Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Anonim

E tafafao mai, o le faʻafitauli o paipa o paipa i le faletaele o se tasi o sili ona taatele i aso uma o le olaga.

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Ata o paipa uaea i le faletaele.

Fuafua i le ituaiga paipa na e maua (palasitika poʻo le metallic), e tele filifiliga mo le latou toe fausia ma ou lava lima.

Uluai faalavelave tutupu faafuasei

E masani ona paipa, aemaise le palasitika aemaise le palasitika, latou te le o mai i le setete o le maileia. Latou te le pa, aua le pala ma aua le gagau. Ae ui i lea, afai e te tuʻuina atu mo se taimi umi poʻo le faʻapipiʻi na faia lelei, e mafai ona latou amata taumafai e aliali mai. O le filifiliga sili, o le mea moni, o le sui lea o le paipa ma le feeti solo i totonu. Ae e le mo tagata uma le faila, ma o le a e le vave vave. Ma taofi le tafe o le a taofi pea. Mafaufau i gaioiga muamua ma lenei faafitauli.

Muamua e tatau ona e poloka atoa poloka le alatoto vai. Afai e te nofo i le tuai o Khrushchev o le taimi nei o se mea tele tele, o le a tatau ona e ova le vai i le fale atoa. E masani lava, o togasaga e i ai i lenei tulaga o loʻo i le faʻavae, ae aua le filifilia tele, ae lolo atu tuaoi i le taimi lenei, e mafai ona maua le taimi. E lelei tele na toetoe a le isi potu uma ei ai a latou atā e faigofie ona tapunia.

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Polokalame o le soloi i totonu.

E manaʻomia le poloka vai malulu ma vevela foʻi, o le mea lava lea. Ma e tatau ona e faia vave i se mea e mafai ai. O le mea lea e taua tele ai le mafai ona maua i le vatita i vapeta. Ma afai ua uma ona e mafaufau i le suia o paipa, ia e tausi i le faleuila e faapipii i le faleuila latalata i le faleuila. O le a faigofie lava ona maua ma vave le ulufale atu ia i latou.

Afai na siosia o ia i afā ma tafe mai le vai, o se faailoga lelei. Ma, ua leaga le paipa i le alatoto. O lea ua tumau le valaauina o se tagata taalo ma ave le fofo i le faʻafitauli i lona lima poto masani.

Ae e iai na tulaga i le taimi na tafe ai le paipa i lalo o le faletaele i se nofoaga o le a le mafai ona tuuina atu e le valeni. Se faʻailoga manino: O loʻo faʻaauau le tafe o le vai pe a maeʻa ona faʻaalu. I lea tulaga, e tatau ona e faʻatino nei galuega mo faʻalavelave faʻafuaseʻi! I le taimi nei, o le a e faʻatali mo lona taunuʻu, e tatau ona e tuʻuina atu soʻo se koneteina i lalo o le ala i lalo o le alafau ina ia o uma le vai.

Mataupu i luga o le autu: Trelev i totonu: Viptuge ma Aso Nei

O le isi filifiliga o le le tumau le tumau o le vai o le ulo i le laulaufaiva ma le rag. Ae o le koneteina o le a suia ai. E mafai lava ona e ave le paipa ma scotch i le latalata latalata i le mafai. Ma ina ia mafai ona talitonuina le ie poʻo le tuʻinanau, e mafai ona e ufitia ai sina tamai laupapa i le matagi. Uma le paipa papeti na fausiaina i lalo o le faletaele e tatau ona fufulu solo i luga o ieie e le o le le mafiafia o latou tuaoi ae le faia ni faʻafitauli atili.

Le tumau le le tumau o le vaivai o le auvai ma o latou lava lima

E tupu pe a fai o le mafuaʻaga o le o le paipa i totonu o le paipa i le faletaele e le matua mataʻutia ma matuia, o lea e leai se mea e manaʻomia e suia le paipa. Ona mafai lea ona e taumafai e aveese le faʻafitauli ma oe. Aua o loʻo i ai fofo e lua: malulu le vaʻai poʻo fusi.

Filifiliga tasi - malulu o le toto

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Polokalame o le malulu o le ufitia paipa.

O lenei o loʻo i ai se aoga aoga i aso uma o le olaga, lea e taʻu le malulu o le faʻamalulu. E le mafai ona avea ma se talosaga o ni tomai faʻapitoa ma tomai o tomai o loʻo avea ma faʻailoga sili o le ufiufi, pei o uʻamea, tioata, palasitika, laupapa ma isi. O le malulu o le totoga e talafeagai lelei i le mea e le o le paipa i lalo ole paipa i lalo ole maea e le tele, ae na o le mou atu.

A o lei faatinoina ia mau, lofituina le vai ma tuu i luga lima o totigilima chaniti. Ma ia mama lelei le nofoaga o le faaleagaina o le paipa, pei ona leai se pefu ma le palapala. Matamata le paipa mago ma le fausaga ma le faaeteete i luga ma acetone po o le ava malosi. Ina ua mavae lena, aumai le uepefu (so-taʻua o punches) mai le afifiina ma fetaomi le paipa surfortation site. Sili ona lelei, afai e faia e se tamaloa. Pe tusa ma le 20 minute, faʻamaufaʻatasia o le a tuʻuina atu le faʻasoa ma le laufanua. O le a na o le a ou faʻatali teisi laʻititi ma ufiufi i le vali.

Filifiliga lona lua - Clamps ma fusi

O le isi mea e tutusa lelei e tafiesea ai le faʻafitauli o faʻasologa ma ou lava lima o se patipati pe fusi. O le alalaupapa e faʻaaoga pe a manaʻomia mo sina taimi e faʻaalu ai le vai o le vai o loʻo i totonu o le paipa (masani mo le tele o aso). O le fusi e faʻaaogaina i le tutusa mataupu, faʻapea foi ma le faʻamalosia o taimi uma o loʻo alu pea i luga o le paipa.

Mo le toe faʻaleleia o le paipa ma le fesoasoani a se ata o le a e manaʻomia ai se ofu uʻamea masani, e mafai ona taugofie e faʻatau i luga o le maketi pe i soʻo se fale o le tamaoaiga, ma se lapisi. E le gata i lea, o se fasi paʻu e tatau ona oʻo i le 2 taimi sili atu le leaga o avanoa. Afai o le faʻafitauli e tatau ona foia faanatinati, e mafai ona e faʻaogaina le uaea masani ae le o le alalaupapa. Lafoai vai. Faʻamama le nofoaga o le faʻaleagaina o le paipa ma solo mago. Ina ua maeʻa, fetaomi malosi le paʻu i le mea na faʻaleagaina ma faʻalelei i le tele e mafai ai e le alalaupapa poʻo le uaea.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le vai o le acrylic e faia oe lava

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

O le ata o le ata o se uʻamea uʻamea.

E tuu ai le fusi i luga o le paipa i lalo o le faletaele, e tatau ona e muamua faatauina. Ua faʻatau atu nei i le taimi nei e tele paʻu mo paipa. Mafaufau e tatau ona iai le pei o le tamai ma na faia i mea e susu susu. O le filifiliga sili ona lelei e mai le fiberglass. E masani lava ona filifilia fusi e le lapoa o le paipa. Ae o lona lautele e tatau ona i ai i se isi mea 7 cm sili atu faaleagaina avanoa. I lenei tulaga, o fusi e i ai le umi umi tipi, ma o lea e tuʻu i luga o le paipa.

Ae e te leʻi faia se fusi, tago i le vai alatoto, solo le paiko mago ma, pe a tatau ai, faitau lona luga. Momoli le paipa ma fusi i totonu e totonu o le EPOXY e resin poʻo le purie Sporproof Glue. Sa tuu ma le faaeteete le fusi i luga o le paipa ma faʻasaʻo le uʻamea o le paluga malosi. Fuafua i luga o le lautele o le nofoaga na faʻaleagaina i luga o le paipa, e mafai ona e faʻaaogaina ae le o le tasi lua pe tolu o sipi. E taua mo le sili atu le talitonuina. I le lua aso, a faʻamamaina le kelu pe toe sua uma, e mafai ona e tatalaina le alatoto ma fiafia i le faletaele.

Aveesea o tamai paroe o uʻamea pape

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Matagaluega ata o uʻamea uʻamea.

E tupu foʻi na faia le faʻaletonu o loʻo faia i luga o se paipa masani. Ma o loʻo e le manaʻo e sui naʻo le paʻu i luga o le palasitika poʻo le le lava o tupe mo ia. O se tulaga lea e i ai foi se lelei sao. Ae i ai gaioiga i mataupu na fausia ai le polofesa i luga o le paso-uʻamea oso (o le-e pei o le tamaʻi faletaele, fula "e aunoa ma le vai. Ioe, i lea tulaga, e mafai ona e faʻaogaina se siʻosiʻomaga masani. Ae afai e te mafaufau, o le mea ma le tele, e le manaʻomia tele lenei. E mafai ona faʻateʻaina le faʻalavelave i se auala faigofie, ma le fesoasoani o le masani masani.

O le faia o lenei mea, muamua tapuni le vai ma fufulu le paipa. Ona ave ma le mapusaga ma le faaeteete le nofoaga o le faaletonu. Oso i le pefu ma susu le laualuga. Ave sina laititi o le sima ma le faʻaaloalo le sima ma tuʻu i le nofoaga o le tafe i luga o le paipa. Ina ua maeʻa ona susu le faʻafitauli, faaee atu atili. Fai, o le a le umi o le ofu. Ona o le mea moni o loʻo faʻafeiloaʻi le siusitai ma uʻamea, o le nofoaga o le elefaoga o le a tuai atoatoa ma e le tafe.

Mataupu i luga o le autu: Bay Hose mo le fufuluina masini

Afai e sili atu le ogaoga o le faʻafitauli ma i luga o le lafo o uʻamea uʻamea, ae le o se FISUula, ae o se taʻe, ona e tatau ona e faia se kesi ma le siʻosiʻoina o le fusi ma le siʻosiʻoina o le fusi. Sui se vaega o Bfuguta le sima ma le tele o taimi. O lea e sili atu le talitonuina o uaea. E tatau ona maitauina o le aveeseina o le faaletonu i luga o le uʻamea i totonu o le faletaele ma le fesoasoani o le faʻamalieina e tusa o le tolu aso o le a uu. Naʻo le mea e mafai ona e faʻaaogaina le siʻitia.

O le isi auala e faia ai le uʻamea paipa e le o le aoga, o le fufulu ma le paʻu paʻu. O le a e manaʻomia se faʻafitauli tau fomaʻi poʻo se paʻu e mumu mai le potu taamilosaga. Ona e fufuluina lea o le nofoaga o faleoloa i lenei gaioiga ma nonoa uma uaea. Aua e sili le faʻatuatuaina, e fautuaina e agaʻi ile SPACT SACK SPASE MA SE Fusi ma vali i le suauʻu vali. Ae afai e tafe le paipa i le mafiafia o le taʻele i le taele lava o ia, e le talafeagai lenei metotia.

Lolo i lalo o le faletaele

Ae a pe a tafe le faletaele le paipa?

Polokalame o le gaosiga puipuiga faiga.

Afai e tafe ifo le paipa i lalo o le vai taele, tuusao i le va o le alavai lava ia ma le husssak, e manaʻomia le faia o lenei. Sa tatala lemu le paipa mai le alavai, muamua-gagau le vai. Leiloa, ia mautinoa o le vai e le tuʻufaʻatasia i totonu o le fola, ae i totonu o le koneteina. Ina ua maeʻa, faʻamama le paipa ma le pulumu mo fagu. Ae o le filifiliga lelei o le a faʻaaogaina pea le pulumu o le fufuluina o le fufuluina mama, lea e mafai ona faʻamamaina ma faʻaputu. Ona ave lea o le lamepa moli ma mafanafana ai le houghs o le paipa, ona o le alavai. Matou te faia seia pa le taofi. O le a avea ma faʻailoga moni na faʻamaualuga le susu atoa. Matou te ave le oneone ma mama mama uma i luga o le hussac ma plum.

Ina ua uma lena, solo lelei solo mea uma ma se ie mago ma pagealy le ACETOne. I luga o le pito i lalo o le hussak ma i luga o le paipa lava i le taui ma le mea tatou te faaaogaina ai se muamua-sili-sili. Ona matou faʻaaoga lea o le Houssak i le pito i lalo o le taele, sa oloina nei mea uma ma se mea matuitui. Aua neʻi galo uma vaega fou e toe misia ai le sili. Ona faʻatautaia mausali lea tulaga i luga o le fausiaina o Polythylene. Ina ua maeʻa galuega uma, e manaʻomia le faʻatali le 48 itula seʻia oʻo le mamago ma tago i le polythylene, ona mafai lea ona e faʻaogaina le faletaele. Afai e saʻo mea uma, o se "o se" mamanu "o le a tumau oe le itiiti ifo i le 5 tausaga.

Faitau atili