Vao o Aso Nei 2 x potu fale mautotogi: Fautuaga (+39 ata)

Anonim

E tele taimi o iai ni tamaʻi fale ma le fale faitao i totonu o le fale faigaluega poʻo potu, vaʻai poʻo ai e tulaʻi mai le fesili: "Faʻafefea ona nofo i le potu faapena?". Aua le manatu faatauvaa i le gafatia o le khrushchev i le 40-60 sq.m. I le fale o le fale tuai. O togafiti laiti o le a fesoasoani e fausia se ata matagofie ma o nei o le ata o le 2-potu potu.

le atoatoa

I totonu o le tamaʻi potu lua potu, o se vaega o le 40 sikuea mita. m., o loʻo i totonu o le fale o loʻo iai, e tele ai ni mea sese:

  • O le vaapiapi e le tuua le nofoaga e fai ai mea e fai ai. Leai se mea e mafai ai ona fai le poloketi o le a faia ai le 2-potu avanoa avanoa.

vaega

  • Faʻatasi ai le faletaele - faʻaolaina le nofoaga, ae le o le le mafaamalia pea i le faʻamafanafanaga o tagata nofoia.

Faleuila ma taele

  • Mo le umukuka, o se isi nofoaga galue e tatau ona matauina pea. E le afaina pe o le totonu o le 1-potu pe lua-potu potu o le 40-60 sq.m.

Pa tu

  • O ulutala o le "stalninsi", "Khrushchevka" ma "Brezhnevka". O le mea e tatau ona fesoasoani ai le Polokalame o le Polokalama Mafaufau loloto.

Sofa ma tv

Toe fausia

O le toe faʻaleleia e masani ona faia pe a maeʻa ona auiliiliga auiliiliga o le potu, faʻapea foi ma le manatu lelei i le iai o tagata o loʻo uiga i le faʻamafanafanaga.

  • Mo tagata taʻitoʻatasi o le aiga, o se avanoa e manaʻomia e tatau ona faʻasoaina i totonu o se tamai potu-potu potumoe e lua potu i totonu o le fale. Afai o le vaega o le potu e le sili atu i le 40-60 sq.m., Ona faʻaesea ai lea o le tasi sone e tatau ona faʻaesea e meaafale, pupuni poʻo isi metotia.

laulau ma nofoa

  • Muamua, o le sitaili o le potu e filifilia, ona faʻatinoina lea o le galuega faʻatino ma o le Khrshechid i totonu o le mafaufau.

White Sofa

  • Ae le i atiaʻe se fuafuaga fuafuaina, e tatau ona e amanaia agavaʻa matata o nofoaga taʻitasi i le fale o lea o le vaega. I tausaga o le fale, o le tulaga o pa, faamalama ma pepe - o nei mea uma e aafia ai le fuafuaga filifilia.

Nofoa ma aluga

Stalnanga

O le faaputuga o se potu e lua "StalninA" e iloga i potu e le masani ai nofoaga, maualuga taua ma leai se fanauina o puipui. Lea e mafai ai ona e atinaʻeina poloketi eseese. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faia se fale tafafao e tolu mai leisi potu lua. Ae o le mea e masani lava ona manatunatu i ai le poloketi mo le faamoemoega o le faateleina o le eria. O le mea lea, o le tele e masani ona i ai i le potu ma le vaega o le 40-60 sq.m. Ua faia potu avanoa. Ina ia faia lea, o le umukuka o loʻo auai i le potu poʻo le potu e tuʻufaʻatasia ma le alatele.

Mau i luga o le autu: 'O le potu' aʻai, umukuka ma potumoe i totonu o le fale mautotogi 20 sikuea mita. m.

Ata i luga o le puipui

Khrushchevka

KHRUSHCHEVKA o loʻo faʻamatalaina e se tamai quaduss, o faʻaputuga uʻamea, faʻaputuputu faletaele ma pasi potu. O le mea lea, o loʻo i totonu o le potu, 40-60 sq.m., ua faʻapea e faʻasaʻo le mea sese. Mo amataga, faitotoʻa faitotoʻa o loʻo fesiʻi i tulimanu o le utuina o puipui. Afai e fuafua le potu i tagata e lua, ona faia lea o le potutui mai lea mea. O le faletaele e faateleina ai le aluga o le tau o le ala savali.

A faʻapea o le aiga tele o le a nonofo i le 2-potu khrshchev, o le vaega o le potu potu e tatau ona teteʻa, faalauteleina le alavai. Afai o le nofoaga o le faletaele e mafai, e mafai ona e tulei puipui.

Brezhnev

I le 2-potu o le "Brezhnevki", 40-60 SQ.M., sili atu tulaga mo le fausiaina o le Rewared Records: umukuka i luga o le 8 mita. O le taua tele o sea potu o se avega tele i luga o puipui puipui. E le gata e mafai ona solomuli, ae o le tauaveina foi le mau. O le mea lea, o le faʻaogaina o le faʻatupeina e faʻaitiitia i le faʻatasiina o le faletaele, ma le malosi o le potu. O le isi, ua manatu le totonuga i totonu, e totoina e faʻateleina le tele o potu.

O nofoaga o fale o ona po e seasea ona tatau ona toe faagaloina. Latou fausia mai fafo ma potu tuufua. E masani lava ona iai ni ogalaau e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo.

Lanumoana sofa

Soviets o tagata mamanuina

O le mea lilo o le manuia i soo se ata o le mafaufau i auiliiliga. O le mea lea, o le mamanu o le 2-potu fale nofomau ua atiaʻe i le faʻaaogaina o tagata lava ia.

E mafai ona e faia uma fale nofomau i le tasi sitaili pe ese foi, e le mafai ona malamalama i ai. O le filifiliga muamua o loʻo faʻaogaina pe a fai o potu uma e faʻaesea ma tuʻu naʻo le alatele. Mo fale mautotogi ma semi-trissengion gaseoupot, lea e tuʻufaʻatasia ai le teritori o le umukuka ma le potu ma se auala e tasi, e sili le faʻaaogaina o itu e lua. I le nofoaga e nofo ai, e tatau ona taulaʻi i se tele ma leai se avanoa, ma i totonu o le potumoe e faʻaaoga ai sitaili malu e fausia ai se nofoaga malu.

Zoning o nofoaga

O le a fesoasoani le fiafia o le a fesoasoani ai le fiafia o le a fesoasoani. O lona uiga o loo i ai i le tulaga talafeagai o le tele o le tele o fale faigaluega i le tasi itu.

Mataupu i luga o le autu: umukuka - o le atunuʻu o le potu malolo: Faʻafefea ona faia se totonu o totonu

Potu-fale-ola. O le auala sili ona taatele i le zonging, o loʻo i ai le vaega o 'ai i luga o le tuaoi o le umukuka ma potu. E faʻatatau i le umukuka i se tulimanu mamao, e mafai ona uma ona faʻaaoga le ofisa poʻo le faletusi. O se faʻataʻitaʻiga o sea fuafuaga faʻaalia o loʻo faʻaalia i totonu o le ata i lalo.

Sofa ma aluga

Fale potu malolo. O le faia o lena zoning, e sili atu le faʻaaogaina o le vaeluaina poʻo le vaeluaina. O se faʻataʻitaʻiga o sea fuafuaga faʻaalia o loʻo faʻaalia i totonu o le ata i lalo.

Laulau ma komepiuta

Potumoe kapeneta. Na o le pau lea o auala e tuʻufaʻatasia ai nei fale, o le faʻapipiʻiina o se moega puʻupuʻu, lea e mafai ona nana i totonu o le kapoti. Faʻaluaina le moega, pei o se meafale tele meafale, ave uma avanoa avanoa. O le totonu o lenei potu ua mafaufau i fafo e faamamafa se tamai nofoaga faigaluega.

Moega ma laulau

Potu potu (potumoe) -gethob. Sea elemene faʻatau atu soʻo se nofoaga faafiafia. I le avea ai o se potu laei, o le uarota, o loo i ai i le mamao o le potu po o le vavaeina potu i luga o le sone.

Moega ma aluga

Valivali teuteuga

E tofu le sitaili e le paleti. Faailoga le laititi o le potu, o le faamamafa autu e tatau ona faia i le faateleina o le avanoa. Mo lenei, o loʻo mafaufau le totonugalemu i lanu susulu, ma faʻaseʻe mataitusi, faʻata ma glossy luga. I potu, e mafai ona e faʻaogaina mea faʻapipiʻi, doabing malpering meafale.

E tele mea e fesoasoani ai i ni laina malulu e maua mai le avanoa, ae ia fai se ata aloaia ma le vaaia. O le mea lea, latou te tuʻuina atu i latou e le faʻailoga o le ituaiga o ata lanu.

Toe memo

E ala i totonu o le leai se potu tele i totonu o le fale potu, e manaʻomia le ave o ia faʻamatalaga:

  • Meafale i totonu o le 2-potu khrushchev e tatau ona faʻapipiʻiina i se tamai potu, modular: o le laulau, pe a manaʻomia, pe a fai i le laulau 'ai.

Kapeneta ma moega

  • Ina ia faʻaopopoina se gaioiga poʻo se teuteuga o se tasi-pe lua-potu potu fale, e mafai ona e faʻaogaina misi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻi i totonu o le potumoe LCD TV i luga aʻe o le moega.

TV i luga o le taualuga

  • Afai i le lua-potu khrushchev, o se vaega o le 60 SQ.M., e tatau lava ona fesoʻotaʻi, e tatau ona fesoʻotaʻi i le nofoaga e nofo ai.

Umukuka i luga o le faapaologa

A e mafaia, e manaʻomia le atiaʻeina se mamanuina o le potu faʻatumu o 2-potumoe poo tamaʻi fale i totonu o le fale ma tagata faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Lua i le tasi - potu malolo tuʻufaʻatasia ma potumoe

Vitio vitio

Ata ata

Faleuila ma taele

TV i luga o le taualuga

Moega ma laulau

Kapeneta ma moega

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

White Sofa

Pa tu

Nofoa ma aluga

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

vaega

Umukuka i luga o le faapaologa

Gagau sofa

laulau ma nofoa

Lanumoana sofa

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

Faitotoa-harmonica

Ata i luga o le puipui

Laulau ma komepiuta

Sofa ma tv

Sofa ma aluga

Sofa ma aluga

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

laulau ma nofoa

Faʻafefea ona faia se faʻavae o le aso 2-potu potu?

Moega ma aluga

Faitau atili