Foliga o le laser tipi Plywood

Anonim

Metotia faaonapo nei mo le faʻagaioiga o le plywood ma fafie e faʻatagaina oe e faʻatupu ai ni fausaga faʻapitoa e aʻafia ai lou matagofie ma muamua. Laser tipiina Plywood tatalaina le avanoa o le faia o mea faigata faigata. O nei mea e mafai ona tele ni vaega mo le tataina o faitotoʻa, faitotoʻa i totonu o mea tau na faʻamalolosi, vaega faʻamaloloina o le sieaina, o vaega faʻamalieina. O ia lava a le pllywood o le a o gatasi i le fale ma i totonu o faletalimalo, faleteva, pa, faleoloa, faleoloa, kalapu.

Foliga o le laser tipi Plywood

Laser tipiina o plywood o le tele o fafie ituaiga 'ese mai ia i latou lava i le vevela o le utupoto ma le tikeri o vaituloto.

Foliga o laser plywood togafitiga

Oti le Plywood ma le laser e faʻasino i le sili ona alualu i luma auala mo le faʻagaioia pepa pepa mea. E le pei o le palealii masani ma le tusi lesona poʻo le eletise, o le laser tipiina o le palu o mea, faia ai pepa faigata ma mamanuina, teuteu auiliiliga. Na mafai lea ona tupu ona o le mafiafia mafiafia o le laser utupoto, o se supa o le milimita, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o masini masini ma le komepiuta komipiuta.

Lelei o le plywood gaosi ma le laser:

Foliga o le laser tipi Plywood

Lelei o le Plywood Togafitiga ma Laser: O pito o le tipi ua maua lelei ma lamolemole, leai se mea e manaʻomia ai taumafaiga faʻapitoa.

  1. O le maualuga-malosi ray o loʻo faʻasino i luga, aveina o se fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi. Ona o le malosi malosi i le vevela i le tulaga o le fesoʻotaʻiga o le fafie ma le utupoto, o le mea e faʻaosofia ai, o le mea e mafua ai le isi.
  2. O pito o le tipi e matua manaia tele, o le mea e taua tele mo le tipiina o le tatalaina o le tatalaina o auiliiliga laiti ma togitogiga. E ala i le maualuga-vevela o le vevela i le pito o tipi, e liliu mai sina pogisa.
  3. Ina ia mafai ona tipiina le tagata 'au, e le manaʻomia le faia o taumafaiga faaletino.
  4. E mafai ona e faia se ata faʻapitoa pe togi - mo lenei mea ua lava le i ai o se ata faʻatusatusaga ata.
  5. O le lelei o le laser tipi e faʻamoemoeina o fea fafie na faia o Plywood. O se tulafono, o le mea ua afaina ai mea e sili ona lelei o fafie e sili ona tipi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

Faatasi ai ma le fesoasoani a le laser tipi, e mafai ona e faia:

  • tipiina i lalo uma avanoa o avanoa eseese e tele mai le pepa mea;
  • lalagaina ma meaalofa;
  • elemene o le teuteuina o le tele o sui ma totonu
  • folasaga ma ni mea vavalalata;
  • Eseese mamanu ma mamanu.

Meafaigaluega mo Tlywood Togafitiga ma Laser

Laser tipiina o loʻo faia e faʻaaoga ai masini faʻapitoa masini faʻatonutonu, i le mamanu o le kesi kesi o loʻo faʻaaogaina.

Foliga o le laser tipi Plywood

Polokalame mo le fafagaina o le kesi faapopoleina i le laser tipi vaega.

E le auai moni le tagata i le faʻagaioiga - ua otometi ona otometi. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le kopi o le mamanu filifilia i le Memory card, faʻapipiʻi i le masini pulea le iunite ma faʻatali seʻia oʻo i le masini tipiina mea faʻapitoa. O lenei faiga e faia vave ma e le masani ai.

Mo le faʻaleleia o le lelei o pepa o laʻau, vagana masini, fale moe ma feula faiga e mafai ona faʻaaogaina. Chilirs o loʻo faʻaaoga e faʻasusu ai le flass ma le kesi. E aofia ai se vai pamu ma le le mautonu (freonrant (freon), e le faʻatagaina le vevela o le vai o loʻo faʻailo i totonu o le chiller i le chiller. Tosoina ma le agi o faiga o le a fesoasoani e aveese oloa aoina ma mulimuli ane malulu mai avanoa. O lenei faaitiitia le tikeri o le moliaga (pogisa) o le pito o le tipi.

Ma masini malolo, ma o le laser tipiina o palu o paliwood, e le mafai ona aoga. Faia i Bricutifts, latou te le mafai ona aumaia le mana aser PERAS, maualuga le malulu ma le mana, lelei masini talafeagai o elemene uma.

Laser e tipiina Plywood maua le maualuga atoatoa o le muamua mamanu. O vaega matagofie mai Plywood e mafai ona teuteu e le sili ona faigofie i totonu, o loʻo tuʻuina atu se paolo o le fiafia ma le poto. Afai e tatau, e mafai ona faʻaaogaina e nana ai ni faʻaletonu, faʻamafanafanaina o moli poʻo isi inisinia fesoʻotaʻiga. Fuafua i luga o le ata tipi, o lapisi e mafai ona toetoe a le mafai ona faʻalavelave i le maualuga o le faʻamamaina ma le ea o nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga mo le filifilia o le vevela-puipuia kelu mo le feagai ma le magalafu

Faitau atili