou tuaoi ma le faʻatasi ma le tasi le mamao. I isi mataupu, e tupu na o oe e mafai ona suia le itu o le matasele faʻapipiʻi ina ia le feeseese ai auala amata. E tele faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu se mea matala.

        Faitau atili