Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

Anonim

O le atavali o puipui o se mea e mafai ona talia lelei i soʻo se mea i soʻo se mea, pe o se laupapa, o le pepa puipui, o se mea sili o le mea e masani ai o le ata o loʻo mulimuli mai ai le fale po o le fale mautotogi ma avatu ai i le tagata. Peitaʻi, e leʻi amata ona vali vali pa, e manaʻomia le sauniaina o le laufanua talafeagai. Muamua o mea uma, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma pa i lalo o le vali.

Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

O le ogatasi o puipui o se faʻatonutonuina o le faʻagasologa aʻo leʻi valiina.

Sauniuniga mo Galuega

A o le i amataina le gataifale o puipui, e tatau ona e faʻamanino atu o le eseese o 'aʻai e fetaui lelei mo vali. O se tulafono, o tali nei e iloga:

  • palasitika ma spucle luga;
  • lamolemole luga (palasitika ma laupapa laupapa, tile, puipui puipui);
  • vaega pipili;
  • Faaumaina tupe totogi.

I nei tulaga taʻitasi, o le pauna puipui e iai ona lava ni uiga iloga e tatau ona e iloa ma amanaia.

O le sili ona lelei ma lauiloa o le tulaga o puipui ma se punou.

Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

Compazy complement station.

Aʻo leʻi faʻatulagaina le puipui, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete suʻesuʻe vaega uma o le galuega ma faʻamaonia ai ni metotia o loʻo faʻaaogaina i nisi tulaga.

Aʻo le i amataina galuega, oʻo i mea faigaluega i lalo:

  • Tele spaturas o eseese lautele lautele;
  • faailoga;
  • moa;
  • tamai fusi;
  • moli auala;
  • o le samala.

Toe foi i le vaega

Laasaga-i-laasaga faatonuga faʻatonuga mo le aveeseina o le solitulafono

Afai o le masani ai ata o pa o le pū na fuafuaina, o le sili taumafaiga taumafaiga e tatau ona faatonuina i le aveeseina o ituaiga eseese o ituaiga. Ae le i faia se puipui, e tatau ona e mafaufau i filifiliga o avanoa, igoa:
  • olo olo o lo o fai o le kuka;
  • Sii;
  • Aluga i luga ma le fanua.

Faʻaaoga le metotia muamua o le a talafeagai pe a fai o le avanoa o loʻo iai o le plaster e matua malosi lava ma e leai se leaga faʻaleagaina. I lea tulaga, o le a talafeagai lelei mo le aveeseina o le au tauemutiti, pe afai ei ai, faʻapea foi ma le manifinifi vaega o simster. I lenei te le a fesoasoani i le masita pa ma le faigofie. Ia mautinoa e amanaia le mea moni o le tuai o ofutino e noatia i le faʻaeteete togafitiga ma le faʻapitoa o le tulaga o le mea lea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faletupe Faletupe: Facility ma ou lava lima

Polokalame o tagata pupu.

Faʻamamaina le mea laiti o loʻo iai i le ituaiga o nofoaga na aʻafia ai i le fingus ma le susu, ona faʻaaoga lea o se fofo i luga. E manaʻomia le faʻaaogaina e uiga i le fofo lava lea e tasi na faʻaaoga mo le ofo atu. A maeʻa lea gaosiga, e manaʻomia le toe siaki le Anetioly faʻaaoga le tulaga o le fale. E le sili atu nai lo le 2 mm.

Naʻo le aotelega o le laʻau e sosoʻo ai ma le maualuga, e mafai ona e alu i le isi laasaga o le tapenaina o pa i lalo o le vali i lalo o le atavali - punou. Afai o mataua e matua tele lava pe o le i ai o lo oi ai le pamu ua faateteleina tele, e tatau ona e faia se sui atoa po o le fasi puipui ma le plasterboard. O se auala faʻapitoa e tatau ona e filifilia oe lava, tuʻuina atu au oe lava mea e fiafia i ai ma se paketi taugofie. Poʻo le a lava le auala e te filifilia, e manaʻomia lava le taupulega tuai. Matamata e leai ni faʻailoga mai le vaisa o lo o i ai. Ina ua maeʻa, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi puipui poʻo le faʻapipiʻi o ie o laupepa o sima, o le fatuina o se lamolemole fou.

Faʻateʻa lelei le pa puipui ma tuʻu ia mamago ia le itiiti ifo i le 5-6 itula. A mafai, faʻalautele lenei taimi e faʻamamaina ai. Na o le taimi lava e mafai ai ona e alu i le isi tulaga o le galuega.

Toe foi i le vaega

Taualumaga mo le faʻaaogaina o se amataga sipai vaega

Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

O le polokalame o le apalai i luga o le puipui.

Faʻaaoga le vali tuʻusaʻo i luga o le laupepa poʻo le sima-oneone faʻapipiʻi. O le mea moni o nei mea poʻo ni mea e sili atu le gaʻo o le vai, poʻo ni maʻi, o le a puipuia ai le toniga o le vali i luga. I le taimi nei, o le vaʻaia o suiga i le lanu o le a tupu ma faʻaletagata ma le faigata o le a vaʻaia, e oʻo i le laʻititi.

Ina ia aloese mai lenei mea, o le laugatasi atoa o loo tatalaina i le mana. Ae e te lei amata galue, e tatau ona e filifilia se taimi talafeagai e amatalia. E tatau lava ona i ai ni lapoʻa laiti, ona o lea e mafai ai ona faʻaaoga se vaega e sili atu le mafiafia i le 3-4 mM ma aua le fefe neʻi manava.

Mataupu i luga o le autu: faletalimalo mo le sima sima ma isi fusiua i mea vali

O le a e manaʻomia se lautele ma laʻititi faʻaputa. Tasi o le a faʻaaogaina e tufa ai le fofo, ma le fesoasoani a le isi mea e mafai ona faʻaumatia ai ni faʻalavelave laiti. Ae e te leʻi sauni se tali, iloilo lelei le faʻatonuga ma fai mea uma e pei ona faʻaalia. O se tulafono, o le taimi o le setiina o le fofo e tusa ma le 45 minute.

E fautuaina i le faia faamalosia. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e faia pe faʻatau se kapron-faia kapron mesh ma se sela o le 2 mm. Faʻaoga se fasi o se spacion palu ma le mafiafia o le 2 mm i luga o le puipui. O le lautele o lenei vaega e le tatau ona sili atu i le lautele o le ua filifilia le malosi. Ina ua uma ona faʻaaoga le fofo, faʻapipiʻi le puipui o le puipui i le puipui ma tuʻuina atu i le vaifofo faʻaaogaina se spalala. I luga o le grid e faʻaaoga se vaega o le faʻauma.

Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

Meafaigaluega mo le faʻaaogaina o le plaster.

E masani lava, o tagata fou na faʻatagaina se mea masani, o loʻo taumafai e vave faia le lamolemole i le lamolemole pe a mafai. Mo lenei, sa latou sceoothed gettuding fasi pepa na faia i luga o pito o le spat. O le mea moni, e le mafai ona latou fuaina faapitoa ia i latou. O le mea sili ona taua o le mea e leai ni nofoaga e aunoa ma se fofo ma le tele o togavao. Na o le tele o taimi, taumafai e aveese le suiga i le va o tuletisi, ma na le paʻi atu i le lumanaʻi, ae e leʻi uma le taimi o le taimi saʻo. O nisi falevae o le fale i le taimi nei, o le a latou aveese se mea na filifili ai le phonanmon e faʻaaoga ai se fofo i le tele o vaega. E matua afaina ai foi le taunuuga mulimuli. Ina ua mavae sina taimi, pe a uma ona e maua sina poto masani, e mafai ona e faia le galuega e aunoa ma mea sese uma.

Ua tagi le uati i le 6-8 itula. Na o le taimi lava e mafai ona e amata alu ai. Ia faia lenei mea, saunia se tala leaga a se mea. E fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o se grid ma saito le tele 120. Aveeseina o mea faʻaletonu ma isi vaivaiga. Ae tusa lava pe a uma lena mea, o le a tumau lava le fatu i lalo, ma o le a le mafai ona talosaga ai vali. O le mafuaaga lena e taua le faatino lelei o le isi tulaga, i.e Faʻaaoga le faʻaumaina o le totini.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o totonu ma le Bronze Bedpaper

Toe foi i le vaega

Le vaega mulimuli o galuega

Ogatasi o pa i lalo o le vali: Laasaga e ala i laasaga faatonuga

Ata vali ata.

Aveese le fatuga ma saunia le luga e faʻaaoga ai vali faʻaaogaina le faʻamutaina o le faʻauma. O lenei tuʻufaʻatasiga e le o aofia ai oneone ma isi faʻaopopoga tele, o lea i le faʻaiuga, pe a fai e lelei mea uma, o le a amata ona sologa lelei.

O le faʻauma o le punou e faʻaaoga i le lava tekonolosi e pei o le amataga, ae o lona tulaga mafiafia e tatau ona sili atu nai lo le 2 mm. A leai, ua na ona ia tataina. O le vaega o lena mafiafia ua mafai ai ona vave televave e ausia ai se lamolemole luga e aunoa ma ni dents ma fana. Ae ui i lea, pe a uma ona tatou suʻesuʻeina le taimi atoatoa, e tatau lava ona mimilo solo i luga.

Ave le Givive Grid 60-80 ma faʻafesoʻotaʻi le laualuga. Ia faaeteete ia aua nei gaoi le vaega atoa. Afai e tatau ai, faaaoga isi vaega. Ina ia faʻamaonia le lelei o le galuega faia, ave se moli ma se moli moli susulu. Tuu ia ina ia pau ai le malamalama i le puipui i lalo o le pito i lalo o le laina. Ona iloa ai lea o mea leaga uma. Avanoa e le manaʻomia le taofi vave, aua A uma ona valiina, o le a faigofie ona latou matauina ma matua le afaina ai le tino o le puipui.

Faatali seʻia oʻo i le osofaʻiga sili ona mamago, tuʻusaʻo le laualuga ma ia mautinoa ia lelei. Ae le i faia ni tala faatatau, fufulu puipui mai le pefu o totoe pe a mavae le olo. E faia lenei mea, faʻaaoga mamago ie poʻo ni ie puipui. Susu susu e le mafai ona faaaogaina.

Faitau atili