Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

O le autu autu o igoa o Shawoli e galue i faletusi, o lea, i luga o lenei mea masani ai, o le a lagona pea se fafine pei o se nuu ofoofogia. Haruni - Shawl i le foliga o se taaloga tafatolu - faia e le mamanu emily ross. Na aofia ai i le Bartings Shawls se vaega o le fagota "ma le toe faaleleia o le lush na taoto i le pito i tua. Matou te avatua ia te oe se ata vitio o le Matai Movise i Shawl Haruni ma se faʻamatalaga tutusa.

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Filifiliga o le vulu mo galuega:

Lalaga mai Kanini.

Kauni (i le Eleni "matagofie") o le igoa o le nofoaga o Danchi e taʻitaʻiina ai le mea na maua ai le vulu i le basgonictics o le anican Sa tafi ma afifiina le vulu ma afifiina i le faavae o le faitau selau, tutu "pe a uma ona latou faatauina i le lalolagi atoa.

Kauni Yarn e lauiloa ma lona lava seasea lanu tuʻufaʻatasiga ma tulaga ese. O le lanu palette e iloga i le lanu palette: masani ata, monocourcle ma vaega-vali ma umi lanu lanu. I le faʻaopopoga i le maualuga o le lelei, o Kauni vulu e iloga e le siosiomaga mama, le lava o le fibthetic fibers.

Mai le vulu kusi kolose ofoofogia matagofie matagofie shawl. Tusa lava pe o latou malamalama, ea ma tatala, o mea uma lava e tasi na maua tele le mafanafana.

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

O le fausiaina o se ie o loʻo iai se ie, na alu ai le selau g yarn kanuni 8/1 poʻo le 8/2, na fesoʻotaʻi e le mama tala e fa. O le tele o le tapoleni i le pepa mulimuli o le 120x90 cm.

Ina ua faapipiiina, o le Tenka filo e tatau ona laʻuuina muamua, ona mago ai lea ma toe alu i totonu o polo ina ia latou le fenumiai ai.

O le isi ata ma Kauuni Models mai Kaniuni:

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

O lea, mea ma mea faigaluega e manaʻomia:

  • Fa selau fasefulu ata mita;
  • Ring nila ma le mafiafia o 3.5 poʻo le 4 mm (mo le tele o faʻamatalaga o filo e manaʻomia tele);
  • PIN pe Faapitoa Faʻailoga;
  • Fetaui lelei pok.

O le maualuga o le lamepa mamanu i lenei mataupu o le luasefulu-tasi matasele i lautele ma e sefulu ma le valu laina i le maualuga, pe a uma le sikuea sefulu inisinia.

O le tele o le Blomise Canvas i le maeʻa o pepa: Maualuga - 0.58 m, lautele - 1.14 m.

Tusitusiga i luga o le autu: tafa o mo pepe. Mekasini ma polokalame

Kolisi fuafuaga

Mo le faigofie o le polokalame, matou te fautuaina lolomiina ina ia i ai pea latou.

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Galuega faagasologa

O le amataina o le gitting Haruni, seti "lipine":

I le faaiuga o le seti e se rod kube, tusa ma le polokalame A.

Manatua o le polokalame o loʻo i ai naʻo le afa shawl. E leai foi ni mata: 3 muamua, 3 o le pito lata mai ma ogatotonu matasele. O le matasele muamua e aveese, 2 tagata. (Aofai 3 faʻavaʻa), ina ua maeʻa, ina ua maeʻa, e galue e tusa ma le polokalame i le itu taumatau, tasi tagata. (ogatotonu) matasele, toe lalaga e tusa ai ma le polokalame i le itu taumatau tauagavale, faʻamaeʻaina 3-foliga (pito). E oʻo lava i lio o loʻo fetaui i luga o le mataupu faʻavae: Ina ia aveese le muamua Loop, 2 tagata., Liliu i le taʻi 3-Loips, 3 foliga.

Faia se ata i luma o le foliga o le sefululua "lalafi" i itu uma e lua o le ogatotonu o le lople (pe toe fai 4 taimi, i luga o le televave. "O le laʻau" o se foliga matapoo, i itu uma e lua o le nakid ua faia. Afai e manaʻomia le faʻaopoopoina / faʻaititia le tele o le upega tafailagi, e manaʻomia le maeʻa o le polokalame ma le aofaʻi o "lalafi" i le isi afa. Faʻaliga i luga o le tufatufaina atu o le numera o le vulu: E tusa ma le afa o filo o le a alu i le faʻatinoina o le V. polokalame

Scheme V. I le muamua 15 laina o le polokalame o loʻo i ai se suiga faʻaopoopo o matasele, ma le 2 afa o le matagaluega, o le numera o mataua i le laina ua faʻaititia. Lenei, pei o le polokalame a, naʻo le 'afa povi o loʻo faʻaalia i ai, e ui lava o loʻo faʻateleina ai le sum. O le amataga 15 laina o le polokalame, o le matasele i le va o paga o loʻo tuʻuina atu i le laʻau laʻau o laupepa. Lua laupepa (lanu samasama i le ata) amata ma atoatoa ai le fao o manu. O le laina atoa o polokalame i totonu o loʻo pepelo i lenei mea: aia tatau i le itu tauagavale e tusa ai ma le polokalame, toe fai uma mea uma (vagana ai le pito i lalo o le muamua afa. Ma le ogatotonu o matasele (leai i le ata). Le tutusa mo le afa lona lua, amata ma faaiu ma le samasama vaega. Ma le tolu pito i le faaiuga.

Tusitusiga i luga o le autu: booties e aunoa ma se stom bnitting nila: Master vasega mo Amataga ma Vitio

Le toe faaleleia o laupepa i luga o le laupepa - laina mai le 17th i le 27, o le faʻaopopoina o le lopas e naʻo le va o lau (piniki lanu). Ina ua maeʻa ni laupepa se fa (lua paga) foliga mai i le ogatotonu o le tapoleni, e tatau ona faʻaaoga i le va o lau laʻau (faʻailoga lanu piniki). Mai le 17th laina (piniki vaega), o le ogatotonu matasele alu i le ogatotonu vaega. O pito o loʻo faʻataʻitaʻia e pei ona taua i ai: Nakid, 2 foliga faʻatasi, 2 foliga (nai lo 3-foliga). Toe foʻi i le aso 17 o loʻo i ai i le aso 17 o loʻo iai ni mata faʻapitoa, ia mautinoa e faʻalogo ia i latou.

Faamauina o le pito o le tapoleni:

Loop tapunia metotia

Matou te tapunia le matasele ina ua maeʻa le laina mulimuli (talatalanoa Iznanka). E mafai ona faia lea i auala e lua: o le muamua - crochet, o le lona lua - cord. E masani ona manaʻomia le tele o le vulu. Afai o se filo manifinifi sa faʻaaogaina i le galuega, o le filifiliga lona lua e fautua pe a e filifili e faʻauma le muamua, fai ia filo filo.

Tusa lava poʻo le a le metotia e te filifilia, e taua le manatua o le 'ai e manaʻomia ona faʻasaoloto saoloto.

Faia le muamua auala: crochet e siaki faʻatasi ma 4 tagata., 6 vasega. O mata i le filifili, e toleni faʻatasi ai le 3 teple o le 3 o le tauagavale o le agavale agavale. Tapuni le tasi matasele e ala i le togiina o le muamua matasele (luga o le matau) e na o se pato. Toe 6 totogi. O mata i le filifili, 3 foliga foliga, tapuni se tasi matasele. Faaauau atili, ma tolu faatasi o foliga foliga e tatau ona fetaui ma le mamanu ma fausia le pito i luga o le lau.

A o leʻi tapunia le maualalo i le ala lona lua, e manaʻomia e faʻamaeʻaina ai le fasiotia o le galu o lau. O lenei mea, fusi le isi laina i le ata. O le ala lea o le: O le pepelo o le 2 mata-mata, o le isi foliga o foliga, ona toe foʻi lea o ni mataua i le agavale o le itu tauagavale i le itu tauagavale. O le pepelo o foliga, ma e valu taimi. I le faaiuga, o se auala vaapiapi o le a tatalaina. Aveese nei matasele i le itu taumatau fana, e tui ai le tolu o teasus feosofi, tasi matap e tapunia, sopoia le averesi o le averesi, tuu i lalo o le tino. I le itu tauagavale o le itu tauagavale e toe fafaguina e lua mataua, lua foliga. O lea, tago i le pito o le oloa atoa. Tolu foliga faʻatasi e tatau ona fesoʻotaʻi ma le pito i luga o le lau. Faʻamaligi le filo, tipi, tuʻua se tamai vaega. Ona nana lea, uunaia i le ata tusi.

Mau i luga o le autu: "Brenka i luga o le mutia" - o le fala a tamaiti

O le isi filifiliga o le Haruni faʻataʻitaʻiga ma se lua tuaoi. Value fuafuaga:

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

L i totonu o le samasama fale - foliga matasele.

Vitio Mataʻitua vasega i luga o Shawl Haruni Crochet: polokalame ma faʻamatalaga

Fufuluina ma susu-susu le fale gaosi shawl:

Shawl e faʻamaligiina ma le vai, faʻalautele i le tele e mafai ai, faʻasino le foliga o se tafatolu poʻo se faʻamaʻi, fofo le keni.

Vitio i luga o le autu

Se isi vitio faaopoopo mo le faaleleia o mea.

Faitau atili