O le mea moni atoa e uiga ia Melamine Buinesges

Anonim

E i ai ni tala e uiga i le matagofie-aloia o ia e mafai ona ia fufuluina ma lafo ai mea e le mafaia e isi. Faatasi ai ma le toe afio mai o se fesoasoani fou, o le faʻaaogaina o vailaʻau o le aiga e aveese ai ni faʻafitauli eseese ua avea ma le atoatoa filifiliga tulaga. O le faigofie o le liua i le tagata faʻataulaitu e mafua ai le lofituina o le lofituina o le manaʻo e faʻamagaloina se mea fou. Tatou taumafai e mafaufau poʻo le a le alavai ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le Melami Maylage. Matou te aʻoaʻoina le saogalemu o lenei fou.

O le a le mekasini

O le mea moni atoa e uiga ia Melamine Buinesges

Mataʻutia Melamine Mea o loʻo iai Crystals o loʻo matua tuʻu ese lemu i le vai. O le aloalo na faia o le mekasini o le mekasini o loo toe maua. O le vavega e pei o se solo, i le taimi lava lea, o le soloia o Melarage folo. Eroser-Melamine ua mafai ona aveese le naʻo le tele o faʻailoga ma le palasitita, ae o le tele foi o isi faʻaleagaina.

O lona ofu, o le lagona o Melagai, e agamalu ma malsctic, pei o tama leaga, ma o le mea moni e aofia ai ma se atoanano malosi-mea. Faʻafetai i uiga faʻaalia, e mafai ona latou foʻia foi ia sili ona faigata pisia e aunoa ma le faʻaaogaina o isi tupe.

O le faʻaʻaisa o loʻo toe faʻafou, mai lea na faia ai le Melamine o Melamige, maua le loloto o alatoto. Latou te faia i le olopalaina o le mea totino a melaine o melamine. I taimi uma o le Nano-mea, e le o le maosia. Melamine Aveese le palapala ona o le mafai ona toso ese mai le mea e fufulu ai. Melamine Foam ma le tele o le poto o le a le mautonu le sootaga i le va o le filogia ma le taina.

Sponges Melamine ma la latou lautele

O le mepine hestper e mafai ona fufulu ma mama toetoe o mea uma. O le vavega o le faʻasao e lelei atoatoa ma le filogia i luga o le paʻu ma tioata luga. E manaʻomia le Superbrter e faigofie ona faʻamamaina pipiʻo. O le faʻaaogaina o Nano-Ononia o le a maua ai le mama o le fola, paʻu ma pipili. Tulaga i Femaala o le mafai lea ona tuu meaafale, maota ma lavalava.

Faatasi ai ma le fesoasoani a Membine manava, mafai ona e aveese ata o tamaiti mai pepa puipui ma puipui, faʻailoga o le toʻilalo, tiga, lio paʻu i le faletaele. O sea fesoasoani e faigofie ona puipui e oʻo i le avanoa o le gaʻo.

O le melamine sponge matautia

O le mea moni atoa e uiga ia Melamine Buinesges

O mea e faʻaaogaina mo gaosi oloa e le mafai ona taʻua atoa. Na faia mai oloa nano-palasitika o loʻo afaina ma matautia i le soifua maloloina ma le soifua maloloina o tagata, ae naʻo le faʻalogo.

Tusitusiga i luga o le autu: kuka le mafanafana - meataʻalo mo le laititi

Melamine e mafai ona faʻaputuputu i fatugaʻo. I le taimi lava e tasi, e le o togiina mai ia i latou tutoʻatasi mai ai, e ono le o se faʻamasinoga. Ole mea lea, e le manaʻomia le faʻaaogaina o ia fesoasoani i le umukuka. E le afaina ai le mucous membrane ma le paʻu o le paʻu.

Faatonuga mo le faaaoga

Afai e faʻaaoga le eti le saʻoina o le eti, o le Melabine o le Melavine o le a le mafua ai. O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani e aloese ai mai mea sese.

  • A faʻapea o le tagata faʻatau mea e tupu e lapoʻa e lapoʻa tele, e mafai ona tipiina. Ina ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o seleulu poʻo se isi mataupu e le i ai le fesoʻotaʻiga ma meaʻai.
  • Faʻaaoga faʻatasi le Melabine faʻatasi ma vailaʻau e le fautuaina. Na o le teisi e susu ma faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le mea e aunoa ma le mimilo i ai. Aveese le tele o vai.
  • Fufulu pe fufulu o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le tulimanu ina ia mafai ai ona umi le solo. O le faʻamamaina o le laufanua e mafai ona faʻamalamalamaina i luga o le smopge.
  • I le mea na tupu, pe a uma ona faʻaaoga le Melaine Memupi, o le nutimomoina e mafai ona faʻaputuputu e faʻaaoga ai se ie matutu.
  • I le faaiuga o le faʻaaogaina o le sponge mempine e tatau ona fufuluina atoatoa mai luga.
  • Ina ua maeʻa faʻamamaina, e fautuaina le tapena o le amo i lalo o le vaalele o le vai ma aumai ai se suavai o le susu o toega.

Faʻamamā, ua faia i le memupi, e le mafai ona fufuluina ma faʻamamaina luga o luga o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma oloa.

I le maeʻa o faʻatonuga mo le faʻaaogaina ma le matauina o tulafono mo le faʻaaogaina o le maʻai, o le ae mauaina se fesoasoani faʻatuatuaina i le tau faasaga i faʻafitauli i aiga.

Faitau atili