Tusiaina le malamalama o le auupega

Anonim

O le ata o le ata o le storeding o sclands o fale e masani ona faʻaaogaina i atunuʻu ese. Peitaʻi, o potu iloga ua leva ona vaʻaia lata mai o le fale teritori. I le amataga, o faletalimalo taʻitasi, falefaigaluega o pisinisi, fale, fale fale faʻatau na amata ona iloga. Ua amata nei ona amata toso maia le osofaʻiga o mea o i luga o fetu ma o latou lava lima ma o latou lava lima, ina ia faʻaalia ai lo latou siviga ma tu i totonu i le tele o fale faapena. I lenei tusitusiga, sa matou filifili e taʻu atu ia te oe le ituaiga o ata tifaga o lo o faʻamafanafanaga, manaʻoga ma faʻapipiʻi metotia.

Tusiaina le malamalama o le auupega

O a ituaiga o ata o le ata

Muamua, ou te manaʻo e amata i le a le ituaiga moli o moli o loʻo i ai. Matou te faia lenei mea ina ia mafai ai ona e iloa le sili filifiliga mo oe lava. O le mea moni, o auala e faʻamalamalamaina ai fale fale e mafai nei ona taʻu o se aofaʻi tele, o mea uma e faʻatapulaʻaina e ala i manatunatuga. Ae ui i lea, mai ituaiga autu e mafai ona tufatufaina:

Pito i lalo o le fale

O ia malamalama e talafeagai mo tagata e nonofo i le vaega tumaoti. O lansters i lenei mataupu o loʻo faʻapipiʻiina mai lalo ifo poʻo le pito i luga o le fausiaina. O le galuega o le moli moli o le nanaina o mea faʻaletonu pe faʻaalia foliga o le fale.

Tusiaina le malamalama o le auupega

Faatumuina o le Malamalama

O lenei filifiliga e le mafai ona faʻaogaina mo fale tumaʻoti, aua o le malamalama mai lanks o le a susulu uma i le tulaga lautele. O le mea lea, e leai se tasi na te moe, ma tatou fai faʻamaoni, o lenei lomiga o le pito i tua o le a le faʻaalia pea le fale i le itu pito sili ona lelei. E talafeagai mo fale faʻapitoa, maaʻai ma isi mea taua.

Tusiaina le malamalama o le auupega

Ui natia

O le sailia o fale o fale e mafai ona taʻua patino, ae e pupula ma e le masani ai. Plu, o lenei malamalama e mafai ona faia na o oe. O ia malamalama e mafai ona vaevaeina i le tolu ituaiga:

  1. Ataata o fale. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina laʻei alavai faʻapitoa.
    Tusiaina le malamalama o le auupega
  2. Faapagatasi. E mafai ona faʻatulagaina e faʻaaoga ai se taʻe masani taʻiala e 220 volt. Faʻapipiʻi i luga o le fale, faitau le Mataupu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le 220 Volt Taliaina le Foi.
    Tusiaina le malamalama o le auupega
  3. Colorodynamic. Lea e mafai ona e liliu i luga o ni lanu faʻatasi, ae e le talafeagai atoatoa e faʻaaoga ai le moli o lenei ituaiga. E sili le aofia ai naʻo naʻo aso malolo.
    Tusiaina le malamalama o le auupega

Tusitusiga i luga o le autu: pusa i lalo o pateta i luga o le faapaologa

O le faigofie o le auala o le faia o le tele o le tusiaina o le moli o le fale ma le kiina mai le 220 vots. O lenei filifiliga e avanoa mo tagata taʻitoʻatasi, ma o le tau o lea fusia o loʻo tausia i se tulaga maualalo. O le mea autu o le mafaufau i le auala e faʻasaʻo ai. O lea foʻi le mea e tatau ai, e le manaʻomia le faia o faʻatonuga i luga o le moli, o le a matou talanoa i lalo ifo.

Lamepa mo ata tusiata

O lenei o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e filifili ai moli mea saʻo mo le fofo. O lenei la ua avatu ia i latou:
  • O le tikeri o le puipuiga e le tatau ona itiiti i le IP
  • Moli masini e tatau ona tamaoaiga.
  • Taumafai e filifili masini ma le faʻamoemoeina o masini, aua e mafai ona latou faʻalavelaveina i luga o le auala.
  • I le taimi o le faʻatinoga e tatau ona i ai ni faʻafitauli. O lona uiga, pe a fai o mea uma e mumu ai pe le toe faia le mauga - sui vave.
  • O le pupula e tatau ona feololo. Aua neʻi e aulelei pe le malie, o le a foliga leaga uma o se iʻuga.

Manatua! E manaʻomia le faʻatinoina o lou malosi pe a fai e faigata ia te oe le faia o se faʻamoemoe, ona le sili ai lea o le mea sili. Afai e te faia mea leaga, o le a foliga mataga, ae o mea uma e tatau ona e malamalama i ai.

Tusiaina o le moli o femalagaiga: mamanuina

Aua neʻi galo o le tagata faigaluega faʻapitoa e faia se mea ese. Ioe, mafai ona e faia mea uma oe, aua e te manaʻomia le faʻaaogaina o polokalame mo le totoina o le malamalama. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia i latou e mafai ona e faia le faʻalavelave o le fale ma moli atu ia i latou. Vaʻai Ata Faʻataʻitaʻiga e faia polokalame faʻapitoa:

Tusiaina le malamalama o le auupega

Matou te fautua atu e vaʻai i lenei vitio o le a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona faia le faʻapipiʻiina.

Ma aua neʻi galo e faitau le tusitusiga e uiga i le: Faʻafefea ona faʻapipiʻi lamepa i luga o le auala.

Faitau atili