Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Anonim

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

I le talavou, o le faʻavae o le amio muta. E i ai manaʻoga o ia lava, faʻafiafiaga, o manatu i le tulaga moni o loʻo avea ma tagata maualuluga. O le atinaʻeina o le tamaititi o loʻo aʻafia i le tulaga, o le siʻosiʻomaga: aiga, o uo vavalalata, faiaʻoga. O le potu o le Benā e tatau ona susulu, fiafia, lautele ma galue. Tuu ia e teuteuina ata ata ata ata.

Fai i totonu o le potumoe mo se tama talavou ina ia aoga, aulelei, aoga.

Mafaufau poʻo fea o le a malolo ai, moe ai le galuega? Talanoa i lou atalii poʻo lou afafine, tuu i le tamaititi e toaga i le tapenaʻe o puipui ma mamanuina o le pa.

O le ofoina o le tama poo le afafine e filifili le lanu o le pepa puipui. Faʻamatala o le pupula vaʻaia o le a faʻalauteleina le potu o le a faʻamalamalamaina, siitia ai le ula. Afai e fiafia le tamaititi i luga o le pepa puipui ma se tamai po o se tino, tuu ia te ia filifili mea faapena. Fautuaina e filifili mai le malosi i luga o se tulaga atoa. Afai e faʻalavelave i le taimi o le pati ma uo teine, uo, se tasi na poloka le pa - e mafai ona e fufuluina i taimi uma.

Ia faʻamatala atu o le pepa afifi e manaʻomia e le tagata talimalo ia e tuʻufaʻatasia ma le laumeti, toʻafilemu ma le Kapeneta, kapeta i luga o le moega. E ui lava e mafai ona aofia mulimuli ane e faatau ai isi. Faʻamalosi le faiga faavae, faʻaosofia autiepē mo mamanu a tamaiti.

O se suiga o vaaiga

I tulaga faa-nei, e le tele suiga o le aiga ona latou te faʻaseʻe lea ona o le moni o le tama poʻo se teine, latou te mananaʻo e fai se vasega pepe i o latou tofo. O pa o le mea muamua na tusia ai le au malo i totonu o le potu. Matagofie, stypeshed checkpaper - teuteuina o le potu.

A e filifilia se pepa puipui mo se tama poʻo se teine, mafaufau i le mafaufau i le mafaufau ma aoga aoga. I le auala o le olaga o loo i ai se gaioiga taua - a se tamaititi po o tamaiti e tutupu aʻe, o le a le toe tutoʻatasi ma o le a le toe tumau o le faamoega, aiga. Mo se tama, plush bears ma bunnies ua le toe taua, ma o le teine ​​e le fiafia i pepe. O vaʻaiga a le tama poʻo le afafine e suia malosi i lalo o le faʻamalosi a le aufaasālalau, tupulaga. E manino le tofo o mea e foliga mai ai.

Ua popole matua. Faʻafefea e le Fuafuaga e faʻatulaga ai lona potumoe? E iai foʻi ni fofo i totonu o le totonu o le totonu? O le mea sili e mafai ona e faia, malilie i le mea moni o le potu o le avanoa o le tamaititi ma ei ai le aia tatau e faʻamasani ai e pei ona manaʻo i ai.

Fausaga

Muamua fuafuaga, e faʻapefea ona e masani ona tuʻu le potu? Mafaufau i luga. O se talavou talavou e tu i le laina i le va o le laititi o tamaiti ma le matua - O lenei ua taʻua o talavou. Ia faʻafefiloi le mamanu, i le tofo o se tama poʻo se teine. O le tele o alii talavou e tusia i luga le potumoe mamanu e masani ona taofiofia, e taliaina matua. Na o faʻamatalaga e faʻaopopo i le ata o pa, itupa o le itupa o le itupa, faʻanatuʻiga, meaafale, mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le laumua i ou lava lima: laupapa laupapa, sima o le sima

Mo se faʻataʻitaʻiga, o oe o se tama tama. Ia faia muamua e ia le mea e manaʻo e teuteuina ai le ata autu i le potu. E mafai ma faʻatasi ma le faʻatasi ona tuʻu ma le lua pe tolu lanu. Afai e te vaʻai ua filifilia e se tamaititi le pogisa pe o ni pupula, tautala lanu, talanoaina le lanu lanu ma e faʻaaogaina le lanu ma le toʻafilemu.

Fai mai ia i matou o lanu e le afaina ai le psyche. Pogisa - taofi, alalaga malamalama - vave vaivai ma lelava. E leaga uma le variana. O le neura e aofia ai. O le a iai se lagona leaga o le tama e aunoa ma ni mafuaaga e aunoa ma ni mafuaaga. O le a le mafai ona ia malolo, malolo i le ala malamalama, pei o se miti.

Tuu le upu mulimuli ma filifiliga o le lanu o le potu mo le mamanu o se fanau a o le finagalo o tamaiti mo se talavou. Afai e te talitonu o le isi tuʻufaʻatasiga e le aoga sili atu, ofo atu e fetuunaia lea ona o le filifiliga o meafale, nila o isi lanu. E i ai le filifiliga e fai e pei o se talavou ("acid" pe pouliuli) manaʻo i se tasi o puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ulu o le moega tama.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Filifili lanu

Mo se talavou e mafai ona manaia tele: efuefu eseese paolo, lanumoana, lanu vine. Efuefu ma lanumoana ma le masani o le ulu lanu, ma le le fiafia. I se leonatu, e mafai ona e faʻatulagaina se potu pe a fai e te i ai ni tamaiti lelei. O mea e tupu e masani lava, e malu, agamalu, agamalu, moli. Afai e manaʻo le ataliʻi e tuʻufaʻatasia se salati ma samasama poʻo le moli ma le lanumoana - e masani ona taliaina filifiliga i le mamanu o puipui.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Manatua e le manaʻomia le faʻatauina o le tasi-ata ata o lenei po o lena lanu, e mafai ona e lavea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanumoana na tu ai se puipui umi, ma moli - o se potu puʻupuʻu ma taugofie o le a foliga sili atu sikuea i le faʻatulagaina, vaʻai i le nofo fealofani. Ma le isi, o fasi ia na vaaia ai le taualuga.

O le Pa lanu lanumoana e sili atu e faʻatulaga ai le nofoaga faigaluega, talu ai o lenei lanu e faʻamalieina ai le neura, fetuunai i le auala galue. Moli, faatulaga le nofoaga faafiafia. I le ulu o le moega, o le lanumoana o le a fetaui lelei le pepa puipui.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le Washpappers Wallpapers ma Beige pe alu i le afa ma salati, samasama, moli. E faʻamoemoe uma i le tofo ma manaʻoga o le tama. Masalo e fiafia o ia e ta le kitara? Ma o luga o se pa samasama i se matagofie o galuega o le ai ai ma le agamalu o mekasini o kulupu e fiafia iai.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faʻapefea ona ou faia se tofa soni ma ou lava lima

Nana

Afai o le tamaloa ei ai le sami mama. alofa o Ia ia vaa, tala e uiga i pirates, aoina e fitafita pei o se tamaitiiti, ona ofoina atu ai e faatulaga se potu i tones masani mo lenei faiga:

  1. Lanumoana pe lanumoana.
  2. Paʻepaʻe poʻo le gaʻo.
  3. Enaena pe pipili.
  4. Mumu mumu.
  5. Malolo.

O totonu o nei leo e masani ona tusi aʻe i ai tagata maualuluga. I luga o le Fale puipui e mafai ona ave le lanu e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana ma le tele: lanumoana ma paʻepaʻe, lanumoana ma le pige, e mafai. E fuafua uma lava i ou manaʻoga ma manaʻoga o le tama.

Ia mautinoa o le faʻataʻitaʻiga e aoga, ma e le o faʻataʻitaʻia. Lelei lelei mane o le mafai ona tuʻuina i luga o le fata, latou teuteu le potu. Afai e te mauaina le 'alo ese le lanu moana lanumoana-paʻepaʻe - o le a avea ma mea taua.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Avagage

E ese le amioletonu o le matagofie, tulaga faatonuina, faavaeina. O le aoga o loʻo taua o loʻo taua inei. O le Wackpapers faʻatau ma tele geometric foliga poʻo ni mea teuteu. O le pepa puipui i le ata lelei e le o lena. O le matagofie o faleʻaiga e talafeagai ma se mea o loʻo atagia mai ai i luga o le tapoleni.

Le fausiaina o le Adont-Garde style, faamama lanu autu e manaʻomia:

  1. Le uliuli.
  2. Lanu meamata.
  3. Lanu mumu.
  4. Lanu paʻepaʻe.
  5. Lanu samasama.

O lanu autu nei o loʻo faʻamatalaina ai le natura o le agaga aʻoga soifua, faʻaalia ma uiga faʻataʻitaʻi ma lelei gaioiga lelei.

O pa uma poʻo se tasi, e toʻatele e mafai ona faia, i le tasi ma nai lo isi atunuʻu, faʻafiia atu le tasi isi lanu. O le mea autu o le lanu o suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lanu uma ma paʻepaʻe ua faʻatasia atoa. E mafai ona e mauaina se vaapiapi puipui o le potu faʻafafa o loʻo ufiufi i le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma le lanu meamata. E i ai le matagofie o le fatafata, ae le o le faʻatau naʻo le lamolemole.

Mumu pupula. Aua le manaʻomia le teuteuina o se puipui atoa, vagana ai le sini lili. Sili atu, afai e te muta mumu, mo se faʻataʻitaʻiga, tulimanu poʻo sina faʻatasi ai i le vaega o taʻaloga.

Mumu o le lanu o tagata malosi, malosi tagata, o le a ia avatua le atalii malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lelei le tuu o se tulimanu lea e faʻamutaina ai se pa peʻa. Ia aʻoaʻo mea e faʻatinoina le lotolotoi o le loto faʻamalosi e puipui ai i latou e vaivai - mamalu. Aua neʻi e fefe e faʻataʻitaʻi, mo le Avint-Gadee e masani ona pisa lava le pepa puipui o lanu eseese i luga o le tasi puipui, o se mea e lelei ai.

Lenei mo se talavou se tele o fanua o fatufatuga. E mafai ona e tautau se hampmock i se pa pupula, lea e fiafia ai i le faitauina o se taufaasese mekasini, o se tusi. O le Alo o le a fiafia i le malu, taofi nofoa o le tino o le tino. I luga o se faigofie e nofo ai, vaʻai i se taʻaloga soka ma uo. Talafeagai, faʻataʻamilomilo solo i luga o le desktop.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻataunuʻuina le laulau kofe ma ou lava lima?

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Lotoa

Faatasi ai ma uiga faʻapitoa na fatufatuga, tagata taʻalo, o se sitaie sili ona taʻutaʻua, lea na oʻo mai ia i matou mai Amerika - "Luga". Na tulai mai i le 40s o le XX senituri. Ata. E iloga i se puipui o piliki. Mo se talavou, o le fusipao o loʻo i luga o le piliki e talafeagai. E mafai ai le moli o le lanu pe lanu efuefu, paepae. Tuu se ata o le pepa puipui i luga o le puipui ma le taulaga.

Mo le puipui o Spired Spiren, mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama efuefu, "Meminal", susu, moli, e faʻatagaina. Metallic ma moli pe i lalo o le piliki puipui ma mafai ona maua ai le pepa puipui.

I totonu o le talavou, taumafai e avea ma se laulaufaiva laulau, uamea faavae o nofoa. O le puipui e mafai ona teuteuina i lalo ma ni mau pipi, faʻaopopo i le mamanu o le laualuga ma puipui puipui. Faitau e uiga i foliga o lenei sitaili ma, i le talosaga a le tama, Fesoasoani ia te ia e toe aoao lenei sitaili.

Na sili ona ia faʻatupuina le tama musika poʻo le malosi o le tama i nisi ituaiga o taʻaloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, oncing.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Maualuga tekonolosi

O lenei aso faaonapo nei e 60 o le tele o agaga. O le a ia pei o tama ma le fale teu oloa. Afai o lau tama e fiafia i le komupiuta, e fiafia i le kosac sagas, e masani ona ia te ia, e fiafia i le "boanny, o le a ia fiafia i le mamanu o le hai -Faafia. Ofo atu se mamanu i se tasi o puipui o loʻo lelei le puipui (faʻatasi ai ma le faʻatusa o tekonolosi, mo se faʻataʻitaʻiga)

O loo talia e le auʻaunaga monotomers, aemaise ai foliga ole efuefu, ma sili atu "melliclelic", Sueteʻe. E manaomia le avanoa e aunoa ma ata. O le upega tafailagi ma le siosiomaga o le faʻaonapole tamaoaiga, alualu isekine alualu i luma e faʻafeiloaʻi. I le faʻaopopoina o le efuefu ma le "uʻamea" i le mamanu o puipui, o lanu malulu uma e mafai ona faʻaaogaina. E aofia ai: paʻepaʻe, uliuli, lanu viole, lanumoana, lanumoana, isi.

Talu ai o le potumoe o se talavou, e mafai ona e faʻatulagaina se tasi pe sili atu pa, pese lelei faʻatasi. O le UnderHostery o le Urtholsted Meafale e talia mai i fafo mai le pamu, ma nai lo le kapeneta, latou te ofuina fata. E aliali mai se uiga iloga agai i le mimilo. Leai se mea faaopoopo. Paʻu poloka, komepiuta mata, o le komipiuta o le fale (eletise eletise, masini faʻamamaʻi, uʻamea ma isi) Ia latou siliva.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Aferika

Aferika o loʻo taʻua foi safari. O le a ia pei o latou e fiafia i manu feai. O le pepa puipui e mafai ona lanu uma o lanu enaena mai toetoe a uliuli ua matela i se moli moli. Afio mai ma samasama lanu i le mamanu o le potu. I luga o le tasi o puipui e mafai ona e tuʻuina le ata pepa puipui ma le ata o le tasi, tele manu feai. Matagofie foliga pei o le leona mitamita, o lo o tilotilo i le la. Matagofie foliga pei o le lafu o zebras, tamoe i luga o safari.

Uo i totonu o se tamaititi talavou potu

Faitau atili