Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Ni nai upu e uiga i le fou-umi pepa puipui
  • O le a le mea e tatau ona e faia aʻo leʻi faia le pipii o le puipui i luga o le puipui?
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Gypsum Wallpaper?

Tele o tagata e manaʻo e faʻatupu o latou aiga e le gata i ni paie ma matagofie, ae e masani ona faʻatino mea fou i le fale fale ma fale. O le uluai mea o soʻo se fale o loʻo tuʻuina atu i puipui puipui, ma e toʻatele tagata ona e le manaʻo i le valiina o puipui i lanu malamalama, ae i ai ni pepa. Le taimi nei, pepa puipui o eseese shades ma textures ua tuuina atu, ae o le e sili ona masani ai ma stylish o pepa puipui maa. O le a so latou mafaufau ma le auala e pipiʻi ai i puipui?

Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

O maa puipui o loʻo faia i le faʻapipiʻi ma vali i le tele o lanu.

Ni nai upu e uiga i le fou-umi pepa puipui

Lauiloa nei faʻamaeʻaina mea o loʻo faia o le sima vali ma fugalaʻau latalata i ata masani, ma foliga mai o le auala e pei o se maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani e pei o le maʻa masani o se maʻa masani E gaosia i le tulaga o se tile lelei, mai lea, pe a pipii atu i le puipui o le potu, ma o le maa pepa puipui e maua.

Gypssium Tiles amata ona faʻaaogaina tele i totonu o le potu teuteuga ona o lona matagofie uiga.

Ma, e matua malamalama, o lona uiga e faigofie ona mou atu i luga o soʻo se laufanua (Merwall, Plaster, Woom, Foom) ma manifinifi (10-15 MM), o loʻo faʻatagaina ai oe i luga o puipui o latou avanoa i totonu. Gyptum o se siosiomaga faauo mea, e malosi ma tumau, le fefe, le fefe i le vai (e mafai ona fufulu le maa puipui ma se ie susu). O loʻo i ai se mea leaga tele, ma o loʻo tipiina e le uaina o le fale e ala i le mauaina o le uluaʻi vaʻaiga ma matagofie.

Toe foi i le vaega

O le a le mea e tatau ona e faia aʻo leʻi faia le pipii o le puipui i luga o le puipui?

Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

Meafaigaluega mo le Shokk Wallpaper.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se tamai tamaʻi mamoe # suʻisuʻi i ou lava lima

Filifili e teuteu i puipui ma maa pepa puipui, soʻo se tagata e tatau ona manaʻomia mo le faʻamaeʻaina o mea ma mea faigaluega. O mea e sili ona taua o le gyptum Tile. E tatau ona filifili e le tagata le lanu ma le tele. O le lanu e filifilia e tusa ai ma fafo o le potu. I le tele ma le tino, o le paʻu e ono tutusa pe tutusa, faʻamoemoe i le lava manatu patino. E le faigata ona tuʻuina atu ni fasi o gypyum ma o latou lava lima, pei ona faigofie ona tipi i le hacksaw. Ina ia mafai e le mea ona amanaia i le taimi o le scrap i le taimi o felauaiga ma teuteu, o le a manaʻomia ona faʻatau le 15 pasene le sili atu. Faapea foi mo galuega o le a manaʻomia:

  • laupepa pepa A4;
  • Valivali penitala;
  • fili;
  • masani ona popala;
  • Pulumu ma se pusi uʻamea;
  • pulumu;
  • tofa spatila;
  • tamavali;
  • fale malo;
  • rofautte;
  • Suavai vai-acrylicer;
  • Mastic mai Gypspum ma kelu pva;
  • Hydrophobic fofo;
  • hacksaw;
  • laupapa laupapa;
  • taga mo le fufuluina o auala;
  • fufulu ma se fulufulu faaputuga;
  • spray.

Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

A o le i pipii i puipui, e tatau ona fesoʻotaʻi ma gyppum wallpaper.

O tagata e ana mea e tatau ona iloa aʻo leʻi ulaula ma o latou lima faapipii i luga o le puipui, o le a manaʻomia le galulue faʻatasi, ona sauni lea o le puipui ma le faʻata e faʻapipiʻi saʻo.

I le tulaga muamua o le galuega, o le ae manaomia e filifili ai i le mamanu o pepa puipui i le lumanai. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia le faia o se penitala tusi i luga o se laupepa. Le fuainumera e tatau ona maka le polokalame lanu o pepa puipui ma le auala e faaee atu i luga o le pa o le tile. Le isi, e fautuaina le toleniga o loʻo tu ai le fale suʻesuʻe i luga o le fola o le fale puipui (5-6 laina) ia vaʻai pe faʻapefea ona latou tilotilo i le puipui. Faʻafetai i nei faʻagaioiga, e mafai ona e mauaina le saʻo filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le potu.

O le isi laasaga o le galuega o le tapenaina o se puipui luga e apite ai le laugatasi lipine nonoa i luga. Afai ei ai se le faatumauina vali i luga o le puipui po o pepa puipui tuai, o le ae manaomia e aveese i latou i se pulumu i se faaputuga uamea po o spatula. Sosoo ai, i luga o se laualuga mama ma mago i se pulumu, ma sili faasee, e tatau ona faaaogaina se primer acrylic i luga o se faavae vai. O le mea muamua e manaʻomia e ufiufi ai le pito i tua o fasi laupapa taʻitasi: O le a faʻafaigofie ona faʻafaigofieina le faʻapipiʻiina o le puipui i luga o le puipui.

Mataupu i luga o le autu: potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Gypsum Wallpaper?

A fai le pa ma le taʻele o le tino ma le acrylic, e mafai ona e amata ai le fasi o maʻa puipui. Seevae tatau ona tuʻuina i luga o le faʻapipiʻi mastic, e tatau lava ona mafiafia. Mastica ma le fesoasoani a se tofa spitula e faʻaaoga i luga o le puipui ma se vaega o le 2 mm. O lea e le i ai le taimi e faʻamago ai le kulimi e faʻamamaina ai le tuʻuga o fusi, e le tatau ona e somoa se lapoʻa o le puipui. E masani lava, o le fofo pito i luga o le 0.5-1 sq. M o le mea i luga. Le isi, o meaalofa tautau i luga o le.

Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

Tile taotoga i luga o le atigi fusu, lea e tatau ona matua mafiafia.

Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaoʻo atu pe leai se mea e le mafai ai. Faatasi ai ma se faʻavasegaina o metotia faʻatulagaina, o fasi fasi lapisi e faʻapipiʻi i le puipui i se mamao mamao mai le tasi ma le isi. I se auala seamless, o se fasi gypsum tatau po o mau tuu i lalo o le tasi i le isi, po o le fesootai ma grooves. I le mataupu mulimuli, o le a sili atu le galuega, tusa ai ma le faia pea o taimi uma i le tasi ma le isi, tipi ese le naifi o le goto. O nisi taimi o tagata e ave le sui o le tulaga o le Gypsium Stone: O le tasi laina o le faʻapipiʻiina o fusi, o le isi o le slot sootaga. O ia puipui na foliga manaia tele. Tele nisi taimi e sili ai e tagata le maa kelu culue ma se auala lautele.

e tatau ona tuu elemene Gypsum luga o le puipui ma le laina faalava po o le pito i luga i lalo, po o mai i le pito i lalo i luga - o sili atu ona talafeagai. E tatau ona siaki laina taitasi. O le va mamao i le va o le fuʻa e le tatau ona tutusa, o le a maua ai le natura masani. Faapipiiina e fautuaina e amata ma tulimanu. Ina ia mafai ona fesootai le fasi gypsum i le tulimanu, ua faalelei vavae le naifi i elemene tile tulimanu o le mataafi, ona tuufaatasi i latou i le tasi i le isi "Castle".

O le maa faʻavae e fufusi, ae na ofi atu ma le manino i luga o le lipine poʻo le a le vaega o le mastic framing i itu uma. Lenei saofaga i le lelei atoatoa o le ogalaau o le fusuʻaga. E mafai loa ona aveese le fofo o le fofo. Ae peitai, e le tatau ona faatagaina o ia e faia mastic i le itu i luma o le tile, e pei ona o le a faailoga ese mai iina.

Mataupu i luga o le autu: BAMBO COTUTESS i le faitotoa: Pros ma epu

Maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

Ina ia puipuia le luga mai le vai ma aafiaga mai fafo, e tatau ai ina ia ufitia le pepa puipui maa i se tuufaatasiga hydrophobic.

Ina ua glued pepa puipui gypsum i le puipui ma le mastic lava i luga o le pito hardens a itiiti, o le a talafeagai ai le faia o le faatopetope o le pito e tuuina atu ia i latou se vaaiga sili atu ona saʻo. Mo lenei mafuaʻaga, o le laʻau laupapa o se mea e talafeagai. O loʻo faʻatinoina ma le faaeteete i se fasiga o le fefiloi o le vasa, agai i ai. Ae afai e leai ni fofo i lalo o le vaipuna ma e le mafai ona gofie mai lalo o le Tili, o le a manaʻomia e faʻatumu ai le auala ma le mastic.

Faia ia se taotoga e faaaoga ai se taga faapitoa, lea ua tuuina le paluga pipiʻi, ona faalelei oomi i fafo o le mastic pu i le va i le va o maa o gypsum. Ina ua mavae le agi ma mago le fofo pipiʻi i le laualuga luma o pepa puipui maa, o le a talafeagai e aveesea ai le mastic i latou i se pulumu matutu.

Ina ia mafai ona puipuia le laualuga o le feagai ai ma vai ma le masini inisinia, e manaʻomia mo le faʻaopopoina o le maa puipui ma le hydrophobic comsoness e faʻavae i luga o le fofo. E faʻaaogaina i le puipui e se fale tulei. O sea avanoa e manaʻomia i totonu o fale i le suluima maualuga ma potu o loʻo masani ona faʻafesoʻotaʻi ai fagafao a le fale poʻo tamaiti. Na faapea ona faigofie lea o le pipine pepa puipui i luga o le puipui, ma o le pa'ū e le mafai ona fiafia e na o ia 'au e ona ana faʻaIafu;

Faitau atili