O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

Anonim

I le faaiuga o le tautoulu, e sauni ai e tagata o latou atunuʻu i le tau malulu. E tatau ona e tapunia faamalama ma laupepa fata ma laupapa laupapa, faʻamalosia le faitotoʻa pito i luma.

E tumau lava le saunia o le faapaologa i le tautoulu ma le taumalulu vaitaimi. Faʻafefea ona tapuni le faʻapaologa mai le timu ma ou lava lima? Faʻafefea ona puipuia mai le kiona? O le a tatou taumafai e tali nei fesili i lenei tusitusiga.

Ituaiga o BalConhies i le atunuu

Faʻafefea ona tapuni le faapaologa i luga o le fale? O le fofo i lenei mataupu e faʻamoemoe tele i ituaiga o pa:
  • i fafo atu o vaega ma lattice ma alavai;
  • Taualuga ma le tele o alavai;
  • tausafu ma fusifusi;
  • Pogisa potu.

I fafo atu o le vaega ma gralle ma agai i luga

O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

Fafie laupapa na faʻapipiʻiina i le uaea i le magetac pa

I lenei lima o loʻo i ai, o fata mai le pa e faʻapipiʻi i tulimanu o le faitogo. Racks fusi ma fao ma se proriptical laupapa. O loʻo faʻatumauina le faʻavaʻa o le laupapa ma le uaea i le faʻapipiʻi o le tagamea. O le atoa pito i fafo o le faʻavaʻa ua ufitia i le mafiafia polysethylene ata. Nai lo le ata tifaga e mafai ona e faʻaaogaina se tapoleni tapoleni.

O se tasi o mea sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o le plywod pepa.

Ia o le mea faigaluega mea e le faʻataʻapeapeina mai le faʻamalamalamaina o le puiosoga, o le palikomo e tatau ona vali i le 2-3 faʻaputuputu o suauʻu vali vali.

O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

O le faʻavaʻa e mafai ona vaʻaia o le Palwood poʻo ni Rubbroid

Ona faʻapipiʻiina lea o le laupapa laupapa mai laupapa e faʻapipiʻi i luga. A o le i faʻapipiʻiina, o le pito i luga o le talita o loʻo ufitia i se mea faigaluega poʻo le rubbroid.

Siaki le pa le tumau mo le i ai o slots. Afai e maua i latou, e faasaoina i luga o le maota o le maota. I se fale lea na faavaeina mo le taumalulu, e mafai ona faʻatauaʻia lau faapaologa mai le malulu malulu ma le va o le vanimonimo.

Mataala ma Gralle ma tuuga

Afai o le malae taʻalo o loʻo i ai se taualuga, ona naʻo le naʻo le tuʻuga o le tulaga o le nofoaga.

E mafai ona faʻapipiʻi uma laupapa laupapa i fafo atu o le lattice ma le itu i totonu o le pa.

O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

Faʻavaʻa o le faʻapipiʻiina o galuega e tutusa ma galuega o loʻo faʻamatalaina i le lomiga muamua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia ni fua faatatau e se megoometer

Tapuni seevae ma laupapa laupapa poʻo ni faʻailoga o Plywood. Polylyylene po o Tarpalin Tuis o le a faia atoa ai lona puipuiga.

Mataala ma Tufuga Paʻepaʻe

O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

O le tatalaina i le va o le papeta ma le taualuga e mafai ona tapunia ma polythylene

E mafai ona avea ma parataiso i se pepa kuka, o se pepa polofesa uʻamea, polycroonal, pe mai le faʻamalosi sima sima. O Mea Fuafua mo Manaʻoga e tele, faʻapea foʻi ma auala e puipui ai le laufanua pito pito i fafo o le fale.

Talu ai o fata o taualuga ua uma ona avanoa, ona le faatusa foi le taualuga i le va o le pa puipui ma le taualuga. Tapuni le pastes ma polythylene po o le tapolo mo le asoa. Afai e faigofie, e mafai ona tapunia le mataua i laupapa laupapa laupapa poʻo plywod pepa. A le auala e faʻatasia ai le faapaʻuloga i le taumalulu lea sa ia nofo ai lava nofo i se nofomau, vaʻai lenei vitio:

Potu pogisa

O le a le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

O le opaque o ata o le a tapunia mai manatu

O le glazing o le faapaologa mai le lua o le laina o le pito i tua o le atunuu i le atunuʻu e le aoga faia ma le saogalemu saogalemu. E leai se galuega faʻapitoa i le taumalulu o le puipuiga o glazed nofoaga e manaʻomia.

Ua lava le mea e tautau ai ni ie pupuni pe i luga o se tioata mai totonu i le pito i totonu o le auala opaque.

Saogalemu auala

O le tapunia o le faapaologa mo le taumalulu o le tele o itu i le gaosiga o galuega i le maualuga. O le tulafono, o le balconnies i fale taumafanafana o nofoaga o loʻo i luga o le fogafale 2. Mo galuega mai fafo i le felelei o le faapaologa, o le a e manaʻomia se maufaatuatuaina o le faʻafanua.

Ina ia mautinoa le saogalemu o le galuega, e manaʻomia le faʻaaogaina o fusifu. I galuega faapena, a itiiti e 2-3 tagata e tatau ona nofoia.

I le tautotogo, o le pa uma na le fiafia i ai. O mea uma e lalagaina i le fale manu seia oʻo i le isi taumalulu.

Faitau atili