Faʻafefea ona fai ni laupapa

Anonim

O le galuega o le fafie e manaʻomia tele taumafaiga: e tatau ona latou tipi, liligi, piilima i totonu o le laupapa mo le faʻamago. O le tele o malosiaga uma e alu e fai fafie. Faigofie ma faʻavavevave le faiga e mafai ona tipiina laupapa. O loʻo faʻaalia mai ai i ni aofaiga faʻapitoa, ae o loʻo iai ni tupe tumau. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faia le faigofie laupapa laupapa ma au lava lima mai le scrap uamea - paipa, tulimanu, ma isi mea. E tofu tagata uma ma ni nai afe - Afai e leai se uʻamea, o le a tatau ona faʻatau.

Inisinia fafie

Afai o le vaega o le seleselega o le seleselega o le laititi, masini laupapa laupapa e faigofie ona fetaui ma latou. Latou te eseese ai i le faʻafaigofie o le fausiaina, o le laititi o nodes, faʻapea ai ma le mea moni e laʻititi le tau, tusa lava pe leai se mea talafeagai mo le faʻatoʻaga.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le faigofie ma sili ona saogalemu filifiliga. O se mea alofa na o le faatinoga e maualalo. Ae o le saogalemu

Faigofie fafie ma ou lava lima: inisinia

O le sili ona faigofie o le uila e pei o se malaia lelei. O le mamanu lea e tasi i le tasi, ae nai lo le pakete, o se paluga ma lima tipi. O le fesoʻotaʻiga o le rack (fata) ma le crossbar mafai ona faia le faigofie - na feosofi. O le a naʻo le manaʻomia o le lelei.

O le faʻavae o le galuega ua malamalama i mea uma. Na ofuina e le Chumback le tumutumu, tatavale le malosi, ona o le mana o Turo, o le tipi pito i ai le malosi tele ma faamaalu le cymbart. O le faʻagasologa o loʻo toe faia seia oʻo ina maua le moli o le mafiafia o le mafiafia.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

E mafai ona e aoina le sili ona faigofie fafie mai le tele o paipa

O lea marnunical role faatasi ma ou lava lima na potopoto, ma, moni lava, a o le mea moni o loʻo iai paipa, se tulimanu o soʻo se tele, e oʻo foi i le tagata tipi. I se faʻaopopoga, o sea fuafuaga e mafai ona faia faʻamalo - e ave i ai.

Taifau tele. O le lalaga o fafie e manaʻomia tele taumafaiga. Ma o le tele o taumafaiga e faʻaoga e taofia ai le alualu i luma o le kolisi peʻa na ona pauu. O le lona lua o le minus - Na nofoia se togalaau laupapa, ona o le umi umi le tau, o le malosi tele e talosaga ai. Peitaʻi, e oʻo lava i sea faʻaoga o se auala faʻaalu tele e ono faʻaititia i le faʻafaileleina o le gaioiga.

O se tasi o filifiliga - colun o loʻo faʻaaogaina i le sikuea sipi, tumu i sima

I le mamanu lea, o le kolone e tatau ona mamafa. Aua o le lau o ia lava e le fiafia i se avanoa uamea uma. O le sili atu le mafai ona gafatia filifiliga o le una i le paipa (faataamilo pe sikuea) ma sasaa ma sima. Malilie, fai le fafie ma au lava lima e soʻo se tasi e mafai ona taulimaina masini le fiafia.

Tautotogo taavale

O loʻo i ai le faʻatulagaina o le faʻasologa o se tala fatu laupapa, lea, e laʻititi lapoa, taʻavale fafie mundwood, manaʻomia le itiiti tele taumafaiga. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le vaega autu o le iunite o se tautotogo, o loʻo lelei i luga o le moega, ma lona uiga pito i luga o loʻo iai i le pito i luga o le koluse.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga faasaga i le past uamea

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Spring Shopter mamanu

Ile fuafuaga lenei, o le taumafaiga autu a le teuina o le koluma ina ua ia ofi ai - e manaʻomia le tautotogo. O lea la, o le mea autu o le filifilia o se tautotogo ma le faʻamamafa ina ia faʻapipiʻi atili taumafaiga, ae na lava latou e vaeluaina ai faigata, malemo lemu. O le taulaiga i le tautotogo e mafai ona toe gaoioi. Ona mafai lea ona e fetuʻunaʻi atu tapulaʻa mo tulaga faʻapitoa. E moni lava, le "toe faʻaleleia" e manaʻomia i lalo o se tagata faʻapitoa. Afai o le tasi tagata o loʻo faigaluega ma se mea faigaluega, ona mafai ai lea ona e faia mea uma i le mafaufau, piki i luga le maualuga o le faʻataʻitaʻiga.

E tutusa foi le taua le faia o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le leve lea o loʻo faʻatumauina ai le koluma. Sili ona lelei - sootaga. E tatau ona latou maualuga le lelei, sili atu - tulaga-tutoatasi.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Sauni le formade Spring Soup

O le maualalo maualuga o le fale o le fale laupapa e tusa ma le 800 mm. Ae o le taimi lena pe tatau ona e galue, pe faʻapipiʻi le masini i luga o le laulau / moega. O le sili atu le mafanafana filifiliga e manaʻomia ai le tele o le taumafaiga e faia i lalo o lou maualuga. Iloilo poʻo le a le maualuga e talafeagai mo le taofi ia tumau ia atoatoa, faʻaopopo le maualuga o le atunuʻu atoa, maua le maualuga o le moega. I lenei tulaga, o le a tatau ona latou punou, aʻo le mea lava na e faia ai se siamu i le tulaga, ma e le o taimi uma lava le pou ua paʻuʻu.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Ua uma ona sauni le fale i le fale laupapa ma le tautotogo ma foliga faapitoa

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le crossbar o loʻo tauaveina se lapoʻa tele ona e le o le sili atu e faʻamalosia e faʻamalosia, e manaia foʻi le faʻamalosia o le tulaga o le tautotogo i lalo o le tautotogo

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Spring ma Colongs mo Woodcover

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Spring Drawcolt polokalame mo tutoʻatasi gaosi

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le faavae e faia o se tafatolu. O le mea lea o le mea tonu lea

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le node o le faʻataʻavale soʻofaʻatasi ma le nonoa o le tautotogo - filifiliga i sina taimi

O le faʻaopopoina o gaioiga faʻafiafia, faʻapipiʻi le moega, i le isi itu o uili o loʻo mautu, o sekone e faʻapipiʻi. Fai ni laʻau faigata ma o latou lava lima, e sili atu le faigata, ae a iai le tautotogo ma molimau - o se galuega faigata lea.

Drovokol Intertal vertical

O le isi filifiliga faigofie mo oe lava. Ina ia faia se fafie ma ou lima, ma ou lima, e te manaʻomia ni paipa e lua o se sili atu ma laʻititi lapoa. O loo i ai pea i ipu mamafa - o le faavae, ma, o le mea moni lea, o le vaega o le sui o le ata tipi / kolone.

O le mamanu o se tasi o faigofie sili ona faigofie, e manaomia ni taumafaiga laiti. O se paipa mafiafia-sipepe ua faʻasaʻo i luga o se tulaga tele, ma sili atu - PIN. Maualuga - e uiga i se mita. O se paipa lea. Na vave ona gaoioi le koluma, o le ua faʻaaogaina i le paipa e sili atu le lava lautele atu nai lo le faʻaputuga paipa. Hotts Trendwood e pei ona taua i lalo: Sii luga le koluma ma tuu. E mafai ona e tuʻuina atu puʻupuʻu le saoasaoa i lalo. Ona o le malosi o le kalave, e vaeluaina.

Mataupu i luga o le autu: decoding igoa ma aikona i luga o le fufuluina o lavalava

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Mamafa Kolose - O le ki lea i le manuia i lenei faʻataʻitaʻiga

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le masini pito i luga e tipi: o le ata ma itu

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Ina ia faateleina le lelei, e mafai ona e faia se mamafa leiloa

Ae o lenei masini laupapa laupapa vave e le o le chumas uma. Ia faʻateleina lona lelei, e mafai ona e faia se moega pepe i le kolone. E mafai ona "faaopoopo" pe a tatau ai. O le filifiliga lona lua o le lavea i ni nai taimi i se samala amamer. O lenei metotia e lelei pe a fai o le tipi ua pipii i le fafie. Suiga - Sii le siiina i luga ma lafo tele. Ae o le samala manogi faigofie.

Suavai ma le eletise eletise

O le mea moni tipi, o le mea moni, faʻafaigofie ai le seleselega, ae e manaʻomia pea taumafaiga mautu. E le gata i lea pe a latou faaaluina le masani ai o latou kilona, ​​ae o lenei mea ... e tele taimi e fesoasoani ai i le afi eletise. E i ai, latou faia ni ato eseese. Ae fai se laʻau e sili ona faʻatauaina ma o latou lava lima sili ona faigata. E i ai le sili atu faigata masini, ma e manaʻomia le faʻaaliaina o le poto i le eletise e faʻafesoʻotaʻi le afi i le amataga, ma le "amataga".

Fao (cone)

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o se faʻafefeteina poʻo le sikulu. O le eseesega i le va oi latou i le leai / auai o se filo i luga o se vaega o le vaega, lea i lenei faʻataʻitaʻiga ua faia i foliga o le cone.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Cone flerate faʻavavevave laupapa vaʻalele

O Holbaki vaeluaina ona o le mea moni na nutimomoia ai le kone e le afi ua lavea i laupapa, faasolosolo ona malepe i vaega. Tele o chiples tipi ese pito muamua, ona toso ese lea o le ogatotonu.

Cones ma filo filo

Muamua, o le vaega tipi na tosoina i fafo i se foliga o le sologa lelei. Afai e te faʻaaogaina se ofu paʻu, pe a fai o le galue e manaʻomia e taoto ai i lalo o le tele o le chumber, ina ia o le kalone " Tele faigofie o le faiga, pe a fai o se filo ua tipi i luga. I lea tulaga, o le chumbach ua tosina e le fao, ona maina lea.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Cone o lo o tusia ma filo mo le sikulu rover

O le mea autu o le faia o se cron filo cone. Afai e iai le la ma le galuega ma le galuega, e mafai ona e taumafai e fai oe lava. A leai - e tatau ona e okaina. O filo e ese, ae o faasalalau na sili atu le sili ona lelei i le sili atu: Laasaga 7 MM, o le loloto o le 3 MM). O le isi mea taua o le loloto o le fanua tulaueleele i luga o le afi kiarbox - e le itiiti ifo i le 70 mm.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Fao mo le fafie

Afai e i ai se maʻau ma se kalipi ma kalama o lenei laupapa ma o latou lava lima o le a le tele faigata.

Electromotor ma kia

Manaʻomia se afi eletise e sili ona malosi (2 kw ma maualuga pe 5-9 l / s), ae i se tamaʻi saoasaoa o liuga: 250-600 rpm. Ma le 250 suiga ma lalo o le faʻaseʻe e telegese, ma pe a fai o ni suiga e sili atu nai lo le 500 - e mafai ona taofia le galuega.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Vai tipi ma se sikulu, lisiina saʻo i le crankshaft

Afai e mafai ona e mauaina le afi ma ni tapulaʻa, e mafai ona e tuʻuina le tumutumu (screw) tuusaʻo i le crankshaft (i le ata i luga). Afai e sili atu suiga, e tatau ona e tuu se faʻaititia maualalo pe faia se filifili poʻo se fusifusi o loʻo faʻasalalauina ai le saoasaoa o liuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faʻamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa: tulafono mo le filifilia o le sili ona lelei mamanu

O le fua faatatau o loʻo fuafua e fuafua i le liligi o le afi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai le afi mo 900 suiga. I le faia o se kia le 1: 2, matou te maua 450 suiga / min. Na o le sili filifiliga filifiliga.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Malosi malosi mo le sikulu rover

O le faaliliuga e mafai ona fusi pe filifili. O filifili filifili i taimi o leolelemu, e manaʻomia le sili ona manogi, ma e masani lava ona taugata le tosoina o fetu i le manaʻomia o tagata. O le fusifu o le fusi e manaʻomia le faʻaluaina (pei o le ata i luga). I lea tulaga, e leai se fafaga pipi.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Homemade Scrad rover ma le eletise eletise

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Le saogalemu mamanu. Sili atu ma filifili ma le afi afi ma se tali

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Taofi le manaʻomia e taofi le filifili o le tamaʻitaʻi

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Faamamafa i le isi itu

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O se manatu lea o loʻo faʻagasolo i luga o le pamu

Faʻafefea ona fai ni laupapa

"Faʻalautele" mo le siku - ina ia o le fale faigaluega e mamao ese mai le afi poʻo le fusipaʻu / filifili

O fea e tulaga ai le afi

Afai o le mamanu e maua ai le i ai o le faʻasalalauina, o le afi e sili ona tuu i le pito i lalo, ma o le faʻapipiʻi lava ia o loʻo tumau pea i le gaioiga. O le maualuga o le lelei laufanua ua filifilia i lalo o lona tuputupu aʻe ina ia e le tau galue i le malifa.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Sili atu le saogalemu. Fai se fafie laupapa ma ou lava lima - ia faigofie le olaga e faia le olaga

O loʻo i ai pea se paramepter o le maualuga o le pu o le faʻalu o le siku i luga aʻe o le galuega. O le avanoa mai le laulau i le Cylinder e tatau ona i ai i le vaega o le 8-20 cm. E le tatau ona tuʻu i luga - mafai ona fesuiaʻi le shabby o le lautele lautele. O le sili mamao o le 8-12 cm. E oʻo lava i le tele o povi e leʻi suia.

Hydraulic wootcut

Hydraulic Woomwood o le sili sili ona malosi, ae o le sili ona faigata ma taugata i le gaosiga. I le faʻaopopoina o le moega, afi ma tipiina naifi, matou te manaʻomia se hydraulic o loʻo lava le malosi o le paoa. Latou te le o faatauvaa. Ma le isi, o loo i ai pea le tane suauu ma pamu.

Faʻafefea ona fai ni laupapa

Masini o le hydraulic kolo.

Hydraulic Colongs mo Trewoods atiaʻe taumafaiga mautu, aua o loʻo faʻaaogaina se mafiafia mafiafia uʻamea ma lona mafiafia o le uaina - 6-10 mm e faʻalagolago i le eletise eletise. E lava le taumafaiga e mafai ona gagau se chock i le 6-8 minute. O le mea lea, o naifi ua gaosia i le ituaiga o "alaposa".

Faʻafefea ona fai ni laupapa

O le koluma ma Hydraulic drive e faʻaoʻo atu i se faigata cutter, o loʻo sosolo i le chumpot mo le tele o laina

I le gaosia o naifi o le a latou tagofia ai ma le tele o sene mai le tasi ma le isi. Ma sa o le tasi i le galuega. Faʻataʻitaʻiga, muamua - faʻalavatane, sosoo ai ma lea, saʻo ma i le pito - agavale. Ae o le taimi e tasi, o le vaeluaina o le faalumaina e faamalosia ai papatusi. E faʻaaoga e faʻaaoga ai le uʻamea e faʻaaoga malosi, pe a maeʻa ona tuina aʻe i le faʻavae lava e pei o luga o le KOLAN.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili