Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Aisea e te manaʻomia ai se moega o le moega?
  • Faʻafefea ona faʻamatalaina le sisitema mo se moega i le lumanaʻi?
  • Meafaigaluega ma Mea mo le Fausiaina o le Oloa
  • Faʻafefea ona fai se moega o le moega: faia

O le taimi nei, o le tele o tagata e fiafia e faia meaafale ma o latou lava lima. E le tupu lava i taimi uma i se taumafaiga e sefe - mafuaʻaga atonu e sili ona eseese. Autasi vaega tapenaina aitema meaaiga - e mafai ona siva Siti, laulau ma e oʻo lava i le aufaitau moega.

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

O le moega o le a fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o le leai o se avanoa ona o lona faʻamalosi ma ergonomics.

I le taimi muamua, le autilo le galuega ina ia mafai ona faigata ona faigata le moega o le moega, o le mea moni e le faapena.

Ina ia faia ni fasi meaafale, oe manaʻomia le itiiti ifo ma le itiiti ifo muamua tomai mo lenei galuega, faʻapea foi ma le i ai o se manatu o le mea e te manaʻo ai i le faʻaiuga o le galuega.

Aisea e te manaʻomia ai se moega o le moega?

Matua o onapo nei, o le 2-3 Tamaiti, taumafai e maua ni mea mautinoa e maua se ituaiga o moega. O se mea taua o le filifiliga e mafai ona taʻua o le mea moni o le tele o meaafale i totonu o se tamaʻi-siʻusiina fale o loʻo mafai ona e faʻaolaina avanoa. O le uluaʻi tulaga o le mamanu o se tulaga taua foʻi - soʻo se potu e faʻaaoga ai le moega o le moega e le mafai ona lipotia e le na o mea faigaluega, ae foʻi o se tulaga ese foi. O se tagata poto masani o le moega o le lua - O loʻo i ai ni ituaiga e fai ma sui o le tulimanu o tamaiti atoa, le mea o loʻo i luga o le moega. I le uluaʻi ata o ia o loʻo i ai se pusaaiu, o se kesi, ma isi elemene e mafai.

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Tamaiti o le a sili atu ona fiafia i ai le latou moega-lua-tala, ona i lenei mataupu o tamaiti uma lona lava avanoa.

E ao ona matauina tatou te manatunatu i ata i nofoaga eseese o moega o ou moega, e puʻeina, fanau e viviʻi. O nisi matua talitonu o tamaiti e manaʻomia le maua o se aoga aoga i totonu o le potu - pe a na o le "fola" e le o vaevaeina i le va o le tasi i le isi tier, ma na o le lapotopoto a latou faiā a latou lava.

Afai o le a e mafaufau i le filifiliga o le faʻatauina o fale moe, mafaufau i le mea moni o se paʻu maualuga-maualuga o le a taugata tele. Ma sa masani ona mafua ai ona mafua ai le masalosalo o meaamamao le tele o masalosaloga e uiga i lona talitonuina. O le moega, ua fuafuaina mo tamaiti, e tatau ona filifilia latou te iloiloina le malosi ma le mautu. O nisi o matai o le fale e faʻatulaga lava laupapa faʻa tolu mo latou fanau, ae, e tusa ma le matai o polofesa, o se moega o le tolu fola o loʻo tele lava.

Mau i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga o lanu: pupuni i lanu pepa - filifiliga mo le lelei mamanu

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻamatalaina le sisitema mo se moega i le lumanaʻi?

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Bunk Looyy cirgie.

Aʻo leʻi fausia se moega ma ou lava lima, e tatau ona e faia se poloketi o le lumanaʻi oloa. Filifili i le nofoaga i totonu o le potu e matiina o le a e faʻapipiʻiina le fausaga. E manaʻomia le mafaufau i le nofoaga o le startic stargacase, o le a tapunia i le fogafale lona lua. O lenei faʻamatalaga o le a fuafua ai mea o le a sili ona manaʻomia mo se moega.

E tatau ona tatou amanaia ni taimi. O le aofai o itu o le lumanaʻi oloa e tatau ona fuafuaina sili atu nai lo potumoe, o le mea lena, o le maata, 8 cm i le umi ma 10 cm i le lautele. I le isi itu, lea e tatau ona faia se staircase tūsaʻo, 4.5 cm e tatau ona faaopoopo atu i le tapulaa seti. O le moega moega o le a faatuatuaina pe afai e te le fuafua uma faaeteete tapulaa talafeagai.

A faʻamatala uma tapulaʻa i luga, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i le maualuga o le lumanaʻi moega. O le faʻavaeina, e faʻavae i luga o le maualuga o le taualuga. A e fuafua, manatua o le potu o le sili atu le malosi o le lagona o 'oa, o le maualuga atu o le tagata. E le tatau ona galo ia i tatou e mafai ona mafaufau tamaiti o le mafaufau e oso i luga o le tumutumu pito i luga. O lea la, e le tatau ona maualuga le ata fuafuaina.

I le va o le SMared ua taoto i lalo o le foloa, ma le pito i lalo o le pito i luga mamao e tatau ona fuafuaina foi ina ia le aoga tele. E mafai ona faʻauia pe a ma le faʻamatalaina pei: o se tagata matua, na totoina i le pito i lalo o le moega, e le tatau ona paʻi i le ulu i le moega i luga o le moega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai foi ona fuafua le aofaʻi o galuega pe a fausiaina se moega, lea ua fuafua e tuʻu i totonu o le potu ma le faʻataʻotoina o le 20 cm, o le umi, o le umi o le 1.8 m, 80 cm lautele.

Toe foi i le vaega

Meafaigaluega ma Mea mo le Fausiaina o le Oloa

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Connk lapopoa o le tino o le moega.

E sili le faia o se moega ma lau lava pine pine. Lagolago ia pepa aloaia:

  • 4x8 cm;
  • 1.8x14 cm;
  • 3x3 cm;
  • 4x14 cm.

O le umi o le umi o laupapa poʻo pa e sili atu le faʻapipiʻi - tusi poʻo le a le faʻamatalaga e talafeagai ma e fia ni vaega o le a manaʻomia. E manaʻomia o se tagata lea na faʻaputuputuina e fau se moega o le lelei lea tomai i lenei ituaiga galuega. E mafai lava ona faafaigofieina le galuega, suia le fafie i luga o le laupapa - o lenei faaitiitia le numera o le tele o galuega-faaletonu - o le a faia ia togafitia le pito mai mea.

E mafai ona fai se moega lua-fogafale lua i ou lava lima e le gata i le lelea, ae vave vave. O meafale na faia i lenei auala i luga o foliga vaaia ma le olo e le maualalo i oloa na faia e le fale gaosi metotia.

O le moega o le moega e tatau ona faatino mai mea silisili. I le faʻaopopo atu i le faʻavaʻa mo le faʻavaʻa, o le a manaʻomia ona e faʻasoa ma mea mo le faʻavae, o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i lalo o le māmā:

Mataupu i luga o le autu: Tile Laumeut: Filifiliga mo le taʻoto i luga o le fola, ata o metotia, Kerisimasi auala ma le faʻaali, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Le tele o le sitaili mo le moega o le moega.

  • Plywood 900x1850x9 mm - 2 ie;
  • PVC Coad Creeb Paipa - 3 fasi;
  • fao 3.5x40 mm;
  • Samala pu;
  • kelu.

A o le i amataina galuega, o laupapa filifilia e tatau ona faia i totonu o le potu e fitu-sefulu tausaga i totonu o le potu ina ia lelei i latou i le le susu ma le vevela vevela. Lenei ua faia ina ia aua le soona faʻapipiʻiina ma e le lafoaʻi.

Ina ia fai se moega o ou lima, o le a ia manaʻomia ni mea faigaluega:

  • sikulukalaiva;
  • hacksaw;
  • maualuga;
  • rofautte;
  • Milling masini mo foliga manogi sili.

Mo le fausiaina o le la i le la, o le a e taʻoto i le motu, e te manaʻomia se laupapa o le 1.8x14 cm. I le tasi o le tur. O le pa, ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai le la o le la, o loʻo maua mai i le 3x3 cm. Mo le gaosiga o vaega o le a faʻamoemoeina i le mea e tatau ona tuu ai le apefai o le a iai le apefai o le a o le pe a e tuʻu le apefai i le mea e tatau ona faʻatagaina ai le apefai o le a le Komiti o le AMPA. auai i se isi itu. E mafai ona e mafaufau i le sili ona masani filifiliga, o le a le sili atu foi le tamaoaiga pe a fai o le sitepu e faia mai le pito i luma, taumatau.

O le a manaʻomia se ata tele - o lona tele e tatau ona 4x14 cm, le nofoaga o loʻo iai - mautu le fausaga atoa i le alatele. Na faia auiliiliga mai le Komiti Faatino e igoa ia Tsargi. E manaʻomia ina ia mafai ai ona avea ma faʻavaʻa mo le moga.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona fai se moega o le moega: faia

Fuaina o le mama ua sauni mo le taoto i luga o le moega. I le taunuʻuga o le taua mai itu uma e lua, faʻaopopoina 2 cm mo le 2 cm - o le a mulimuli ane tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻapipiʻi ai le moega ie link. Ole a le tele o le faavaa. A faʻatau ni mea i luga o le tagata vaai, e mafai ona vave ona e fesili atu e tipi i luga o le masini i le umi o oe. Teuteu, o totoe pe a uma le masini, aua le togiina - latou te mafaia ona o mai.

Woodsed Cunk Wall faia oe lava: Faia

Ata o se moega moega.

Brous 5x10 cm atoa fao - o le a ia te oe le 2 faʻavaʻa mo le moega paʻepaʻe moega. Komiti Faatino 1.5x2 CM Faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le iʻuga, ia mautinoa le faʻavae. A e puʻeina le faʻoloa, ma e manaʻomia le faia mai totonu, mulimuli ma le totoʻa i latou e le ofi i autafa o le itu. I le tutusa auala, faʻapipiʻi i luga o le lona lua faʻavae laupapa mai le 2x222 cm laupapa.

Mai Brusev 5x10 mm faia vae. 2 pa e faʻapipiʻi i le umi e maua ai le iʻuga o le l-foliga foliga. O lea ua tapunia pu mai faapipiiga ua tapunia ma le totini ma totini. O le vae le umi e tatau ona faia ina ia tutusa ma le maualuga o le pa, lea e faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga. Faapipiiina o le fausaga e sili atu ona talafeagai e faatino ai ma le fesoasoani - mafaufau i ai.

Mataupu i luga o le autu: Mafaufauga Eyeliner

I lena, lea e fuafua ai e faʻamalosia le fogafale lona lua, e tatau ona faʻatino le ava i le vae. Fai tutusa i le faavaa ma se laupapa. O lenei o vae o loʻo 'oloina i le vae, lea e lavea ai le uaea ma le fao o le sikulu. Fao ia te ia na te lafoina.

Matou te faamatala le nofoaga o le a iai le fata. Ia faʻailogaina le nofoa i le puipui o loʻo e manaʻomia ai le 'ai o ni pu. Afai e faʻatasi galuega ma se fesoasoani, e tatau ona fetaomi se Bal Lain ma ou lava lima i le puipui, taofi le pito i lalo o le faʻavaʻa. I le lelei ae soli lemu le faʻavaʻa, faʻaaoga le tulaga o le fausiaina. Auai ma se maa kilia pupu e ala i le faʻavaʻa, o se mea faʻapipiʻi ma le puipui - fao ma hexagon ulu o le a fauina i totonu. E manaʻomia se faʻailoga faʻapitoa ma se lapoa talafeagai lelei ma lava umi. O fao e tatau ona faʻasaʻoina lelei i ni faʻailoga faʻapitoa. E faʻapena foʻi, o le faʻapipiʻiina o le fola pito i lalo ua faia.

O le pa e faia i le faasologa mo le tagata moe e sili atu le saogalemu i luga o le pito i luga. A faʻapea o le oloa ua fuafuaina mo tamaiti, ole pa e sili atu ona manaʻomia. E mafai ona faatino mai le 2x10 cm laupapa, faʻasaʻo i luga o fata mai le tele o le tele o le tele o le 5X10 cm. Faʻaseʻe le fao mai totonu. Faʻatinoina se faʻatapulaʻaina mamanu, e tatau ona e tuua le tatalaina e faʻapipiʻi ai faasitepu.

O le apefai mo le moega e mafai ona faʻaoʻo atu pe faʻataoto. Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga mulimuli. Muamua e tatau ona faʻapipiʻi le taʻiala vaega. Ia i latou, ma le 6 mm pulou, laasaga e faamautu ai. O i latou o faʻamau o loʻo i ai se umi tele o loʻo faʻaaoga e toe faʻaaogaina ai le pito i luga ma i le taimi lava e tasi ina ia faʻapipiʻi mea uma i le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega i le moega o le moega o le moega o le moega i le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega o le moega i le moega o le moega o le moega o le laa o le vevela o le laualuga.

O loʻo faʻapipiʻi nei laupepa paie paie i le nofoaga, tuu le pito i luga. E masani ai nai lo le talitonuina mamanu. O le laupapa laupapa laupapa e sili atu ona lalelei ma ona o le a umi, aua o mea uma o le matai na filifili na o latou lava. Faʻapotopotoga ma fao ma fusi agavaʻa, pe a manaʻomia, faigofie ma vave ona faʻamisaina le moega i se nofoaga fou.

Ia faia le oloa, ma o le lanu ma le ata o le laʻau o le a faʻasaoina, o le moega e fautuaina i le atoaga o le matua o le matua 2-3 faʻaputupulaga. Mai lenei fotiaga o foliga o le a alualu i luma.

A mou le lacquer, o le plywood "o le" faʻaupu "e mafai ona lalagaina i lalo o le pito i luga o le fata, lea mo le lalelei e ufiufi ai ma se ie talafeagai. O faʻagaioiga i le laupapa, i le va o le edgeging ma le fiafia e nana ai ma faʻapitoa na toe aumai panels. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, o le fausiaina e le gata o le mautu, ae o le saogalemu atoa mo le faʻaaogaina, o le pito i luga o fata faʻapipiʻi i luga o le uʻamea mo lenei.

Faitau atili