Valivali mea sili i totonu o le fale - laupapa fatu

Anonim

O le tele o mea na maua mai i le tele o laupapa, lea na aumai mai le laʻau i le igoa e tasi, fai mea faigaluega, moega, moega, umukuka) ma arst). Apalai mo le gaosiga o vene, USSP. Valivali Meaalofa (mataina o le fefiloi ma tsavo), o le na mauaina lona igoa i le mamalu o fafie, faʻaaoga le tele o fatufatu pe a maeʻa le fale.

O le a tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma isi lanu, talafeagai mo toetoe o soʻo se nofoaga.

Valivali Toe Faatasi

I aso nei, o le toʻatele o kamupani na ofo e faʻatau oloa lea e faʻataoto mai i fafie tele. E mafai ona avea ma pusa o 'olo, a puipui, tamaiti ma tagata matutua o tagata, penitala ma se potu komepiuta poʻo se laulau tusi, moemiti. Laminate ma Linoum o loʻo gaosia foʻi, faitotoʻa faitotoʻa. E oʻo foʻi i ni faaputuga ma fesuiaʻiga faʻavave atu i lalo o le laau. Lauiloa ma ia lava-anoanoai ata o le lanu sili. O ia lava o le ata o le tagata lava ia e le taugata, ae foliga manaia.

Valivali Toe Faatasi

Faʻafefea ona maua se faʻamanatuga: RGB lanu

I le pasene faʻaupuga, o le RGB lanu e aofia ai le 40% o le mumu, 33% lanumeamata, o le isi o le rgb pa'ū i le lanumoana. Tulafono aloaia: # 645452.

Laulau rgb.

RGB.aoga
Rgb i le octal system144, 124, 122
Rgb i binary system01100100, 01010100, 01010010
Rgb i le pasene39.22%, 32.94%, 32.16%
Decimal code rgb.100, 84, 82

Valivali Toe Faatasi

E i ai le lanu suiga: Tpiso, ma isi. O le lanu o le taugofie o togafiti. E i ai pupula ma pogisa.

O le lanu o mea e taua e taʻua o lanu enaena ma ona foliga e le o iai se ata e tasi ma tutusa le fausaga o fafie.

Valivali Toe Faatasi

Faʻaaoga i totonu

O le lanu sili i totonu o le totonu e faʻaopopoina, o nisi taimi o ni faʻamatalaga le talafeagai: taugata ma lotoa, oa, oa ma le faʻatagaina. Meafaitino fua mai lenei fafie e faʻatau e le faʻatagaina e le o tagata uma e tusa lava ma le manuia tele.

O le lanu vineang e mafai ona tutusa ma le enaena ma auro pe enaena ma lanu uliuli. O loʻo iai le lanu viole, sukalati, isgsont, burgundy ines faigofie, o Tsavo ma le faʻaleleia, lea e foliga matagofie i luga o laupapa laupapa.

Valivali Toe Faatasi

O se lanu lanu o RGB e fausia ai se lagona o le mafanafana, o se lagona toʻafilemu. O le lanu e le masani ai ma atoatoa faʻatasi ma se lua lanu o ata ma isi papa o le laʻau: o le oa gatatino, o le oak, Asher, Asher, Ald

Valivali Toe Faatasi

O le potu malolo

O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le lanu o le faʻatasi o le faʻatasi o le potu malolo o le a faʻamamafa mai ai ia gafa ma le mautu o 'au o le fale. E mafai ona faʻaaogaina ni vailaʻau taua i le fola o le fola. Atonu o se mea masani a le paqut pe teuteu i lalo o le sili atu o le laminate, linoleum.

Mataupu i luga o le autu: kalafi uliuli ma paʻepaʻe: lanu faavae (+45 ata)

Valivali Toe Faatasi

Tutusa foi, ma meaafale. Tele o tagata gaosi oloa tele gaosia oloa mai le LDSP (o le tagata lava ia o loʻo faʻaaogaina foi), i luga o le pamu e pei o laʻau moni. Aofia ai ma ele ele o Tsuvo ma le fiafia. Wooden Boodrobe, penitala mataupu, pusa o mekasini poʻo komepiuta kesi, kesi tusi o le a lelei lelei i totonu pe a fai e eseʻese mai le fola o le fola o le fola. E fautuaina le faʻaaogaina o le lanu linoumu poʻo lemei, ma le meaafale ua faʻapipiʻiina mo ni moli tama tane (zebrano, maualuga, susu susu).

O se fofo sili ona manaia o le a avea ma faʻaaogaina o meafaitino o le Kerisimasi (mafai ona avea ma faʻasao-tulafono, o le potu, o se laulau, se ie puipui, o se laulau e le masani ai.

Valivali Toe Faatasi

O Rosetisi ma fesuiaʻi i le tele o faʻamanatuina o le a toetoe lava a le toeititi toetoe a le mafai ona le mafai ona faʻamamaina ma paʻepaʻe. Faasaga i le talaʻaga o paʻepaʻe puipui, meaafale mai oloa o le a o le a fetaui lelei.

O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina ai le ata faʻapipiʻi, afai e faʻaoga, fai atu, i meaafale, i le gaosiga o le susu susu na faʻaaogaina. I se tulaga lautele, e alofa tele lava le faatusa. O le mea autu o ni polotiu uma ma taupega, ogalaau (fale moe (tusi peni, penitala, coupe, kesi ma komepiuta. E tutusa foʻi le manatu o le manatu o loʻo pei o le a foliga mai ai tala o le faitotoʻa. E mafai ona latou tutusa ma le lanu o meafaitino o meaafale. Ma e mafai ona faia o le laminate pe linoleum tuufaatasi ma faitotoa ma eseese ma meaafale mama.

Valivali Toe Faatasi

O faitotoa i totonu o le potu i totonu o le potu malolo, teuteuina i savili, na lauiloa i Rusia mai le ogatotonu o 2000s. O faitotoʻa i totonu o le toe faʻaleleia o le totonu o soʻo se fale mautotogi foliga muamua, taugata, ae i le taimi e tasi e mafai ona latou faʻatau i se tau talafeagai.

Valivali Toe Faatasi

Mamanuina o cuisine

Tusi tusi, fale puipui, laulau kofe, kapeneta ma linoum umukuka, malu malu, o le a foliga lelei i le puipui po o oneone. Faʻaaoga le "mafanafana" laʻau poʻo meafale mai mea fai mai i le le-o loʻo fausia ai se lagona o le lelei ma le mafanafana o le umukuka, o se tagata malosi. Ina ia faamalulu lenei lagona, le Kapeneta, e oʻo lava i ai fale, e oʻo lava i laulau e masani ona faia ma le tele o faʻaofiga o le matalua pe solitulafono i nisi taimi.

Valivali Toe Faatasi

O lena fuafuaina o le umukuka e masani lava ona tele fua. Ae o le latou mataga tele o le maualuga lea o tau o le umukuka, e le o le stylid udkeneticadadward. Peitai, i le aso e mafai ai ona e mauaina umukuka mai le gedhns mai i le gelds, poʻo le mea o loʻo faʻaaoga ai le ata o le tagata lava ia.

O le mulumulu, e i ai le sami pito i lalo o le pogisa ata o se mea sili, ma le pito i luga - pupula.

Valivali Toe Faatasi

Potu moe

I le mamanu o le potumoe, o le tele o mamanu o loʻo taumafai e filifili mea manaia ma le masani ai lanu i totonu o le potu. E masani ona aʻafia ai le 'auʻaunaga i le potu moe - moe i luga o le ie linoni, moega mo le moega. E paʻi atu i se tamaʻi foliga o le potu o loʻo matua tele ma isi lagona. E mafai foi ona faʻapipiʻiina mo le potumoe o se paolo le masani ai faitotoʻa (moli moli, susu susu, isi mea). Latou te filifilia foi le laminate po o linoleum.

O le leo malu o pupuni e le talafeagai mo le potumoe taʻitasi, ae naʻo le tulaga e pei ona faia i ata e mafai ona maua i ata malamalama.

Valivali Toe Faatasi

Faʻalua o ni potu moe o le potu malolo (aofia ai le tsao ma le paolo paolo) e masani lava o ni pepa faʻapitoa, e aunoa ma ni faʻamatalaga le aoga. Ae o isi meaʻai moe: o se laulau kofe, se laulau, o se ie puipui, o le ie o le penitala, e masani lava ona faʻatumuina le gata o le tino ma tioata. O faitotoʻa o le faitotoʻa o le palu o Tsuvo ma le fefiloi i totonu o le potumoe e mafai foi ona tuʻufaʻatasia ma tioata ma auiliiliga o chrome.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo se potumoe ma le BEGE WATDPAPERS: MOTUMAU MO FILIFILIGA MA FIAFIA LELEI

Valivali Toe Faatasi

Faamauina o isi nofoaga

O le potu o tamaiti e seasea ona seasea. Fale puipui Tu, mekasini, komepiuta laulau, tusi, tusi laulau mai le masaniga o le matematika, o le a foliga lelei pe a ufitia le tamaititi. I totonu o le potu o loʻo nonofo tamaiti, e tatau ona e mafaufau pe faʻafefea ona malupuipuia sologa ma fesuiaʻi.

E sili le lelei o le pornit po o le fanua atoa i le maualuga o le potu, o ni penosia o le a le manino i luga o le malamalama fola. Ae o le potu o tamaiti e tatau ona saogalemu, e sili le saogalemu o le sasaina o se linosu vaivai ma Mamoleum. E taua tele le soona fai ma pouliuli lanu: O fanau pogisa o le a afaina ai le aotelega lagona o le tamaititi.

Valivali Toe Faatasi

O le mea sili e fetaui lelei e fetaui lelei mo le totonu o le faletaele, muamua o mea uma, aua o le lanu ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma tioata ma chrome. Ae o le tagata lava ia o le tagata lava ia mo le faletaele ua le toe talafeagai, e sili atu le faʻaaogaina o meaafale masani ma le vevela maualuga. E manaia le foliga o le sili atu suiga ma nickket. Fale talimalo e sili ona filifilia lua-tynes: Hallways e tuʻufaʻatasia le paolo o le paolo ma elemene e aofia ai le isi lanu, oke, maple.

Anemoni faafetai:

  • tuʻufaʻatasia ma se mauoa lanumoana o vali;
  • E taugata, tusa lava pe naʻo le faʻatulagaina o se laau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata lava ia ata puʻe poʻo se oloa mai le genoleum, o loʻo faʻateleina ai laʻasaga ma mea e totoe i le tasi lanu.
  • Faʻatagaina oe e maua uma le faʻaititia o loʻo i totonu ma totonu i le sitaili sitaili.

Valivali Toe Faatasi

O le a le mea leaga tele:

  • Faatasi ai ma le saoasaoa o leo pogisa e mafai ona fausia se lagona poto i totonu o le potu;
  • Aua o le lanu e mafai ona mauaina i mea taua, o nisi taimi o tagata gaosi le mautonu e ofoina atu meaafale mai le itiiti atu taua laupapa po o le chipboard, tuuina atu mo se mea sili.

Fuaitau: Green - Vaeluaga lanu mo optitists

Valivali Toe Faatasi

O le taimi nei, e mafai ai ona faʻatau oloa e faʻatau ai oloa i toetoe lava o soʻo se faleoloa tele. Fale moega, laulau, laulau kofe, fale, penitala, pepe, komepiuta, komepiuta - malamalama lelei i luga. Le faʻatau se faʻafitauli e faʻaliliuina ai ma taʻaloga. Laminate ma Linileom i lalo o le CHELY ua faatau foi; E faʻatau ai se ofu o fafo e tatau ona faʻaaogaina i le faʻapitoa o fale supa o supamaketi. Faatau Peniki, Coup, Alatele, fale tali, moega, cots, corter moega, e mafai ona i totonu o faleoloa i luga ole laiga.

Valivali Toe Faatasi

O le tagata lava ia o loʻo i lalo o le tagata lava ia o loʻo i ai, mafai foi ona sau i le mamanu o nofoaga: umukuka, meafale i totonu o le potu malolo, tamaiti ma le potumoe tamaiti. O lo o tusia atoatoa ma lana fesoasoani. O le tagata lava ia o le ata o le tagata lava ia, faʻaaogaina i le cuisiine poʻo le coupe, o le a foliga sili ma se moli moli (ok, ash).

Valivali Toe Faatasi

Tuufaatasi ma isi ata

O le manumalo-manumalo filifiliga o loʻo mafaufauina o se tuʻufaʻatasiga o meafale e manaia ma pupula. Ae o lea ua ia faʻalauiloaina se pusaaiu, Dresey, o le aufaʻatau, o le komupiuta poʻo le laulau, o le auala o le paolo ma pale o leoletu. Tusi tusi, DRRES, komepiuta laulau poʻo le laupapa laupapa mo le potumoe i lalo o le saoasaoa o le a foliga lelei i le talaʻaga o le faʻatatauina, ata o ata, tusi ata. Taua faʻapitoa o loʻo fesuiaʻi ma taʻaloga.

O le a le lanu e sili atu e filifili e sili atu:

  • lanu moaga;
  • asika;
  • kulimi;
  • Pisiskachio;
  • Olive;
  • lanu viole;
  • lanu meamata.

Valivali Toe Faatasi

Fautuaga:

  1. O le lanu vine o le i totonu e le taliaina le pitonuu o le tele o ituaiga o laʻau. E mafai e tuʻufaʻatasia naʻo le tele o le tasi o le tasi mai fafo laupapa. I le poto, o le susu o le susu, le matafaga, e tuʻufaʻatasia.
  2. Fuafua i le filifiliga o isi lanu, e mafai ona e maua se lagona faʻapitoa o le potu. O olive ma ni atavali o loʻo i le tuʻufaʻatasia ma le mea sili e fausia ai se mea malolo o le siosiomaga, ma se lanu viole, o le a faʻaopopoina ai le le le malamalama i ai.
  3. O le tagata lava ia o le ata tifaga o le a fesoasoani i taimi uma suia le lanu o meafale poʻo faitotoʻa, ina ia mafai ona faia se ie puipui i lalo o le wenz, ma pe a e fiu e suia le ata.

Vitio vitio

Ata ata

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

O le lanu sili ona lelei i le fale mautotogi: fesoasoani ma fautuaga

Valivali Toe Faatasi

Faitau atili