Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Anonim

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O le vai mafanafana o fola mo se fale tumaʻoti o filifiliga sili ona sili ona sili ona sili ona fiafia i ituaiga uma o fafo. O le agavaʻa o le latou lelei i le tamaoaiga o loʻo i ai le tamaoaiga ma le agavaʻa e faʻalelei ai le vevela o nofoaga tetele.

E masani lava, o se paipa mautu mai le polythylene o loʻo faʻaaogaina i faiga o fea le coollant propolamps. Peitaʻi, e masani lava ona faʻaaoga e le au patmade le polyproxylenene paipa, o le mea e masani ona tuʻuina atu ai le pa puipui o le tino. E mafai ona e faʻaaogaina i latou i le fola o le faʻamafanafanaga, ma pe afai ioe - faʻapefea ona faʻaputuputu le fola mafanafana o Polypropylene saʻo?

Polythylene ma polypropylene: lelei ma le le atoatoa

Ae e te leʻi faia le fiafia i le tasi poʻo le isi filifiliga, o le a matou iloiloina nisi faʻamatalaga mai le faʻapipiʻi pophylene ma polypropylene.

Stitchs Polythylene

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O aso nei polyechylene paipa e leai se isi

Faatasi ai ma le upu "Polyhoshyne", ma na matua foʻialalaloina, o tagata masani masani ona tutupu aʻe i le faʻatusa o se mea leaga ma le puʻupuʻu, ae le o se mea. O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e ui atu i mea i se auala e leai se manoa i luga o le paipa, faʻavaivaia ai le malosi o le fausaga.

Talu ai nei, o polaga o Plyhoyne na faʻafetaiaʻi e le uumi o ona sami e leʻi faia lava ma faʻapitoa. O le iʻuga o le tutusa o latou faʻaogaina o latou faʻaaogaina, o fale taumafanafana na faʻaaogaina ma aiga na faʻaaogaina, lea na faʻaaogaina ai le suavai o loʻo matou faʻaaogaina.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Ae Polythylene, tulaʻi ma tekonolosi faʻaonapo nei, ua faʻateleina le malosi. E matua taua lava o le palasitika pai-RT, o lona uiga, faatasi ai ma le tele o vevela vevela. O le fausaga o le pa o sea paipa o se tolu-itu i le tolu-loloto mesh ma malosi molecular bounds. E ausia lea mea i le mea moni o le uning o le paipa e alu i le Molecular tulaga, o se iʻuga, o se fomaʻi masani o le a faia.

O ia paipa, e tusa ma tagata gaosi oloa, mafai ona tatalia le mamafa e oo atu i le 20 siosiomaga. O lena malosi na ausia i totonu o le mea moni e moni o folaata faʻamafanafanaga, o se faʻavae mausa mautu ua faʻaaogaina e leai ni pulu.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

I le tele o eleele a Polyvishylee mafanafana falaoa, latou lava tetee i fafo atu aafiaga faaletino.

O le okeni mai fafo e mafai ona ave le paipa, o le a mafua ai faʻafitauli i le siʻomia o le malulu i luga o le tino, o le mea lea e faʻamalosia ai e le Polythyne o le mea e puipuia ai mai le omiga mai le fola e ufitia.

Polypropylene

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Sitpes faia mai lenei mea ua silafia i lenei aso toetoe o tagata uma. O le sefulu tausaga talu ai i le sefulu tausaga i le sefulu tausaga, i le fausiaina o le "faʻataʻitaʻiga" i foliga o uamea vai vai paipa.

Polypropylene Tubes ei ai le tele o le tele o le le mautonu i le tulaga lelei:

  1. O le taimi umi o le olaga, e oʻo i le saʻo faʻapipiʻi e oʻo atu i le 50 tausaga.
  2. Maualuga le teteʻe i vailaʻau eseʻese. I lenei tulaga, e le gata i le vai, ae o le vevesi foi poʻo le Ethlemene Glycol e mafai ona faʻaaogaina e avea ma malu.

    Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

    Polypropylene e le itiiti ifo ma le tele o le leo pe a pasia vai i paipa

  3. Tetee i le 'olo ma le' olo o masima ma le sauā. O le polypropylene e matua le taua tele i le vai mole, o le mea lea e le taulia ai paipa, pe malaia, ma le lamolemole i totonu o puipui o le malulu.
  4. Faaitiitia le leo leo. Ina ua maeʻa le suavai i luga o paipa, o le leo e toetoe lava a faʻaaogaina atoatoa e le mafiafia o le tele o le tele-vaega polypropylene pa.
  5. Maualuga le malosi. O le polypropylene paipa e toetoe a le mafai ona faʻaliliu e le pei o le vaivai polythylene ituaiga, o lea e le manaʻomia le nana o le faʻamafanafana o elemene mai le proprapylene i totonu o le prereate bere.

I luga o le tausamiga ma a latou mea pepelo. Muamua lava, o mea ia e faʻatapulaʻa i uta na faia 7.5 O tagata atamamai o faʻamalosi ma + 95 mai le vevela maualuga. O le fautuaina fautuaina o le vevela o le + 75 c.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Ina ia mafai ona punou o mea e manaʻomia faʻapitoa meafaigaluega

Afai o nei tapulaʻa ua sili atu, polypropylene e amata ona tofo ma matua faʻateleina ai i tusi. O le isi minus o ia paipa e soona malosi.

O le Polypropylene "Snake" poʻo se fusi, pei o Povithylene Paipa, e le mafai ona faia, o le a le mafai ona faia e aunoa ma le fesoʻotaʻiga taʻitasi.

Mai le auala mai le faʻamasani ai o tatou o le a faia, o le malosi lena o le fausaga atoa o le fola, e moomia ai le maitauina lelei i faʻamalosi ma fufusi o tufuga.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

A uma ona masani i tulaga lelei uma ma le le fiafia o Polypropylelene ma Polythylene, e mafai ona e faia le filifiliga sili ona talafeagai mo oe.

Afai e te filifili e faʻaaoga le polypropylene tubes pei o se mea mo se fola mafanafana, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i tulaga autu mo la latou filifiliga.

Filifilia polypropylene paipa

E tele ituaiga o polypropylene paipa i le itu faaonapo nei. Ina ia mafai ona e maua se faʻatusatusaga ma sili ona lelei o le vevela o fafo, e manaʻomia le savali i le filifiliga o le polypopylene ituaiga.

Tasi-vaega

Faatulagaina Rorn. O lenei ituaiga o polymer e faia i le-e igoa o le sipela homopolypropropyne. Pir-Polpropyne Matopena o loʻo fuafuaina mo le faʻatagaina o le alavai ma le vai malulu.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O le muingng mai ai o le vai vevela o fola e le fautuaina ona o le maualalo o le tetee i le maualuga vevela.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Tulaga tutu i le mamafa ma maualuga vevela

Faatulagaina o RRV. O na paipa e tasi-nofoaga e faia mai le polypropylene poloka copolymer. E iloga o loʻo i le faʻateleina o le teteʻe i omiga ma le vevela, ina ia mafai ona faʻaaoga mo fola mafanafana.

TRR Faailoga. Fire-Froutred Polymer Filifiliga fuafuaina mo le faʻaaogaina latalata i le afi afi o le afi. E tusa ai ma uiga, o le RRV Polypropylene e tutusa, ae e iloga i se tau maualuga.

Tele-tele

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Lua-laina paipa i ai le alumini po o le fiberglass vaega

O ia paipa sipelaga e faʻaleleia e le faʻamalosia o vaega o loʻo i le va o le lua vaega o le polymer.

Faʻamalosia o se manifinifi manifinifi o le ominini poʻo le fiberglass mafiafia e le sili atu nai lo 1 mm.

Faafetai ifo ia te ia, ua fai ai le paipa o le anilayer Pocepropylene o le galue i se malulu vevela i le + 95 ... e oo i le 110 s).

O le paipa na faia o le Mateleraleser polypropyene sili ona fetaui mo le gaosia o fola mafanafana, ona o lona faateleina o le tulaga mautu.

Faapipiiina o le vevela

A uma ona e filifilia ma faʻatau ni mea talafeagai, agai tonu i le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana o elemene mea.

Sauniuniga o le Faavae

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O le a puipuia e le susu le tuaoi mai le pito i lalo o tuaoi

E tatau ona amata le galuega i le faʻamauina o le mutia i luga o le alatoto. Muamua o le pau a le mea, o le sosifo vaʻalele tatau ona fesiligia.

O le a fesoasoani lea ia te oe e aloese mai faʻafitauli ma tuaoi mai lalo ifo i le tulaga o le malosi o le malosi ma le ituaiga o le paipa.

Mo nei faʻamoemoe, e mafai ai ona faʻaoga uma le sua suamalie o le vai suamalie ma se mea taua o le susu vai: Okapai ma mea e pei o lea mea. I le tulaga muamua, ua uma ona faʻaaoga e le suavai e faʻaaoga le vali pulumu poʻo le taʻavale. O le suavai mastic e faʻatumuina uma le mau ma microcracks o se sima, ae le o le tuua o moli auala o le pipiʻi i totonu o potu i totonu e ala i totonu o potu i totonu.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Suavai faʻafefeteina maʻai

Faʻataʻavaleina le Sparprootuting i luga o se palanikeke i luga o le tasi ma le isi, o le oona i le pito i luga o le bitsumen mastuc. O soʻoga o laupepa e maeʻa ona faʻaigoaina ma Mastic, ma, pe a manaʻomia, o le tuʻufaʻatasia o tagata atamamai o loʻo faʻataʻotoina i le tasi ma le isi i le 2-3 faʻaputuga.

O le isi laasaga o le le mautonu o le faavae. Afai e te le faia lenei galuega, ona mafai lea ona faamafanafanaina lau mamanu i fafo o le potu malolo mafanafana i le potu. O le o totoe o le 50% vevela o le a alu e faʻamamafa le taualuga e tuaoi mai le pito i lalo poʻo le potu i lalo.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Polystyrene

Ina ia faʻalelei lelei le malosi o le afaina i luga o le laʻau susu, o le vevela vevela.

Mo lenei, o lisi o otaota mea e talafeagai, sili atu le fefe i le susu.

O le filifiliga sili ona lelei o le a mafiafia le faʻalauteleina o polystyrene (vavaeʻeseina E mafai foi ona e faʻaaogaina se fulufulu polythylene faʻamalu ma se vaipuna luga.

E le tatau ona faʻaaoga le UNIPPIT mo le fola o le vevela vevela i lalo o le vai mafanafana vai. Muamua, o le Matagaluega o Tautua ma Aua le fefefe i le susu ma le mafai ona faʻaititia ai ni uiga susu. Lona lua, o se tagata galue i lalo o le mamafa o le paipa, o le fola o le fola ma le tulei lelei i luga o le masalosalo ma ua leaga foi ona afaina ai meatotino.

Sauniuniga o Aoaoga a le Poloketi

Le isi, e manaʻomia ona e filifili pe faʻafefea ona faʻatulaga le paipa. Mai ai pe o le a faamesinaina "Snake", Spiral, "Non Snake", ma isi. O le umi sili ona umi e faalagolago. Mo faʻamatalaga i le auala e mamanuina ai le fola o le vai, vaʻai i lenei pepa:

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O le umi o le papeta i le umi e le tatau ona sili atu i le 50 m

A o tusia se poloketi, e tatau ona manatua ai le Polyropriplene Tubes e masani ona malosi, o lea e le tatau ona e gasolo tele i le tele o mea.

Mo le lelei le galulue lelei o le mafanafana, o se va mamao i le va o filo a 25-30 cm ua lava lelei.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

O lona umi, o le paipa o le paipa e le tatau ona sili atu i le 50 m - a leai - i lona faafeagai, o le vevela vevela, o le a tele maualalo, ma o le a taitaiina atu ai le vevela o le potu.

Ina ia fuafua le umi atoa o le paʻu o le paʻu o le paipa, e tatau ona e tuʻuina atu lona aotelega i luga o le fola ma le filo poʻo le filo. A faʻapea e naʻo le pau lava le fuaina o le filo, ia sailia ai le Merrar tonu o le lumanaʻi paipa.

O le laulau o loʻo faʻaalia le tafe o le taumafaina e fuafua i le mamao i le va o matasi.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Laina paipa

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Snake le faigofie e tuu le geor

A maeʻa galuega uma e sauniuni ai, e te mafai ona e faʻagaieʻi saʻo e faʻatino ai le matapeʻape ole tagi a le O le sili ona aoga i tuutuuga o le ormmidomynamic paramepes o le o le ogatasi ma se aporaral.

Peitaʻi, o se schem e ono faigata tele i le leiloa o le tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi, o lea pe afai e te filifili e faʻapipiʻi ofu mafanafana ma ou lava lima i luga o le "unake". E faigofie tele ona mamanuina, ma aitema i totonu o lenei tulaga e tatau ona fua mai na o le lua sitepu tele o le paipa - mo se itu umi e masani ona fesoʻotaʻi lua paipa uumi.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

Ina ia tuʻuina atu paipa, faʻaaoga tulimanu tulimanu

Faʻapea foi, pe a faʻapipiʻi, matou te manaʻomia le tulimanu-coutters e momoliina se punou ma le uʻamea o loʻo i totonu o le pelypropylene o paipa. Mo se auala sili ona faigata o le paipa i lalo, o le uʻamea poʻo le fiberglass mesh ua tuu, o loʻo fusia ai le faʻamafanafana i nisi nofoaga, i luga o le puni.

O le isi laasaga o le fausiaina o se nofoaga puipuia o le utu i luga o le tagi a le matagaluega e faafaigofie ai le mamafa i luga o meafale ma fale faigaluega. E faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se sima. O lenei filifiliga o le a puipuia atoatoa le paipa, ma o le a fatuina ai foi se atoatoa lamolemole faavae faavae i lalo o le tini. I le auala e fai ai le fola mai le polypropylene, vaai lenei vitio:

O se filifiliga - o se masini fomu. I lea tulaga, e timu poʻo malutaga i le va o cipeline clils, lea e tatau ona tu aʻe i luga o le paipa. Latou te fausia le pito i lalo o loʻo tuʻu ai le Plywood Syster i luga o le pito i luga o le faʻatonutonuina o le fola o loʻo tuʻuina atu - linosum, lala.

O le filifiliga ma se sima o loʻo faʻaofo e sili atu ona faʻafaigofie, talu mai le sima o se sili ona lelei o le vevela o le vevela mai le mumū elemene i le siosiomaga.

Mafanafana foloa polypropylene sipei na o ia

PVC Manutold masini

O le fata o le fata e sili atu le maualalo i le sima e tusa ai ma lenei faʻailoga, o lea e tatau ona tuʻuina atu pe a na le mafai ona faʻapipiʻi se sima o loʻo fuafua e faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina ai le vaipuna.

Matou te gaosia se faʻamaeaina o le fola o le fola o le pito mulimuli. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le manaʻo i mea e aunoa ma le vevela o mea e aunoa ma le faʻatamaia o mea tau le lelei, ina ia aua neʻi faʻaitiitia le lelei o le lalamala.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga pupuni mo Gazebo ma Veranda: ituaiga ma foliga

Faitau atili