Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

Anonim

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

O le faʻaseʻe atu o faiga e le gata i ni vaega o loʻo i ai, ae faʻapea foi i le faapaologa o mea e faamutaina ai le faigofie o tausaga, ma maua ai le mafanafana o le Loggi ma atili ai ona sili atu le mafanafana. O iinei e mafai ona e faia se ofisa mafanafana, o se fale o le fale o le fale poʻo se sone mo le malolo, ma se soʻona malu ma se laulau kofe.

Faʻasolosolo Windows mo Logginia: Style ma le faigofie

Faʻaopopoina Will Plastic Windows i luga o le Balquees e tele lava lelei o loʻo fetuunai i le lona lua o le fuafuaga faʻavae.

Manuia:

  • I le pepa matala, e laititi lava le meta o loʻo nofoia ma sefe le avanoa i se tamaʻi nofoaga;
  • A vivii atu tulaga o le tau, latou te le tosina tele tino o loʻo masani ai vaʻa, e leai se manaʻomia ona faʻamalosia faʻapitoa;
  • O atavali Mulugala o le a le faʻaleagaina ai meaafale, i le taumafanafana ma i le taumalulu;
  • O le faʻaleleia atili o faiga e le manaʻomia ni uo lelei, e le mafaitaulia ma le faʻamoemoe;
  • E le leiloa le lanu a le Coupe Wipess pe a oʻo i le la susulu, ma e tumau i fafo ma aulelei i fafo atu mo se taimi umi;
  • O le tulagatasi ma faʻataʻitaʻiga o se tasi o finauga sili ona taua pe a filifilia se faʻamalama i le Loggia;
  • O le faaopopoina o palasitika lipine i luga o le balconies e maualuga le maualuga o le fufusi, ma le pefu, sili atu manogi ma palapala.

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

Faatasi ai ma faʻamalama faʻamalama i luga o le faapaologa, e te mafaia saoloto ma faʻaaoga lelei le faʻamalama o le faʻamalama. Leai se mea e faʻasaʻolotoina ai i latou e tatala le faʻamalama

O tagata tomai faʻapitoa ua fautuaina pe a faia se potu leoleo mo faʻafiafiaga, e sili le faʻaaogaina o le faʻavaʻa o le pu, o se faʻamaoniga o le lelei o le tino o loʻo faʻamalosia, ma sefe tupe. I le taimi o le faapipiiina, nati faaeega o loʻo faʻaaoga i totonu o le Loggidia Sounds, e maua ai le maualuga malosi ma faʻamaonia le saogalemu mo tamaiti.

O le faʻaaogaina o le PVC i le taimi o le gaosiga o le lua-glazed Windows ua mafai ona maua ni lanu pupula ma atoatoa le faʻaaloalo o mea masani.

O le faʻagasologa o Glazing o loʻo vaevaeina i ni ituaiga e lua - malulu ma mafanafana, ma faʻalagolago i le mea o le mamanu o le ai ai le iʻuga talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Glazing Badcy Sliding System (Vitio)

Sliding Breen i luga o le faapaologa: sefe avanoa

O le faʻaseʻe faiga e faia mai isi mea - o le laʻau o le laʻau poʻo le palasitika, ma e sili ona manaʻomia mo le faʻapipiʻiina i se tamai avanoa.

O le System e aofia ai Windows o loʻo agai i le taʻitaʻiga, e aunoa ma le momoli atu o le faʻalavelave i tagata e ona, ae e iai ni mea laiti i totonu:

  • E le faʻatagaina oe e le fausiaina ma fale fausiaina e te faʻapipiʻiina faʻalelei faiga i luga o loggi;
  • O le le lelei-lelei faʻapipiʻi o le a aumaia ai le tele o faʻafitauli ma faʻalavelave i tagata nofoia;
  • Mea e manaʻomia ona filifilia i lalo o le tau o le tau o loʻo iai se fale, a leai o le tele o ofu o le sved e mafai ai.

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

O le faaitiitia o faiga ua avea ma lauiloa o le toʻatele e sili atu le fiafia i ai nai lo le aau o faamalama.

I le tutusa - o le sliding Windows faʻatagaina oe e faʻagaioi le ata i le itu, ma ona o le i ai o le au fitafita e tupu sosoʻo ma le faigofie. A faʻapipiʻiina le faʻaalu poʻo le faʻataʻamilomilo-sliding Windows, o le tatalaina o le auala e tupu ai - o le faamalama muamua suiga i le tagata, ona aveina lea i le itu. O lenei faiga e mautinoa ai le le fiafia o le vevela ma le fufusi. Vertically - Sliding Windows maua se mamanu e oso ai pe a tatalaina. Ona o faigata ma e le aoga, o lenei ituaiga o faamalama e le masani ai.

O loʻo i ai i luga faiga i luga o le paleni i luga o le paleni ona o le tele o tau vasega, o le agavaʻa e filifilia ai se fausaga mo le tele o le la, malulu ma le timu vevela. I totonu, o le faʻaluaina-glazed Windows o loʻo faʻapipiʻiina, e aofia ai le tele o vaega o tioata, glazing e faʻamaumau ai le sili atu le mafaufau i soʻo se taimi o le tausaga. Balconlies o loʻo i ai sluding faiga na faia o le alamminim o moli uma ma tumau.

E faʻaalia ai o latou uiga ma i luga o afi, na laa toetoe o faapotopotoga, ma i le taimi o solofanua anior e leai sona aoga.

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

Sliding Windows i luga o le Badcony foliga o aso nei ma manaia

Mataupu i luga o le autu: matagofie le fale ma ou lava lima: decor manatu mo le togalaau ma le fale (48 ata)

O le lelei o uʻamea ae leʻi o le palasitika o se laʻititi tele o le mamanu, e mafai ai ona e osooso sili atu le malamalama ma le vevela i totonu o le fale. Mai le Vaitafe, Activestists o le faʻasoasoaina vaivai o le pisa i mea leaga ma maualalo le malosi o le malosi-faʻatauva. O laupapa laupapa mo faamalama i le Loggia o mea sili ona agalelei ma mea masani ai, o lenei mea faʻalenatura e mafai ona le vevela ma le susu.

O se taua tele o le le alualu i luma o le tele o mea i totonu o le mea suamalie o le siosiomaga, faʻapea foi ma sina fulafula ma le faʻateleina o le tele. E faigata ai le avanoa e tatala ai le faamalama, ma ona o le saoasaoa o le afi - malaia i le taimi o le afi. Ina ia aloese mai nei vaivaiga, ua fautuaina e tagata atamamai le kamupani e nafa ma le kamupani oloa, o lo o faagasolo faagaoioia le faavaa ma fetu faapitoa e faamalosia ai le malosi ma faaitiitia i le afi-lelei-lelei laupapa.

O le fea le tau o le tautalaga: Faʻateʻa pe faʻaseʻe, filifiliga filifilia

O mea faaololo faaonapo nei na unaʻia ai tagata e maua ni suiga fou o loʻo mafai ona faʻamamafaina ai le ola ma faʻaitiitia ai le le mautonu. Faʻasolo faamalama i luga o le Logginia Safetuli Atunuʻu avanoa, Tuʻu atu le atunuʻu o loʻo fuafuaina ma faʻafaigofie le tatalaina ma le tapunia o fausaga.

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

O le Sliding Windows e faʻatau ma faʻapipiʻi i luga o le Balconmage sili atu nai lo swang, a o latou faʻaaoga tele sili atu le mafanafana

O le Badllen Paddy e talafeagai pe a tele le nofoaga mo le steash, ma latou te tatalaina lava le masani. Mo aiga ma tamaiti laiti pe iai foi i le tamai avanoa i luga o le Loggia, Toluvave Windows o le sili sili ona talafeagai.

E mafai ona faʻapipiʻiina faamalama faʻaseʻe i luga o le faapaologa ma ou lima lima

O le saʻo faʻapipiʻi o le faʻamalama faʻamalama e mafai ona faʻalautele le olaga o le atoaga o le faʻatulagaina atoa ma sefe tupe.

O tagata e umia le onosaʻi tele ma le faʻaeteete o le a mafai ona faia uma galuega tutoʻatasi:

  • A o le i faʻatauina le lua-siʻulaina faamalama, e manaʻomia le faʻatulagaina o le umi, lautele ma lautele o le tatalaina;
  • Faʻavae i luga o le lumanaʻi avega i luga o le mamanu - ua fuafuaina ma mea;
  • E manaʻomia le iai o meafaigaluega - Garhinder, Sorwdriver, e faʻafofogaina, fau fale, maina o meafa, vaiaiva, maʻoti ma le faʻaaogaina o oe lava;
  • E sili le maua o se galuega ma se fesoasoani, ma e iai tu ma lavalava puipuia ma lavalava.

Tusitusiga i luga o le autu: Byzantine sitaili i totonu

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

O le faʻapipiʻi o faʻamalama matala i luga o le po o oe lava, e tatau ona e maua se poto masani ma ni tomai faʻapitoa i lenei mataupu.

O le faʻapipiʻi faʻagasologa e le tele le taimi, e manaʻomia le tele o le fausiaina o le poto masani, mea faigaluega ma le maualuga o oloa e maua ai le faapaʻu o au miti.

Faasee pupuni palasitika i luga o le faapaologa: faʻafefea ona fana

Faapipiiina o faamalama ma faiga e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, ma o ni nai tagata e masani i le fausiaina e mafai ona suia le faʻamalama tuai i tagata fou.

Cozy balconies: sluding systems ma o latou lava lima

Faʻapipiʻiina ma le faʻatasiga o le palasitika sliding Windows e sili ona talitonuina e tagata polofesa.

E manaʻomia le faʻataunuʻuina o aufono o faʻailoga.:

  • I ai lau lafoaia o meafaigaluega talafeagai - roulette, samala, sili atu le uaealesu vaivai, nofoa ma osofaia falaoa, malupuipuia;
  • Muamua, o le au fai fale o loʻo fautuaina le faʻatulagaina o le faʻavae muamua, masani ai ma lona mea faigaluega, o le a faigofie ona aveʻese, ma o le a le faʻalavelave i le faiga o isi galuega;
  • Aveesea le faʻavae lona lua o le a fai si faigata, ona o le tele o le mamafa ma le mafiafia o le ata. Ina ia faafaigofie le galuega e te manaʻomia e aveese ai vaega o vali;
  • O le isi laasaga o loʻo aofia ai le faitauina o pu uma - e faʻamutaina le aveeseina o vali ma pa puipui;
  • Ua uma ona aveese le pito i fafo;
  • A maeʻa ona le fiafia, e alagatatau ona fufulu le nofoaga mo le faʻamalama lata mai, aveese le pefu, faʻamalu le vali, ma faʻapipiʻi vave le vali fou.

Faʻatasiga ma le faʻapipiʻiina o le puʻeina palasitika Windows (vitio)

Mo se tupuaga ma le tulaga, o kesi faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, laupapa laina laupapa, ma faʻapipiʻi le faʻavaʻa i sikuemu, faʻapipiʻiina o lipine o latou. A maeʻa ona faapipiiina le faiga, ua faʻaseʻe ai le nofoaga, fagu ma le sami.

Faitau atili