Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

Anonim

Mafaufau i manaʻoga mo le gaosiga ma faʻapipiʻi o laupapa laupapa ma le pvc potu potu. O a foliga o le palasitika faitotoa e tatau ona i ai pea.

Laupapa ma palasitika

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

Uma le mauaina o ni oloa, aemaise lava, o le gaosiga o potu vai potu e pulea e le setete tulaga - tost. Maliu i ai, faʻaalia tulaga manaʻomia mo le lelei o ia oloa e matua faigata lava. Manaoga Faʻatonutonuina o SomMe o le gaosiga o faʻavae faʻatulagaina ma tuʻuina i avanoa i le va o potu, e aofia ai le latou atoa seti.

E i ai mataupu lelei mo faitotoʻafofo faitotoʻa, o lo o lisiina i le Atst 6629-88. E pei ona tusia i lenei pepa, o nei togafiti e mafai ona faia:

  • ma faila;
  • ma le malosi o le tapoleni;
  • ma le tafaiaa aofia ai tioata;
  • Ma le swanging tioata palau.

Mea e tatau ona e iloa e uiga i gaioiga

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

ma le pa

O faitotoʻa o faitotoʻa na faia i le masani masani o laʻau e fai ma o se teuteuga moni. O le ituaiga o laʻau masani na mafua ai se lagona lagona o tamalii, oloa mai lea e ono eseese laʻau, sili ona manaia ma faʻaiʻu filifiliga.

O nei auiliiliga o loʻo fuafua i luga o manaʻoga faʻapitoa o loʻo iloga e le fale nei fausaga, ma sini poʻo le a le latou aoga. I le avea ai o se tulafono, mataupu faʻavae e mafua mai i le filifiliga o totonu o loʻo vaʻavaʻaia faitotoa o lenei:

  1. Le aofaʻi o tupe e faʻamoemoe e faʻaalu i luga o le faʻatau ma faʻapipiʻi galuega.
  2. O a filifiliga o le masini manaʻo e vaʻai i le tatalaina i le va o potu.
  3. E faʻafefea ona faʻatino i fafo le tatalaina.
  4. O ni manaʻoga mo le ata o foliga o faitotoʻa fale.
  5. O le saʻo o le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai faitotoʻa.
  6. Faʻapitoa faʻapitoa e faʻatatau i le mataupu o faʻapitoa faʻapitoa.

Ma o le mea na pe a uma ona e iloa tali saʻo i nei fesili, e te maua le avanoa e tuʻuina atu ai ou oe lava fofo (tuleia ese mai le totō) o le a tautua i totonu o lou tino poʻo mea.

Tusitusiga i luga o le autu: vali fola: faʻafefea ma pe faʻafefea ona vali, aunoa ma le aveesea tuai vali

O le tau o se faitotoʻa faitotoʻa ua fuafuaina e:

  • Poloaiga Mea
  • ituaiga
  • Fafie laʻau na faʻaaogaina e pei o mea mata.

Fuafua i le auala o le tatalaina o sea masini, o tagata faʻapitoa ua filifilia ma faʻatino le ata ia lava, tuʻuina uma ia tulaga uma.

O foliga o laupapa laupapa

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

O tagata gaosi oloa e maua ai le potu malolo (totonu) laupapa laupapa e tusa ai ma lena poʻo le malo. I le faiga o gaioiga, o le tele ma ituaiga tapulaʻa ua filifilia e faatonu, tuʻuina i ai le manaʻomia bandwidth, pasene o meafale ma meafaigaluega. O le mea moni, o le lautele o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i le tapulaʻa o 0.6 i le 1 M. Afai o le ata o le tasi vaega, 1.4, 1.2, poʻo le 1. A faʻapipiʻiina le faitotoʻa i le va o potu, masi. O se mea faʻapitoa laupapa faʻapipiʻi ma o loʻo iai le maualuga o le 1.2 poʻo le 1.8 m.

E le gata i lea, o le ata tusi e tatau ona tausisia nisi tulafono o malosiaga taua o loo faaalia i le Lisi 1.

Lisi 1 - Pule Faʻatonutonu Malosiaga Malosiʻaga

Ituaiga o faugaFaatulaga le malosi o le malosi e, jPulea le ofo
Faleoloa Faleoloa i totonu (interroom)tolu sefulu10
Faitotoʻa faʻapipiʻi i le ulufale atu i le fale mautotogi60.lua sefulu
Faitotoa faʻapipiʻi i fale gaosi fale, lautele ma fale puipui60.tolu sefulu

A matou talanoa e uiga i ata o le faitotoʻa, o la e sili ona lauiloa i aso nei, lea e mafai ona taʻu o vasega o vasega e ala i le saʻo, filifiliga o loʻo faʻapopoleina faitotoʻa. Pei o le tulafono, e aofia ai le tasi, afa pe lua uash.

Ina ia mafai ona sefe le avanoa i totonu o le potu ma faʻaaoga i le mea sili ona lelei, e mafai ona e faʻapipiʻi le palu. E mafai ona latou tuʻufaʻatasia le lua pe sili atu foʻi shosh ma pei o se musika harmoniker e tatala ai-latalata. I lo tatou malosi, o le tatou coupe, e faʻatino mai i le folalau-faʻavae pepa laupapa ma tioata pe leai foi, ua uma ona faʻateleina. Ona o le mamafa mamafa, latou te faʻatulagaina i le lua taʻiala.

Mataupu i luga o le autu: Filifiliga Filifiliga mo le fale kapeti cupeti

Polokalame Faapitoa

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

Uma le ulufale ma totonu (totonu) fausaga fausaga) o loʻo faia e tusa ai ma tulafono o le taimi nei i luga mo nisi lau galuega, tulei mai i nei ata ua uma ona faʻamaonia i totonu o nei ata.

Leiloa i le numera o le Noinmal na faia i le gaosiga o oloa ma o latou fale o loʻo faia e tusa ma le Goads 6449.1, ma mo le sili ona lelei vaega sili atu nai lo 1.5 mm.

Faʻapea foi, e tusa ai ma manaʻoga, e iai ni faʻailoga e i ai le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi e faʻatatau i le mafiafia o vaega faʻamau. O mea taua o loʻo lisiina i le Lisi 2.

Lisi 2 - ituaiga ma le numera o fesoʻotaʻiga mafiafia

Metotia o le feteʻenaʻiga fesoʻotaʻiga i le numera o spikesMafiafia, mm.
pusaSolo
Faaluaina pe nofofuaE le silia ma le 80.E le sili atu nai lo le 40.
Tolu pe faaluaina80-130.40-80
TafatoluSili atu nai lo le 130.Sili atu 80.

PVC foliga - mamanu

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

Mai le PVC.

O lenei aso, o na faitotoa o matua taua tele ile fausiaina o maketi, ma o fausaga nei o palasitika mai PVC o loʻo tuʻuina atu:

  • ma le fulafula i le auala amata;
  • Ma le sliteding maua auala.

O faitotoʻa o faitotoʻa mai le PVC ua vaevaeina i ni vaega taua (e tusa ai ma le State Status 30970-2002):

  • Tofiga;
  • ofu lelei;
  • Le ituaiga o PVC Agegration - atigi pusa;
  • Polokalama o ata tusi ata;
  • Faaumaina foliga.

O le taimi lava na amata loa ona matou faʻaaogaina ni oloa uamea, na manaʻomia ai le manaʻoga e fai ni teuteuga i tulaga taua. Iloilo latou tele latou faʻaaogaina i le matafaioi a faitotoʻa faitotoʻa ma ua faʻamalosia e faʻatino i fafo e tusa ai ma manaʻoga ma faʻalemala, God-97 na atiaʻe. Faatasi ai ma lea, o metotia na faia i luga o le ua teteʻe i le tauofo ma le faʻataʻitaʻiga o le teuina o faitotoʻa o loʻo faʻatonutonuina. O metotia mo le fuafuaina o le vevela o le siʻitia o le tulaga o le tulaga o le tulaga o le tulaga o le Heatis Standers 266602.1-99. Tuuina atu O lenei tulaga, i sanuisi potu o uʻamea-palasitika pvc faitotoʻa, o lenei faʻailoga e le tatau ona i lalo o le 0.8 w / (M · K · K ·).

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻamalolo le taele maualuga: tulaga ma fautuaga mo le faʻapipiʻiina

Manaʻoga mo Papa Pasepala mai PRC, faʻamatala metotia mo le fuafuaina o le vai le atoatoa ma le ea penisini .:-92. Faatasi ai ma lea, o le metotia, ua filifilia manino, o tuʻutuʻuga e tatau ona faʻatino ia faiga fai. E faʻamautu ai ni faʻailoilo faʻapitoa e tusa ma le faʻamaufaʻailoga o nofoaga pvc o fale e tatau ona faʻatino.

Taeao 26602.3-99 o loʻo aofia ai faasologa o metotia mo le faʻatinoina ma le tuʻufaʻatasia o faʻailoga pe a faʻapipiʻi ma gaosia ai ni palasitika oloa mai le PVC. O le autu o lena o se tasi o sili ona taua, o loʻo tuʻuina atu i uʻamea-palasitika ulufale faitotoʻa. Taeao 26602.4-99 Pulea le metotia e iloa ai le malamalama malamalama. Lenei e tatau ona iloa pe mafai ona maua pe o loʻo i ai le avanoa o faʻamalama o faʻamalama mo moli masani o totonu o fale i totonu o fale ei ai le palasitika.

O le a le mea e te manaʻomia le tusipasi o fausaga

Fale gaosi: Oloa gaosi oloa, faʻapipiʻi ma le iloiloga lelei

Pvc

Setete o setete e mafai ona faʻatagaina e le mativa mai mea e leaga ma matautia i le soifua maloloina o le tagata e tuʻuina atu se faʻamaoniga o le lelei oloa, ae faʻataga e tatalaina le tagata gaosi oloa.

O le mea lea, faʻatau mai o soʻo se laupapa poʻo se palasitika oloa, ae e manaʻomia le manaʻomia o se pepa i luga. Na o se kamupani o le a liliu ese mai ai e faʻapipiʻi ai le tagata faʻatau i le tulaga maualuga o ana lava oloa, e mafai ona maua le talitonuina. O le pepa e mafai ona faamaonia lena:

  • O ni vailaʻau masani uma ma manaʻoga o le fale alu e fai le ata;
  • Mea na faʻaaogaina mea e faʻaaoga mo laupapa ma PVC-pi, e le afaina ai le soifua maloloina o tagata;
  • O oloa uma e mautinoa mai le gaosi oloa;
  • Faapipiiina o mea totino o le tekonolosi e faʻataunuʻuina saʻo.

Faitau atili