Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Anonim

O se tasi o galuega autu i le faʻatulagaina o le vevela o le vevela o le vaipuna o le paipa paipa i luga o le taualuga. O le mea o loʻo i ai i oupolet e ala i le taualuga e ala i le malosi puipuia mai le tafe i le taimi o le timu, ma le faʻaputuputu o vai poʻo le kiona. Faatasi ai ma lenei galuega sa ou fetaiaʻi ma le taimi na ou filifili ai e faʻapipiʻi le lona lua o le vevela i le fale. O loʻu taualuga o loʻo ufitia i le fausaga faʻapolofesa, ma o le paipa na tatau ona piliki - e tumau pea le malamalama pe faʻafefea ona faia uma tau malulu i luga o le fale.

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Faamaumau le chimney faia oe lava

Gauai atu faapitoa

Sa i ai muamua, na i ai se faʻateleina o le paipa o le piliki mai o latou mauputie, na puipuia ai le taloa i le paipa mai le faʻaputuga o kiona ma vai, e ui lava sa tele mamafa ma mafua ai le mamafa o le taualuga. O lea la o iai tagata i se auala faapena, o isi auala o le fesoʻotaʻi ai ua maeʻa tui mo paipa mai piliki. E le o se mea lilo mo tagata uma o le a le mafai ona siʻosiʻomia faʻamalosi tino sima ma e le afaina, e matua pe sili ona lelei. E i ai taimi uma e masani ai, tafe vai i totonu, ua pa'ū laʻau, ma e le ose taimi lelei lea. Ae ou te leʻi tu se sini maopoopo - o le faʻamauga lenei. E i male, e taua le malosi i le goto. O le lelei gaioiga o le vevela o le faʻamafanafanaga o faiga faʻalagolago i le uiga o le susu. O le faʻamalologa e mafai ona aliali mai i totonu o se uila uliuli uila, o fea o fusi i totonu o le lamepa, ona faʻaititia lea o le faʻamafanafana ma le lelei o le omo o le falelii o loʻo faʻamafanafana le fale.

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Peat PIpe i luga o le taualuga o le lima o le lima

O se mea taua o le ituaiga o se chimney e manaʻomia le faʻaesea. I le taimi muamua, o tagata uma o le paipa na faataatia ese mai le piliki, ae o le pito i luma o aso nei e mafai ona ese mai o latou muamua.

Tusitusiga i luga o le autu: faleuila faʻaiʻu i palasitika panels: i totonu o le mamanuina o ata

Manuia

Na ou sau i le tele o tagata na le maua ai le fiafia i siteki sili ona maualuga i luga o le taualuga. Na talaʻi uma lava mo le tele o metotia masani, fai mai ai o le a le taʻitaʻia ai e nei avanoa laiti Ae mo aʻu lava na mafai ona faʻatautaia o le tulaga taua ma sili ona taua o chimneys ma le susu:

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Faamau le Chimney

  1. O le faʻaaogaina o le vevela o le system e sili atu le saogalemu
  2. Ua faateleina le siitia o le vevela
  3. Pepelo foliga mai fafo
  4. O le chimney mafanafana lava, faʻatasi ai ma lenei condustate o evaporates ma e le afaina ai craving, ma puipuia foʻi le potu mai le asu

Spoopping filifiliga

Sa ou maasiasi i le fesili o le puʻeina o loʻu paipa i luga o le taualuga o le taulaga, ae ia liliu ese atili e sili ona taua aua foi le koleni, ae foi o le koluse o le pese. Mo le taualuga o le fola o le fola, slate poʻo uʻamea poʻo se pou uʻamea e ese mai auala e eseese ai o le faʻamaufaʻailoga. Sa ou manao ia lava mea uma, pei o le paipa i luga o le taualuga foliga foliga ma le faaeteete. I laʻu mataupu, o le paipa o piliki, ma le taualuga o le fola o le fola, o lea matou te auiliiliina le filifiliga o le chicney o loʻo i ai i le sikuea vaega:

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Faauina Chimney Paipe

O le pito sili ona masani o le itu o le faʻapipiʻi o le talieleele. Mo lenei galuega, sa ou manaʻomia mea faʻatau:

  • Bulgarian
  • Taligalu
  • Lava-Taaloga Fasi

Galuega Fuafua mo Galuega

O le a ou faʻamatalaina atili le faʻasologa o gaioiga. Talu ai o le faamaufaailoga o se tamai paipa e manaʻomia le taumafaiga - na ou valaʻau mo le fesoasoani a laʻu uo, o ai ua i ai tomai fausiaina.

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Pait paipa i luga o le taualuga

  • Muamua lava, na ou faatauina le vaega o le va o le vaniai. O le talieleele e faia o ni vaega se lua ma ua faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a le m-foliga slats i le pito i lalo o le chimney.
  • Sosoo ai, tuu le pa i luga o le paipa, na ou matauina le laina mo le shit - o le bends o le adajons o lo o faaofi ai i totonu
  • Faʻaaogaina le Bulgarian, na ou faia se puʻupuʻu, alu i luga i luga o laina iloga o laina
  • Le isi, faʻapipiʻi le pito i lalo i le pito i lalo - matou te aumaia le pito o le laupapa i le stroke
  • O isi mea o totoe o faʻamatalaga o loʻo aoina ma le Allen a itiiti mai 150 mm
  • Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le talieleele, sa ou manogi uma i seevae e faʻaaoga ai le taligalu

Mataupu i luga o le autu: filifili le tamaoaiga o tagata e ona: pupuni vele mai le bolasiasian gaosi oloa

TAUA! E tele le au mautotogi i le maketi. E taua le faʻaaogaina o suafa e mafai ona tatalia ai le tele o vevela. E tatau ona tatou faʻaaogaina le vevela-teteʻe ma vevela-tetee, e tusa ai ma uiga o latou taʻitasi, e mafai ona e filifilia le filifiliga talafeagai o le sami.

  • Ona faia lea o le "fusi", o loo tuu i lalo o le apamepa. O le laʻau tagi lea, ma faʻafetai ia te ia, e le faʻatuai le vai, ae tafe.
  • O le taimi na maeʻa ai le galuega ma le taʻele o le apamepo ma le fusi, na ou polokaina ai le faʻailoga o se folasaga faʻataʻitaʻi ma faaauau pea ona faatu se vaega o fafo.
  • Gaioiga na tupu i le mataupu muamua pei o luma, naʻo le pito i luga o le laupapa, ou te le ofi ai i le stroke, ma talosaga i le chimney

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Susulu

Afai o lou pu o loʻo i luga o le taualuga o le piliki - e te le manaʻomia le faia o le taualuga o le taualuga, talu ai o le piliki atoatoa na maua susu. Mo isi paipa leo, o le masani lea e faʻapipiʻi ai ia auala e puipuia ai le vai mai le ulufale atu i fale.

Mo le taualuga mai le slate

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

O le faʻailoga o le faʻapipiʻi i luga o le taualuga o le taʻotoga

O nei mea e leai ni au Asia e tapunia avanoa. Mo le taualuga mai le SPVE, o isi filifiliga o loʻo iai. Mo le piliki uila, e mafai ona e faia "manogi" ma ou lava lima - o se faʻaupuga faʻapitoa foʻi i le sima i totonu o le sima ma oneone. Mo le Sipipi o le pepa faʻataʻamilosaga, ei ai taʻutaʻua le "matai voase". E faia i le paʻu poʻo le solkone, i le foliga tutusa o le swramid. O nei 'auʻaunaga leaga puipuia ai sitepu ma e talafeagai mo le taualuga mea, e oo lava i taualuga mai le fola o le fola. A uma ona faʻapipiʻi ni 'auʻauna, o soʻo se soʻotaga e faʻamaumau ai i le taligalu.

TAUA! O le Icoal Nrazone Auauna atu i se vevela o -70 +250 tikeri, ma le matai o loʻo faʻamamago mai le paʻu -50+ 130 tikeri.

Auga

Faʻataʻitaʻiinaina o Tape Pipets i luga o le taualuga

Matou te faia le faʻamaufaʻailoga o le chimney o loʻo ia te oe lava

E ui i tagata faigata uma na tu mai ia te aʻu i ona luma le faʻamaufaʻailoga o se Koack Chimney, mulimuli uma faʻapipiʻi, sa ou faʻatuatuaina le nofoaga o le sulugatiti o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le "silasila" spron "faiga ma mea e au ai le taualuga, e mafai ona tuufaatasia uma i le fola ma puipuia ai i latou mai le timu ma puipuia ai latou mai le timu ma puipuia ai le kiona ma faaputuputu le kiona.

Tusitusiga i luga o le autu: sukalati lanu i totonu

Faitau atili