Tennis laulau ma au lava lima ata ma polokalame

Anonim

Tennis laulau ma ou lava lima

Laulau Tennis o se taʻaloga masani i le lalolagi, o le lauiloa o le taaloga e sili i talavou ma e oʻo lava i tagata e mamao mai le fasefulu. I le taimi o le taʻaloga i Tennis, o Musika o le tagata o loʻo utaina faʻatusatusaina ma soʻona faʻaalu. E tusa ai ma le "uso matua" Bolshone, o le Desktop e le manaʻomia se nofoaga tele ma se ogaoga taʻaloga taʻaloga. I tulaga lelei o lotoa i soʻo se fale poʻo se taʻaloga taʻaloga o loʻo iai le laulau tenisi ma o iina, i le taumafanafana o le a alu. O le laupapa Tennis Laulau mamanu e fetaui lelei i totonu o le fale totonu. Tele pule o tofi o tofi o loʻo lagolagoina le itu a le tagata soifua maloloina tino, seti laulau mo le taʻalo o le tenisi i le taimi o malologa o le aoauli i le taimi o malologa ai le aoauli. Fai se laulau Tennis e mafai lava ona talavou pe o manaʻo moni lava e taʻalo laulau tenisi ma ana uo, matua.

Tennis laulau ma au lava lima ata ma polokalame

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • Vae 8 PC. mai le laupapa laupapa 30x40 mm, umi 720 mm;
  • Longoutunal Bar 4 PCs. mai le laupapa laupapa 30x4 mm, umi 360 mm;
  • Tafatafa 2 pcs. Komiti Faʻatonu 20x200 mm, umi 500 mm;
  • Tuu le Fuafuaga 2 PC. mai le laupapa laupapa 30x40 mm, umi 900 mm;
  • Lokaina synchronizer 8 PCs. mai le laupapa laupapa 30x40 mm, umi 100 mm;
  • Sringed eria 8 PCs. Mai le laupapa laupapa, 20 m le mafiafia, 80x30 MM;
  • Manifinifi-dradd bracket 16 pcs. Fiberboard 10 mm;
  • Pandine ofu 16 PC. Fiberboard 10 mm;
  • BULL MA LE BRS FOM 8 PCs. bolt m8;
  • Countertp 2 pcs. Chiphboard ma le mafiafia o le 20 MM kolosi vaega o le 1522 x 1370 mm.

Tennis laulau ma au lava lima ata ma polokalame

Gaosiga gaioiga.

Muamua laasaga.

O vae lagolago mo le laulau o mamanu i le fa modules o p-foliga vaega. I se tasi module, e lua vae mai le pa i le tele o le tele 40? 30 mm ma i le maualuga o le 700 mm, fesoʻotaʻiga i le uumi o le 1360 mm. I le pito i luga o vae, o puipui lelei o loʻo maasiasi ai le maalili ma faʻapipiʻi. I le manifinifi manifinifi-bording packet, o le pu e viliina e le R30 tele. O le ogatotonu o le laulau e lagolago ai se lua o fesoʻotaʻiga lua modules o loʻo i le ogatotonu o le mamanu. Na latou fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi itu e lua i le tele o le 500x200? 20 mm ma fatuina se malosi "mama". O isi vaega e lua e malolo i le itu o le laulau pito i luga. O loʻo fesoʻotaʻi i le autu autu o le tele o fata mai le pa. I luga o mata uma o laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi synchronrazers o le faʻamatuʻuina mai ni pa laiti. Ma mo le faʻafesoʻotaʻiga o le laititi modules ma faʻavae faʻavae, o manuʻa o loʻo faʻaaogaina e le aufaʻatau, o le auala sili ona lelei i luga o pa puipui uma.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea na tusia ie pupuni mo pupuni i totonu o le totonu

Tennis laulau ma au lava lima ata ma polokalame

Lua vaega.

O le laulau e mafai ona faia o ni vaega tutusa e lua o le fiberboard, kolosi vaega1522x1370 mm. O le itu i luma o le vaa ato e tatau ona ufiufi i palasitika. Ia, afai e leai se palasitika i luga o le laulau pito i luga, tatala le pito i luga o le olitfa (tuʻuina atu le taimi mo le faʻamamaina) ona ufiufi lea i le tele o suauʻu vali (sili lanumeamata). Mo faʻailoga i luga o le laulau i luga o loʻo faʻaaogaina papaʻe papaʻe. Apalai i le muamua-muamua penitala faailoga i lalo o le nofoaafi.

Tennis laulau ma au lava lima ata ma polokalame

Tulaga tolu.

O le metotia o le faʻapipiʻiina o le puipui-hinge tulaga o loʻo faia e pei ona taua i lalo. I le vaega o loʻo i totonu o le pa puipui o le pa puipui, o le pu e faʻafefeteina e le R30 tele. I le faafeagai o le malae taʻaloga, e i ai tulaga, fa vaega i le tasi afa o le alalapoʻu, e lua, i tulaga o le puipui o le faʻavae lagolago. Faʻaoga le epoxy restin poʻo ni fao (e manaʻomia i le faʻaaogaina o le fao e talafeagai le lapoʻa ma e leʻi faʻapipiʻiina i le laulau faʻapipiʻi.

Lona fa o le tulaga.

Ina ua maeʻa faʻamamaina le 'ie puipui, o le malae taalo e faʻapipiʻi i vaega mo le faʻavae lagolago, e ala i le faʻafesoʻotaʻiga o le aʻoaʻoga o le puipui-hinge tulaga, ua faʻasaʻoina. A maeʻa ona faapipiiina, o le counterttoptop o loʻo fai ni ata faʻapipiʻi i luga o pa o ni pulupulu. I le maeʻa ai o le fono a, e mafai ona e toso ese le masini mo le taʻaloga.

I luga o le atunuu nofoaga.

O se nofoaga lelei mo le nofoaga o le tenisi laulau o loʻo i tua o le atunuʻu, o loʻo i ai lava se avanoa mo taʻaloga eseese ma faʻapitoa mo le au tenisi o tagata lotu. E le leaga pe a fai o taʻaloga taʻaloga sa i lalo o le pa puipui i lalo o le papy (terrace, tapuni paotio, o se tamaʻi gazebo). Taaloga Tennis Game e masani lava o se taimi manaia

Faitau atili