O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Anonim

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

I aso nei, o le mangapple ua le toe lava i le tatou umukuka. Tele mea mananaia suamalie ua saunia mai. O fualaau 'aisa na te aumaia i matou, naʻo le pau lea o le auala e sefe ai ina ia le faʻaleagaina ai se auala umi. Afai na e faʻatauina le mea lanumeamata, aua le faʻaleleia e togi ese, e mafai ona vave tuai ma i le fale. E tele metotia, faʻafefea ona faʻatautaia pe a amata ona faʻaleagaina, pe a uma ona faʻaaoga e faʻatino ai ipu suamalie.

Faʻafefea ona tausia le pineapple ina ia faia

Afai e faʻatau e matua, e mafai ona teuina ma le faʻamalieina mo ni nai aso i potu vevela vevela. Ae o isi taimi latou te faʻatau muamua atu, i le aso malolo ma o loʻo i ai pea o si tamaʻi suā. O fea e tatau ona tausisia o ia, ma na te faʻaola foʻi o ia e alofagia? E tele lava ina tuʻu i totonu o le pusaaisa, ae o iina e leiloa ai ona uiga aoga ma e le mafai ona faʻaleagaina. Ae le i faia iina, e tatau ona e faʻapipiʻi muamua i le afifi.

E mafai ona e tuʻua saʻo i totonu o le potu, i luga o le faʻamalama, ae o ave e ave o le la e le tatau ona iai. Mo le faʻavavevave tomai, o le filifiliga sili o le a tuʻuina ma isi fualaʻau, afifiina i le pepa. O se sao taua i le faasao ma lūlū o le vailaʻau faʻasamoa, e tatau ona sili atu i le 90%.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Teuina i totonu o le potu

Filifili saʻo se fua o loʻo i totonu o le faleoloa o le a le mafai ona oti. Faʻafefea ona siaki le laʻau pe a faʻatau? Liliu le pepa i le ogatotonu o le pito i luga, pe a fai o loʻo tusia fua, o lona uiga e matua ma sauni e 'ai. O nisi tagata e fiafia e faʻatau fua e le maloloina, ma o fea e taofi ai i latou i le fale ina ia latou faia - e toaitiiti tagata e iloa - e toaitiiti tagata e iloa - e toaitiiti tagata e iloa - e toaitiiti tagata latou te iloa. E tele auala faʻaola e teuina o le tausao i le faleliʻili: tali ese o totoe o lauʻeleʻele, i isi fualaʻau, afifi le pepa, i le pepa afifi. E tatau ona e iloiloina ia i latou auiliiliga.

Metotia 1

Taofi le fua o le afi i le fale i le vevela potu vevela. Mo i latou e fiafia e ai suamalie ia te ia, e tatau ona e seleseleina uma laʻau, o totoe i le lua senetimeters mai le fetu ma liliu i lalo, le nofoaga na iai. O le matua o le a tumau e uiga i le vaiaso. O lenei filifiliga e talafeagai pe a manaʻomia le fua i le laulau ma faʻatau muamua.

Metotia 2.

E mafai ona e saoasaoa masani le matua o le afi ma le sela ethylene. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tuu pine ma apu, taʻi, faʻi. O latou uma na tufatufaina se mea faʻapitoa - ethylene, faʻavaveina le matua o le tau o le tau o le tau o le tau o le taulaiga, o le aano vave. Aloese i aso uma i luma o le leaga, e vave tele ona faia. Aua le faia se kapisi po o le salati i ou tafatafa, ethylene e le taumateina le alu ia te ia.

Tusi i luga o le autu: Cracked ato i luga o le puipui i le faletaele - o le a le mea e fai ma pe faʻafefea ona suia

Metotia 3.

Maimau pe a na o le tolu aso na totoe aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, e iai se metotia e faʻavaveina ai le taina o le tanipaple. E manaʻomia le afifiina o ni pepa le leʻi atoluina, ae o se mea e manaʻomia - faʻaopopoina o maʻa, fatu le foliga o le kapeta a le kaulu i fafo. I aso uma o le faʻaaogaina ma le faʻaeteete suʻesuʻeina i le mataupu o le pala . Afai ua paʻu le pepa, e mafai ona e suia le matutu ina ia aua nei faʻatupuina le vevela tele.

Metotia 4.

Tuu le fua i totonu o le fasi ie ma tuu i se nofoaga pogisa ma faʻasaoloto. O lea na vave tele ai o ia ma ua suamalie. Aua neʻi galo e siaki masani le fua i le laʻau.

TAUA! Matamata e mafai ona paʻu le la o le la o le la i le tau. Mai lea Laʻasega vave foʻi mai le faʻapogisaina ai, o le lagona e faʻaititia, o le fua e mafai ona pala.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Faʻafefea ona teuina i totonu o le pusaaisa

Taofi le fualaau aina i le pusaaisa e mafai ona oo i le 12 aso. O le a se mea e tatau ona faia iina? Manaomia ni manatu:

  • O le vevela e tatau i totonu o le 7-8 lona tikeri;
  • i le vevela o le i ai nai lo le 7 tikeri o le a talepeina, pe mafai ona mafai ona faia le vevela sili atu nai lo le 8 tikeri;
  • 'Aua le fuli faatasi ma pepa faʻalogo, tuu i totonu o le afifi;
  • E tatau lava i nisi taimi ona liliu ese;
  • Ina ia taofia le faʻaleagaina, o le le atua le mafaufau e le tatau ona sili atu nai lo le 90%.

Aua neʻi galo e uiga i le saʻo o le afifiina. Afai e te tausia le fua o fualaau aina, e le tatau ona e afifiina ma se ata e tasi e le o se pepa e le mafai ona finauina, ae le o le faiaina. O le filifiliga sili ona lelei o le tuu na o se ato ato i totonu o se potu mo fualaau faisua. O le metotia o le a faʻateleina ai le fata pito i le tino o le 'oloa mo ni aso ma o le a le suia lona tofo.

E manogi ma mafai ona faʻaalia le manogi i isi oloa, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o latou manogi. Afai e te tuʻuina i le aotelega o le vavaeeseina o le pusaaisa, ma e le i se faʻapitoa mo fualaʻau, o le a mafai ona faʻaulu i le manogi o sosisi poʻo le malulu, ma e le mafai ona faʻaoʻo ai se tasi pe a kukaina se tasi pe a kukaina le ipu pe a kukaina se tasi pe a kukaina le ipu pe a kukaina se tasi pe a kukaina se tasi pe a kukaina le ipu pe a kukaina se tasi pe a kukaina le ipu pe a kukaina se tasi pe a pisa.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Faʻafefea ona teu ni meaʻai ma isi fua

E manaʻomia le iloa o ni tulafono mo le teuina o meaalofa faʻalenatura. Tamato, puimanava, apu emite ai nisi ethylene. E tele fualaau ainasuaga ma fua o lo o taoto ia i latou e le aoga, o le a latou valaauina ma malaia. Ae pei o le falaini e manaʻomia, ethylene e faʻatonuina e vave ona tuʻuina atu. O le mea lea, o loʻo matou faʻalaea malosi. O taimi uma siaki mea uma mo le leaga.

Facanas ma apricing maua ethylene kesi i laiti laiti. O le mea lea, afai e leai se tamato ma apu i totonu o le pusaaisa, e mafai ona e faʻaogaina i latou ia Jerek Peripaple. Taofi mea uma i se pepa pepa, nonoa, ae i le taimi lava e tasi ia mautinoa e faia pu mo le ea. O le a le maua ai se mago faamago ma le lagolago i le le lelei le susu. E mafai ona e faʻaogaina se afifi o palasitika, peitaʻi o pu o le ventiplation poʻo le le fusifusi foʻi, tuu se tamai pu.

Mataupu i luga o le autu: Faatulagaga o le faalavelaveina o le ea malulu i totonu o le afi

A faʻapea o fualaʻau poʻo fualaʻau 'aina e latalata i le pineapple, ua leva ona amata ona faʻaleagaina, e tatau ona latou faʻamalie atu. O le tau e tasi o le a ia malamalama ia te ia. O lea, o aso uma e manaʻomia le siaki uma o fualaʻau i luma o le faʻaleagaina.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

O le a le mea e fai i le ta piano, pe a amata ona ia taofia

O nisi taimi e aliali mai le fatu i luga o le fua. E ono tupu pe a fai e te le usitaʻia tulaga saʻo. Tele taimi e masani ai, o le mafuaʻaga atonu o le eseʻesega o le vevela poʻo le maualuga o le susu. O nei mea uma e aʻafia ai le mea moni o le tasi o aso o se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se mea e pupuni ai.

Afai ua uma ona amata ona ou lepetia, na tipiina ma le mama i lalo le vaega Taua aʻi, ma mulimulitaʻi i fautuaga na tuʻuina atu i ai

  1. Ina ia aveese mea uma o i ai ma se naifi, ona faamama atoa lea mai le tasi, tipiina i fasi po o lio, afifiina i le ata ma aveese i le malulu ma aveese i le malulu ma aveese i le malulu ma aveese i le malulu ma aveese i le malulu. I lenei faiga, na pala ma tipi, e mafai ona teuina mo le tusa ma le 6 aso. E le gata i lea, o le ata e mafai ona afifiina o uma uma fasi ma taitoatasi.
  2. Otiina o mea pogisa uma ma, e aunoa ma le faʻamamaina o paʻu, tuu le piniva atoa i pepa cunepaple i pepa o cunsing ma le vevela o le 7-8, o le a mafai ona mafai ona e pepelo i le mamafa o aso.
  3. Faʻatupuina mai le pa'ū ma faʻaleagaina fualaau aina i le ato ato ma tuʻu i le potu vevela mo le sili atu nai lo le 2-3-aso.
  4. Nai lo o se ato ato, e mafai ona e faʻaogaina se ato pepa ma le ventipelation pu, ae o mea uma e lua e le tuu fualaʻau. O le a faʻaopopoina ai ana mea leaga, ma o lea na Ia tuʻuaʻi ai nai aso o isi aso.
  5. Afai e amata ona pala le fua, e faʻamau ai i paʻu, tipiina i lalo uma nofoaga na nonoa, tipi i lalo ma fasi poʻo fasi polesi.
  6. 6. E mafai ona e faʻamamaina le pinegapfili mai le amataga afaina ma faʻatinoga: Faʻapipiʻi, faʻaliliuina, faʻavaivaia.

E toʻatele e le talafeagai foʻi mo meaʻai, faʻapea foi faʻapea foi, faʻapea foi, faʻapea foi, e sili le faʻatali mo lenei setete. Afai e iʻu ai na amata ona le umi ae amata ona le mautonu le paepae, e manaʻomia le faʻaaogaina vave. E i ai filifiliga e mafai ona e faʻaauau pea ona fai i ai: Ia tuʻu ai, faʻaofulefu, faʻasao, faʻasaoina, kuka, kukaina. E mafai ona e iloiloina auiliili metotia.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Faamago pe zucaching

O le metotia ua fuafuaina mo le teuina o teuina. O mea aoga uma aoga ma vitamins e faʻaolaina e sili atu nai lo le taimi e kuka ai, faʻaʻaisa. E tele taimi e alu ai le kuka, ae e le faigata tele. O pineappples o loʻo tipiina i fasilaau, e tatau ona latou tuʻuina i le suka suka mo ni nai aso, pe a tatau ona e mago i se mea pogisa. O le iʻuga o le a avea ma Zucats o le a avea ma se mea suamalie i ti, o le a aoga pe a lakiina cauking cupcakes, kuki. Ua teuina mo le tausaga le mago, e le manaomia le toe iai. Faatasi ai ma se faaopopo i le vaitaimi, o le aoga aoga ia tumau pea.

Mau i luga o le autu: Upega Savali pe faʻapefea ona faʻaaogaina pupuni ae le o faitotoʻa

Faaoloto

Sa fufulu le pinelapple, aveese le paʻu. Vaʻai ma tipi, pe a fai o loʻo i ai ni nofoaga tuʻusaʻo pe matua malu. Ona tipiina lea i tamaʻi kupita ma tuu se tasi vaega i luga o se ipu poʻo se laupapa tipi. I lenei faiga, e aveese ai le pusaaisa i le pusa 'aisa mo le 3-4 itula. I le taimi lea, o le copies o le a faʻaʻaisa, e mafai ona ufiufi i afifi poʻo ni koneteina ma toe foʻi i le pusaaisa mo se taimi umi. E manaʻomia tele e le sili atu le 3 masina le umi o le faʻaaogaina. E mafai ona faʻaaoga le Cubes e fai ma teuteuga mo ipu, kuka salati, mo vai inu. I le malulu, o le manogi o fua e lelei tausia ma aoga uma meatotino.

TAUA! O le faʻaʻaisa o le 'aisa e le faʻaalia le tele o le faʻaleagaina. O le faʻamamaina o le fualaʻau e tatau ona faʻaaogaina atoa.

Fale apa

E i ai ni fua faigofie mo le faʻaaogaina o lenei oloa. O le filifiliga fiafia o le saunia lea mai o le manuia. O le fua e mama, na faamamaina, tipiina fasi fasi ma tuu i le syruc ma le 0,7 lita vai. I le squar o le squnsand i le itiiti ifo 12 itula. Ona tuu lea o le faleuila i luga o se tamai afi, aumai le jam seia sauni ma faanatinati atu i le fagu.

O na faʻasaoina e faʻatuatuaina, e mafai ona teuina mo se taimi umi. E manaʻomia le puipuia o ave o le la ma o le a tuʻu saʻo i se nofoaga malu. A uma ona tatalaina le fagu, ae tatau ona 'ai e le fanauga tupe mo le 3-4 aso ina ia leai se oxdications o faasaopao.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Faʻapagota

Kuka o le sili sili ona faigofie ma vave auala. E manaʻomia le ave o le vai ma tipiina pine i luga o fasi poʻo kupita. Faʻaopopo le suka, kuka mo le 5 minute, ma ua sauni le pule. E manaia tele pe a fai e te faʻaopopo isi fua iina: apu, Pear.

Aoga aoga i luga o le teuina o pineapple o latou faia

  1. I le ao, e tatau ona liua faafuasei. Afai e le faia lenei mea, e mafai ona aliali mai nofoaga pogisa.
  2. O aso uma e iloa lelei le fua ina ia le foliga mai o le peeli. Afai e teuina ni fualaʻau se tele, latou te tuʻuina i luga o se mamao e uiga i le 10 cm mai le tasi ma le isi.
  3. E manaʻomia le teuina i totonu o se mea pogisa, ae le o se kapoti, e tatau ona i ai le lelei o le ea.
  4. O pineapples e le fautuaina e faʻaʻaisa i le tele o taimi pe a maumaututu, e manaʻomia le faʻaaogaina atoa. O le mea lea, peʻa ta fuaesea, e sili le faia o ni vaega laiti muamua, e talafeagai le faʻaaogaina.
  5. O lea e le afaina ai le tantipple, e iloa lelei le setete o fua o le taoto latalata lea. O fualaʻau mataga e leai se isi loto, e tupu vave lava.
  6. E tatau ona e tuu se fua i luga o se mea vaivai ina ia e leai ni mea. E tele na afaina.
  7. Pe a faʻatau, faʻaeteete i le leai o ni taupega, lona faigata, fatufatu, o le leai o se mea. E tatau ona i ai se manogi manaia, ae le o se manogi manaia, o se faʻailoga faʻamaoni lea ua pala i totonu, ma na lagona e le soatau.

O fea e tausi ai i le fale i le fale ina ia ou faia

Vitio e uiga i le mea ma faʻafefea ona teuina lelei le fua 'ia te' ō atu lea;

Faitau atili