Toe faaleleia le aoga i le TNT

Anonim

Toe faaleleia le aoga i le TNT

"Aʻoga o le toe faʻaleleia" o se tusitala lauiloa i luga o TNT, o loʻo taʻu mai ai i le tulaga vave ma, e mafai ona suia lou fale mautotogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le uiga o le rubric "aʻoga o le toe faaleleia: umukuka" o le a sili ona afaina ai oe. E le mafai ona e mafaufauina le mea e mafai ona e liua ai lau umukuka. O se mea faʻapitoa, e aofia ai ma le sili ona mastic decorators, mamanuina ma tusiata, faʻatulagaina le matagofie o suiga o potu masani - i se lanu uiga ese fafine.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

Fasi o se tasi o le faasologa

O le fou o loʻo i totonu o se lagona mataʻutia e mafai ona e avatua i ou tagata pele. O le tagata mamanuina o le polokalame e atoatoa le saʻolotoga o le saʻolotoga, o lona lava finagalo e le faʻatapulaʻaina soʻo se tupe. I totonu o le 72 itula, o le "aʻoga o le toe faaleleia i luga o le Tent" Faʻalauiloaina. I le taimi lava e tasi, o galuega uma o loʻo faia i le Tau tele o le kamupani televise, pe afai e te manatu o tau o loʻo i ai i le fau mea o iai i le fale. O le au matamata i le televise e pa'ū ai le avanoa e ola ai ma le fale o le fale fou, o le soli atoa o lagona, lea e faʻamaeʻaina ai o fale masani. Peitaʻi, e taua le maitauina o le fanaina o le TV faʻaaliga na o le itu e vaʻaia ai Moscow, i fale na faʻatinoina.

Umukuka toe faaleleia foliga

I lenei tala o le a tatou gauai atu i le toe faaleleia umukuka. O le alu i le upega tafaʻilagi "aʻoga o le lipea" o le a avatu ia te oe le umukuka i faigata tele i le faʻagasologa o lo latou faʻatulagaga. I le avea ai o se tulafono, o le umukuka e i ai ni tamai vaega laiti, e matua faʻatapulaʻaina lava le faʻateleina o le faigamalaga o le tagata puʻeata manatunatuga. E manino lava, toe faʻaleleia o le umukuka o loʻo iai (ma sili atu le tele o le faʻatau atu o se isi nofoaga lautele) o le a pa'ū i ni tupe tumau i totonu o le tele o le a le lelei. Peitaʻi, i tulaga o le faʻatapulaʻaina o vaega, o se tamaioa tamaʻi taga o le a fesoasoani ia te oe e te filifilia se filifiliga agavaa e te filifilia mo aʻu mo le tele o tausaga.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

Screensaver "aoga o le toe faaleleia"

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma o le fea puipui faʻapipiʻi i le potu tele

Atonu e te foliga mai o le toe faaleleia o le tamai cuishione o se galuega faigofie. Talitonu ia te aʻu, e matua sese lava. I le faʻaopopo atu i tau mataʻutia, tamai umukuka o le a manaʻomia malosi le mafaufau. A maeʻa mea uma, e te manaʻo i se usekuka sili ona lelei?

Muamua lava, tusa lava le amataga o le toe fai o le toe faaleleia, mafaufau i le fuafuaga ma le lumanaʻi o lau tamai umukuka. Leiloa le leiloa o le sartimeters o le taua o le sikuea ona o le le lelei fuafuaina. O nisi taimi, e tatau ona valaʻaulia se vaega faʻapitoa lona tolu. Tagata tomai faapitoa, ona o lona mafaufau, e mafai ona vaʻaia fofo e le faʻateʻia, o le a fesoasoani ia te oe e filifili le meaafale i lalo o le faʻatonuga.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

Tasi o le lafoina vaega

E tusa ai ma le tapulaa na faʻaaogaina i le fanua o fefaatauaiga i le fanua o le, o le umukuka, o le a lea itu e le sili atu i le valu mita. E le gata i lea, o lenei vasega e talia e aofia ai Josemuns ma le le-tulaga masani i tulaga: vaapiapi itu, pasi-ala-ala-ala-ala-puipui. O a auala o le sefeina o le umukuka?

Tusa lava pe iai lau umukuka i ai se g-foliga ma laiti lapopoa, e mafai lava ona e lavea au uo ma lana mamanu. Ioe, o le ae manaʻomia ni mea sili atu meafaigaluega ma taimi, o le filifiliga o le mamanu o le a faʻaaoga uma au fantasy, ae o le iʻuga mulimuli o le a faʻamolemole oe ma le fiafia. I le tulaga o le faʻavavevave laulu o le umukuka, lona laʻititi tele, o le taua o le uluaʻi faʻasologa o taimi na atili ai. Aʻoga o le Toe Iloilo O Le a le umi na faia ai lenei faiga e oʻo mai i faitioga a tagata faigaluega. Oe i le taimi nei o le iʻuga, o le taimi o le a manaʻomia tele atili atu.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

Fausia se pale

Muamua, fai se filifiliga saʻo umukuka. O le saʻo e tatau ona oʻo i le iuniveseti, ona o le tele o le afi i le taimi o le fausiaina ma le solomuli o le fausaga lava ia, o faʻamatalaga a le umukuka e mafai ona ese. A maeʻa lena, o ata pepa o meaafale meaaiga o le a fesoasoani tele ia te oe o se tagata puʻe ata. Tuʻu i luga o le faʻaaogaina o le umukuka fuafuaga, e mafai ona e suia manino le iʻuga iuga. Aua neʻi galo e tuua le avanoa manaʻomia mo le tatalaina o le mesaniani. O se ata vaʻaia o le a faʻatagaina ai oe e vave iloa le eseesega i le va o le mea lea o le mea lea, ma mea o le a e vaʻaia pe a uma ona toe faʻafou. Talitonu mai ia te aʻu, o le a avatu ia te oe se totogi e le masani ai o le faʻamalosiʻau.

Mataupu i luga o le autu: Aisea ua o ai le crane i le faletaele i le taimi nei?

I le polokalame, o le aʻoga o le lipea o le faʻafouina o potu umukuka e masani ona amata ona faia le faʻapipiʻiina o le pusaaisa ma le umukuka ipu. E le gata i lea, na iloa lelei le manatu i le faʻatulagaina o meafale gata ai ma mea faigaluega. E tele taimi e mafai ai ona matou maitauina le tele o vaega sili atu i umukuka, toe faaleleia - o se mafuaaga matagofie e faamama ai le malaia, aveese uma mea. O se taua taua manatu manatu o le mamao mai le ogaumu i le fufuluina. Soo se mea laititi o lau umukuka, e tatau lava ona i ai i taimi uma i se vaitaimi. Ia avea aʻu ma o le tasi moega o autafa, ae o le faʻataunuʻuina o lea tulaga e manaʻomia mo le faʻamalosi i le saogalemu. Ma e le tatau ona fai sau sila i tafatafa o le faamalama. Le avanoa i luga atu e tatau ona faia na o le aveeseina ma leai se mea e sili atu.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

Fasi o le teler "" aʻoga o le toe faʻaleleia "

Mafaufau muamua i le tulaga o isi mea uma eletise i lau umukuka, e mafai ona e setiina le manaʻomia numera o fafo i nofoaga manaʻomia. O le a faʻamamaluina oe mai le manaʻoga e faʻalauiloa aioiga ma faʻalautele i totonu. O se mea sili ona lelei o le sefeina o le umukuka avanoa e taʻitaʻia ai le au loka. O loʻo i ai le tele o le tele o fesuiaʻiga. Umukuka o loʻo avea ma aʻoga o le toe faʻaleleia o le toe faʻaalia, e tele lava faʻavae i luga o le gaosiga o ia elemene, a o ituaiga uma, maualuga ma foliga o fata e faʻavae muamua. Mafaufau muamua i le mea tonu o le a teuina ai oe i loka taʻitasi e tatau ona latou manaʻomia le faʻapipiʻiina o le atoa umukuka atoa. Afai e iai faʻafitauli i le nofoaga, e ono ono tutusa i le tamaʻi uelekuka, ona mafai lea ona e faʻaaogaina pe laʻei loka. O le loka e mafai ona iai se eseʻesega o le faitotoʻa: E mafai ona latou liliu i totonu, gagau, alu i luga. O le filifiliga o se tasi o ia fofo o le a faʻatagaina ai oe e faʻasaoina le avanoa taua. E le gata i lea, o loʻo iai Siaki o se failaʻaga faʻataofo, e tele lava e afaina. Faʻaaoga le nofoaga i lalo o le magoto o loʻo i lalo - Ia e mafai ona inu e le gata i lapisi pini, ae o isi foʻi faʻamamaina o umukuka.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le auʻaiga tuai: pipii pei o luga, fou vinyl, phlizenin, pepa, ata, ata, ata

Amata le toe faaleleia o se tamai umukuka, vave tausia le galue i luga. Nei o le pito sili ona ese luga (pito i lalo o laulau, fola laupapa ma kapeneta) aofia ai i le kuka. A o le i amataina le toe faaleleia o galuega, e manaʻomia le faʻaputuina o le galue i luga o se auala e sili ona faifai pea. E le gata i lea, e tatau ona lava le malosi, aua o luga o le ae tipiina, Phocks Products. Afai o lau paketi faʻatagaina oe ia te oe, filifili se maʻa masani. O se mea malosi, e faʻaputuputu, faigofie ona faʻamamaina, faʻatau le vaivai. Faatasi ai ma se tupe sili ona lelei, o le filifiliga sili ona lelei o se chippobboapi e ufitia i se tutusa palasitika ogalaau.

Toe faaleleia le aoga i le TNT

San nenych (anofor Alexander Grishaev) - Foreman

"Aʻoga o le toe fausia" o totonu o le umukuka taumafai e faia e aunoa ma se mea e mafai ai, mo lenei, e fesuiaʻi faitotoa. I le tulaga, e te le fefe i le salalau atu o le skilln smoket, poʻo le malosi malosi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le umukuka, e mafai ona e teena le faitotoʻa. O se tasi o le faasologa "aʻoga o le toe faaleleia: umukuka ma se potu malolo" o loʻo taʻu saʻo e uiga i lenei filifiliga. O lea, afai e te taumafai e toe faia lea filifiliga "Umuta le aʻoga" O le potu malolo o le a ulufale i se tasi sipuni ma le umukuka. O le a faʻaalia ai ia te oe le tele o avanoa mo faʻafiafiaga, e ui ina e manaʻomia le tele o faʻasasa. Ma le mea, e taua le matauina o le vaega o le toe faaleleia: O le Fale Ola O le umukuka o loʻo fautuaina ai le lanu ma le alatele o ni lanu malamalama.

Faitau atili