O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

Anonim

O faʻatalatalanoa vevela i le fesili e pei o le Phekonogo o se vaega o meatotino a le faʻalapotopotoga, ona o le suiga lea o le 'autū o mataupu "ma le" avanoa totino ". O le faʻamatalaina o "mea totino" o loʻo taumafai e fusifusia fua sao i tagata uma. O le eseesega o faʻamatalaga o tulafono o loʻo i mai ua iai nei ua failaina Faʻavae i foliga o faʻatonuga i taimi o faamasinoga i faʻamasinoga, e tusa ai ma le Faamasinoga Sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, Ianuari 17, 2019, o le Aʻau au talosaga a le Faamasinoga Maualuga o le Faamasino Maualuga o le Faamasino Sili o Rusia na tuʻuina atu se faʻamatalaga .;19 Mafaufau pe faʻafefea ona tufatufa atu meatotino tonu a le saʻo o meatotino.

Faavae o le Tulafono

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

O le fale o le fale o le Rusia Federation (LCD) setete o tulafono mo le anotusi o mea e masani ai i le fale o le vaomatua (New 39). Na poloaʻiga faʻatonuga i le 13.086 (faʻaiuga Nu. 491).

P / P "B", palakalafa 2 o tulafono e faatatau i failakofia o pauau, o lo o puipuia ai fale, i le aia tatau o le fale mautotogi o le fale uma o le faletino uma o le fale mautotogi o le fale uma o le faletino uma o le fale mautotogi uma o le fale.

O tulafono ma Norms o le tulaga faʻapitoa o le fale o le fale (P / p 4.2.4.4.2) Tuʻuina atu le palula i le lagolago.

Fuaitau 36, Vaega 1 LCD O loʻo tupuola le taʻuleleia o fausaga o loʻo teuina i le mea totino.

Faitulafono le faia o tulafono faatatau i le tofiga i le meatotino masani a na fuasia e tautua i ni ituaiga. O loʻo aofia i luga o le Poromon Pluslaps i le aotelega o fale fou o fale taʻitasi, e avea ma puipuiga e mautinoa ai le mautu o faʻailoga, malosi.

O le faʻaiuga a le auupega a le aufaʻatasi o le Rusia Federation

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

I totonu o le faʻamatalaga Nu o Katolotoga o Cate11-789 o le Komisi Aliseina, o loʻo fai mai ai o le tofiga o elemene o le 'au soʻoga e le feteʻenaʻi ma le lautele. O le vaega faaauupegaina o le Rusia na taliaina o le faapaologa (Logginia) le pepa e le o fuafuaina mo le faʻaaogaina sili atu nai lo le fale o tagata o le fale.

Tufatufaina o Tiutetauave

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

I fafo o fafo, puipui i fafo aofia ai

Mataupu i luga o le autu: manatu mo le faapaologa ma ou lava lima (ata ma video)

E vaevaeina tagata e ana falemaʻi i totonu o le lua tolauapiga i la latou lava fesoʻotaʻiga ma le manaʻomia e toe faʻaleleia le faapaologa:

  1. Vaega o lona fale mautotogi (le taumafanafana tulaga). A faʻatau fale, ua faʻaalia i nisi konekarate. O lona uiga, o le teritori a le tagata ia e faaauupegaina ma i latou i la latou talosaga.
  2. Le vaega o le fale o le fale. Ua faʻamaonia e gaosia se kamupani kamupani (CC) poʻo le Hu.

Afai o loʻo tuʻufaʻatasia uma tusitusiga e faʻatonu, o lenei tufatufaina o lenei tufatufaina:

  1. O le tulaga lautele e aofia ai:
    • ipu;
    • o le pa i fafo;
    • Puipui i fafo.
  2. Tagata e faaaogaina:
    • Tifaga;
    • faamalama;
    • faitotoa;
    • Vaʻavaʻai tutoʻatasi, glazing, ua mautu fofo.

O le mea lea, o le tiutetauave o le i ai se faʻapitoa vaega o lenei vaega o nofoaga o fale nofomau e mafai ona eseese.

O le faʻaopopoina o le faʻatulagaina o loʻo manaʻomia mo le tautau i luga o le vaega i fafo o le felelei o pusa i fugalaʻau ma fugalaʻau, isi mamafa, mamafa o tagata faʻatau.

Faʻafefea ona faʻafetaiaʻi

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

I fale lata i fale puipui, fola, maʻaloa o loʻo tuʻufaʻatasia fale mautotogi, o loʻo tuʻufaʻatasia i le va o tagata nofoia - o meatotino faʻa-paleni. Mo le tala o le "avanoa avanoa" faʻaaogaina le vaega o fale nofomau ma aoga potu, fuaina i le ². O ia avanoa o loʻo faʻaogaina i le faʻamaeʻaina o mea ua maeʻa, faʻatumu i mea e faʻaaoga, faʻatapulaʻaina le agavaʻa e ulufale ai i se tasi. Meatotino moni i luga o se fale mautotogi, o se aotelega o mea fausiaina, naʻo se faʻasilasilaga faʻaletulafono.

O loʻo faʻamatala e le aia tatau e faʻaaoga ai le faapaologa ma se potu i totonu o le potu i totonu o le Normaction Centations, o le toe faaleleia o le tulaga o le fale e puipuia ai le tau Ma lio, faaleleia, tautua e aofia ai le paleni o le pule o le fale mau o ana mea totino. O nisi o loʻo toe faʻatulaga filifiliga e manaʻomia ni faʻamaoniga e faʻatagaina. O elemene o le fale o le fale e auai i tagata uma e auai i le sitaili faapagota.

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

E taua le tutusa o mafutaga i le va o tagata totino o loʻo aliaʻe i le faʻaumaina o mataupu o le tuʻuaʻiina o faʻasalalauga faʻasalalauga, togi i luga o le loggia. O le sauniga lautele a tagata uma ua maeʻa filifilia e le mataupu o Maliega i le tuʻuina atu o se pepa lautele. E le gata i lea, o le faʻaiuga e aveese pisinisi faʻapitofia pisinisi faʻasalalauga oloa (fale nofomau, tagata ese, tagata tumataua, e taliaina foi e tagata e ona fale e ona fale.

Mataupu i luga o le autu: Kuznettov ogaumu ma ona lava lima

O na vaega o le fale e le o vavaeeseina e maliega a tagata auai uma i luga o nisi tulaga uma e vaevaeina i vaega tutusa uma. Afai e tasi le tagata e ona e le mafai ona puipuia se alualu i luma i lona itu, o Lana sea atonu e mafai, faateleina, faateleina, na faateleina. O le aveeseina o mea faaleleia e umia e le tagata nofoia.

E mo le faagaoioiga o se fale, o se lavelave o faiga tekonolosi, o se auala na atiae mo le tutusa o tagata uma o fale mautotogi uma o fale mautotogi uma o fale.

Lipea o galuega aoao lautele

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

Auina atu, toe faʻafouina auaunaga, o latou voluma, ituaiga manaʻoga lelei, masani, ua amanaia i le aofaʻi o pili na faʻatinoina i le fonotaga lautele), o le Ofisa o HOD.

O le Tulafono o le Komisi Asiasia e tuuina atu mo iloiloga o le Fono Aoao o Hea. O le tautua ua agavaʻa i le faia o se faʻaiuga i le toe faʻaleleia o se maliega o le 2/3 o palota mai le aofaʻi o tagata auai.

Mo le faʻaaogaina o se faʻaiuga agavaa i le gaosiga o le toe toe faʻafouga ona o le tulaga faʻafuaseʻi o tulaga masani o le mea totino (PACONTON SAMA o le tusi o le Custom. Tasi kopi, ia mautinoa ia avea ma lima o lē e ona le fale mautotogi - O le tagata talosaga ile tulaga o le apili i le Faamasinoga ona o le toilalo. E uiga i le toe faʻaleleia o le lautele o aʻoga o loʻo faia, vaʻai lenei vitio:

O le fonotaga a tagata e na te filifili i le tulaʻi mai o le manaʻoga e tufatufa tupe mo le toe faʻaleleia o le tagata nofoia, o le tau na o le faʻatulagaina o le tupe ma Itūʻaiga o galuega, o le fuafuaina o Tau o Fale o Matatau, Ole Faʻamatalaga lea mo le faʻasoaina o Tupe Faʻapitoa, isi tulaga taua.

O le e ona le fale mautotogi e mafai ona faʻaitiitia ai suiga na faia e le vaega tutusa o le fale pe a latou solia le faʻavaeina o poloketi. Afai e te musu e tausisi i manaoga o le setete fale nofo ai le asiasiga o faalavelave.

Suiga i luga o le teugatupe

O i ai le faapaologa po o le loggia i le lautele malamalama

Loggiia, o le faapaologa, o se tulafono, faasino i le aofaiga atoa ma e totogi ma le faʻaititia o faʻailoga. A faʻapea e faia e le pule se toe faʻatulaga, ua tuʻu faʻatasi ma le potu latalata, ona alu lea o le atunuʻu i le vevela o le vevela ma le vevela i luga o le vevela.

Mataupu i luga o le autu: stunnen foutties: pupuni i le umukuka 2019

I faʻataʻitaʻiga, pule ma tagata pule e masani ona faia itu o mea faʻalilolilo o loʻo i lisi o meatotino i le fale i le faʻaiuga o le Konekarate. E le gata i lea e faʻamaonia le tiute o le fale mautotogi e aofia ai lona vaega o le mea totino e ala i le lafoina ma tautua faʻasilasilaga e uiga i le faʻamamaina o le taumalulu mai le kiona. I le iloaina o ia tulaga, e avea le faamasinoga ma Vaega o le kamupani.

O se taimi o le a avea ma umiaina o le tasi potu i se nofoaga eseese. I lenei tulaga, sa le saʻo le faʻaaogaina e le pule e faʻatapulaʻaina ai le faʻaaogaina o le fale faʻatasi ma le nuu uma o le fale mautotogi, e faʻailoa mai i se vaega masani.

Faitau atili