Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

Anonim

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

Taulimaina ma le faaeteete e paolo masini, i le Seled system i le fale o se faamaoniga o la latou taimi umi umi. Masalo o le faia o le gaʻo ma suauu o le suauʻu o le mafuaʻaga autu lea o le suʻeina o paipa ma sipheonines, e le o se mea lilo mo le toʻatele. O le mea moni, e mafai ona foʻia le faʻafitauli o poloka i auala eseese, ae e i ai le tasi aoga aoga - o se aiga lea e mai lalo ifo o le magoto. O se tamai masini mai le palasitika o loʻo faʻasolo ai ma le suauʻu, ae le o faʻatagaina i latou e tafe i totonu o le fale ua tua.

O le a le gaʻo gaʻo

O lona mamanu o loʻo fausia i luga o le tulaga o gaʻo ma suauʻu, ua lauiloa e sili atu le mama nai lo le vai, o lo la latou nofoaga autu o le alavai alavai. I luga o lenei ma fausia le faʻavae o le galuega o le gaʻo mailei i lalo o le magoto.

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

O le ala lea, e tatau ona maitauina poʻo le tuueseina o le tasi vaega atoa e valaʻauina i se vaega tuʻufaʻatasi, ma le masini o loʻo galue i le vavaeʻese o le vavaeʻeseina. Tele le tele o tagata faʻapitoa zhiroccit (Zhirolovka) e taʻua o se aiga le vavaeeseina mo le sowage alavai

Mataupu Faavae o Faagaioiga

I le taimi nei, o se fuainumera tele o tagata gaosi oloa o GLMVERS e gaosia ma le gaʻo mailei. Ma taʻitasi uma latou taumafai e faʻaleleia le mamanu o le masini, aumai ni suiga i totonu ia te aʻu i le tulaga o le toe tuʻufaʻatasia ai le vai ma le gaʻo. Ae o le aano o le galuega e tutusa.

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

O lea, muamua o le a matou feagai ma le gaʻo gaʻo masini. O le mea moni lava, o se atigipusa aufaisitika, ma lea e tasi le itu e aofia ai alavai alavai, mai le vai mama e sau mai le isi. O lona uiga, e lua autau i totonu. Mai luga ua tapunia mau le tapuni.

Totonu o le tane lava e tasi e vaeluaina e se tasi pe sili atu vaega. I le auala, o le aofaʻi o vaega o le lelei lea o le faʻamamaina. O a na sili atu, o le sili atu. E ese mai e vaetua le koneteina i luga o vaega, pe a tupu ai le faʻagasologa o otaota vaʻalele.

  • O le muamua vasega o le pito i luga o loʻo i luga o le gaʻo o le stose. Ma i le pito i lalo o le pito i lalo o le masini tumau i se tamai avanoa. E ui i ai, o le a tafe vai i totonu o le potu lona lua. O lona uiga, e aliali mai o alavai tafe mai i lalo o le magoto ifo i le potu muamua, na faasolosolo lava ona tumu. Otoma ma gaʻo e tumau i le pito i luga, ma le vai pasi i le va, faʻatumuina o le lona lua vaega.
  • O le vaega lona lua, i luga o le isi itu, e fufusi i le pito i lalo o le gyubochineine, ma o le pito i luga o pito o le tapuni. O lona uiga, o le avanoa pito i luga ua fausia. O le vai mama o le a agi mai i ai, ma mamafa faʻamalologa o le a foia i le pito i lalo o le masini.
  • Sosoo ai, ua pa'ū le vai i le gafa lona tolu, mai poʻo ai e ova atu i totonu o le Selen System.

E tatau ona maitauina mo le Games Valise o loʻo le manaʻomia le potu lona lua, ona o le gaʻo ma le suauʻu ma o aʻa o le a aoina atoa i le vaega muamua. Ae, e pei ona taʻua i luga, o le tele o vaega o loʻo teu ai, o le faʻamamaina o le vai i le ulufafo.

Gauai atu! Talu ai o potu i le malaga o Niufo, o se faiga o fesoʻotaʻiga, o le vai vaega ia i latou o le a tutusa pea.

Le galue lelei, e manaʻomia le amanaia o ni mea taua tele.

  • Ina ia mafai ona faʻavaivaia le suavai i le pito muamua, o le pusatoto e le tatau ona faʻaoso malosi, lea e faigata ai mo le teteʻe atu, e manaʻomia le mafaufau i le ata puipui. O le faigofie filifiliga o le faʻapipiʻi lea o le tulivae i totonu o le masini i le fale i totonu o le mea e mafai ona sapalaiina le pito i lalo o le graroid. O le mea lea, o le a le mamafa o alavai alavai o le a falai.
  • O le tulivae tutusa e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le masini ma i le outlet. O le loloto o le nofoaga o le pito i lalo o le pito i lalo e tusa ma le 50-60% o le vai faʻata. O le mea lea, o le faʻamama faʻamamā o loʻo toe setiina i le pusa olo, ae leʻi tatau ona iai, o le a le vaega puʻupuʻu o gaʻo ma suauʻu o le a tumau pea ile vaega o le aoina. E manino le vai mama o le a mai i le pito i lalo, ma aʻe ai tulivae, alu ese le leo i totonu o le pusa olo.
  • O le Builet Beazzle e tatau ona i luga o le alavai (galuega) e le 30-50 mm.

Tusitusiga i luga o le autu: DIY toe faaleleia o le laminate

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

E tatau ona maitauina o le faʻapipiʻiina o le tulivae i le vaega mulimuli e le sili ona lelei filifiliga. E sili le faʻapipiʻiina o se tee iinei, liliu atu ina ia faʻaofi le tasi paipa i totonu o le lepela o le Grelet of the Greace Feputu, na tuʻuina atu le lona lua i le pito i lalo o le masini. O le a manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi se tamai fasi paipa e ono aapa mai i le pito i lalo. Ma o le lona tolu e tatau ona vaʻai i luga, ma o lona pito e tatau ona sili atu nai lo le vaega o le vai. O le mea mulimuli o le a faia ni galuega se tolu:

  1. Ventives o le suavai system.
  2. O le Region Scroness e mafai ai ona faamamaina.
  3. Afai o le paipa tele o le a siosiomia, o lona uiga o le gafa o le a faatumuina. Ina ua oʻo atu i le pito o faʻailoga o le tee, o le a oʻo atu i ai le vai i totonu o le fale o se fale vaʻa.

Mea mo Greace Main mailei

O le tele o le numera o le gaosiga e ofo ma tele e leʻi faia ai le tele o le tele i le fuafuaga faʻaaogaina mo le gaosiga o mea. O mea masani, o le domemed grese o mailei e faia i palasitika (polyvyll chloloride ma polypropylene)

O le PSSMo faʻataʻitaʻiga o masini na faʻaaogaina i totonu o le vaega o le fale. Tau maualalo, Tautua Tauvaga Olaga, Lelei Lelei Lelei O Sporwater Sosoo O latou na faia latou e lauiloa tele iai. Nei o le sili ona faatautaia faataitaiga. Faʻalagolago i le faʻatinoga, o le faʻapipiʻiina o le gaʻo mafai ona faia i lalo o le magoto pe tele maila, i lalo o le 'au.

O le fiva mai le fiberglass o se tele-lapoa tane. E masani ona faʻapipiʻi i luma o le pito i luga o le faiga o le Hour Howard System. O le latou faapipiiina e faia pe i le pito i lalo, pe i totonu o Well Wells. O le manaʻoga autu mo latou o se vevela lelei.

Shinless Steel masini i le tele o vaega o loʻo i ai mea faigaluega e fesoʻotaʻi ma le vaega o "Alamanuia maualalo faʻapitoa". Ua faʻaauupegaina i ituaiga o suctors, pamu, faʻafesuiaʻi faamama. O lona uiga, o se filifiliga taugata tele. Tele taimi, latou faʻapipiʻiina i le Swer system o kafe ma faleʻaiga.

Mataupu i luga o le autu: piilima taele mo fou fanau

Vasega o Girobovels

I mataupu faʻavae, e leai se luitau faʻavasega i le temoni. O le mea moni, ua vaevaeina i ni vaega se lua:

  • Tagaloa Taavale ma sewer sepogi alavai. Ua taʻu mai ia i latou mea faigaluega i le pasi.
  • Le faʻaputuputu, e aofia ai se eletise eletise. O le na te faʻailoaina mai alavai i totonu o le tane. I lea ma le tulaga lenei, o loʻo tuʻuina atu lenei Fuafuaga faʻaopopo ma le tele o isi vaega na faʻateleina ai le faʻamamaina o lelei. O faʻataʻitaʻiga faaonapo nei e faaauupegaina ma se eletise eletise ma faʻatonutonu vaega. I le auala, latou masani ona i fafo atu o le poloaiga.

E le gata i lea, o Grese Spop e mafai ona vaevaeina e se metotia mo le aveina o vai mai lalo o le magoto.

  • Toniga toniga. Laʻititi vaega, tau maualalo - o uiga iloga i 'taua. Ae e masani ona matauina o ia masini, e tele le taumafaina o le suavai.
  • Le masani aoina. O le taimi lea na fufuluina ai le uati ma ipu, ma o le pu o loʻo tapunia ma le fasi. Tatalaina o le alavai, o le tele o le tele o vai palu ua le amanaiaina. O ia ituaiga o lapopoa tele.

Letratorator faapipiiina tulafono

Alu ma se vaega taua o le tusitusiga - o le faʻapipiʻiina o le gaʻo mailei i lalo o le magoto. O lenei faiga e faigofie, faʻapipiʻi le masini ma ou lava lima e le o se faʻafitauli. E mafai ona e faamasani ia te oe ma faʻatonuga mo le sili le talitonuina, o le penefiti o loʻo aofia ai i totonu o le afifi.

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

Nei e uiga i manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o le gaʻo mailei.

  • Le faavae lea o le a lafoina le iunite o le a lafoina. O le palasitika faataitaiga sina sina mea itiiti, ae o le a latou aoina se aofaiga lelei o le vai. O lea o le mamafa atoa e mafai ona taunuu i le 40 kg. E le gata i lea, pe a o le faʻamamaina alavai mai le fufuluina, o le masini o le a gatete. Ma o lenei o se avega lelei i luga o le tagata tau. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o le fata pito i luga o le kapeneta mo le magoto ifo. E sili le faʻapipiʻi i luga o le fola, aveese lenei fata.
  • O le vai ma le pito i luga o le paipa e tatau ona i ai i le tutusa avanoa ma le gaʻo mailei. O le mea lea, e leʻo tausia le tane i le tasi kulupu o le umukuka ulu, ma paipa i le isi itu. O mea uma e tatau ona puʻupuʻu, ae o le saʻolotoga avanoa i faʻamatalaga uma ma nodes o le gaʻo mailei.

Nei, e tusa ai ma le faʻapipiʻi o le gaʻo mailei e faia oe lava. I mataupu, e leai se mea e faigata. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le masini i le nofoaga, o lona uiga, i lalo o le magoto. Faʻafesoʻotaʻi le tino o le tino o loʻo i ai ma se ato i totonu o le iunite, ma le tuʻufuaʻau o loʻo avea ma lapisi o se paipa o le sami. I le seti o le Grease Trap Stop Go Bady Cuskets e faʻapipiʻiina i nofoaga faʻatasi. E faailogaina i latou ma e le auauna i le tausaga e tasi. Ae o tagata atamamai e fautuaina e luluina latou ma le sili ona oficone aslant ao le i faatafunaina. E na ona faʻateleina le faʻamaufaʻailoga o soʻoga.

Homemade Greace mailei

Aoina le faʻamamaina o le faʻatulagaina o lenei ituaiga i lalo o le magoto ma ou lava lima e faigofie. O le mea taua o le iloa faʻafefea ona galue. O isi mea uma e mama atoatoa taimi. Ae e tasi le tulaga e tatau ona amanaia. O le vaega lea o le gafatia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ie-gelly (velcro o le pefu) mo le faʻamamaina ma ou lava lima

Ina ia mafai ona e malamalama i le mea e uiga i le mea lea, e manaʻomia le faia o se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina. Muamua, e manaʻomia le fuafuaina o le faʻagaioiga o le masini. O le mea moni lava, o se aoga tele lea e fuafuaina e faʻateleina ai le tele o maila o loʻo faʻapipiʻiina i le vai puipui. Afai o le iunite o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le tasi magoto, o le tau muamua o le "1". O le tulaga lona lua o le masani ai - 0.1 l / s. Faʻateleina le tasi i le isi, o le: 1x0.1 = 0.1. O le faatinoga lea.

Lona lua, ua fuafuaina e le voluma o le tane. O se isi faʻamatalaga: v = 60 x t x n, o fea:

T - O le taimi lenei ua tupu ai le vavaeeseina o vai mai le gaʻo, e talitonuina o le tutusa ma le 6 minute;

N o le oloa na fuafuaina i luga.

O lenei ua matou suiina le taua i le fomu: V = 60x6x0.1 = 36 l

I lalo o lenei taua o le a talafeagai e maua ai se atigi fagu. E mafai ona i ai se eseʻese ituaiga, o le autu autu e le itiiti ifo nai lo le fuafuaina. I le ala, o le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le homemade glase ato o le vaega lapotopoto faia o uamea parrel. Naʻo le tasi le vaega ma se laʻititi muamua vasega. Ae o lenei mamanu ua lava e aveese le gaʻo ma suauʻu mai lalo o le tasi magoto i le umukuka. Pau lava le manaʻoga mo o se faʻapolopolo faʻapipiʻi.

Aisea e te manaʻomia ai se gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

E tatau ona maitauina o le eseese o le homemade greace o le lapisi. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o foliga o le oloa e le taua lava iinei, o le faʻatumauina o le lelei o loʻo faʻatumuina ai e ala i tagata e taua. E pei ona faamatalaina i luga i le tusitusiga.

O ni nai upu e uiga i le faʻafefea o le faʻamamaina lelei le masini mai le faʻaputuputu gaʻo gaʻo. E faigofie mea uma.

  • E manaʻomia le aveese o le tapuni.
  • Opeopea i luga o le vai o loʻo i ai i luga o le suauʻu o le mamafa e tatau ona aveʻesea e le tele e le o le loloto vaega lautele. E mafai foi ona fai ma ipu. O le mea autu o le aoina o le filogia i le tele e mafai ai.
  • O lenei mea uma o le a maua i se pakete po o se pesini.
  • A uma lena mea, e faʻapipiʻi le ufiufi i le mea.

O le fale puipui o loʻo faʻapipiʻi ai le fufuluina o le fufuluina, ae le o taimi uma. O le mea lea, e mafai ona outou fetaiai ma faigata i le faiga o le fufuluina o le masini. Peitai e le o le suia tele lea mai le fufuluina ma se otaota, e sili le aveina o mea uma i totonu o le kapeneta. O le a puʻupuʻu sina taimi, ina ia manaʻomia ai le tigaina.

Faaiuga i luga o le autu

Vasega i luga o le autu o mailei tagavai, e manaʻomia le manatu o nei vavaeʻeseʻesega o le a le sili atu i le umukuka. Taugofie ma laititi, o le a faigofie ona latou feagai ma le gaʻo ma suauu i totonu o le suavai alavai. Ma o mafuaaga autu lea o le fia manatu o polokaina o mea ua tutupu, e eseese le faigata. I le taimi lava e tasi, e faigofie lava ona taofi le alo mata ma faʻamalolo. Ma o lenei ma le masalosalo.

O le mea sili ona taua o le filifilia o le aia tatau e filifili ai le masini e tusa ai ma le manaʻomia tele, ma, tuʻuina atu tulafono faʻavae, e faʻatautaia ai se tutoʻatasi.

Faitau atili