Faʻafefea ona Aveesea le Leakiage o le Corrugged Toortit paipa?

Anonim

O mea sese e ave ai le aveina o le tele o faʻalavelave ma e masani lava o se mafuaʻaga o feteʻenaʻiga ma tuaoi. Afai e tafe solo le faleuila, ona faʻasalalau lea o se manogi le lelei e le gata i totonu o le faleuila, ae foi i le fale mautotogi foʻi, latou te afaina i meaafale, mea totino, lavalava. Talu ai le susu maualuga i le faletaele, o le folaʻo puipui ma puipui ua faatamaia, ma ua tupu i lalo le 'aufaʻatasi i totonu o tagata nofoia. E masani lava o le mafuaʻaga o le sapakage o se mativa-lelei poʻo le saʻo faʻapipiʻiina saito. E mafai ona tupu lea mea o se mafuaʻaga o le faʻafesoʻotaʻiga o tagata le faʻatagaina e faʻaaogaina mea taugofie.

Faʻafefea ona Aveesea le Leakiage o le Corrugged Toortit paipa?

Ina ia mafai e le talepega ona e le tuʻuina atu ia tekek, e manaʻomia ina ia mautinoa e le oka ae le tumu i vai.

Corruggition masini ata tifaga.

O le saito o se paipa-harmonac, e fesootai ai le uaina o le ua pa Ina ia mautinoa e le tafe le faleuila lava ia (po o se tane), ma lona aveeseina e lava i le faʻasaʻoina o le vai, ma vaʻai tonu le mea o tafe ai. Afai o le mafuaʻaga o loʻo iai pea se faʻasalaga, ona mafai lea lea ona aveʻese ai faʻafitauli ma le liliuina o le paipa poʻo le suia. A o le i amata le toe faaleleia, e tatau ona e mauaina se nofoaga e tafe mai ai le vai. Filifiliga e mafai ona 2:

  • O le paipa e iai le malologa (po o le pamu) ma o le mea lea e tafe ai;
  • O le fesoʻotaʻiga o le orrsugeves ma se ivi (poʻo se faleuila o le faleuila).

Mafaufau i se patipati lima pei o lenei:

  • faʻamago le paʻu ma se fulufulu paʻu ma puʻe se fasi paʻu o loʻo faʻaaogaina le kufulproomoom
  • Faamama le pu i se ie ma se ie ua faʻamamaina i le EPOXXY Restin, puipuia le fesoʻotaʻiga nofoaga;
  • O le mea e faʻaalu ai le paipa mai le grapsum mai le fusi ma le Cooge ma le Coocred ma le Crement paluga;
  • O le au gaoi e matagi i luga o le palu, o se mea e leai se aoga.

O lisi uma o loʻo lisiina o le a fesoasoani mo sina taimi e faʻagaloina e uiga i le fuaina o le faleuila, pei o le saito e leai se toe faʻaleleia.

O le sili fofo o le a suia lava le paipa.

Lelei le pipi

Faʻafefea ona Aveesea le Leakiage o le Corrugged Toortit paipa?

Suia o le vevesi.

I faleoloa i gata po o aso, e tele naua le filifiliga o paipa mo le toe faaleleia o fulufulu faleuila, tele tau ma lelei. Ae o le a aoga le filifilia i luga o taugata oloa pe e mafai ona fai le taugofie? Tali i le fesili O lenei fesili o le a fesoasoani i le suʻesuʻeina o tagata faʻapitoa i le fanua o le tumaʻoti masini. O le faʻataʻitaʻiga na faia e pei ona taua i lalo: O le faʻailoga mai le corrguations o eseese gaosi oloa na tuʻu i luga o le paipa masani.

Mataupu i luga o le autu: faletaele mamanu i Khrushchev ma fufulu masini - fautuaga faapitoa

Na aliali mai o se taugofie maualalo-lelei corrugsation shortation sharcentant i totonu o puipui i totonu o le paipa ma faia galu, lea (e tusa o le poto masani. E le gata i lea, i le faiga o le toe faʻaleleia, o saito e faigofie ona fai faʻamalamalamaina. Na matauina foi, o le faʻailoga aʻiaʻi o nisi oloa e le o tuʻusaʻo, ae o se faʻasologa-foliga, lea e leʻi taliaina uma. E sili atu oloa taugata, ae maise ai gaosiga faʻavae, e sili atu ona manaʻomia mo le faʻaleleiina o le faʻalelei.

E faʻatino galuega toe fai, valaʻau le taulaitu. A o suia pai, toa na taliaina e fautuaina e mataitu gaioiga a le tagata taalo, aua o lenei mataupu, ma lelei poto ua o ese. Peitaʻi, e tusa lava ma le faʻamaoni ma le malupuipuia lelei, e maualalo le lelei o le vave amata ona oʻo atu i le le mautonu. E mulimuli mai ai le mea e le manaʻomia ona sefe ai mea, e leai seisi e tatau ona toe foʻi. E taua le maitauina pe a valaauina e le aunoa i se manatu e manatu e le gata i le taua o mea, ae faapea foi i lona gaosiga. O le a faia pea e le Matai Master se sima ma auiliili tali i soʻo se fesili e uiga i lona fanua o gaioiga.

Sui o le saito o le faleuila ma o latou lava lima

Suia o le vevesi ma o latou lava lima.

Afai ua filifilia e faʻapipiʻi le paipa-harmonica ma ou lima, pe o nisi tapulaʻa e tatau ona amanaia: O le saito e ese mai le umi ma le tikeri o le le mama. E le gata i lea, o le a faamalosia ma faalii i ai. E sili le faʻatau o se saito na faʻamalosia ma slevanless steel, pei ona manaʻomia e sili ona tumau. I le gaosia o lenei oloa, uamea filo o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina ni sao mo le faʻateleina o le mata o le paipa ma e puipuia mai lona taʻe.

I faleoloa e mafai foi ona e feiloai i ituaiga eseese o paipa: tulimanu, ma le tau, ma le popo ma leai. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le masani ona sui e le aofia ai le toe faʻaleleia o le faletaele, e tatau ona e mauaina le paipa e tasi (i le tele ma fomu).

Mataupu e uiga i le autu: kapeneta i luga o le faapaologa fai oe lava: Faʻafefea ona fai taugofie ma matagofie (ata ma Vitio)

Mo le faʻapipiʻiina o le a manaʻomia:

  • folau;
  • Pipili pulant;
  • Matui naifi;
  • totigite;
  • ieie.

Faʻafefea ona Aveesea le Leakiage o le Corrugged Toortit paipa?

Faatoipoga polokalame.

O le saito o loʻo i ai se ata faigofie: o se paipa, tasi le itu o lea (ma i totonu o le faleuila i le faleuila, ma le isi (ma le faʻamau mama) i le uʻamea. A o le i alu i le faʻapipiʻiina, e tatau ona e faaluaina le vai ma faʻapopoleina ai le itu tumaʻoti. Ona tatau lea ona e aveese le paipa tuai ma faʻamama ma le faʻaeteete le tatalaina o le faleuila ma se suʻi mai le toega o le alavai ma le vavale. O le maota tuai o le a palu ai se naifi teisi. O le totonugalemu ma fafo o le mamanu e le gata i le mama, ae e lamolemole, aunoa ma ni lapisi laiti. Mo le fufusi o le faʻavae ma le mapusaga o le manogi le lelei, o loʻo tutuina i latou ma le sikatini sikalati.

Ma le isi, o le tasi itu o le paipa o le ofu i luga o le pu o le faleuila o le faleuila, ma le isi e tulei le suʻisuʻi i le pu seʻia toe tu. O le faleuila ua tuu i totonu ma tosina mai le fusi faʻapipiʻi (pe afai o) seia uma ona taofi. I totonu o lenei tulaga, e taua le soona fai, a leai e mafai ona vaeluaina le faavae o le faleuila. Afai o le fola e le tutusa, ona faʻamalamalamaina ma le sima ma le sima o le mortar (po o le sami) ina ia tumau le mamanu ma e le pipii le mamafa o le tagata faʻaaoga. A oo mai le sami, e manaʻomia le siaki o le tulaga lelei o le galuega na gaosia: sasaa vai i totonu o le faleuila, pe a le tafe atu i soʻo se mea, o lona uiga o le faʻapipiʻi faʻagasologa e mafai ona iloiloina ma le manuia.

Fautuaga Matters

Faʻafefea ona Aveesea le Leakiage o le Corrugged Toortit paipa?

Corrugugation masini.

O tagata atamamai na fautuaina e tuu se faleuila (pe a iai se avanoa) i le mamao mai le fevaevaeaʻiga o otaota, talu ai o lea e itiiti ai le saito ma o lea la, o le a e fesoasoani ai i le mea moni. O le paipa faʻatosina ua suia, teuina e faʻaputu ona puipui i luga o ona puipui, e toso i lalo - e tau atu i le manataʻo. E i ai mataupu pe a le mafai ona faʻateʻaina o se tumama o mea totino. I lea tulaga, e mafai ona e vavaeeseina le lapisi o le lakapi ua leva ma sui ai i se mea fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili Teracotta Faʻamaumauga mo totonu

E tatau ona matauina nisi o mea leaga o le tupua pai mo le faleuila: E faigofie ona faʻaleagaina fafo ma mai totonu. I le tulaga muamua, e mafai lea tupu mai soʻo se mea tau le aoga, ma i le lua - mai le totoa i totonu o le peluʻai le vaega o le tauleleia, mo se faʻataʻitaʻiga, fasi tioata. E ui lava i le mea moni o palasitika e manatu e tetee atu i le aufaasālalau a ala o faasalalauga, o aʻafiaga o vailaʻau eseese, o se vaega o le vaega faʻamaliega, o loʻo faʻaleagaina lava pea le taimi. Mai le manatu faʻapitoa o le vaʻai, o le saito ua foliga mai e matua le matagofie, aua o le le lelei o le moli o loʻo vaʻaia i totonu o ona puipui.

Ituaiga o faleuila

Ituaiga o auupega mo faleuila ipu.

E masani lava, afai e fai ni suiga, pei o se ofo ofo atu e sui ai i luga o se paipa. E aoga le faia o lenei mea? O paipa faigata na faia o le maualuga-lelei le maualuga ormonipylene o loʻo i ai tulaga lelei: ia mafiafia puipui, aua le sag, e sili atu ona teteʻe i iniseti. E mafai ona vaeluaina mea faigata i le masani ai ma le ecceptric. Tatala 2 Ituaiga o ia Cuffs: umi ma puupuu. Eccentrics o se tuʻufaʻatasia o 2 paipa ma le axes na sifi i le tasi ma le isi. Lea e mafai ai ona e faia se faleuila ma le pito i luga o le teroge i le mataupu pe a le tutusa le lautele o le pa o le paipa maua.

I le faʻaopopoina o le palasitika popo, o loʻo faʻaaogaina paipa. O i latou ua faia mai le polesiin, afa le fatu po o le lotolotoi. Peitaʻi, e matua faigata tele ona faʻapipiʻi le paipa tutusa: e le mafai ona fetuʻunaʻi pe tipiina, o le mea lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o le au maimoa ma mamao. E toatele tagata latou te manatu o le fin paibe e le o tupe. O le mafuaʻaga o le le mafai ona tutusa uma - le mafai ona faʻatamala poʻo le le mautonu o fesoʻotaʻiga. I le lautele, o paipa rigid paipa e manatu e sili atu le tumau ma e tumau nai lo le malosi.

Po o le a lava le filifiliga o le filifiliga e aveese le faleuila e tatau ona manaʻomia ina ia talafeagai ai le toe totogiina o tuaoi ma le le mafaufau i ai nei faʻafitauli ma le le mafaufau i ai o iai nei. Mo le puipuia, e tatau ona e siaki lau pipili mai le taimi i lea taimi - faʻafuaseʻi ona tafe atu i se mea?

Faitau atili