Summer umukuka, ata

Anonim

O tagata alofa e faʻaalu le taumafanafana i le fale, e fiafia e fai se taumafanafana umukuka i luga o latou togafiti. I totonu o se umukuka, ua lelei ai le alu i le taimi ma aiga ma au uo, fiafia i fesoʻotaʻiga ma meaai na sauni i luga o se afi mumu po o se mea. O Coassi Cissines e faigofie i la latou fuafuaga, latou te faia se taua taua o lau '' upega tafaʻilagi. O mamanu faaonapo nei e ofoina atu se tele tele o le taumafanafana o le taumafanafana.

Tausiga o le taumafanafana

Summer umukuka, ata

O 'au e manaʻo e faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi o a latou togafiti, atonu e fiafia i le umukuka faʻataʻitaʻiga o le "cuisiine de Luxe." O le ata o sea umukuka e aulelei tele i le faigofie ma fetaui lelei sitaili. O le umukuka lea o le taumafanafana e aofia ai se vaega o le tino, o le a aofia ai le tolu puipui na fausia mai sima poloka ufiufi i paepae paepae. I totonu o le taumafanafana umukuka, o loʻo faʻapitoaina pa puipui e se maʻa masani. Faʻamuga lea o faʻailoga faʻapenei e lua-tie taualuga, o le tumutumu o le mea lea e fai i fafie. O se mea e le masani ai o le umukuka e mafai ona faʻaopopoina i le ammp paolo na faia o fafie, ma lanumeamata vase ma teuteuga o mea toto i lalo o pito. Na sosoo ai e mafai ona fesoasoani i lou pule. Ina ia tuʻu le Paraier i se tasi o puipui poʻo le fausia o le barbecoue, ma totonu o le laulau ma nofoa.

Ina ia o lau taumafanafana umukuka fatuina le taufaasese o se tele avanoa ma le sili ona malamalama e mafai ai, fai faasoesa faamalama ma lanu tioata. Afai o lau vaega o lau palu o le sikuea lapoa, ona mafai lea ona e tuʻuina se faʻatafunaga a le umukuka i autafa o le umukuka.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

Ia mafaufau nei i le cuisiine i le ituaiga o ituaiga. O lenei tali o lenei fofo e talafeagai mo le mafai ona maua, e fiafia i gaioiga i fafo i le ea fou. O lenei umukuka faʻataʻitaʻiga o loʻo fai ma sui o potu e lua. O le tasi potu e faia i le foliga o se fale laupapa, e puipuia mai timuga, malulu ma savili faamalama ma se faitotoa. O le potu lona lua o se avanoa matala e fetaui lelei mo le fiafia i nofoaga i luga o le aso mafanafana o le taumafanafana. Filifilia o le taumafanafana umukuka i le atunuu sitaili, e taua aua le soona fai i totonu ma vaega laiti ma fai se sili atu fiafia avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Valentine ia Fepuari 14 ma o latou lava lima (43 ata)

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

Summer umukuka "mo le lua" e atoatoa mo tamai o taumafanafana fale. E pei o se fale laupapa o se tino octalanal foliga i le tele o faamalama ma se tamai potu, o loo i ai se tamai laulau ma lua pa. Faataamilo mafai ona teuteuina i le teuteuga vailaau ma vaomatua faia se manatu alofa o le taumafanafana umukuka.

Faʻateleina le fiafia i le Sipaniolo i Sasaʻe tuufaatasia o loʻo fai ai le tele o le taumafanafana, toe faia lana ituaiga Pagoda. O puipui o ia o sea umukuka e faia i sasae o tu i luga o le ituaiga o sikuea-sela, glazed faapitoa filifilia paepae-matau. O le umukuka e i ai le enaena enaena enaena, o loʻo faʻamamafaina ai le paʻepaʻe o le paʻepaʻe. I totonu o le totonugamau e mafai ona fesoasoani i heeroglyphs, fala, taisa i le ituaiga o lamepa. O le faia o se ie i sasaʻe, e taua le faʻasaoina o le malosi ma le alofa tunoa o ituaiga o tagata Saina ma aemaise o aganuu.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

Afai o lau 'upega tafaʻilagi o loʻo feagai ma le faʻatamala - o le vaituloto, le vaitaʻele, o le vaitafe, o le vaitafe poʻo le sami, e talafeagai mo se matagofie faʻataʻitaʻiga o le taumafanafana. E le pei o isi fale, o le umukuka o loʻo faʻapipiʻiina i luga o tamai faaputuga, o le mafanafana lea o le taumafanafana o loʻo faʻatupe i luga o le eleele i luga o le zero.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

Toe faia fale o meaai i totonu o lana fuafuaga, taumafanafana umukuka i fafo e masani ona foliga tutusa se laupapa laupapa i fafo. O le taualuga o tagata e toʻalua o loʻo tausia i luga o le sefulu ma le lua laupapa laupapa. Totonu o le tele o le tele o lamepa lamepa. Ole faʻaogaina o le faʻaogaina o le fausiaina o se umukuka o ona foliga le masani ai.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

O tagata alolofa o le National Rusia Franety o le a mautinoa le filifilia o le Suʻega o le Summer Cuishine na faia i le sitaili o Rusia Hut ma ma le URA ARAVA. O le umukuka o se nofoaga lelei tele i lau '' upega tafaʻilagi: o le vaega atoa o le luasefulu-valu sikuea mita. Sa ia te le fausiaina o laupapa laupapa e poloka e se masani ai, o le taualuga e lua, ma aofia ai ma potu lona tolu fesoʻotaʻi.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

O le taumafanafana culaine ua vaevaeina i se avanoa avanoa ma se potu tapunia e puipuia mai i soo se tau. Ua i ai le sifi tamai faamalama ma se faitotoa vavaeeseina le tasi potu mai le isi. O le potu tapunia ua vaevaeina i ni vaega se lua, o le vaega muamua o le fa sikuea sikuea o loʻo faʻaaogaina mo le kuka, o le sekone e faia ai le galuega o le afa sikuea mita. Faʻapea foi i sea pule o loʻo i ai se potu matala ma se nofoaga e pei o le potu tele, e talafeagai mo aso malolo ma o se siva siva.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

Ma o le pito i luma o le taumafanafana umukuka ua taʻua o le "Hermiteout". O lenei faʻataʻitaʻiga e tutusa lava ma le taavaletoso o le tino faʻaleagaina, ma e fausia mai i luga o ogalaau e tasi. O le taualuga e toe fai ai foliga o Shag, i totonu o le nofoaga mo le afi afi. Tau e faʻapipiʻi i tafatafa o le galue malosi, ma o paʻu o manu e tautau i luga o puipui.

Summer umukuka, ata

Summer umukuka, ata

O nei ituaiga o taumafanafana o le taumafanafana e le faʻatapulaʻaina lagona o tagata e ona o nofoaga o le atunuʻu. O tulaga taua o le manuia pe a filifilia se ata faʻapitoa o le umukuka e tumau ai le fofo i le faʻafitauli o le fausiaina o se vevela mafanafana ma le le fiafia i le atunuʻu.

Faitau atili