Tamai faleuila i totonu: filifiliga o le sitaili ma lanu

Anonim

Afai o le tele o vaega o le faletaele e laiti, ona i luma lea o le "lagi" ma le pule ma le mamanu ma fausaga e aoga mafaufau i manatu ua lelei. O totonu o le faleuila o se tamaʻi laʻititi e tatau ona auiliiliina e faʻailoa ai le mafuaʻaga o le aoga o le potu. O le filifiliga saʻo o le a faʻatagaina ai oe e faʻateleina ai le avanoa vaʻaia.

Sauniuniga

Ile malamalamaaga o tagata, o le faletaele ma le fale oloo tasi, tusa lava pe latou te valavala i le puipui. O le mea lea, i luga o le teritori o le faletaele, o mea lava ia, lanu, foliga, foliga ma elemene o le teuteuga o le o lo o faaaoga i le isi faletaele. O le mamanu o potu uma e tatau ona tutusa.

Turquoise Tile

Ae le i faia le toe faaleleia i le faletaele, mulimuli mai:

  • Sui pai paiko i le PVC fou;
  • Nana galuega i totonu o le fausiaina mai le Drywall ua tulaʻi mai ma suavai paipa (e faigofie atu ai le le fiafia i le tulaga o le manaʻomia);
  • Faapipii se pepa fou (taofiofi faleuila e mafai ona tauʻaveina muamua i luga o puipui, ma fafo - pe a maeʻa le ata o le faletaele o le a maeʻa);
  • lololo ma puipui fusi ma puipui.
  • Faʻapipiʻi ni moli laiti (Chandelier i le faletaele na o le faʻaititia o le tele o le potu).

Mea

O le ata o le faletaele e sili atu le fatuina o se tamipi palealiila, laupapa ma o le tele-lanu-lanu o mosaic. E faigofie ona latou fufulu, lelei le mafai ona faʻamamaina oloa ma le chlorine ma aua le faʻamalieina manogi. O le mea moni, o nei aso o loʻo iai le maketi o loʻo i ai le tele o mea eseese e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le faletaele. Ae o le pamu o le taʻele o se manumalo-manumalo. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le mafai ona e tausia atoatoa le mama, ae ia e lua foi le vaega o le potu. E Faapefea? Ua lava le ufiufi puipui i fusi ma le le faʻaaloalo i se faʻataʻitaʻiga o le mea: ie, oneone, maa, ma isi

Uliuli puipui

I totonu o se potu laititi o faʻatasi ma se faleuila, e sili lea le faʻaaogaina o le tapalu faʻavae i luga o puipui ma Mose i luga o le fola. Ae o mea o le polygonal foliga e le aoga le faaaogaina. Faia ma le latou fesoasoani e naʻo le faʻaititia o le avanoa.

Taofi le taʻele e tatau ona avea ma soofaatasi i le soʻoga, ae le o le faʻavae i le faʻatauaina. E mafai ona e taoto i fafo 2/3 puipui ma pou, ma le vaega o totoe o le ata vali po o le sunw panels. O le tele o le potu e ono faʻaititia pe a uma ona faʻaogaina mea teuteu. O le mea lea, o le vai-maualalo mativa e mafai ona avea ma se isi filifiliga lelei.

Mataupu i luga o le autu: faletaele faʻaiʻu i vaipopo o vaipanoa o loʻo tusia - mamanuina ma faʻapipiʻi

O le isi filifiliga o le vaipuna o le vai. O le ata lea o le potu Toilat na tuʻufaʻatasia ma le taʻele ua leva ona faʻaaogaina i Egelani. O le isi filifiliga i le feagai ai ma le puipui o le faleuila ma le chitac poʻo le maʻa e mafai ona avea ma pepa puipui, lea ua lelei le susu ma faigofie ona tausia. I se faʻaopopoga, o 'pito i luga o le sili vai inu i luga o le uati e laina i maʻa masani. O se ata manaia o le ata o loʻo avea ma se 'alaga lelei i le faʻamaeʻaina o se tulaga ese o le faletaele.

Valivali teuteuga

Mo le vaaia o le tele o le potu, e tatau ona e mafaufau i le lanu lanu o le potu muamua.

Faʻata ma laulau

Loloto ma tumu i leo pogisa i totonu o se tamai faletaele e le mafai ona faaaogaina. E manaʻomia le iloiloina o le mamanu o le potu i le malu, pakete lanu. Ultramarine susulu mea lelei, mint, lilac ma turquoise, mint, lilac ma le turquose mafai ona faamutaina. E mafai ona e faʻaogaina foliga tutusa e faʻaalia ai se faʻamatalaga faʻapitoa, mo le faʻatinoina, fausiaina o se ata kalafi poʻo se ituaiga ituaiga o moli.

Fautuaga: Ina ia mafai ai se tamai fale teu o se tamai mamanu o le taugofie, aua le faʻaogaina ni sikuea laupapa, ma vali i pastel mes o le puipui.

Tipi ma le mamanu

Faʻafou le totonu o se tamaʻi faletaele e mafai ona avea ma tiʻetiʻeina Faatasi ai ma le iʻuga o le avanoa, o le lototele e tatau ona tuʻufaʻatasia lanu. E mafaia le kukaina o se faaputuga o pastel lanu uma, ma le pa i tua atu o le faleuila e vavaeeseina e le fiafia.

Ina ia mafai ona faʻataʻitaʻia le tulaga o le potu i totonu o le potu, e tatau ona faʻaleagaina ma lanu pupula i luga o se tamai vaega o le puipui. Faatasi ai ma pi paʻepaʻe, moli moli o pastel byos ma vaega o vaega o le ofu mafanafana o le a manumalo.

O le isi filifiliga o le tuʻufaʻatasia paʻepaʻe paʻepaʻe ma puipui ma se masani le mafai. O le mamanu o le potu faʻatasi ma le taʻele, faia i le maoaʻe manifinifi foliga. O le faailo o mea e le faʻaleagaina ai le faʻailo o le a faʻatupuina ai foliga, ae o le malosi, o le a le teteʻe i le faʻatupuina o mea o le a sili atu ona leaga.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o se tamai faletaele

Sir ma le fufulu

Faasaga i le talaʻaga o le pogisa fafie, paʻepaʻe paʻepaʻe foliga foliga sili ona pupula. Ae e manaʻomia le tuʻu i luga o le fola. Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga o le lautele avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina faʻata, tioata ma glossy luga. Ae e tatau Ona faʻaaoga ma le faʻaeteete i luga o le tagata.

Ina ia aua nei fausia se siosiomaga poto i totonu o le potu, o mea ma lanu e tatau ona tuʻufaʻatasia.

Lanu uliuli i luga o le fola

Faleuila

O i latou e le mananaʻo e tuʻu i luga ma le kiona paʻepaʻe ma aloese mai le pogisa leo, e tatau ona e faʻaogaina se poloka mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laualuga o le faletaele e faʻataʻitaʻi pe faʻaaoga ni lanu ua tumu i le paʻu poʻo le puipui.

Sullel Prince Banvas Faʻatagaina oe e fatuina se faʻamaualuga, ae le aoga. E sili le faʻaaogaina o mea pupula i luga o le talaʻaga o le paʻepaʻe puipui puipui.

Faletalimalo lanumeamata

Mostac Tile, ua faʻatuina e poloka, e le gata ia mafai ona e faia ni vaega malamalama ma panels. Faatasi ai ma ia, e mafai ona fusifa i luga o le le mautonu, lapotopoto ma tuʻituʻi ni pefu. Ma afai o le mamanu o le potu faʻatasi ma le taʻele, faʻamamaina le ata o le Mamona i se tasi o puipui, ona le le aoga foʻi lea o le kiona-paepae.

E mafai ona e aveese le lagona o le le mautonu i totonu o le potu e aunoa ma pupula. Ua lava lea e faʻaaoga ai le tolu o le eleelea nusipepa e faʻatonutonu ai puipui e tuʻuina mai ai le potu o se foliga fou.

Fata ma solo

Filifilia o Matai

O totonu o le faleuila i totonu o le fale mautotogi e mafai ona teuteuina toetoe lava i soo se sitaili: mai le fn-shuya i le toe gafatia. Ae le o tagata uma o le a fiafia i le potu o se tamaʻi laʻititi i le auro lanu.

Ina ia fetaui lelei ma le potu o le potu o loʻo fetaui ma le lauulu mago, e tatau ona e filifilia le mea e fai ma mea suamalie o le malu, lanumoana, lanumeamata e tuʻufaʻatasia ma elemene elemene.

Le sili ona lamatia mamanuina o le faletaele - i le uliuli ma paʻepaʻe. Mo se tamaʻi potu, o le aofaʻi o le paʻepaʻe e tatau ona sili atu. O le sili filifilia filifiliga o se pito uliuli o le pito i lalo o pa puipui e faasaga i le paʻepaʻe mamanu o isi mea uma.

Blue Wintit.

Afai o loʻo valiina puipui o le faletaele ma le fufuluina o vali, ona mafai ai lea ona e fuafuaina ia i latou ma se tasi o ata e le masani ai, ata, vali pe faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: resitala o le faletaele i Khrushchev

Ina ia faia le faletaele, e sili le faʻaaogaina o le faiga o le faʻaititia o le siʻosiʻomaga. O le tapunia o le tele o tamai lapopoa lapoa ua na o se iloga e ala i le tauagafau o le tulaga. I se faʻaopopoga, ma le mama o le faʻamamaina o le potu lea e leai ni isi mea e faʻafaigofie ai mea e faigata.

Laʻau ma le maa e masani ona tuʻufaʻatasia i le teuteuga o le faʻauma, estilitarian. Mea faʻalenatura ma le faʻafeagai - malu ma mafanafana le malosi, aumai soʻona, aumai i totonu o se faʻatafunaga. Mo le faʻaititia, o le faʻaaogaina o mea faʻauma e faʻaumaina mea o uiga. E tusa ai ma le faletaele, e mafai ona maʻa ma fafie. O le tuʻufaʻatasiga o le kiona-paʻepaʻe teuteuga o puipui ma fafie o papa pogisa i fafo o loʻo mafai ai ona e faʻatupuina le potu ma le mama ma le mama.

Ata i luga o le puipui

Fautuaga

O le malamalama i totonu o le faleuila e le tatau ona i ai ni vrim. E sili le faʻaaogaina o le lisi o loʻo lolofi ai. O se mea mataʻutia e mafai foi ona ausia ma le faʻaiʻuga susu ma haloseen moli.

I le tele o taimi, o le pipili o loʻo nana i lalo o papala o loʻo i ai. Ae afai o le potu i le redro-sitaili na fausiaina, ona faʻaalia lea o fesoʻotaʻiga i le pito i lalo o le au fai.

Ata i luga o le puipui

O le a le mea e filifilia ai se faleuila?

  • O le faʻamalologa e faʻasaoina ai le nofoaga i le faletaele ma faʻafaigofie ai le faʻamamaina.
  • Fausia-i filifiliga foliga foliga matagofie ma tele sefe avanoa.
  • E mafai ona faʻapipiʻi se ata faʻapipiʻi o le faleuila.
  • O le mea mulimuli na lavea i le mamanu o se tapunia eco-system. O le magoto o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faleuila, o le vai mai lea e pa'ū i totonu o le taʻavale toso.

E mafai ona sili atu le lelei o le avanoa i totonu o le faleuila, e mafai ona tuu le loka i luga o vae i tua o le faletaele. E mafai ona ia gaoia mea lelei i totonu.

Vitio vitio

Ata ata

Blue Wintit.

Turquoise Tile

Ata i luga o le puipui

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Fata ma solo

Sir ma le fufulu

Tipi ma le mamanu

Lanu uliuli i luga o le fola

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Uliuli puipui

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faletalimalo lanumeamata

Ata i luga o le puipui

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻafefea ona fausia se tamaʻi faleuila

Faʻata ma laulau

Faitau atili