Cradle mo fou fai i ai oe lava: Fonotaga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O ni uiga
  • Tele o fautuaga pe a galue ma se fale gaosi gaosi
  • Tipiina avanoa mo le moega pepe
  • Faataitaiga malosi o le moega pepe

O piliki mo tamaiti fou e mafai ona i ai ni ituaiga mamanu. Tagata matutua manatua pea le moega pepe taofia lē tumau i le taualuga, lea nounted le tasi tasene augatupulaga. O lenei aso ua le toe i ai, ae mafai ona e faia ou lava lima ma ou lava lima, e aofia ai se fausaga laupapa ma faatulagaina i totonu i luga o le au tino vaivai.

Cradle mo fou fai i ai oe lava: Fonotaga

O loo i ai sea ituaiga o moega pepe pei o le: taofia lē tumau, moega pepe i luga o le vae, moega pepe.

O ni uiga

E pei o se moega pepe mo pepe fou, faatasi ai ma potopoto latou lava lima, ua fua laiti (880x825x600 mm) ma nofoia va itiiti lava, ae o talafeagai mo se tamaitiiti lelavava. O le gau fua o le pavine i ona mata, ma e le tatau ona uu e matua le pepe i ona lima, tou te moe ai ma le fiafia i lona moega.

I le faʻatauina atu o ia alavai tafe valevale mafai ona maua, ae e mafai lava ona aoina i o latou lava lima.

Ina ia faia lena sekonotaga mo se tama fou, o mea nei o le a manaʻomia:

Cradle mo fou fai i ai oe lava: Fonotaga

Masini moega.

  • Lautele laupapa ma le mafiafia o le mea e uiga i le 28 mm;
  • O le mafiafia o laupapa laupapa o le 18 mm mafiafia;
  • O le tagi a le alo i le itu o le paluga mo le itu tino;
  • Taamilosaga lapotopoto ofutino;
  • fao;
  • Glue auai;
  • Parquatch eseese.

E galue o le a manaʻomia meafaigaluega:

  • Milling masini;
  • kolama;
  • Agi Harce;
  • Aurocromivik;
  • Vali vaa ma pulumu.

Toe foi i le vaega

Tele o fautuaga pe a galue ma se fale gaosi gaosi

O le saoasaoa o le liliuina o le tipi ua lata i le 30 rpm.

Togafitiga o avanoa e tatau ona amata ile saoasaoa maualalo.

Cradle mo fou fai i ai oe lava: Fonotaga

Ata o le cradle ma fua.

E moni lava lenei mo tofo grooves e sili 5 mm i loloto.

  1. Faatogaina o pito o le tipiina o le tipi, e tatau ona e taumafai ia o lona itu o lona itu o le lautele i le fafie fafie. I le aapa loloto patino, e tatau ona aapa teisi i le faagasologa o le gaoioiga. Ae le i maeʻa le galuega, o le eletise e manaʻomia ona faʻaloaloa teisi ai.
  2. E le tatau ona vave matūa iloiloina tipi milling i le loloto mataafi manao atoa. Ina ia maua pito sili ona lelei, e tatau ona savavali i le tele o taimi billet.
  3. O le pito i luma o le fale gaosi mea faigaluega e tatau ona taulai i ai. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e siaki i taimi uma le falefaʻafemi.
  4. O le faʻatinoina o le misiga o galuega, o le masini e tatau ona oʻo i le laualuga o loʻo faʻagaioia.
  5. Galulue faatasi ma le masini milling, e tatau ona siitia e aunoa ma se malologa, e ese mai e mafai ona tupu le billet.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Toe foi i le vaega

Tipiina avanoa mo le moega pepe

Ina ia mafai ona tipiina le tele o fata mo le moega pepe, o le ata o le cense cardboard na muamua faia muamua. Ona faaee atu i luga o se talita laupapa ma i le fesoasoani a se penitala e liʻo se mamanu, ma taumafai e faia le laina lava ona pauu i luga o le ulī.
  1. Faia mai le rake ma penitala lio e toso uma lio. E mafai ona tuʻuina e aunoa ma le faʻaaogaina o se faʻasalalauga. E faia lenei mea, na o le tipiina i fafo o le tutusa cardboard.
  2. e tatau ona Amata avanoa faaumatiaga i le racks o le moega pepe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona rigidly faapipii le workpiece faailogaina i luga o le laulau o le workbench, i luma e tatau ona tuu le gata i se laupapa mafiafia i ai, ae ia e lolomi ina neʻi faalavelave o le laupapa i le laina makaina. E manaʻomia mo le faʻagaioiga o le tatalaina o le masini eletise eletise.
  3. Ina ia mafai ona fai le moega i o latou lima ma o latou lima, o mamafa uma o fusi e tatau ona gaosia e se fale gaosi gaosi. O loʻo faʻamauina i luga o se masini faʻapitoa sifi masini, o loʻo aofia ai ma le tipi.

Mo le gaosia o faʻamatalaga o le moega o le moega e ave ai se ie faʻafilemuina ma pipii i luga o laupapa luga, tuu i latou latalata i ai. Ona tuu lea ia i latou le laupapa ma le fesoasoani a CLMPs malosi seia atoa le matutu faamago le kelu.

Toe foi i le vaega

Faataitaiga malosi o le moega pepe

Cutlery e filifili i le avanoa faaiuga o le moega pepe o le mataafi ma faaofi i latou glued e ie fata mafiafia. O fata o le cradle o loʻo fesoʻotaʻi ma 2 laupapa, o le a le pito i lalo. Uma le palepa ua faʻapipiʻiina le tumau i le fesoasoani a le auvae e faʻamalosia e le glue. O loo tu o le moega pepe ma faalava crossbars ua mau le va oi latou lava ma fao.

  1. O paʻu o le auvaʻa o loʻo fesoʻotaʻi i luga o le kelu ma toʻotoʻo ma fai le faʻatapulaʻaina o upega upega. O tua o le moega o loʻo faʻapipiʻi foi i vaitau.
  2. Toleniga, o le lapoa o lea e tutusa ma le lautele o le seleseleina laʻau laupapa, na ma tietie le faamoega i vaitaimi tutusa, e le pa mo le lattice a faapipii i latou.
  3. A tightening racks ma alataloto, e tatau ona mago fao i le laupapa i se loloto o le 1 cm. Ae muamua, e tatau ona faalautele le sao itu o le pu i le lautele o le pulou. Nai lo le pu, faʻaaoga polo polo ofu i luga o le tui.
  4. O le moega o le moega e toso ai le okapi ma le isi i le scotch.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga ma Tulle: Filifili Foions ata

I le poloaiga mo le moega pepe, ma o latou lava lima, sa matagofie ma saogalemu, e tatau ona lapotopoto tulimanu protruding uma o le moega pepe. Ona vili lea i luma i lalo o loʻo sauni ai laupapa laupapa ma ∅ 50 mm, pu e saʻo ma tuu i luga o le itu o le moega pepe o le moega pepe o le moega pepe o le moega pepe. Mo le lalelei, e mafai ona e usitaia ata eseese. O le aofaʻi faʻalagolago i manaoga o le Wizard.

Faitau atili