Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina ma vavaeʻese le faʻavae

Anonim

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina ma vavaeʻese le faʻavae

I le taimi o le fausiaina o soʻo se fale e aoga tele le manatuaina o lona faʻavae e faʻafaigofie ona mamafa mamafa i taimi o faʻagaioiga. I le faʻaopopoina o faʻamalosi tino, o se atunuʻu e afaina ai i eseʻese o le vaitau, lea e leai ni gaioiga faʻagaioia. O le mafanafana ma le teuteuina o le faavae o le mafai lea ona faia le fale ma le mafanafana, tumau, aulelei i fafo ma tulaga ese.

O le faʻavae o le fale o se vaega taua o le fausaga, o lea e manaʻomia le faʻaaogaina e le o le totoʻa nai lo le taualuga poʻo pa.

Mafuaʻaga e faʻamalosia ai le faʻalavelave o le faʻavae

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina ma vavaeʻese le faʻavae

Afai e te tuua le faʻavae e aunoa ma le teʻena, o le dempness ma le malulu mai le eleele o le a ati aʻe i totonu o le fale.

O le faavae o le fale e loloto atu i le lalolagi malulu, i le taimi e le puipuia ai le malulu tele o le sami. I le tau malulu, pitonuu mafolafola, ma i le taumafanafana - e seasea lava. O le vevela vevela vevela e tau ai le saoasaoa o le faatafunaga o le fausaga. I se faʻaopopoga, o le pito i lalo o le fale nofomau e tumau pea i totonu o le malulu.

I totonu o potu o le fale, o le ea e vevela i le ogaumu poʻo le vevela, o le vevela o le ea, mafanafana, tu i luga, malamalama fua i luga o papala ma le taualuga. I le leai o se faʻaseesea ma le faʻamalamalamaina, o le ea malulu o le a ulufale atu i le fale ma le faʻaaliga mafanafana.

I le fale fono o le lua o tafega o le ea e mautinoa lava o le loto malie i le susu. O lona iʻuga, o le a oso mai ai le vai mataʻu i luga o le fola, i le potu i lalo o le fale. E pei ona iloa, o le le fiafia o le le fiafia o le mafuaʻaga mo le salalau atu o meaola ma le tino.

Faʻaputuputu mo le faʻavae ma manaʻoga mo latou

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina ma vavaeʻese le faʻavae

Faasalalauina faamalosi tino.

O le filifilia o se mea vevela mo le aano, e aoga tele ile faiga ma le malosi, tetee i uta tau tupe, o le maualalo malosi e taofi ai ma mitiia susu. E le o le nofoaga mulimuli i le filifiliga ua nofoia se faʻailoga o le frost-teteʻe ma le saogalemu mo se tagata.

Mau i luga o le autu: o le toe faʻafouina o le enamel o puaa puaa-uʻamea taele faia oe lava

Aveese le Polystyrey Seam, Rigid Polyarethane Finam, Suauu Girnumen, Polyea ia i uiga uma i luga.

O le faʻalumaina o le faʻavae o loʻo faia ai le galuega o le vevela o le Skimulator ma faʻamaonia lelei nofoaga i soʻo se taimi o le tausaga, faʻataga oe e faʻasao le vevela i le laina.

O le Herormal Crovesal e faʻaosofia ai le ofuina o le teteʻeina o le suavai, puipuia ai le faʻaletonu masini, puipuia mai le matua ma le faʻalelalolagi o loʻo malulu.

Faapipiiina o le tuʻufaʻatasia i luga o fafo nofoaga o le faʻavae

Ina ia faia le feteʻenaʻi, o le faʻavae o le fale o le a manaʻomia:
  • seti o spatralas;
  • tofa spatila;
  • Tulafono o le Fausia ma Faʻailoga;
  • pulumu mo le valiina po o le vaa;
  • o le samala.

A o le i faʻaaogaina le faʻavae, e taua le faʻamamaina o le luga mai le le fiafia ma le pefu, e muamua ona muamua i luga ma se loloto. Ole vai vai e faia pe a uma le oti o le PITY, o lenei taimi ua faʻaalia i faʻatonuga mo tuʻufaʻatasiga. Ina ia mafai ona o le ofi o le laualuga e faia vave ai i se mea e mafai ai, faia muamua i le tipiina o le foma.

O le tulaga o le faʻapipiʻi e aofia ai le faʻaaogaina o le Glusi Specia i luga o le vaega o papatusi o le pito i luga o le pito i luga o le anstyrene O loʻo tuu le membrane o loʻo tuu i luga ia i latou, o lona galuega o le puipui o le ulaula o le tagata o loʻo taofia ma faʻatino oloa mo le aveeseina o eleele mai i eleele. Mo le faavae o le fale, o tagata atamamai ua fautuaina e salu ai le eleele e tatau ona ufiufi ai le faamama vaega o Geotexles. Ina ia faaitiitia le avega e fesoʻotaʻi ma le fua o le eleele, faʻasoesa i le faʻatafunaina o le faʻavae o le faʻavae o le fale.

O se puipui puipui o loʻo taoto i luga o le sauniaina o oneone oneone, O le fatufatu o loʻo tuʻuina atu ma faʻatulaga lelei sauniuniga o le paʻu o le paʻu. O le vai mafanafana membrane (biunumemen-polymen) o lo o tuu i luga o papatusi, ma o ona vaa e ufitia ai.

Ina ia faʻamafanafana le faʻavae o le fale ma le maualuga uiga, o le tele o faʻaputuga o papatusi o le pito i luga o papala o polystyrene o loʻo tuʻuina i luga. O laupepa e fusi mau i luga o le pito i luga o le faʻavae, ma o soʻoga o soʻoga o loʻo paʻu i le faʻapipiʻiina. O foliga mai o avanoa o loʻo aveʻesea ai avanoa e ala i le mauga A uma ona faʻapipiʻi ni laupepa, ua faʻamalosia e se faleʻaga. A maeʻa loa le faʻapipiʻiina o papatusi uma, seti le solo. O le tekonolosi o lona faʻapipiʻi faʻatagaina le faʻaaogaina o le tutusa kelu pei ona mosam.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o le le tutusa luga?

Ina ia puipuia le faʻaofiina o le pulupulu mai le tuiina o le susu o le sima, lea e taofia ai le faʻamalosi o le sima ma e i ai le amio le lelei i le malosi o le tino, o le postethyne ata e tatau ai. O le faamalosia faamalosi ua faamalieina i luga o le.

O le sili atu le poto o le tuufaatasiga faavae

O le faʻamamaina o le vai o le fanua e tatau ona faia i le usitaʻi i se numera o manaʻoga faʻapitoa.

  1. O le mafanafana e tatau ona faia i le vevela o le itiiti ifo + 5 ° C, o lea o le frost foliga i luga o le kulimi o le kem po o le sipuni tele o le ita.
  2. O le tekonolosi e faʻaaogaina le polystyyrene ma minerale papatusi faʻatonu e aofia ai le faia o le aoga gaioiga i le tutusa ma le faʻamamaina o mea leaga.
  3. Mea e tatau ona oso aʻe ai le maualuga i luga o le tulaga o le fale o le fale pe tusa o le 10-20 cm.
  4. Afai o le mamanu o faʻavae o loʻo aiaia e ala i le auai o lopa, e manaʻomia lea ma i totonu o le aufaʻamataʻu e faʻatupu ai ni pu mo i latou.

Filifiliga o le faʻamaeʻaina mea mo sone

I le maeʻa ai o le le mautonu, e mafai ona e agaʻi atu i le ogavae o le faʻavae o le fale. O le fale o le fale i lenei aso, o loʻo ofoina atu ni mea masani ma mea faʻapitoa mo le opeʻape.

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina ma vavaeʻese le faʻavae

O le faʻavae, teuteuina i totonu o maa faʻalenatura, e le gata o foliga ma le taumamafa foliga, ae puipuia foʻi le fale mai le malulu.

O le feagai ma le mafai ona faia e le sami poʻo le vaitafe o le maʻa (lapoʻa o laʻau). O le maʻa masani o loʻo i ai i le malosi le suavai mafanafana ma maualuga le malosi o loʻo avea ma iuga ole fesoʻotaʻiga faifaipea male vai ole sami poʻo le vaitafe. Cadruciticyting faiga e faigata ai ona feʻaveaʻi ma le vai timu. O lenei faʻauma e iai le manaia ma le manaia ma le manaia, e maua ai se lautele lautele mo mafaufauga.

O le tulaga o mea moni e aofia ai faʻamama ma Dlomite ma Cynite. Latou te tuʻufaʻatasia ma le lanu ma isi mea feagai ma mea e feagai ai: teuteu pepa ma faʻasaga i piliki.

O se mea lelei ma le tau le talafeagai o le filifiliga o le a tauina pe malepelepe oneone maa. O isi penefiti faʻaopopo mea e aofia ai le tele o filifiliga o lanu lanu. E aoga le mafaufau o le faʻamalamalamaina o le pito i lalo o le oneone oneone (faʻapea foi ma isi papa papa) e le malosi e pei o le dolomite po o le granite. Afai e te filifili pea e fusifusia le pito i lalo o le sana, vaʻai le faʻaaogaina o le faʻapitoa vai-eliina.

Tusi i luga o le autu: o le tagata lava-filifilia le tele o le va o feusuaiga ma ou lava lima: saunia ma faatumu le fofo

Afai o le mataupu e aoga le mataupu o teuga tupe, e mafai ona e gauai atu i le nofo ma le fola mai le prcelain bodware. PASSM sa sivid mo le faʻavae o loʻo i ai le sili atu le maualuga le pito i fafo ma le faʻaumaina mea ua maeʻa. O le feagai ma o loʻo faia ona o le uʻamea faʻatatauina, ma i totonu o se avanoa gaogao i le va o le potu i lalo ma sivine, o se vevela ua tuu pe o le susu susu. E le manaʻomia le tausiga o le palasitika.

E mafai ona puipuia le faʻavae o le fale e le gata i ni vailaʻau masani ma tulaga masani-setete, ae o le vaifofo faʻalelalolagi e faʻavae i luga o le aniclic reslins. E mafai ona puipuia i fafo atu lagona mai fafo a le ATMOSearnac ma maua ai lelei pusa susu.

Faitau atili