Sofa atoatoa tatau ona ofi i totonu

Anonim

Sofa atoatoa tatau ona ofi i totonu

O se sofu lelei e tatau ona tatau ona agavaʻa i totonu, ioe, afai e te filifilia saʻo. I luga o le Upega Tafaʻilagi o le Faleoloa Uma Sofas www.vvutevanica.com/prjamy-omvivay-E mafai ona e faʻatauina le sili ona gafataulimaina i le fale.

O se tulafono, o le sofa e ave ai le sili sili atu avega i totonu o soʻo se potu. O se tasi o le sili ona tele o elemene o le mea i totonu e le aveina e sefe.

Ua iloiloina foʻi le Sofa o se tasi o elemene sili ona aoga ma e masani ona faʻaaogaina o elemene masani o le totonu. Lenei e mafai ona e malolo na o oe pe o le aiga atoa, alu i kamupani pe faʻaalu le taimi i le le leoa.

O le mea lea, o le Suauu masani e masani ona filifilia Puna, lafoaia ma lona faʻateʻa i le faʻaletonu o foliga ma foliga vaaia. O le isi itu pito i fafo o se mea le mautonu lava, ae o le pofa o onapo pito i tua, lea e fetaui lelei ma totonu, ae o le a le mafai ona nofo ai foi.

O lea la, o le sofa fetaui lelei i soʻo se totonu, matou te faamatalaina mo lenei tulafono muamua: Taumafai e suʻe le sili atu le matagofie ma le faigofie i le tasi itu poʻo le isi.

O le isi auiliiliga e gauai atu pe a filifilia se sofa o lona uiga. O filifiliga taugofie mo le maualalo uiga e mafai ona oʻo atu ai i le manaʻoga e faʻaalu ai i totonu lata mai.

O le mea o loo i le tuʻuina atu i fafo o le potu, matou te fatuina ai se ata, e tusa ma mea matou te faʻatulagaina uma mea taua ma fai. Afai o le elemene autu, o le sofa i totonu o le potu, e le manaia, o le a e ono afaina ai, o le a e oʻo atu i le fuafuaga o totonu, ma e masani lava.

O lea, o le sofa e tatau ona taugata taugata. Maualuga-lelei lelei e le gata ua leva ona toe aoga, ae e iai foʻi le tele o le tino, a o mea taugofie sofa e masani lava "oversive", ae le faʻamalosia le talitonuina.

Mataupu i luga o le autu: Lamination Heroks: O le a le mea e fai e aunoa ma le faʻatapulaʻaina ma le auala e aveese ai

O ituaiga o sofa mo totonu

Afai tatou te talanoa e uiga i mea sao, ua vaevaeina i ni vaega se tele, fuafua i le foliga o le pito i tua, mamatona ma nofoa. I le Sofas i totonu na vaʻaia lelei, mafaufau muamua i le ituaiga sofa o le a e faʻaaogaina:

  • Igilisi soa pofa.
  • Ie puipui.
  • Bridswater.
  • Chesterfield.
  • Tuxedo.

Mafaufau i vaega taitasi o loo lisiina Sofas Faataʻitaʻiga. O le Igilisi e foliga lelei i le potu masani. O lenei faʻataʻitaʻiga o sofa e le maualuga tele. E mafai ona faʻamamaina alavai, faʻapipiʻi. O le afu i luga o le maualalo o sofas e laiti pe toesea uma.

Sofa tofa e mafai ona tutusa ma se nofoa. O le sofa e aunoa ma ni mea mama, lea e faʻapipiʻi ai le tele o tagata. I le taimi lava e tasi, o le agatasi o le sofa e mafai ona avea ma pito sili ona vavaeeseina: mai le ie ma le ofu talaloa, i le paʻu.

Sofa atoatoa tatau ona ofi i totonu

E ui i ou igoa faigata, o le Sonu Sofa e masani e iai i tatou uma. Mo nisi mafuaʻaga, o lenei faʻataʻitaʻiga o le tele o tausaga na talanoaina ma aiga, sa mafai ai i fale taʻitasi fale gaosi, ma o lea la i fale taʻitasi na mafai ai ona faʻatau se sofa.

O lea, o le Sofa Bridorwater o se sili sili ona maualuga faʻataʻitaʻiga mai le averesi tele o le roller orstrust ma se pito maualuga. O le pito i tua ma le nofoa e mafai ona i ai ni taugofie tauofoga. O le masani i totonu o le masani ai ono aofia ai ma se sofu i le tele o le sili atu.

Ae o le Sofa Chesterfield mafai ona tala fatu e mafai ona suamalie toetoe lava o soʻo se nofoaga. O le a lelei le foliga lelei i totonu o le potu faaonaponei i le sitaili o le maualuga-tekonolosi pe i totonu Norwegian sitaili, latalata i le Rustic.

O se faʻailoga iloga o sea faʻataʻitaʻiga e sili ona maualuga le maualuga o le lima e alu i le tutusa ma tua. O se sofa e tutusa lelei ma se pesini po o se taele, tusa lava, E matua lelei lava.

Ma le mea mulimuli, o le isi sorual swefa faʻataʻitaʻiga - tuxedo sofa. O lenei sofa e sili atu le sili atu ona magafagafa ma le faʻatamala ma le malosi ma le toe foʻi i le tulaga tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i le umukuka - aoga aoga

O le mea taua o foliga o sea sona mafai ai ona e faʻaaogaina i isi itu o totonu. Faʻafetai ile faiga saʻo ma le saʻo, o sea somoa o le a lelei i faʻamanatuga faaonapo vai faasoʻo, ma le saʻo filifilia o le a tuʻufaʻatasia se sofa o le sofa o le sifi faiga.

Metotia o le tuʻufaʻatasiga o se sofa ma isi elemene o totonu

E mafai ona e ulufale atoatoa i se sofa i soʻo se mea i totonu o le faʻaaogaina o le saʻo lanu lanu mo lenei. E mafai ona pikiina lanu latalata i le tasi ma le isi, pe, i le feteʻenaʻi ai, eseese, ina ia faʻaosofia ai le sofa o se vaega autu o le potu.

O le isi auala lelei o le faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai elemene Na vaʻaia foi e Solatimoe ni ie, vaititi, togitototomaga aʻe, tuʻusaʻoolaola, fala ma auala faapipii i soʻo se tulaga e tutusa ai le ata ma ua maeʻa.

Aua le taumafai e faʻaaoga uma elemene fuiʻai i le taimi e tasi. Fuafua i luga o le ituaiga o totonu, o le numera o mea teuteu vaega e mafai ona e faʻaaogaina eseese.

Faitau atili