Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Aveesea o ni mau laiti i luga o le Trellis
  • Faʻafefea ona faʻaoʻe pepa o pepa puipui?

Ua avea talu ai ma le fale mautotogi, ma ua afaina ua matua le toe sau i luga o le pepa puipui? E te le manaʻomia ona faʻatopetope e sopoia le masini.

Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

A iai ni mea leaga i luga o le pepa puipui, lea e maitauina, e le faʻalanati atu e sopoia le puipui. Faʻaleagaina e mafai ona faʻapipiʻi pe a e avea ma se paga o tulafono mo le toe faʻaleleia o puipui.

Scatratches mai le au fagafao, malepelepe, faʻaleagaina ma le pa puipui o tamaiti e faigofie ona faʻamamafa pe a e iloa ni nai auala faigofie e toe faʻaleleia ai ni auala faigofie.

Aveesea o ni mau laiti i luga o le Trellis

Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

Ina ia mafai ona aveese le tamai scratches i luga o le pepa puipui, Pva ma Darlel Glue.

Tamai scratches i luga o le pepa puipui - e le o le seasea. E foliga mai latou te foliga mai i se tulaga sili ona matagofie, a o le faʻaleagaina o se vaʻaiga lautele o nofoaga tuʻufua. E mafai ona e faʻaleagaina le faʻaaogaina o le masani masani pv glue. Ina ia mafai ona faʻaitiitia scratches i luga o le drillis, e te manaʻomia:

  • O le mafiafia o le PLA
  • Pulumu manifinifi;
  • 2 fasi o le fiafiaga ie;
  • vai;
  • harazaryer.

Uma scratches i luga o le luga o le pepa puipui solo ma se pulumu tipiina i Pva. Moosten o se ie vaivai i vai mama, a o tatau ona e ootia. O le ie susu e solo ai toega o le kelu ma se tagata poto, e oomi lemu ai se pepa. Vaʻai i le nofoaga o mea leaga i le ea vevela mai le lauulu mago, ona fetaomi lea o le pepa puipui i le puipui o se fasi faʻamama o ie. Laʻitiiti Scratches o totoe i mea mama poʻo ni mea o manu i luga o le afi, pe a uma ona mou ese ai gaioiga. E taua tele le faʻamautinoaina o le ie o loʻo manava, talu ai o le puaa e mafai ona pisia i luga o pepa.

Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

Afai e loloto le magā, e manaʻomia le sogisie gelu ma le pito i totonu o le pepa puipui.

Afai o le maosiliga i luga o pa o pa ma loloto, e mafai ona latou nutimomoia i le tutusa auala, ae o le a le atoatoa o le pepa, o le a talafeagai e ulagia ai se isi itu ma le laulu. Afai e le i faia, i se taimi e le mafai ai ona pa'ū, ona pa'ū ai lea o le tagata lautele i tua o le puipui, ma o le a toe faʻaleleia foʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo tamaiti i le maota o le gataifale - mamanu ma ou lava lima

E masani lava, a fai e tagata le toe faaleleia ma o latou lava lima, e i ai le ea o le ea i lalo o le pepa puipui. O ia puipui e foliga e le lelei ma le aulelei e faʻaleagaina ai le aotelega o lagona o le potu. Poto masani iloa e iloa e mafai ona aveese le ea paʻu mai lalo o le pepa puipui o loʻo ufiufi i le lauʻeleʻele puipui ma se masani tasi-taimi.

I le nofoaga o le paʻu e tatau ona faʻaalia i se lau. Ina ia mafai ona o le ea mai lava, e manaʻomia le tuʻu i luga o le pu ma ou tamatamailima. I le Syringe i le Dialpaper Cresspaper kelu ma ulu atu i ai i le alualu i luma. O le a le faʻafitauli o le faʻafitauli e ala i le faʻalavelave, lea na faia ai le kulimi e aveese ai ma se ie poʻo le amo. A toe osofaʻiga atoa vaega, o le pa e ufitia i le drillis o le a atili ai le lamolemole lelei.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻaoʻe pepa o pepa puipui?

Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

Afai o le fasi pepa o loʻo tipi ese, e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i le nofoaga.

I fale mautotogi e i ai tamaiti laiti, e masani ona e masani ona vaai i toega. E te le tau popole pe a fai o le pepe o loʻo suʻesuʻeina loʻu avanoa, seʻi lafo se vaega tele o tupe faʻapitoa mai le puipui. Afai o le ata puipui o le potu puipui ua toe ola mai, e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi i le puipui, o le mulimuli ane o pito o le pito i luga e tutusa ma le maalili. O le fasi pepa o le steater e tatau ona fusifusia i se ie susu, aveese le toe vaega o kupita mai i pito o lau susu ma faaofu ai le solo solo i luga o le fasi ie.

E sili atu faigata pe a le o le fasi pepa o le pepa puipui. I le tulaga lea, le toe faaleleia ma lou lava lima le pa puipui o le a umi se umi. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le ufiufi puipui o loʻo aofia ai, e tatau ona e mauaina tonu le sikaie ma ua tipi ese le patch mai ia i latou. E masani lava pe a uma le faʻaiuga o le livi o loʻo tumau tele vaega o pepa puipui. E manaʻomia ona latou faʻasaoina i tulaga lelei, sosoo ai ma le lumanaʻi o puipui o pa o pa o le a le o se faʻafitauli. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le pepa puipui, e ese mai ia i latou, e tatau ona e saunia:

  • seleulu;
  • penina faigofie;
  • kelu;
  • pulumu;
  • Ie mama;
  • vai;
  • harazaryer.

Tusitusiga i luga o le autu: Nouei sitaili i totonu

Lipea o puipui puipui ma ou lava lima: ni auala

Afai e leai se mea o loʻo i ai le fasi pepa o le pepa puipui, ona manaʻomia lea ona e ave le pepa puipui tutusa ma tipi se fasi.

Tufatufa atu le mea sili ona lelei i luga o le lamolemole ma le mama o luga o foliga i lalo. Fai mai le Pepeke Masini e faigofie ona iloa ai le au tuaoi o loʻo ia amanaia ai le mamanu. Oti le pepa puipui e tusa ai ma le ata filifilia, leiloa ma le kulimi ma apalai i le pa faaleagaina, tutusa ma le ata. O le kulimi e manaʻomia ona filifilia tutusa lava le tutusa, o le tuai o pepa laupapa na faaputuputu, a leai e mafai ona pa'ū le patch i le taimi o le taimi (o le mea lea e aoga i le vinyl chipper). Ina ua maeʻa le tatiga o le pa, e tatau ona e faʻateʻaina i totonu o se ie, aveese le ea pipiʻi ma le gaoa o le kulimi i luga o le fasi.

Ata o loʻo tuʻua i luga o le 'autafa o pepa puipui, e le o teuteuina le potu. O sea mea e manaʻomia ai le suia o le vaega o le vaega o le faʻatau. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia puipui o le puipui, e tatau ona e ave:

  • 'Olo saʻo lava le pepa tutusa i luga o le puipui;
  • seleulu;
  • lati le naifi;
  • pusa vai;
  • pepa puipui faasee;
  • pulumu mo galue;
  • Faasee, mama mama.

O le atavali vali o loʻo faia i luga o le puipui, tuueseeseina le vaega o le ata o le puipui mai le upega tafailagi autu. Ina ua mavae lena, o le fasisi o fasi o le aufaipese ua motusia mai le puipui. Afai e malosi le pepa puipui, e mafai ona latou misa muamua i le vai, ona mafai lea ona latou o ese atu mai luga.

O le pipili o pa puipui o loʻo taoto i luga o le laulau poʻo le isi lamolemole lamolemole. Oti ese mai le plug o le patch, o le itu o le 5 cm sili atu nai lo se fasi mea na fana mai le puipui. Aua neʻi galo o le mamanu i luga o le ata o le pepa puipui e tatau ona saʻo lava le leaga ma se mamanu i luga o le puipui.

O le fasi vaega o le moe mai totonu ua faaigoaina ma le mesh kuliue ma apalai foi i le puipui, sa muamua na muamua i le kulimi. Smoothed Glused Walpaper mai le ogatotonu i pito i luga ma se ie mago po o se faʻaseʻe, taumafai e aveese le ea paʻu mai lalo o le lau. Talu ai na vaneina le pulu ma le Allen, e tatau ona aveʻesea. Mo lenei, o le vali vali e matua tipiina lava e ala i luga o le shedpapa i luga o le mapusaga ma le tuai o le patoa tuai ma aveese le pepa tipi. A faʻafouina le vaega o le moe, o le a le tulaʻi i fafo mai le vaega atoa o le pa. Ua mafai e le au puipui ulufale ona tautua mo ni nai tausaga, ma o le a leai se leaga i lo mea fou.

Mataupu i luga o le autu: pvc panels mo umukuka: prop faʻaiʻu i le umukuka ma pa puipui, lau, faʻapipiʻi ata

Faitau atili