Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

Anonim

Aisea o le usitaia o manaʻoga o le alu i totonu o faitotoʻa pvc Mafaufau i aiaiga autu o le tapulaa.

Manaoga moni mo le taulaga mamanu

Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

Fafo Fofo o le Gost 30970-2002 Versopiad e le Komisi Maualuga (Menks) ma le faʻatagaina e le ono atunuʻu: Rusia, o Kazbethstan, o Kazbezistan, Moldiva. I le itu a Rusia, tagata gaosi faalagolago i lenei tulaga talu mai le 2003. Gost 2002 faʻatonutonuina le tapulaʻa o le ata o le ata o le ata, faʻaopoopoga o mea faʻavae, faigofie ona mafai. O uiga o vaega o elemene, o masini tau tupe, o lo o fuafuaina ai mea faigaluega a le PVC. Faʻamatala le faʻailoga, afifi, tusi tuʻufaʻatasi.

O le Gost 3097 ua fuafuaina mo le gaosiga o le PVC faitotoʻa poloka e iai se faʻavaʻa mamanu ma tatala ma le fulafula le auala. E le popole le tagata taʻalo maoti faitotoʻa i le faʻasusu i le faapaologa ma faitotoʻa faʻapitoa. E faʻatatauina pe a faʻamaonia faitotoʻa pvc. Gosstandart Nu 30970 mai le 2002 faʻasino i 25 tagata asiasi i luga o mea faigaluega i lalo, mea o fale fale, meafaitino togafiti, tulaga ma faʻapipiʻi tulaga.

O le faʻavasegaina o faitotoʻa PVC e tusa ma le tulaga o loʻo mulimuli mai. Faavae i luga o le taunuʻuga, tufatufa:

  • Ulufale mai i auala
  • tambour
  • Totonu i le va o potu ma fale mautotogi, i nofoaga masani ma mea uma o lo oi totonu.

I le auala e tumu ai:

  • glashed
  • tutuli
  • teuteuga
  • Malamalama.

O mata tioata e faʻatumuina e faia i le tele o laʻau, faʻamalosia ma le tino. O faitotoʻa mautu o loʻo faia i laupepa opaque. Avetaavale fata moli - i luga o le pito i luga manino, ma lalo ifo o le opaque. O faitotoʻa ma le feololo faʻapipiʻi ua taʻua o teuteuga.

E tusa ai ma le mamanu, oloa ma le tasi tapoleni (agavale ma le taumatau) ma mai le 2-larft, eseese lautele ma faʻatumu le tele o vaega o faʻamatalaga ua iloga.

I le avanoa o le faamaufaailoga:

  • lanu paʻepaʻe
  • ata vali
  • Ma le fanua,
  • sa masani.

GST o le a faia ni mea faʻatapulaʻaina faatufugaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, DPV i luga o le B PR 2100 - 970 o se faitotoʻa gaoa e aunoa ma se pa puipui, tatala i le itu taumatau ma le faʻatatauina.

I le faʻaiuina o se konekarate mo le faʻataunuʻuga, e manaʻomia ona e faʻataʻitaʻia le faʻatusa, mea, ituaiga o le tatalaina ma ituaiga o tupe tekonolosi, manaʻo mo le mamanu ma saʻo.

Manaoga mo Toto

Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

E tatau ona faia faitotoa e tusa ma togafiti ma ata i le tausisia o le tekonolosi ma le faapipii faasologa. O le faʻavaʻa o le faʻavae e tatau ona faʻamalosia i vaega uʻamea ma o loʻo aoina mai PVC faʻamatalaga. Aemaise le mataupu i le faamalosia o itu. O le tapulaʻa, pe a fai o loʻo i ai, e faʻataunuʻuina mai uʻamea ma mautu.

Mataupu i luga o le autu: hose mo kesi kesi mo fesoʻotaʻiga i le kesi

O le pepa o loʻo faʻamatala mai ai le tusiata ma mamanu o faitotoʻa, metotia mo le fesoʻotaʻi o le tapoleni ma faʻapipiʻi le oloa lava ia. O faʻataʻitaʻiga o tusiata o tusiata ma ni tala faʻapitoa ua tuʻuina e faʻatumuina faitotoa e faʻatumu ai le Gost Nu 30970 mai le 2002, mo motu o vaega eseese o le faʻamaufaʻailoga.

E tusa ai ma le GRST NUMVER Nu 30970, e le sili atu i le 6 SQ.M o loʻo gaosia mai le 2002, ma o le mea e iloa ai le vaega e faʻatapulaʻaina i le 2.5 sq.m. O le mamafa faitotoʻa faitotoʻa ua faʻapipiʻiina i le 80 kg. Afai e sili atu tuʻu i lalo o le tuʻuga, ona tatau ai lea ona faʻamaonia le latou mea e mafai ona faʻamaonia e se tasi o potu suʻesuʻe.

Anti-funa vants e mafai ona faʻaopoopoina ma ipu tioata i le 10 mm, ua latou faʻamalosia ai le angles, ma faʻapitoa anti-aveeseina meafaigaluega, loka ma matato ua faʻapipiʻi. O le faʻamalosia o tulimanu na atiaʻe malosi aʻiaʻi. O loʻo iai foi i totonu o metotia faʻavae mo le faʻavasegaina o le Tech-saili.

O le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona aofia ai le faʻaaogaina o le ventipelation o le totonuga o totonu (paga i le pito i lalo ma luga). O le numera ma le nofoaga o Scallogical Slot o loʻo faʻamauina i le tulaga.

O mea uma o lo latou PVC e faia e tusa ma le saogalemu tulaga, aemaise mo polokalame a tamaiti ma nofoa o le aveeseina o tagata o le a mafai ai.

O avega e tatau ona tausisia ai tulaga. O le faʻapipiʻi e tatau ona faia na o le tusa ai ma le ata tifaga.

Sili ona mafai ona faʻatagaina le mafai ona faʻatulagaina i MM ua faʻatulagaina i lena:

FuaPusa (totonu)Frames (fafo)AvanoaFua o le lafoina elemene
Tusa i le 1000 aofia ai+/- 1.-tasi+1.+/- 1.
Sili1000 i le 2000 aofia ai+ 2-1+/- 1.+1 -0.5
Sili atu 2000.+2 -1+1 -2.+1.5 - 0.5.

O le eseesega i le umi o le tapoleni e le faʻatagaina ona sili atu i le 2 mm i le afa o le mita ma le 3 mm ma le sili atu o le 0.7 mm. O tapulaa uma o le uroo o loʻo faʻamatala i totonu o le pepa.

Dortods uiga o loʻo faʻatasia e pei ona taua i lalo:

IgoaNumera numera
Tetee i le vevela fesiitai, kv / m le hal o C. WRUFRES:
e le itiiti ifo i le 16 mm0.8.
leai se itiiti ifo i le 20 mm1.0
e le itiiti ifo i le 24 mm1.2.
Le mautonu tulaga i DBA26.
Vaalele vaalele i le DP = 10pa, cube m / (h * sq.m)3.5
Aofai o Tapunia ma Tatala500000.
Tumau, tausaga
Pvc talaaga40.
Glass-Pusalua sefulu
Tupe Faamau10

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana fola i lalo o le kapeta: vevela kapeta ma eletise eletise, fai-oe-oe rug vae

Faitotoʻa faitotoʻa e vaeluaina e le malosi i vaega a, b, b, ma maua le malosi i faʻavave avega, faʻapitoa, i le H: 5000, 3000 ma 1000.

O uta i le tatalaina ma le tapunia faitotoa o loʻo faʻaalia i le laulau.

Vaega o le MalosiMamao mai le mea e pa'ū ai Cargo i le CMMamafa i le kg
Ae80.lua sefulu
B.lima sefululua sefulu
I totonu40.10

Laulau ma le fuafuaina aafiaga afaina ai mea 30 kg.

Vaega o le MalosiMamao mai le fea cargo pa'ū i mMamafa i le kg
Ae1.5450.
B.1.0300.
I totonu0.560.

O taumafaiga kilia e le tatau ona sili atu nai lo le 120n, ma mo le tatalaina - 75n.

Sailia faitotoa vaaia e tatau ona tusa ai ma tulaga, o le lanu lanu i le masani o le malamalama e le tatau ona i ai. I nofoaga o le maliili, o le lanu foi e le mafai foi ona eseese ma e tatau foi ona i ai ni masae i luga o ato.

I luga o le tele o le techizeli totini ata e puipuia. O elemene uma pito sili ona lelei e tatau ona tali atu i le molimau, ma e i ai vaega autu i totonu o le vasega o loʻo iai le saʻo.

Manaʻoga mo suiga o suiga o loʻo tuʻuina atu i faʻamatalaga ma faʻapipiʻi e tusa ma agaga ia latou.

O elemene pito i fafo e faʻatagaina i le talosaga a le tagata faʻatau ma lanu eseese. O oloa e puipuia mai i aʻafiaga o le ultraviolet ma suia lanu i lalo o lona tosina.

Faʻaopopoina o le uʻamea ua faʻaaogaina ma le puipuiga puipuiga, ma le Alminim e naʻo le faʻaaogaina e se tasi e fesoʻotaʻi ma le faʻaalia o le malosi. Faʻaofi le tele o loʻo fuafua e faʻavae i luga o le manaʻomia o gaioiga. O le liner ua teuteuina ma le lua tagata e tusia pe tulu na faʻavaeina e tulaga. Faʻapipiʻi Sounds o loʻo feutanaʻi mo faitotoʻa faitotoʻa - Leai se sili atu nai lo le 400 mm, ma mo lanu lanu - e sili atu nai lo le 300mm. O le Amplifiete Over Aminers e faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o ni meafaigaluega faʻapitoa, lima.

Manaoga mo le Faatumu ma Faamatalaina

Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

Faailoga

O poloka opaque e faia e le tolu-vaega ma le faʻatumuina o le PVC o Asam. E faʻatagaina ona faʻatumu i le pepa ma le fetu. O le ata o fusiua maua ai se filifiliga faʻafuaseʻi mai fafo.

O mea e maua ai le faʻatumu o le Despable Glass i le tele o vaega ma maua le puipuiga anti-skid. O faʻamaumauga a le tulafono faʻatonu e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o matatikeni uliuli. E le faʻatagaina ona faʻaaoga le le mafaufau loloto i le tele o lapoʻa ma sina mafiafia. Mo le faʻamalosia o matatioata, tolu ma le teuteuga o loʻo faʻaaogaina. O le piniki o le tioata e le staps e faia ma le loloto o le 18 mm.

Mataupu i luga o le autu: fausia-i TV i le umukuka

Faʻalua-Glazed Windows faʻapipiʻi i luga o pakes e tupu:

  • fua
  • mamao
  • Faaiuga.

Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

Glass Windows

O le faasinomaga na faia le galuega o le uuina o le mamafa o le tioata vaega, masani ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai avanoa manaʻomia. Faavae le lafoina e faatatau mo le feololo. O le laina autu e iai le umi e tutusa ma pe le itiiti ifo nai lo le lagolago ma mamao, ma mafai foi ona tuʻufaʻatasia galuega o nei laina. O le laina e tatau ona sili atu teisi atu nai lo le mafiafia o le tioata afifi. Faapipiiina o tioata e tatau ona usitaia le tapulaʻa e faʻailoa ai lona mamafa ma mamanu. O le laina e faia mai i le ATMorsheric Pomemers. I le taimi o femalagaiga, puipuiga e tatau ona puipuia mai fafo o tua.

I le tasi vaalele, o le tioata afifi e faia i le lua laina. Faʻatau e le taliaina. I le faitotoʻa ma le faʻaleleia o le faʻasolosolo o loʻo faʻaopopo le faʻaaogaina o le ufiufi. O sega o loʻo faʻatinoina mai le palapala poʻo le malosi. O le faʻapipiʻiina o le stroke e le faʻasaina. O fusiua i fafo e tatau ona tatalia le vevela o le vevela ma le le fiafia ma le lelei atoatoa.

O tulimanu o kani o passkets e le tatau ona i ai ni faʻaupuga ma iloa, o le a faia ai ni avega faaopoopo i luga o le tioata. O loʻo fuafuaina e le tagata ma le pulepapa. Tapunia ma matala faitotoa e tatau ona lamolemole.

Pulea ma meafaigaluega

Taeao PVC Dortods: gaosiga ma faʻapipiʻi manaʻoga

Faaumatiaga

Atoa e tatau ona faia e tusa ma le poloaiga. Tuuina atu o oloa e le o ni oloa ma vavaeʻeseina o le faʻaesea o le lua-glazed Windows e le o se soliga. I fale gaosi oloa, o le faitotoʻa e tatau ona faʻaautuina atoatoa ma faʻaopoopoga uma faʻaopoopoga ma ufiufi i se ata e puipuia ai le pito i luga. A tuʻuina atu, o le afifi e aofia ai:

  • Tusifolau oloa,
  • Faʻatonuga mo le faʻaaogaina ma faʻapipiʻi,
  • Faailoga.

O le faʻailoga o loʻo i ai le igoa o le tagata gaosi oloa, numera numera, aso o le gaosiga, amio pulea lelei faʻailoga.

O tulafono faʻatonutonu e faʻatonutonuina e le faʻatonuga a le kamupani, o le faʻatonutonuina o loʻo faia e le tipi. O metotia o le puleaina o loʻo faʻatutuina i le tusitusiga.

O le teuina ma feʻaveaʻiga o faitotoʻa mai le PVC o loʻo faatinoina i le tausisia o faiga puipuia mai le faʻaleagaina, o aʻafiaga o le susu, vevela ma ave o ultraviolet. Pe a teuina, o oloa e teu i pakete gaket. O le i ai o loʻo i ai mea, e manaʻomia le tu i lalo o le taualuga i alofilima o le laʻau i totonu o faʻaputuga poʻo atigipusa. O le tusi talosaga i faitotoa mai le polyvinyl chloride o le tasi tausaga mai le taimi o uta mai le fale gaosi. I le tulaga lautele, pvc dortors e le oona, susu-le-tetee ma tumau.

Faitau atili