Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Anonim

O sitepu mo le poletile o se mea taua mamanu, o lea la latou gaosiga e aoga faapitoa. O le mea taua o le saʻo lelei le maualuga, loloto ma le umi o sitepu, ona piki lea o mea sili ona maualuga ma amata la latou toe faʻaleleia ma faʻatulaga la latou toe faaleleia ma le faʻatulagaina.

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Tutoʻatasi o loʻo tutoʻatasi

E tusa pe faʻapefea ona fai ni peni ma ni mea matagofie ma ou lima lima sili atu i le tusitusiga.

Fuafua le maualuga maualuga o le faapaologa

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Sitepu mo le fafie laupapa

E le o se tala ne tāua o po o taimi atonu e tau le tutusa ia Mati ma lona faloga. E taua tele le faʻatinoina o fuafuaina tonu ina ia faigofie le paneta i le taotoga, ma ona laʻasaga e saogalemu.

Ia mafaufau lelei i le numera o sitepu, oe muamua e manaʻomia ona filifili i le maualuga o le faapaologa. O le faia lea o lenei mea, ua lava le fuaina o le mamao ese mai le pito i luga o le eleele ma mai le taunuuga e ave 3 cm. E taua tele pe a fai e faitotoa o fafie, aua mai le faʻaalia i le susu, o lenei mea e mafai ona lavea ai sina tamaʻi ma foliga mataga. Ma ma se vaega sili ona faʻapipiʻi i le poletito, o le a pipii ai le tapoleni, o le iʻuga lea e leʻi tapunia ai le faitotoʻa.

Ina ua fuaina le maualuga o le poletitotototototototototototototototofoaʻiga, o le a manaʻomia lou mafaufau e uiga i le tulimanu o le faʻafefeteina o le agipuca.

E pei ona fai mai skip, o le tulimanu o le faʻamuamua o faasitepu i se fale nofomau e le tatau ona siliapio e le o le 50 o le, ae o le tulaga lelei na iloa ai le ata i le 22-37.

A e filifili ma se faʻanaunauga o le itu, o le a mafai e fuafua le faasitepu, taʻu maia le lautele ma le maualuga o sitepu.

O ituaiga ituaiga mo sitepu o le faapaologa

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Laasaga mo le faapaologa

O le ituaiga taʻutaʻua o le sitepu mo le faapaologa o se tafatafa, ae o isi taimi, o le poloketi ma toe faʻaleleia o sitepu o le trapeshium.

I le vaega, o sitepu mo le paneta e:

  • Poloka

I le faasitepu, o le fetaiaiga o feagai ma luga o le isi i lalo, ae aua le taoto. O se faʻailoga mautu o loʻo faʻaogaina e pei o le tuueseeseina o sitepu mai le tasi ma le isi.

  • Tafatolu

Mataupu i luga o le autu: Bay Hose mo le fufuluina masini

O ia laasaga o le faapaologa ua sosolo ma puipuia le slip o le lalagaina o le loloto o le 3 cm.

  • Fulufulu

E i ai le latou paʻuʻu paʻu i se tulaga lautele e leai.

  • Tulimanu

Laasaga e i ai le vaega o le tulimanu. O laasaga i luga o le polosi e mafai ona faʻapipiʻi uma i tautau ma i se tulaga tu.

O le faigofie filifiliga o le tuufaatasia o le tu po o le slab laasaga.

Faia o sitepu laupapa

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Sitepu mo le fafie laupapa

Gaosiga ma le faʻaleleia o sitepu e faʻalagolago i lea mea.

I luga o ni faasitepu, o sitepu e lua vaega:

  • Outlet - o le vaega lea o le fea o le tagata e tulaʻi mai;
  • O tagata e feololo o le itu taumatau.

A o le i amataina le toe faʻaleleia poʻo le faia o se laupapa laupapa ma ona lava lima, e tatau ona e pikiina se laupapa maualuga maualuga. I le avea ai o se tulafono, o le mafiafia o le vaetamaina faasino faasino i le lautele o Mati, pei o le 1:20. O lea, afai e le lautele le lautele o le faasitepu o le 90cm, o le laupapa e tatau ona 4.5 cm. O le faia o mea e mafua mai, e mafai ona e faʻaogaina laʻau manifinifi, tusa o le 2.5 cm.

O galuega i totonu ma e faʻatatau i le va o latou lava e mafai ona fesoʻotaʻi i lenei auala:

  • Fao faʻaaoga le "felelei" metotia;
  • I totonu o togalaau (o le a manaʻomia ai le tipiina o le togato i lalo o le iʻuga o le lamatiaga);
  • I luga o tulimanu mai Galvania.

Afai e faʻaaogaina se manoa, e mafai ona faʻatino le Mauga:

  • mo le muamua taunuu o pa;
  • i luga o se tulimanu uumi o uamea;
  • I totonu o le Groove (mo lenei, o mea uma a le apoapoaiga o loʻo faʻamatuʻu atu ma le fiafia i le talimalo fofo).

Faʻafefea ona fai se savaliga mai le sima?

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Laʻasaga mo le faapaologa o sima ma o latou lava lima

Ina ia faʻaleleia le toe faʻaleleia poʻo le faʻapipiʻiina o sima ma ou lava lima, e manaʻomia le pepa, ina ia e lelei ai le pikiina o pa.

E fenumiai le galuega i lenei auala:

  1. I le tulaga saʻo i itu uma o le lumanaʻi o le aso tonu o loʻo i ai ni laupapa laupapa, ae o le uumi o latou uumi ma le maualuga o sitepu. O lea, o le feuʻia le laupapa o le a tu i le puipui, o le umi lava e tatau ona i ai.
  2. Faʻapea foi i le tulaga faʻapitoa i luga o nei laupapa vaʻalele faʻaliliuga o pa.

Ou te manaʻo e taulaʻi atu i le mea moni o le mea e faʻamalosia e fausia ai sitepu mai le sima e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai faamalosia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laulau faʻafanua ma ou lava lima

Ina ia faʻamalosia le sima o le sima ma ou lava lima, o le fofo o loʻo sasaaina i le tele o le tele o seneturi ma le taimi mulimuli. Ina ia aveese le ea paʻu, e mafai ona e faʻaogaina le vibrotech pe masani ai.

Afai e te manaʻo e fai se faʻataʻitaʻiga o le sima o sima, o le a ave e sasaa ai se vaifofo i palasitika aoga poʻo se bin donictiwork.

Fausia le mamanu o le faasitepu ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Laʻasaga mo le faʻapaologa o maʻa

Ina ua lata mai le toe faaleleia poʻo le fausiaina o le sitepu i le iʻuga, i luma o le au teu fale, o le a avea ma fesili pe faʻafefea ona faia ni auala sili ona atoatoa? O le mai i mea o loʻo fai ai mea e te filifili ai e faʻatulaga se faapaologa, e mulimulitaʻi i lo latou saogalemu ma metotia o le a faʻalagolago i ai.

E sili mo le sitepu e faʻaogaina ai le faigata, tumau ma ofuina mea-teteʻe. E sili atu le faʻaaogaina o se anti-sliplet taping i luga o le faapaologa, ina ia susu le tau, malulu ma le kiona e le atoatoa ma manuʻa.

O le vaega o loʻo i ai i le stalan smaocility o loʻo faʻaalia i lalo.

Atoatoa le leleiMaofaVaega o le faaaogaina
R-9.Tusa i le 10 °Mo potu o le mea lea e alu ai vae
R-10.10-19I faleuila, faletaavale, fale teu oloa, lautele faalapotopotoga
R-11.20-27I potu puipuia ma tagamea
R-1228-35.I luga o le Ofa o Meaʻai Fualaʻau, Alamanuia Upua
R-13Sili atu nai lo 35oI le faʻapitoa sone o pisinisi pisinisi

Ioe, e le tatau ona galo ia te oe - ia o le mea moni lea o le pipi sili e tatau foʻi aulelei foʻi, ae e le aoga le faʻatagaina o le saogalemu. A i ai se maualuga o lou tiute e filifili le mea, ona mafai ai lea ona e puʻeina le matagofie ma le malosi faʻatasi.

Faʻapefea ona e faʻafetaiaʻi le faʻasitepu?

Faʻafefea ona fai sitepu mo le faapaologa ma oʻu lava lima?

Laupapa laupapa mo le faapaologa

A o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia, o sitepu laupapa e na o le pisia i le lua vaega o vali, muamua tusi muamua. Ae faʻafefea ona vali le laupapa Mati?

E sili mo le faia o ia galuega ae faʻaaogaina ia faʻavae e manaʻomia mo le mamanu i fafo. O ia valivali o se alkyd malulu ma le susu tetee o le enamed.

Aua le taulimaina le apefai ma varnish, ona o se taupulega o le tausaga o le a amata cracking ma taʻoto. E sili ona aoga ile sunak suauʻu, e le o le faʻamalolo le faʻamaualuga, pe pa'ū foi. Faʻaaogaina o se mea faigaluega poʻo oe e te filifili e toe faʻaleleia ni nai tausaga mulimuli ane, e naʻo oe e manaʻomia ona faʻaaoga se toe vaega a le suauʻu.

Mataupu i luga o le autu: O filifiliga Kapeneta mo Logginia ma Faleoloa

O le faia o le apefai mai le sima e sili atu le aulelei, tele ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le falelauasiga ma sima (faʻapea foi ma le maʻa masani pe faʻalenatura. O le faapipiiina o se taʻutaʻua i lou lava pscecelain lima.

Faamaeaina o le toe faaleleia o se savaliga sima, taumafai e aua le faʻaaogaina se upega tafailagi ma se faʻamalama (i le faʻalauteleina o lapisi ma palapala o le a pa'ū. E sili atu le manaʻo e manaʻo i le faʻaaogaina o popitini connedward, pe tuʻu i totonu o laupapa laupapa - o le sili sili ona talafeagai filifiliga, ae le taugata tele pe a e te faigaluega i ou lima.

Ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o le prother mai le sima, o le tulaʻi o loʻo faia i ni sitepu:

  • O le faapaologa o loʻo faapipiiina i luga o le sima sima, o le ua muamua faʻamalosia e se filifili grid;
  • O le aso mulimuli ane, o le fao o le ata o loʻo ata ma oloina PV kelu, lea e tetea i le vai;
  • A maeʻa le afa i le itula pe a maeʻa le apaauaneta o le Primer, o papatusi o agafesootai e amata ona taoto mai, amata mai le tumutumu o le faapaologa.

Faamolemole ia matau o le talimalo o le fofo i luga o le Chitrac, Clinker ma Platine Plan e apalai ma le mafiafia o le 1 cm, pe a na o le upega tafailagi, o loo ufiufi foi i le laufanua, o loo ufiufi foi i le laufanua, e tumu foi i le laga.

Ina ua maeʻa galuega uma pe a uma le 24 itula, e mafai ona tuleia le au puipui.

Ae, o le faʻaaogaina o poletini maa ma le Cliginker mo le sima sima e le na o le pau lea o le auala e fafo. O le isi faaumaina uma o le fafie. O le faia lea o lenei mea, o le plywood o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laualuga o fao, o loʻo kipeʻa laupapa laupapa. Mo sili ona faʻatuatuaina, o laupapa e mafai ona faʻapipiʻiina i le fao i le fao. E manaia tele ma o le mamanu o le laupapa laupapa e te le iloa.

E pei ona e vaʻai, faʻapipiʻi, toe fausia ma faʻafeagai ma le faʻasaga i laʻasaga - o le faʻagasologa e le o faigata, pe a mafai ona uma faia ou lava lima, pe a e usitaʻi i fautuaga uma. Naʻo le faʻafetaia o le faʻatoa faia o le tekonolosi, e te fausia se matai, tumau, ma e sili ona taua - o se malupuipuia saogalemu i lou fale.

Faitau atili